Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyszerû. Én akkor sem fogok megvenni egy olyan pakkot, amibõl csak 1 db játék érdekel. Ezesetben vesztettek egy vásárlót.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha lesz vmi "sg.hu" játék vmelyik szerveren, szóljatok 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jó, értem itt a cél hogy poénos legyen de legalább a mai színvonalnak megfelelõen csinálták volna meg...
Még 9995 alkalommal letölti valaki, és megvan a premium accom 1 hónapig 😄
ha sokat öla akkkor kezd el énekelni.D
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Nincs tippetek hogyan tudnám kiprobálni ezt a játékot anélkül hogy megvenném? Csakmert nemtom hogy menne-e a gépemen rendesen... Mondjuk CS:S az ment, de asszem itt már javitottak a grafikán a CS:S grafjához képest.
Szóval nem tudtok valamit ilyen triálról vagy ilyesmirõl?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Majd szervezünk csak aki tf2-zik az lépjen be a groupba sajna nem public de invitáljatok friendsbe és akkor feltudlak titeket venni!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Annyira poénos lett az egész tõle, hogy inkább nevetek rajta, minthogy a játékkal foglalkozzak.Emlékezzünk a képsorokra még úgy 8 éve, amikor a HL 1 után kezdték fejleszteni.Marha jól sikerült.
A karakter bemutatókon meg megszakadok a röhögéstõl. <#vigyor>#vigyor>
Persze mindenki véleményét meghallgatjuk...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Aki ilyen játék kiadásával járatja le magát...az magára vessen!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(pl spectator módban gyors fordulásnál, vagy scoutnál)
Nálam Ati-n mûködik.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mondjuk nincs még 500hsz, de majd biztosan lesz.
Én nem vállalom, legalábbis egyelõre, nekem most ott a HL2: Episodes topic, lesz ott elég nagy forgalom, ha kijön, szóval azzal kell foglakoznom.
Btw: A banner nem jelenik meg. Javítani kéne.
Nekem megy amúgy.
2 lehetséges okot látok erre:
-Jobban szereti a VGA-m a Very High textúrák méretét(vannak ilyen érdkességek, pl a 4x-es AA is gyorsabb nVidia kártyákon, mint a 2X-es)
-Valamit a teljesítményen is javított az update, csak nem írták oda
Emlékszem is rá, hogy egyszer kipróbáltam a Quake 4-et Ultra beállításokkal, amit kizárólag 512, vagy annál több VRAM-al ajánl, és az FPS egy szemet nem esett az eggyel gyengébb detailhez képest, viszont játszhatatlan volt, mert a rendszer RAM-om az viszont megtelt, és minden hirtelenebb fordulásnál a winchestert pörgette mint az állat, és is akadt pár mp-re a játék.