30108
  • DarkSector
    3 ref kéne sürgősbe, karikkal vagy mássla fizetnék értük, piaci áron.
  • DarkSector
    Kulcsokat kivéve minden itemet cserélek, az ára egy nyamvadt "JÁTÉK SMILE". !!!

[URL=http://steamcommunity.com/id/19831012/inventory/#440]ITEMEK[/URL]
  • Jim Morrison
    ja, kicsit többet kellett volna beszélned :/ na de akkor majd legközelebb :)9
  • Viktor99
    Hát igen, a helyzet az hogy egészen estig úgy volt hogy nem lesz közvetítés. Aztán gondoltuk mégis megcsináljuk ha már lehetőség adódott rá. Szóval úgy nézzétek hogy ez ilyen rögtönzött stream.
    Én csak néha nyögtem bele, a szerver meghalt, mondhatni meg is szivattak minket és még a végén kb felborítottuk az egész asztalt.
    Legközelebb jobban felkészült streamet kaptok :P
  • Jim Morrison
    Tegnap Highalander Nations Cupon nem sikerült a magyaroknak legyőzniük a lengyeleket. Nem kezdődött zökkenőmentesen, de aztán a lengyelek zökkenésmentesen végigtrappoltak a magyarokon... Legközelebb a Románok ellen játszanak, remélhetőleg addigra összeszedik magukat a srácok. Stream első része
  • NEOreg3
    itt le van írva
  • Suffering
    Valaki eltudná magyarázni, hogy ezek a trading cardok mire valók? kb naponta kapok 1-2-t mindig, de nem tudok velük mit kezdeni.
  • DarkSector
    Akkor köszönöm.
    Mert ismerősnek adtam 2 ref+1 sapecot.

És 06 euro-t vagyis annyi értékű karit vett nekem.

Tudom ő sem csinálja ingyen, nem is várom el, így a sapec ugymond neki ingyen van.
  • Hangman576
    $0.33–$0.35
  • DarkSector
    Üdv tf2-nél 1 ref elvileg milyen árat képvisel?
    Mert cserélnék, kártyákra, és az értékének 70%-ára gondoltam hogy annyiért kérek karit.

Na valaki? :)
  • Aquir
    nem rossz
  • Viktor99
    Tudom ajánlani az összes videóját. Néha kicsit elvont, de szerintem ettől lesz egyedi és király.
  • DarkSector
    TF2 fém kell valakinek kártyáért? Vagy van 1 sapec is akár.
  • Dency
    Ja és autoteambalance 1, úgylátom az sincs, átállni meg nem hajlandó senki :)
  • Dency
    Respawn time-on kicsit csökkentesz és első osztályú szerver lesz.
  • kakaoskalacs
    Valen-nak ha rossz napja van semmi sem tetszik :))

Amugy meg a gyakorlotabb jatekosok kiszedik a teleportot hidd el nekem
  • Suffering
    Hello! Szerintetek az mennyire jó taktika piros engiként, hogy a felkészülési időben elhelyezek egy teleport kijáratot vmi rejtett helyre (Upward, Goldrush és a Badwateren nagyon könnyü elrejteni) az ellenfél 1. és 2. spawn helye közé, majd mikor elérték az adott pontot, és ők átkerülnek a 2. spawn pontjukra, akkor aktiválom a teleportot (épitek teleport bejáratot) és gyakorlatilag hátba támadjuk őket, meg ilyenkor lehetséges olyan is, hogy a sentryt oda viszem a spawn pontjuk ajtajához, és egy ideig nem tudnak akkor kijönni (ha van segítségem, pl. egy heavy akkor akár a játék végéig). Ez nekem eléggé bevállt, de pl. Valen emiatt banolt a szerveréről, mert neki ez nem tetszett, mondjuk nem értem, hogy neki miért nem mind1, hogy én milyen taktikával játszok...
  • Morpeus
    Egy barátommal már filóztunk azon is, hogy Vanilla szervert csinálni belőle. Nem tudom mennyire lenne népszerű. De azért köszönöm a tippeket. Eddig tettem fel rá egy rank mod-ot, no hurt-no medic mod(full élettel nem lehet hívni a medic-et), mapchooser, hunted gameplay mod(ez nem volt annyira népszerű), meg Unassigned Player Kicker-t.
  • csuuzli
    esetleg lehetne 4-5 percenkén egy üzenet(nem tudom mi az elnevezése, auto admin üzire gondolok), hogy este 6 ttól gyertek még ha üres is, persze angolul, magyarul, hogy odaszokjanak a népek, és eleinte dustbowl, mert szerintem az a legnépszerűbb, meg a pl cuccok
  • Morpeus
    Elismerem, néha jó tud lenni a 32. De előbb fel kéne tölteni a szervert :D
  • csuuzli
    más ízlésünk van :) nekem a 24 fő olyan hatást kelt mintha tovább kéne futnom, hogy ellenféllel találkozzak, vagy stratégiai pontot védjünk
    32 főnél szerintem tovább tart egy kör, és jobban kijön, hogy hol érdemes nyomni, hol érdemes védekezni, hullámokban támad... így is kúrva sok a gyáva szar, aki csak a fregre megy, 32 nél mindenki megtalálhatja a számítását.
  • Morpeus
    Én meg rohadtul utálom ha 32 fős, és fastrespawnos. Ha 24-en vagyunk akkor az pont optimális! :D
  • csuuzli
    amit én bírok egy szerveren, ha 32 fős, fastrespawnos, és mindig tele van:D
  • Morpeus
    Üdv Srácok! Indítottam egy TF2 szervert és szeretném róla a véleményeteket kérni. Mit találtok jónak, mit rossznak? Mit hiányoltok? Stb. Na meg az se lenne utolsó, ha sikerülne megtölteni :)
  • NEOreg3
    azt fel kell telepíteni, anélkül nem megy

és igen, regisztrálnod is kell hozzá
  • rob999
    valami steam-et ír ki
  • SzirmosSzisza
    Játék indítása.
  • rob999
    és ott hol letöltés?
  • NEOreg3
    innen
  • rob999
    helló
    valaki tudna nekem küldeni egy linket ahonnan le tudom tölteni a játékot vagy egy torrentet?
  • Jim Morrison
  • J R Oppenheimer
    Ti is szoktatok ilyet játszani régen az oviban? :D
  • plu604
    ld. #29707
  • kakaoskalacs
    Vannak szerverek ahol engedélyezett a console parancs amivel akármennyi sentryt le tudsz rakni vagy diszpit teleportot.
  • SigS
    Úgytudom a drop is több a prémiumnak
  • NEOreg3
    szerintem ilyesmi prémiumról van szó
  • Zomil
    De ö....a prémium és a sima között tudtammal a trade korlátozáson kivül meg a backpack méreten kivül más nincs.
  • Evok
    Nem. Egy-egy ember építi őket, a gépek is az ő neveiket viselik. Tehát, hogy értsd egy ugyanazon ember van körbevéve 4 géppel, amiken az ő neve szerepel. Tegnap is 3-an voltunk fent mérnökök este, ők ketten egy sorba 8 gépet húztak fel, én meg ugye egyet. Mondjuk nem egy nagy érvégés ez nekem, csak ugye meglep, hogy prémiumként minden klassznál, minden működik nekem is a szerveren, csak pont ez nem. Na jó kicsit azért idegesít. :D
  • Evok
    Köszönöm a választ!
  • NEOreg3
    szerver donator-ok tudnak 4 sentryt letenni, de ha normális szerveren játszanál, akkor ott csak 1-et tudna mindenki