30108
  • bosco05 #29827
    Kiírta a játék egy vásárlás után, hogy prémium lettem, annyi lenne a kérdésem, hogy ez most így is marad már? A másik kérdés, hogy ha használok egy cuccot utána azt már nem tudom tradelni? Köszönöm előre is!
  • bosco05 #29826
    köszi a segítséget
  • NEOreg3
    bármit
  • bosco05 #29824
    bármit vehetek vagy van egy minimum?
  • kifli
    aszem manco-ba kell venned valamit
  • bosco05 #29822
    Üdv! Két napja kezdtem TF2-zni. A kérdésem az lenne, hogy mit kell tegyek hogy tudjak tradelni? (F2P) Ty!
  • SzirmosSzisza
    Esik, de kevesebb, meg nem olyan értékes.
  • Jojobaba
    szerintem esik cuccc f2p is, csak nem tudja majd tradelni, amíg nem premium accos, és a láda is kisebb
  • Gerdzso
    Végül is az lett volna a lényeg, hogy nekem van jó pár olyan cuccom ami nem kell, mert nem játszom azt a kasztot, viszont ismerősöm játszik azzal és neki még véletlenül sem esik az ami kéne, így gondoltunk hogy tudnánk egymásnak adogatni a felesleges dolgokat, de akkor ez így felejtős.
  • NEOreg3
    viszont te ingyen kaphatsz cuccokat másoktól, és a másoktól kapott cuccokat te is tudod cserélgetni
  • Gerdzso
    Uhhh... ennyit a jó kedvről :D Na mind1 akkor játszok azzal ami van, köszi! :)
  • NEOreg3
    ha F2P vagy, akkor nem tudsz cserélgetni, bármi is esik
  • Gerdzso
    Köszi! :) Remélem végre esik majd valami olyan cucc amit eltudok cserélni haverokkal. :)

Cat 02: Erre gondolsz?: A Szamaritánus Számszeríja, Ha igen akkor sajnos nem cserélhető.
  • NEOreg3
    bármelyiken, ahol a VAC (valve anti cheat) engedélyezve van
  • Gerdzso
    Milyen szerveren kell játszanom, hogy kapjak random itemeket? (F2P)
  • csokalaci
    Hú régen én is csináltam ilyeneket néhanapján :) Ment a chatben a hackerezés...
  • Aquir
    yay
  • Viktor99
    Én ráérek....
  • Viktor99
    Ostoba sz@r. Megpróbálom megint, majd max Jimmy törölget
  • Viktor99
    Akkor sem hagyom hogy meghaljon a totyik

• Viktor99
    Általában nem szeretem az ilyen gmod videókat, de ez annyira király!

• Narxis
    loool
  • Aquir
  • Viktor99
  • DarkSector
    Ha kell valakinek TF2 kulcs eladó 1.4 euroért. (12 darab van)
  • SzirmosSzisza
    http://www.teamfortress.com/post.php?id=11335
  • Aquir
  • SzirmosSzisza
    Valakinek nincs egy medic íjpuskája random fegyverért cserébe? Egyszerűen nem akar kiesni az a fegyver :D
  • kifli
    vagyok :)
  • kanyesz07
    sziasztok, le akarom parodizálni a most jövő 300 ot, esetleg valaki jönne segíteni szerepelni?
  • kakaoskalacs
    ugyankérlek :D
  • Narxis
    Eléggé túlerőben voltatoknak tűnik.
  • kakaoskalacs
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=169484670
  • Jim Morrison
    de legalább sok a sapi
  • Viktor99

• Hangman576
  • Viktor99
    Feleslegesen írtál privátot, nem töröltetem Jimmel a hozzászólásomat.
    Le is írom röviden hogy miért.

Csak azért regisztrált hogy plusz egy helyen reklámozhassa a youtube csatornáját. Ezt a hülye is kitalálja ha megnézi a profilját. Arról nem is beszélve, amit pár hsz-el lentebb említettem, hogy úgy is be lehetne tenni egy videót hogy odavág mellé egy mondatot vagy valami. "Csináltam egy új videót, remélem tetszeni fog". Vagy esetleg "Itt az új videóm, nyugodtan írjatok véleményeket, tippeket itt vagy akár privátban."
    De nem, egyik sem teljesült.

Elmondom neked, hogy én azért tartom jogosnak, a trágár, de igaz kommentemet, mivel ezt a srácot nem érdekli semmi, a "hírnévért" csinálja, akármennyire is hülyén hangzik. Ezalatt azt értem, hogy minél többen lássák a videóját és minél több feliratkozója legyen, ennyi.
    Nézd meg akármelyik videókészítőt youtube-on akinek 5 ezernél több feliratkozója van. Úgymond foglalkozik azokkal akik megnézik a videóikat. Érdeklik őket a visszajelzések.

Na ha ez a srác ilyen lenne, nem dobálná be ide a videóit már a körülbelül negyedik figyelmeztetés ellenére. Részemről ennyi, nem akarok több energiát vérpistákra fordítani.
  • Jim Morrison
    Mivel videóid a topik lakókra nézve közösség rombolónak számítanak, így utolsó utáni figyelmeztetésem: heti egyszer linkelheted a videóidat, ha többször, akkor törlöm (csuuzli ajánlata). Abban az esetben, ha egy szépen megvágott/ valamire való fragmoviet csinálsz (amit kétlek) azt meghagyom.
    Biztonság kedvéért ezt a pár sort elküldöm priviben is, hátha azt hajlandó vagy elolvasni.
  • csuuzli
    kicsit túlreagálod :) nekem már nincs időm játszani, de megnézem a videoit és elvagyok, miközben a háttérben megy, csinálok mást mellette.
    Minőségben nem érdemes többet ráfordítani szerintem, értelmes arcoknak tűnnek amúgy, lehet fiatalok, de szerintem rednben van.
    És hova máshova linkelje, mintsem egy topikba ami a tf2ről szól? Mondjuk lehetne egy megkötés, hogy heti 1-et max mindenki, hogy ne legyen nagy spam.
  • Viktor99
    Te világi csicska az a kurva nagy szerencséd hogy Jimbo nincs már fent. Ő is ilyen NCIS féle "4 kezes hekker" és törli a jutub csatornád, befagyasztja a bankszámlád és felad egy hirdetést a nevedben egy meleg társkereső oldalon, szóval jobb ha leállsz a fostos videóid bepakolásával és elkezdesz rettegni.
    Mellesleg dobd már ki magad ezzel a winows movie makerrel meg a 9 éves hugoddal, vagy ki az akinek a vinnyogását kell hallgatnom. Ha egy rendes videóvágót sem vagy képes kezelni, akkor minek erőlteted ezt az egészet?
    köcsög mode: off
    protip#1: sony vegas - könnyű megtanulni
    protip#2: legyen legalább értelme a videóknak. senki nem fog megnézni egy 8 éves játékról szóló "lets playt" ha nincs 5000 feliratkozód. lehet let's play, de akkor kezd azzal hogy kitaláltok valamit a hugoddal hogy milyen elképesztő mutatványt fogtok megcsinálni
    protip#4 úgysem fogo dezeket elolvasni mert csak azért regiztél hogy bevághasd ide a kaki videóidat
    köcsög mode:on
    Remélem nem fog tejet adni édasapád tehene.