Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igaz 😊 de így nem marad a jobol😊 csak a tf2
Egyik 5 óra volt, a másik 3, ha már egész nap ráértem, miért ne? 😄
Zsoltika 007
Kocka-e vagy?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

omg😄
Mert most mindenki az EP2-t, meg a Portalt nyomja 😊
Amúgy én már végigvittem mindkettõt, nagyon jók.
Bence94
ja én is elhatároztam meg kell venni ennyi jó játék és csak tíz rongy na meg a fejlesztõk megérdemlik.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DJ bigpapa
Hûû, de nagyon ellaposodott a fórum!<#szomoru1>
Pedig ma jelent meg a Steamen az Orange box is. Már hihetetlenül várom, de sajnos Mo.-ra a dobozos verzió csak Okt. 19.-én érkezik!
De messze van még az a 19.-e!!<#wilting>

Rip
És ha az apja a T-com vezérigazgatója?

"1. Nem tudhatjuk milyen vonala van."

Látatlanul nem flémelni. Alap.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

DJ bigpapa
Meet the Demoman
Hogy a játékkal is legyen vmi kapcsolatos!

lololol
nyilván egy danustizenhatnak ipari netje van :]

Danus16
... mert te ismered a netem 😉 gratulálok...

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Rip
No:

1. Nem tudhatjuk milyen vonala van.
2. Õ csak felajánlott egy lehetõséget a közös játékra.

Szerintem ebben az esetben a flame nem helyénvaló...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lololol
menj el a www.steamcommunity.com ra és ott lépj be

antgecc
Noh... join-olni nem tudok a public grp-ba, azt írtátok be kell jelentkezni. Én valami istentelen nagy balpöcs lehetek, mert nem vágom mi van. A lapon nem találok bejelentkezõs részt, Steamen viszont be vok jelentkezve. Valaki segítsen pls agyam lágyulásán! Köszönöm... <#confused>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lololol
gondolom remekül bírja majd a neted a 16+ fõs szervert otthonról?..

Evogordon
Itt mindenkinek eredeti tf2 van és megtudjuk steam-en beszéni hogy játszunk e mert van sg group <#duhos2><#vigyor>

Danus16
Császtok
Él a Hamachi vonalam, melyet akkorra tartogatok, mikorra majd kijön a game, és lehet TF2-zni együt 😉
Ha akartok lépjetek be
név: Team Fortress 2 HUN
pw: tf2

http://www.youtube.com/user/kilipeti

GCFExplorer nevû programmal.
Phoenix007
Amúgy hogy szetdet ki a hangokat Dodo? Megpróbálnék kiszedni mindent.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Casseus
lopós

ha te azt tudnád...^^

<#idiota>
Casseus
neked van az a szar source movied?

ha te azt tudnád...^^

btw sztem a csén semmi változás nem lesz😊
Zsoltika 007
Mondjuk nem egy mai cikk de lényegében még helytálló.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kicsit belenéztem én is.
Ugye van az, hogy a proci a netcode-al foglalkozik sokat, emiatt az renderelésre kevesebb procierõ jut->kevesebb FPS.
Ez így is van. Tegnap voltunk fent 3-an clan_mill-en(délelõtt), és 150-200FPS-em volt, 150 alá soha nem ment.
Aztán elkezdtek gyûleni a playerek, és 6 playerrel lett 80-100 FPS-em.

Viszont TF2-ben üres szerveren van 50-80FPS-em, full szerveren meg 40-70.
Ez egyértelmûen jót jelent, és nem a netcode kárára, ugyanis úgy vettem észre, hogy elég pontosak a hitek.

És ugye a CSS hamarosan megkapja a TF2 által is használt új engine-t, tehát elég pozitív változások lehetnek végre. Konkrétan jobb hitek, és magasabb FPS.
Zsoltika 007

"MO-n ki nem próbál meg így vagy úgy elõnyhöz jutni? 😉"
Pl a Magyar emberek azon része, akik még tisztességesek.
Mert még vannak, illetve úgy mondom vagyunk. Igaz egyre többen kényszerülünk csúnya dolgokra, én is, de ahol nem vagyunk kényszerítve, ott igyekszünk tisztességesek maradni.
lololol
Túl szép reményeket fûzöl te ehhez a frissítéshez 😄
Nem feltétlen az engineben kell keresni a hibát, a játék maga is lehet defektes; vagy maga a program, vagy a játékosai miatt.
Ott van pl. a dod:source, bármikor leülök elé játszani nem érzem azt amit a cs:s-ben, hogy bárhova lõhetek és aztán vagy találok vagy nem. Ott érzem, hogy nyújtani kell valamit. Szerintem a cs:s-nél már nagyon bejátszik az hogy minden szerver tele van 25 szar pluginnel, moddal (tudom hogy technikailag nincs köze hozzá, de anno az 1.5-öt egy sima plugin mentes metamod vagy a cheatersdeath is olyan szintû hitboxcsûszással keverte meg egyes idõkben..), és végtelen sok haxorral, ugye MO-n ki nem próbál meg így vagy úgy elõnyhöz jutni? 😉

Elõször is minden játékban van hitbox, ahol ütközésvizsgálat van.
A hitbox nem a jelenség neve, hanem a láthatatlan modell, amin az ütközésvizsgálat történik.
A jelenség neve, amire te gondolsz, az lehet mondjuk hitbox lag, tehát hitbox késés.
És úgy tûnik, hogy TF2-ben nincs ilyen probléma, eléggé szinkronban van a playermodell, és a hitbox. Ez azért jó, mert elméletileg a CSS meg fogja kapni a TF2 által is használt Source Engine 10-et a jelenlegi Source Engine 7 helyett.
k3nGu
van benne hitbox mint a css-be, h 3 méterre kell lõni h eltaláld az ellent?😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Nincs benne. Elõször azt hittem azok között van, de aztán mondta PunkZoli, hogy nem, úgyhogy megkerestem konkrétan azt, ami neki kellett.

Amúgy tegnap CSS-el játszok, egész jól megy, rohadt jó statot csinálok, van rajtam már egy csomó vérdíj, erre jön valami szsdszd nevû gyerek, és lelõ... Mondom ez meg ki a fasz...

Erre benyomja azt a jatatajatata dudovadajtajada kábumm, kábumm hangot 😄

Jól sejtettem ki volt az XD
Phoenix007
>Poénos??? Igen ezen csak röhögni lehet....de azért mert ennyire szánalmas.
>Aki szereti az efféle játékokat az nyugodtan szétnézhet az 1990 elõtt
>kiadott játékok kínálatában, mert ugyanilyeneket vagy jobbakat talál....

Ha szabad Boborjánt idéznem: "Ez a gyerek meg nem normális..." 😄

Phoenix007
Woah! Király Vagy Dodo! 😊 Ez a wav amit külön felraktál, ez benne van a pakkban is, mert nekem is várni kéne egy órát...
Tényleg, amúgy rapidshare-en, lehet valahogy keresgélni a feltöltött cuccok között? Vagy csak azok tudják leszedni a dolgokat, akik tudják hozzá a közvetlen linket?

Amúgy mindenkinek eltûnt az expanded HDR opció?
Meg nekem pl a Very High és a High texture detail között semmi különbség, és restartnál visszarakja High-ra.
GregSB
Na én is beléptem a groupba, 3 nap és én is játszom veletek 😉

Evogordon
MOst nézem régebben én is beléptem a group-ba. 😄

Pethy23
Dimitrov találta meg de ez valami új dolog lehet mert nem volt settings beállítás a csop. menüben:S A lényeg hogy mostmár public!
Pethy23
Rád keresek és invitállak

http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/7//5prt.JPG

Ez lol
nem-.- 😄
gduck
Véletlenül nem vagy kijelentkezve? Mert ha be vagy jelentkezve, akkor simán tudsz csatlakozni 😉

UI: ma én is ott voltam 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ma nyomtunk egy jot magyarokkal😊)
amúgy hogylehet az hogy nemtok belépni a grupba? nincs join...
igaz benne voltam mikor privát volt, csak kiléptem ,hogy nelegyenmár meghívós... aztán most nemtok visszamenni😄DDD
amúgy hogylett publik belõle?
Rip
Erre találták ki a keresõt.

Oo, nemtudtam hogy van már group közben énis létrehoztam egyet -.-
http://steamcommunity.com/groups/tf2hu
Myrddraal
Elõször jelentkezz be aztán már müxik majd.

antgecc
Rákattantam a join this grp-ra, de semmi nem törpént... :S Várnom kéne?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pethy23
public lett a group mostmár mindenkit várunk hogy csatlakozzon!
ReTeK
én is arra várok, az adóval lesz vagy 35

Hm, lehet tényleg tévedtem, mert a steam fórumon is írták többen, hogy október 10. után kapható lesz.
Zsoltika 007
Biztos hogy meg lehet majd venni.

GregSB
Rákérdeztem Steam chaten, mindenki azt mondta hogy steamen meg lehet majd venni külön 30 dollárért csak a TF2-t. Boltban viszont csak csomagban lehet majd hozzájutni...