30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
KeSpErTiVe #6254 hali megrendeltem a játékot(még csak most..) és majd valamelyik nap meg is jön, az lenne a kérdésem, hogy le kell töltenem cuccokat hozzá, hogy multizzak? vagy kell steam? vagy akármi ha kell pls írjátok le
thx -
#6253 Elég régóta használom de még sose törölte a szervereket nekem. -
#6252 Szerencséd volt. -
#6251 pont tegnap futattam én is CCleanert és megmaradtak a szerverek. -
#6250 kedvenceknél?? nem...tegnap még megvolt mind...ma meg már csak 1..és a többit sem engedi felvenni... -
#6249 Nekem is csinált ilyen dolgokat régen. Aztán azóta működik. Nemtudom mi lehetett a baj. Nem jelöltél be valami filtert? -
#6248 eltűnt a kedvencek közül az összes szerverem,kivéve az OGC-t...próbálom hozzáadni a KartelKocsmát meg az SG szervert...és nem csinál semmit..mitől lehet?? reggel futtattam le egy CCleanert.az törölt volna ki dolgokat??máskor is csináltam mégsem történt ilyesmi...valakinek ötlet?? -
#6247 Szerverek -
#6246 Hamarabb vége lenne, azért kompenzálták így,mert csak 1 táska van és nem 3 v. több ! -
#6245 BUÉK! -
#6244 wow :) -
#6243 igen az is jó elképzelés. esetleg a pontok meghoszabbítják az időt. de én úgy képzeltem el, hogy bekell tolni. mert pl ha a pont körül tologatják 2 métert a kocsit akkor nagyon sok pont lenne (tehát 2 méteren ingázik a kocsi). esteleg még úgy, hogy a kocsi nem végig megy a pályán, hanem ha az egyik pontot elfoglalja (badlandsan pl a spirál alatt lévő hídat eléri) akkor az utolsó CP foglalhatóvá válik. -
#6242 jó elképzelés... úgy látnám megvalósíthatónak hogy mindkét oldalon lennének ilyen "checkpointok", amiken ha átmegy a kocsi, a csapat pontot kap... persze aztán vissza lehet rajta tolni, nem fogja meg... és idő lejártánál az nyer akinek több pontja van... egyszerűbb alternatíva hogy idő lejártánál akinek a térfelén van, az veszít. vagy ha valakinél teljesen betolják.
SG-n volt fenn valami hasonló pálya. mondjuk ott körben volt a sín és ahogy ment a kocsi úgy szerezték a pontokat a kocsit tolók :) mondjuk elég kidolgozatlannak tűnt...
IceTee, azt a plcp-st kipróbálhatnánk majd mikor sokan vannak :D
Am valszeg megvalósítható lenne... hisz van olyan map is ahol egy táska van középen és azt kell bevinni az ellenfél bázisára ^^ sztem jó az elképzelés csak a map túl nagy.... illetve nem elég pörgős. talán ha kevesebb ideig maradna a táska az egyik oldalnál elejtés után. -
#6241 Ezekre már van probálkozás ! :) Fenn is volt a szerón, de elég primitiv volt -.-'
Viszont van egy baromi jó pl map fenn ! A végén egy CP-t kell elfoglalni,h betudjad tolni, nagyon állat ! :) -
#6240 tegnap szilveszterem olyan lapos, volt, hogy megvilágosodásom volt.
egy új játékmód. szerintetek lenne értelme/jövője és kivitelezhető?
payload. szimmetrikus pályákon játszható, például badlandsan. a payload sínek mindkét téfél végére vezetnek. a középső CP-n van a taliga. mindkét fél tolhatja mindkét irányba, az nyer aki a másik térfelére kűzdi. sztem érthető, mégha nem is írtam le pontosan, mindenki elképzeli hogy nézhet ki.
két dolog miatt aggódom:
-nem lehet megcsinálni. vagy nehéz SDK-val.
-sok lenne a stalemate, mert a végét nehéz lenne védeni. bár ennek megelőzésére van ötletem: minnél jobban távolódik középről annál gyorsabban tolható.
és úgy csúszik visszafele a kocsi, hogy pl a pirosak lrtek bele utoljára, akkor 30s múlva a pirosak felé fog tolódni. ez ösztönzi a pirosakat hogy újra érjenek bele.
vélemények? -
#6239 Hát mivel ez TF2 topik...:) -
#6238 Akkor tudom már mi lesz a 10. karakter !
- Hableány/Habfiú XDDDDDDDD -
#6237 Ez tf, css vagy mihez ? -
#6236 huh ez nagyon durva -
#6235 NA ez jónak ígérkezik:
http://www.fpsbanana.com/wips/screens/26682?img=http://image.fpsbanana.com/ss/wips/59013.jpg -
#6234 buék -
#6233 Ismét egy terrorista hanyatlik a sírba,
Nézhetünk utána XD-zve vagy sírva.
Sokan biz skillesen búcsúznak el tőle,
Azt várják, hogy különb lesz a követője.
Itt állok magam is, azt óhajtom itten,
Jobb frageket kérünk, mint az elmúlt évben.
A mapokon áldást, a lerakókon békét,
Az CT-és a T-k szívében boldog egyetértést.
Ezért fohászkodunk, ezért ver a fegyverünk,
Adjon az Úr Isten Boldog,Fragekben és Zombikban Gazdag Újesztendőt nékünk. -
Neoncsoves #6232 BUÉK -
#6231 buék -
#6230 ááá. nézzetek josibárátot. az is van ilyen szintű :P bár lehet hogy aláver, még nem láttam.
új szavazás mikor lesz?
-
#6229 Neeeeeeeeeeee, ezt itt kell folytatni, ne unatkozzunk! -
#6228 bár én még valszeg felnézek ide, hogy ne felejtsem el:
Boldog új évet kívánok mindenkinek. -
#6227 Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, szebb jövőt!:)
(és updateket!)
-
#6226 BUÉK! -
#6225 igen igazad van, teljesen. -
donatus13 #6224 Jól gondoltad , senkit sem érdekel az idiotaságotok és annak örülnék(lehet hogy nénk) a legjobban a modi úgy ahogy van az összes hszt a baromságotoktól kezdve törölné... -
#6223 mentek privátba a válaszok. sztem a többieket nem érdekli miket írogatunk. ha van eszetek nem válaszoltok. úgyis csak egy olvasás majd del gomb erejéig futná a körmölésetek. -
#6222 Találkozhatunk valahol mukikám?
Kíváncsi vagyok hogy személyesen is ekkora a pofád és akkor is ennyire felnőttnek érzed magad.
Amúgy hogy én mennyire szeretem hogy minden fórumnak megvan az ilyen saját kis pöcs arca.
Arma: Le kel szarni az ilyen kis senkiházikat, ezek abban lelik örömüket hogy okoskodnak és mindenbe beleütik az orrukat. kettőtök közt az a különbség hogy te beletartozol az értelmes fiatalságba ő meg nem ennyi. Aki meg ennyire mondogatja hogy hányszor jártad az általánost tuti bukott már mert így tör felszínre belőle az elfojtott szánalom amit maga iránt érez.. -
#6221 mellesleg szándékosan írtam hogy "valahol" mert nem 1 helyen :) bocsáss meg hogy nem kerestem fel mindenhol... mondjuk az a része nem is neked ment...
kollekció balfékekről? gyerekkori fényképalbum? -
#6220 hát ez nem jött össze :) FAIL :) főleg hogy abszolut no offense volt de mind1 :D rossz embernek címezted :) azért grat :D -
#6219 tudom hogy gyerek vagyok. nem is akarok felnőni. mármint persze felakarok, de azért mindig aztmondják, hogy visszafogom én még sírni a szép gyerek éveket... igazuk van.
na szerintem ne vitázzunk. -
#6218 angliában 21 a korhatár, usában 17 (14 évesen már lehet jogsid is, de csak szülői felügyelettel vezethetsz) -
#6217 16 évesen még nagyon gyerek vagy. Majd 10 év múlva, visszatekintve rájössz. -
#6216 Az USA-ban sem 18 év. Vagy 21, vagy 24 év a felnőttkorúság. -
#6215 mindenképpen jelentsd a valve-nek!!!