30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6214 én tuti megfenyegetném és mondanám neki h akkor mindjárt bukni is fogja az uj l4d-jét :D -
Neoncsoves #6213 Angliában 21 a felnőtté válás korhatára... USA-ban 17-18 :) -
#6212 lol... -
#6211 LOL most akaták ellopni az accom ezt figyeljétek:
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: cs
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: bocs de kivagy?
HUN-V.A.C Security: Üdvözlöm
HUN-V.A.C Security: a steam magyar cég dolgozoja vagyok
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: Igen?
HUN-V.A.C Security: és a gyökér cég küldött egy e-mailt miszerint az ön fiókja lopott
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: lol de szar próbálkozás :D
HUN-V.A.C Security: xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: Béna vagy...
HUN-V.A.C Security: jah
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: :D
HUN-V.A.C Security: várjá most nézem nincs is l4d-ed
HUN-V.A.C Security: bazd meg xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: :D ez nem jött össze :P
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: :D:D:D
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: nah szerintem add fel és vedd meg
HUN-V.A.C Security: haveromnak kell csak ö nem akarja megvenni
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: én is megfogom
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: hát akkor mond meg neki hogy így semmi esélye nincs mert kevés hülye emnber van aki ezt beveszi
HUN-V.A.C Security: én most vettem mer van rá 25% kedvezmény
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: :D
HUN-V.A.C Security: 10 évesek beveszik
HUN-V.A.C Security: xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: jah bocs azok megérdemlik
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: 10 évesen Tony Hawk's oztam
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡) [HUN]: nah meek cs
HUN-V.A.C Security: cs -
#6210 az ország neve USA. tudod ott a nagy vizen túl. mondom 10 alatt lett meg az általános. bár a földrajzodat felfrissíthetnéd :P még álmosan is illik kinyögni amerika nevét.
szőke, armageddon: imádom az ilyeneket mint ti. olyan jókat lehet röhögni az ilyeneken. de nem csak én... hanem nekem van egy ilyen kollekcióm internet balfékjei címen. haveroknak néha körbemutogatom (a 12 évestől elkezdve a 30 évesig) a 12 éves haervak meg a 25 éves havernak ugyanúgy.
ja meg amúgy mire verrtem magam? úgy látom te kötöttél belém ezzel az óodás szöveggel. kicsit nézz vissza mukikám -
#6209 hát ha elfelejtetted az accountodat amire megvetted.... akkor igen. ha meg nem felejtetted el és abba lépsz be akkor ott kell lennie a játéknak. -
Freeeee #6208 Tavaly,amikor megjelent megvettem az Orange Box-ot. Azóta gépet cseréltem,és nem is nagyon jétszottam. Most felraktam a steamet,de nem találom a játékot. Ujra meg kell venni? -
#6207 Borgnak repült egy Guest Pass. -
#6206 Mindig csak ez a veszekedés...
Hamár ennyire beleélted magad, vedd meg a cs:s-t is ^^ -
#6205 Meg akartam kérdezni hogy Jozingot ismered-e mert 1-az-1-ben ezt a szöveget nyomta le másik topicban, aztán látom hogy te vagy szal nem mondom XD
Korok harca :\ ne kort nézzünk már plz hanem értelmi szintet... láttam már 30 éves balfaszt is :) meg meglepően értelmes 12 évest is...
21 amúgy valahol a felnőtté válás határa (jogilag... fáratt vagyok :\ nem jut eszembe a neve xD) szal azért ott sem kell verni a mellet szerintem :) -
Dizson #6204 Apa kezdődik.... -
#6203 Hát ma kb ennyi felel meg ma az óvodás szintnek a magyar tanításban.
Amúgy nem tudom mire veri ennyire magát a ma fiatalság....holott mind1 gén defektes már.
Húúúú miylen nagyfiúúú vagyok már 16 éves vagyok -
#6202 imádom amikor a 16 éves korommal le ovódásoznak :P neked lehet, hogy 10 év alatt sikerült az általánost kijárni, nekem viszont elsőre sikerült.
és ha nem vetted volna észre ugyanezt mondtam az online-al kapcsoltaban. de én úgy tudtam fizetős lesz. elvileg valamiből élni kell. -
#6201 Hehe a sok ovodás beveszi az introkat.
Igaz nem CSS topik de egy kis helyreigazítás kell.
1. CS: Online
Ázsiaiknak készült, GOLD Source motoros online multi játék. 1.6 tól kicsit jobb a grafikája de csak az efektekben. Nekik ingyenes. Már lassan fél éve kint van és kész.
2. CS: Promod
Külön mod, nem hivatalos valve. Rajongók készítették az EP1-es Source enginnel van megajtva. Lényegében butított változata a CSS nek mivel a pályák le vannak tisztítva (több FPS) és legfőképpen az 1.6 os layoutot használják, fizikában mozásban és lövések terén is inkább az 1.6 hoz hasonít.
Új CS még nincs bejelentve, hivatalosan és nemhivatalosan se.
Viszont 2009 Q1-re tervezik/ígérik az OB enginre való portolását. -
#6200 Engem meg a L4D úgy befertőzött, hogy megvettem a Team Fortress 2 -t is... :D Attól félek rákaptam az online lövöldözésre! -
#6199 re Laccca, Ice tee: köszönöm.:)
Amint lesz időm, energiám, megpróbálom jól beállítani (+fps-t nézni), mert én is újraraktam pár napja a wint, és érzem, hogy nem ugyanolyan, valami még hiányzik, néha megugrik a pingem külföldi szerveren.
-
#6198 a 2. megoldást nem ajánlom :D 1 éves állapotot nem kéne visszaállítani :D -
#6197 elég a regeditet kipucolni, de gondolom egy biztonásgi másolatot is elég visszaállítani a törtsteam előtti időkből :D -
#6196 valszeg nem... de egy formattal meg winreinstallal biztosra mehetsz ^^ -
#6195 hát ha eltünteted minden nyomát, akkor szerintem nem lesz baja. de sajna nem próbáltam még :| -
#6194 Helló mindenki!
Én eddig tört TF2-vel játszottam de ma vettem 2db TF2-t....
A kérdésem a következő lenne....Letörlöm a Tört Steam-t és a játékokat... Ha felrakom ugye nemfog zavar lenni majd letiltani a cd kulcsom?
-
#6193 igen, de úgytom h hivatalosan az egy harmad az nem 0,66666666666666666666 hanem 0,67. azzal ekll szorozni pl adóknál meg hivatalos cuccoknál. így az intel szerint is hovatalosan az FSB-k lehetnek: 533, 667, 800, 1066, 1333, illetve 1600mhz-es. elvileg nekem 1066-osnak kéne lennie húzva.
amúgy most visszatértem Tf2-höz. érdekes, ezek szerint CS-nek és TF2-nek is megvan a maga varázsa :P -
#6192 ha már az új csröl beszéltek Pro Mode-al mi van? -
#6191 266*4=1064 :P
266,666666666666666666666666666666666666666*4 az kb 1066 :D -
#6190 izé, 1064-et ír 1066 helyett. bocs. -
#6189 már megrántottam. 2.2gigáról 2,66-ra. FSB 1066. (bár CPU-z 1664-et ír, ami nemtom hogy jött ki neki).
gali: talán azért az 1.6 ugrik be róla, mert 1.6 motorjára épül. sőt, a CZ egyik remake-je lesz. -
#6188 Attól függ, hogy húzva van e a procid. A Source motor nagyon szereti a magas órajelet, szóval érdemes megrángatnod a procidat, ha még nem tetted. -
#6187 CS Online 1 vicc...
Nem tudom már láttatok-e képeket, mindenesetre nekem kapásból az 1.6 ugrott be...
Annyi a különbség hogy 20 féle modell van, mindegyik ázsiai...
Pályákat nem hiszem változtatnák... max 1-2 ázsiai...
Lehet h a fizikán módosítanak, 1.6-ban elég vicces volt a granyó mérete és viselkedése... -
#6186 igazából az E8x00 széria az X3 ellenfele (bár azokat még az én E4500 is veri tyuningolva), az X4el inkább egyvonalban van. ez a magok száma miatt van. ahol jobb a többszálas optimalizáció ott az x4 jobb lehet, de a wolfdale magasabb órajelen jár, kiforottabb, több az IPC-je és még sorolhatnám... az AM3-tól sokat nem várok. az LGA1366 ellenfele lesz. majd meglátjuk, h a fenom tú hogy viszonyul az i7 meg i5-hoz.
a core i7... hát aláz. ennyi.
ice tee: lesz új CS. CS online lesz a neve, már béta fázisban van. de csak koreában lesz elérhető. havi fizetős lesz és 1.6 motorjára épül. az ázsiai piacra épül majd. fene se érti a keletieket
hát egen... anno volt botrány abból, h a HL2 ment egy GF mx440-en, de pár update után már egy FX5600-on is akadott. sztem azóta VALVe figyel erre. úgyértem, hogyha vkinek egy DX8-as gépe van, megvette TF-et nem örülne annak, h 1 év után vennie kell egy HD54012GTX-et.
vissza a kérdésemre, sztetek: ezzel a konfiggal maxon (very highon ahol lehet), 1440x900-ben, HDR on 4x AA meg 8xAF-fel a 60-100 közötti FPS megfelelő? (attól függ mivan éppen a a képernyőn). CPU vagy VGA limitem van? -
#6185 amúgy én is dx8-on tolom, minimum grafon (5 éves a gépem), nincs azzal semmi baj....
tény, hogy élsímítással szebb a játék, nagyanyám kétmagos dx10-es laptopján sokkal szebb, de sztem régi gépen sem veszít senki semmit a játékélményből.... -
#6184 Ha lecseréled e8500-ra, elméletileg javulnia kell az fps-nek, az intel core2 duo e8000-es széria lazán veri az AMD Phenomokat, bár nemsokára ki fog jönni AM3, kiváncsi vok mi lesz a helyzet...
Bár szerintem core i7-nel nem tudja majd felvenni a versenyt.... -
#6183 Egy cikkben olvastam,h a Valve rájött arra,h az új játékok hozzák a több bevételt, nem pedig a régi játékok foltozgatása !
Na akkor itt az idő egy új Counter-Strike -nak ! Egyébként Tf2 fórum :) -
#6182 - Felraktam TF-re az új frissitett Source Mod-ot (Adminoknak info, ami már tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat, bár a pluginokat még lekell forditani :) )
Most rakom újra az xp-t, laptopról írok.
- Hát a pyro ha baromi közel van az engihez akkor természetesen arréb tudja lökni ! Más kérdés hogy lekapja e a sentry.
- Tribent : Ez a beállitás a normális ! Tf-be nincs tick 100, csak Tick 66, szóval használhatod ezeket a beállitásokat.
Hamár így leírtátok, akkor.
- AMD x2 4400+ (2.3ghz), Full HD, Very High cumokm ls max élsimitás.120 - 62 fps az ideállis ?
(Ha tömve van a szeró akkor 20 < 9) Szándékozok venni egy új processzort. (Intel E8500) sokat változna ez az érték ?
Narxis:
Szerintem élsimitás nélkül csunya a tf2. És ha betenném DX8-ra akkor milyen lenne ? :/
kb. 1.6 graf x) -
#6181 szerintem a régi cuccok supportja miatt nem rakják át. lehet megszűnnének... bááár nemtom... de érted, szutyok lenne hogy mikor megvetted még működött aztán jön update és kiírja hogy vegyél jobb gépet :D (mondjuk kétlem hogy 3000+ sempronon meg FX5200-on elmenne-e még :D anno faszán süvített rajta ^^) -
#6180 hidd el hogy csak lassulna, dodsource se lett jobb tőle -
#6179 Ott a pont ! :) -
PunkZoli #6178 hja, ahelyett hogy a cs source kapná meg már a köv engint, és talán játszható lenne -
#6177 TF2 blog:
We're also working on bringing over a variety of engine improvements from Left 4 Dead into the TF2 engine, but it won't be a wholesale replacement of the engine. This means we'll get some of L4D's performance improvements, like the better multicore support, but not all of them. For example, we can't bring over some improvements without dropping support for DX8, which we're not prepared to do. -
#6176 ez nem igaz! TF2 is már támogatja a 2 magos rendszereket. az AMD x2-es sorozatához több patchet is kiadtak már, illetve sok update-nél szerepelt már a "dual core optimization". elképzelhető, hogy az L4D-nél már tökéletesítették, de a TF2 is hasznát veszi a második magnak. (mondjuk az egyiken fut az oprendszer, vírusírtó, tűzfal meg a véletlenül be nem csukott FF, másik magon meg a játék). amúgy sztetek ezzl a konfiggal maxon (very highon ahol lehet), 1440x900-ben, HDR on 4x AA meg 8xAF-fel a 60-100 közötti FPS megfelelő? (attól függ mivan éppen a gémben)
achievmentek: a heavynél csak KGB-t használom. nekem a shoti fontosabb a harc hevében mint a szecsó. a centrifuga sztem nem vmi jó... én inkább a brute force híve vagyok. a KGB egész jó, bár amennyit meele-zek (meg vagyok) heavyvel sok hasznát nem veszem.
a pyro achiknak több értelme van. a falergunt nem szeretem. ahhoz kevés dmg-t csinál, hogy távolta ételme legyen, közelre meg akkor inkább shotizok. a backburner/sima léngszóró szituáció illetve ízlés kérdése. mostanába a visszafújás mitta a simát használom (bár nem sokat pyrozok). az axtungisher meg sudden death kivételével elég hasznos cucc.
medic: hát egen. a klánban is a medic az én profilom, úgyh ezzel kapcsolatba sok tapasztalatom van.
blutsauger igen jó cucc. ha meghal a társaid egész jó visszavonuló fegyver, vagy ha kell egy kis HP akkor belelősz a tömegbe és kész. hasznos, ezt használom!
kritz: arénában kritz. hamar feltölti és mivel ha bekapcsolod nem élik túl, nyertél. arénában kötelező darab. szeretem. esetleg még egy ügyes társsal normális játékban is használható, de igazából ott überrel vagyok. főleg ha sentry(ket) kell kioperálni. nem akkora hülyeség, mint elsőnek tűnt. főleg miután kijött az aréna, aazóta megkedveltem.
übersaw: az összes achi közül sztem a legjobb cucc. szeretem amikor pl kémeket üldözök vele, belefut a HP.-ba és emiatt megvan az überem. nemegyszer sikerült 3 percen belül 2-3 übert nyomnom miatta. egszerűen zseniális.
-
#6175 engem egyszer egy pyro mintha hátralökött volna vele, ez lehetséges?