Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
<#szomoru1>

Nagyszerû. Én akkor sem fogok megvenni egy olyan pakkot, amibõl csak 1 db játék érdekel. Ezesetben vesztettek egy vásárlót.

Nem lehet külön megvenni. Az a 30 dollár csak oda van írva, de nem lehet külön megvenni, és valószínûleg ez így is marad a közeljövõben.
Zsoltika 007
Egy játékról beszélünk mi?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GregSB
Ejj de várom már hogy megjelenjen. Az Orange Boxot nem akarom megvenni, mert engem a töbi játék ami benne van hidegen hagy (a Portal is), így nem érné meg az 50 dollárt... külön meg fogom venni 30-ért a TF2-t. Már csak 5 nap 😊

gduck
Kutya pofás játék 😄

Ha lesz vmi "sg.hu" játék vmelyik szerveren, szóljatok 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pethy23
Pedig én úgy gondoltam ez az 9 éves korsztálynak is való, de úgy tûnik neked nem tetszik...
játszottál vele?! savanyu a szõlõ? esetleg még buta is vagy?
Aki szereti az efféle játékokat az nyugodtan szétnézhet az 1990 elõtt kiadott játékok kínálatában, mert ugyanilyeneket vagy jobbakat talál....

Poénos??? Igen ezen csak röhögni lehet....de azért mert ennyire szánalmas.

Jó, értem itt a cél hogy poénos legyen de legalább a mai színvonalnak megfelelõen csinálták volna meg...

Amúgy erre a pontgyûjtõs izéra csak most jöttem rá rapidshare-en 😄
Még 9995 alkalommal letölti valaki, és megvan a premium accom 1 hónapig 😄
Pethy23
Én lekaptam nagy nagy köszi érte. Rengeteg hang van!
kösz,de nemtommég leszedni vagy 40percig😄D
http://rapidshare.com/files/60435385/heavy_specialcompleted01.wav
http://rapidshare.com/files/60408666/taunts.rar
HEHE,köszi😊 csak hiányos, én speciel a ratatatata kabúúúm kabúúm ra gondoltam a hevitõl😄D valahol keresdmár meg nekem😄
ha sokat öla akkkor kezd el énekelni.D
Phoenix007
Én is megkérnélek szépen! 😄 Mindenképp szóljatok, ha valakinek sikerült!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

GCFExplorer vagy GCFScape vagy megkérsz szépen 😄
hogy lehet kiszedni a karakterek beszólásait?😄 nagyonkéne😊) vagy vmi oldal mert én nemtaláltam
Pethy23
Hát Americas Army-hoz tudnám hasonlítani. amúgy http://www.insmod.net/
Ray Z
Az milyen mod?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Pethy23
Csak ajánlani tudom. 5 játék 10 ezerért, + sokan elfelejtik a rengeteg modot hozzá, pl.: Insuregency!!!
Ray Z
Hu akkor lehet hogy megveszem a narancsdobozt steamen😛

Pethy23
Arra számíts mint a source-nál. Nekem nem is megy jobban de rosszabbúl se max ilyen 5 fps-el kevesebb, ha kurva sokan vagyunk.
Ray Z
Hello

Nincs tippetek hogyan tudnám kiprobálni ezt a játékot anélkül hogy megvenném? Csakmert nemtom hogy menne-e a gépemen rendesen... Mondjuk CS:S az ment, de asszem itt már javitottak a grafikán a CS:S grafjához képest.
Szóval nem tudtok valamit ilyen triálról vagy ilyesmirõl?

Pethy23
Felõlem okés de ha ma nem is a hétvége folyamán!!

Majd szervezünk csak aki tf2-zik az lépjen be a groupba sajna nem public de invitáljatok friendsbe és akkor feltudlak titeket venni!
Ma este össze kéne jönnünk valami magyar szerverre szerintem.
Pethy23
http://game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU

Sajna mind üres...
antgecc
Magyar serverlistája volna vkinek? Steamen nem találok... <#nemtudom>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Tényleg, bocsi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem neked válaszolt, hanem annak a solikka-nak.
antgecc
Semmit nem írtam rossz helyre. Sztem csak te nem értetted, hogy mit akartam mondani 😊

Én minden esetre nagyon nagy ötletnek tartom ezt az Interstate 76-os rajzfilm-szerû megoldást.
Annyira poénos lett az egész tõle, hogy inkább nevetek rajta, minthogy a játékkal foglalkozzak.Emlékezzünk a képsorokra még úgy 8 éve, amikor a HL 1 után kezdték fejleszteni.Marha jól sikerült.
A karakter bemutatókon meg megszakadok a röhögéstõl. <#vigyor>

Szerintem rossz helyre írtál rosszat.
Persze mindenki véleményét meghallgatjuk...

antgecc
Biztos azért nem tetszik a játék ovodás barátunknak, mert nem szuperagresszív, cyborgfejû, démoni, vérbenfürdõ karakterekkel lehet játszani, hanem felnõtt embereknek való poénos cartoon figurákkal.

Phoenix007
😄DDDDD Hát ez kész!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Evogordon
Mégis szinte mindenkinek tetszik meg már most van 1500 server...

De ez a te véleményed

Zsoltika 007
<#lama><#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pethy23
Nah erre nem mondok semmit.
Ez a játék egy vicc...
Aki ilyen játék kiadásával járatja le magát...az magára vessen!

Pethy23
Bloom srácok nem blur!
Evogordon
Aha tényleg lett benne verry high textúra is de nekem kifagy attól a játék. :S

Zsoltika 007
Nem ártana.

Rip
Logo-t is helyre kellene állítani.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
A motion blur?
(pl spectator módban gyors fordulásnál, vagy scoutnál)
Nálam Ati-n mûködik.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kéne házigazda.
Mondjuk nincs még 500hsz, de majd biztosan lesz.

Én nem vállalom, legalábbis egyelõre, nekem most ott a HL2: Episodes topic, lesz ott elég nagy forgalom, ha kijön, szóval azzal kell foglakoznom.
Zsoltika 007
Blur? Az eddig nem volt benne. Vagy igen?
Btw: A banner nem jelenik meg. Javítani kéne.

Pontosabban milyen?
Nekem megy amúgy.
van az a blur opcio... nektek be lehet kapcsolni?? mert nekem nvidiám van és nem akaródzik neki elindulni
Hehe, nem hogy nem csökkent tõle, de még mintha nõtt is volna az FPS 😄

2 lehetséges okot látok erre:
-Jobban szereti a VGA-m a Very High textúrák méretét(vannak ilyen érdkességek, pl a 4x-es AA is gyorsabb nVidia kártyákon, mint a 2X-es)
-Valamit a teljesítményen is javított az update, csak nem írták oda
Azt én is megpróbálom, 512-es a kártyám, és elméletileg a nagy textúráknak nagyrészt csak VRAM kell, és akkor megy ugyanolyan szépen velük a játék, mint kisebbekkel 😊

Emlékszem is rá, hogy egyszer kipróbáltam a Quake 4-et Ultra beállításokkal, amit kizárólag 512, vagy annál több VRAM-al ajánl, és az FPS egy szemet nem esett az eggyel gyengébb detailhez képest, viszont játszhatatlan volt, mert a rendszer RAM-om az viszont megtelt, és minden hirtelenebb fordulásnál a winchestert pörgette mint az állat, és is akadt pár mp-re a játék.