30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6334 Ekkora hülyeséget.
Nem keres semmit a steam a winyódon nyugodjál meg.
L4D et simán toltam warezba és még indításánál fel is jött a steam comunity-is üzik hogy shift+tab azt beszélgethetsz......
Nem történt semmi, és nem is fog.
-
#6333 MAsikon van , akkor igy merem tolni! :) Megvettem 4 hete es meg ki se probaltam,szegyen! :( -
#6332 Nekem fent volt warez BioShock ugyanazon a partíción amin Steam, nem történt semmi, de ettől még nem merem ajánlgatni, hogy te is ugyanoda tedd. :) -
#6331 Nem nem ugy ertettem,h fennt van gepemen bioshock (de nem fut) es mikor steamen keresztul jatszok TF2-vel, akkor nem e kutat vinyon stb...? -
#6330 Kéne mert jó map megy. -
#6329 ha nem fut alatta steam akkor nem szűri ki. sztem ha menne se valósztínű, de azért amíg Bioshockozol nyomd le. steam warezért nagyon nem szól, csak ha a steamed tört. -
Borg #6328 Na valami embereket ficcentsetek a szerverre, mert már csak a mai meg holnapi napom van a guest passból :) -
#6327 Lehet hulye vagyok nemfogom?! :O -
#6326 Ja értem oK köszi csak akkor is idegesít 12k-t nem találok:/ -
#6325 bákker -
#6324 nem. biodiesel -
#6323 Ha a Bioshock warez van fennt es steamet felrakom abbol gaz lehet? -
#6322 otthon nem kell letörölnöd :)
leszeded a steam-et belépsz az account-oddal és letöltöd a játékot -
#6321 Tehát lehet olyat csinálni h most itt apumnál fent van a steam letörlöm otthon felteszem a steam-et vhogy akkor nem is kellen a lemez? -
#6320 na király ezt már vártam! :) -
#6319 Megszoktuk ;) -
#6318 tudom, megint hülye voltam. bocsi. -
#6317 miért nem olvasod végig??? ott va na végén, hogy kell előhozni... -
#6316 lecsekkoltam és nekem nincs ilyen gomb? lekell vmit szedni hozzá? -
#6315 az a baj ezzel, hogy ha official lesz, akkor elkezdenek majd terjedni az olyan acclopók, akik linkeket küldözgetnek, és mivel IE-t használ a steam, nem lesz nehéz átbaszni... Mondjuk ahhoz is elég hülyének kell lenni, hogy valaki rákattintson egy vadidegentől kapott linkre, de láttam már olyat, hogy "add kölcsön 10 percre az accod" módszerrel elloptak egyet.. -
#6314 jah jó lenne egy ilyen gamer univerzális progi :D -
#6313 jaj dejó! köszi, észre se vettem volna! már csak az MSN-t és a skype-ot kéne integrálniuk, és akkor egész jó lenne. (meg a windowst is kiválthatná meg az officet is, gamereknek kötelező OS lenne )
reméljük átállnak FF motorra, mert IE-t sztem 3 éve láttam kábé. -
#6312 Új funkció Steam-en
A szemfülesebbek már bizonyára észrevették, hogy kedvenc programunk a steam új funkcióval bővült!
Ha ezentúl játék alatt szeretnénk elolvasni a leveleinket vagy a TOTALGAMING-et olvasni, estleg megnézni a legfrisebb torrenteket akkor nem kell ALT+TAB-ot vagy WINDOWS gombot nyomogatni elég csak aktiválni a Steam Communityt a megfelelő billentyűkombinációval (alapesetben Shifty+TAB). Itt az alsó menűsorban egy új gombbal lettünk gazdagabbak:
A gombra kattintva elindul a Steam saját böngészője amit tetszés szerűen méretre szabhatunk. Sajnos Internet Explorer motort használ de talán ezen majd később javítanak tekintve, hogy még Béta stádiumban van.
Az új funkciót úgy érhetitek el, hogy elzarándokoltok a Settings/Account menűpontra és a "Change" gombra kattintva kiválasztjátok a "STEAM Client Candidate" opciót majd újraindul a steam és böngészhettek is kedvetekre!
Hírt köszönjük Shifty -nek -
#6311 np -
#6310 thx -
#6309 2 emberen váltogasd oda-vissza 2-szer. -
#6308 a second opinion achivot h lehet megszerezni? (über egyszerre 2-n) -
donatus13 #6307 Olyan nehéz észrevenni azt a D t ?:D -
#6306 ha nem tudja akkor sem számít sokat hogy van-e vagy nincs XD -
#6305 ha tudod az accod jelszavát meg felhasználónevét akkor nemm kell a doboz. -
#6304 Ájj de idegesít nem találom a narancsomat pedig ugy játszanák már az új masinán még nem próbáltam. -
#6303 há thx rly már rég ki akartam próbálni ^^ -
Alienhun #6302 Na hétfőn jön :P -
#6301 Hát akkor beszoptad. Nem tudok jobban fogalmazni !
Több héten / hónapon át volt 2.000ft. CD Galaxisba is volt mostanában 1.990.- . Így is a béka segge alatt van, ingyen nem fogod megkapni akkor mit akarsz ? -
Alienhun #6300 bocsi a sok irkálásért külön de ez lemaradt KÖSZÖNÖM! :) -
Alienhun #6299 Godzylla istenvagy hogy nem jutott eszembe hogy cska team fortress 2 névre keressek lol xD
reflexből orangeboxra kerestem :D
na akkor lehet a jövőhéten megrendelem :D -
Alienhun #6298 énis géppel fűtöük :D
De hála ég gyorsan melegedik a szoba mert akkor indul be a proci hűtőm amikor kell neki addig árasztja a meleget :D -
#6297 én géppel fűtök -
donatus13 #6296 3600 ft ért meglehet venni a cdgalaxisban... -
#6295 Magyarországot tönkre akarják tenni.
Gazdasági válság, nincs gáz, 1$=1€, és még a TF2 is ilyen drága! Hát mivel fűtünk majd ha nem TFezhetünk, a gépet csak nem járatjuk csak úgy! MEG FOGUNK HALNI!!!!!!