Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Jaja!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

romeozor
nekem is lessú a maptöltés, szal kétlem hogy géped hibája 😊 majd kialakul

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Szia!
Nekem hasonló a gépem, mint amit leírtál...csak 3000+-os a procim, a többi stimmel. Még nem nagyon teszteltem a játékot (éjjel ért le Steamen és épp csak benéztem), de egy-két pálya után azt mondom, szerintem egész normálisan fut. A betöltés mondjuk lehetne gyorsabb, dehát már úgyis esedékes egy upgrade lassan...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

HeadHunter86
Hali!
Hogy fog futni a game 1024*768-ban a köv konfiggal: AMD 2800+; 1giga Ram, ATI9600Pro? ja és XP.
Akinek esetleg hasonló gépe van az jelezzen legyen szíves, köcce 😊

na megvettem a gamet, jaccottam is par orat csak annyit, hogy a Steam Id oldalon ramek arra, hogy stats és rohattul nemhoz be semmit... h várni kéne pár órácskát vagy mi?😊

alias Mr.M@ff1@

Evogordon
Ti a textúra minõséget feltudjátok venni very high-ra? Mert nekem lefagy amikor tölti be a pályát.

Zsoltika 007
Pont ez a lényege hogy az engine fájlokat is leszedi hozzá! Dehogy kell HL2! Ha megveszed csak a Day of Defeate-et akkor is leszedi az engine-t. És ha késõbb megvennéd pl a HL2-t akkor csak a játék cuccait szedi az engine már megvan. Ezért elég csak 1x leszedni az engine-t és a többi játék ugyanazt használja. Különben elég dúrva méretû könyvtárat csinálna a steam. De hát ez így logikus is. Az meg hogy valakinek szarakodik már más tészta. De ez akkor is így mûködik mindíg is így mûködött HL2 óta...
Ha valakinek szarakodik akkor lehet a blackbox van elcseszve vagy nem nyomott rá a verify steam data-ra. ha baj van a gcf fileokkal ahogy írtátok akkor észre fogja venni és kijavítja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

k3nGu
amúgy szerintetek Debrecenben a media markt-ba 19.-én a polcokon lesz??nem to mh mennyi idõ míg ide eljut, aznap vagy napok:S

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

k3nGu
ez source engine 10, nem 7...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Nem tudom,hátha azt a motort használja és a készítõk nem rakták bele külön ebbe,úgy is orange box....steameset meg letõti mondjuk!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

k3nGu
minek kéne?!

Akkor ez a steam backup a steamnek egy szolgáltatása ugye?
Más:Ha simán TF2 veszem meg csak akkor kell hozzá hl2 is ugye???

Nem szedi le ha black boxod van pont ezt mondom vazzee 😄D Ez volt a problémám nekem is és csak néztem bután hogy mi a pék van 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Evogordon
Persze persze.. nekem is black box-om van és addig nem tudtam leszedni az episode 2-õt míg be nem másoltam az episode 1 cgf file-ját.

Zsoltika 007
Ez hülyeség! Az engine-t külön leszedi hozzá. Ha felteszed az ep2-t nem kell hozzá semmi az ep1-bõl. Õ tudni fogja melyik engine kell oda és azt is leszedi ha még nem lenne meg. Néha viszont valamiért nem csinálja meg és olyankor kell neki nyomni egy verify steam data-t. Akkor rájön hogy vmi hiányzik és szépen lehúzza.

Igen, rájöttem mi volt a baj. Black boxom van és ahoz nem jár HL2 EP1 csak EP2 viszont kell a black boxban mellékelt játékokhoz az EP1 cfg vagy milyen fájljai is ezért hiába töltöttem le stamröl a team fortress 2-t nem indult mert nem voltak meg a EP1 fájljai. Töröltem a Team fortress 2-t steamröl aztán betettem az EP1 fájljait a stamapps mappába ezután ujra letöltöttem stamröl a Team fortress 2-t és már mûködött is.Az EP2-höz, a Portalhoz és a team fortress 2-hoz is kellenek a EP1 fájljai, érdemes azzal kezdeni aki estleg most áll neki mert ha így tsz nem lesz gondja egyikkel sem.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lehet, hogy csak a hangerõ szabályozó csúszka van lehalkítva.<#vigyor>
Kééem,kaccsojja be! <#vigyor>

De jópofa az zene nélkül is.

Makee
Hát ez rohadt jó!<#smile>

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

antgecc
Tegnap töltöttem le a Portalt. Bahh, nagyon bejön!!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Phoenix007
nekem ez alatt nincs hang... a hiba az én készülékemben van?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
Chooselee, ha arra gondolsz, hogy nem akarod több gépen is letölteni azt a több gigányi adatot, akkor a Steam/steamapps alkönyvtárban lévõ szép nagy file-okat kell kiírni. A Steam-et leszeded netrõl, felinstallálod, az hamar megvan, a kiírt cuccot meg bemásolod ugyanoda.

Barmi, neked segített már valaki, megoldódott a probléma?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Zsoltika 007
Steam backup. Simán elmented és újratelepítéskor csak vissza kell töltetni. Csinál egy exe-t mellé vagy ha nem rakna, le tudod tölteni steampoweredrõl. Annyit kell tenned hogy felteszed a steam-et be kell jelentkezni majd elindítani az exe-t amit a beckup mellé rakott. Ott csak annyi a dolgod hogy kiválasztod miket akarsz visszatölteni. Arra érdemes figyelni hogy az updateket is elmenti a savegameket és a beállításokat viszont nem!

A Steamrõl letöltött játékot ki lehet írni dvd-re és újra "felhasználni"??
Mert olvastam egy cikket a menetérõl és ott csak azt írja hogy amikor töltöd már fel is van rakva... ha nem értettem félre a dolgot!
Elõre is köszi!
Üdv..

Nem tudom, ezt láttátok-e már, de nagyon jópofa.
És az a zene...<#vigyor>

Team Fortress 2 Pyro mese 😊

A youtube-on van egy csomó gameplay videó.
Egyelõre csak azokat nézegetem...most már kivárom ezt az egy hetet.

Xreactor
Lehet még vissza teszik valamelyik patchben...szerintem még nem tul balance-olt a játék, hiszen most jött ki

o_O -,-\'

GregSB
Mindenki játszik ^.^

Kérdésedre válaszolva: Igen, amint támad elveszti az álcáját. Egyébként eléggé le van butítva sajnos a kém, a Team Fortress Classicban tudott halottat tettetni, és volt neki egy gránátja is, ami halucinogén gázt lövelt ki magából. Akire hatott az kb 1 percen át robbanó gránátokat meg rakétákat látott mindenhol 😄 Kár hogy ezeket kivették a 2-bõl...

k3nGu
a spy-nál vidikbe láttam h kinyit egy cigis "dobozt", és úgy tud átalakulni ellenné, de ha 1 ellent kinyír akkor visszaváltozik saját csapata színére??vki szúrhatna be a gaembõl képeket, nagyon kivan hallva a topik😊

Rip
Ez esetben elnézést kérek.
Azért egy utalás a hibára/hozzászólásra jó lett volna, így elég semmitmondó kérdés volt)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

340be leirta
Rip
"Ti hogyan indítjátok a játékot?"

Én így...

Amúgy meg hülye kérdésre...
Nem indul az autóm. Mi a baja?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hogy lehet ENNYIRE hulyenek nezni valakit, komolyan
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=6839143&posted=1#post6839143
Rip
Duplakatt, és már megy is.

Ti hogyan indítjátok a játékot? valaki mondaj el plz mert nekem steam progibol nem indul 😞((((

Csak érdeklõdni szeretnék, hogy várható-e ebbõl hasonló tört változat mint a Hl2:Episode 2-bõl? Lanon szívesen kipróbálnánk páran.

antgecc
Nincs legjobb kaszt. Illetve az a legjobb, amelyikkel legjobban tudsz játszani. Egyébként meg ez egy full csapatjáték, itt minden kasztnak megvan a maga feladata és aszerint illik játszani. Itt nem az a lényeg, hogy minél több "fraged" legyen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Xreactor
Amugy szerintetek melyik a legjobb kaszt? 😊 Nem jön be a game-monitor, már én is probáltam :-\

o_O -,-\'

Xreactor
Köszi

o_O -,-\'

DJ bigpapa
ITT találsz rengeteg szervert a listában vannak magyar szerverek is csak többnyire üresek!

Xreactor
Valaki tud valami jó szervert? esetleg létezik már magyar szerver?

o_O -,-\'

max kill: 40, köszipuszi
Black boxom van és még új nekem ez a stam dolg. Valaki segítene ? Köcce!

Sziasztok!
Valaki leírná hogy kell indítani ezt a team fortress 2-t mert én bejelentkezek steamre aztán indítanám a gamet (launch) erre kidob egy ilyet hogy validating 100% aztán annyi. sehova tovább. Kell még hozzá valami hogy elinduljon vagy nem így kell indítani vagy mi a pék van ezzel???<#violent><#violent><#boxer><#boxer><#help><#wilting><#conf><#duhos2>

GregSB
Az elsõ benyomásom nekem is negatív volt róla a demó kipróbálása után, de miután tüzetesebben kiismertem nagyon megtetszett. Ha két olyan csapat játsza egymás ellen, akik képben vannak a lehetõségekkel és van csapatmunka akkor nagyon élvezetes csaták tudnak kialakulni. Na de ez OFF 😊

Evogordon
Nekem az ET nagyon nem jön be. Olyan merev az egész játék vagy nem is tudom.. nincs benne fizika hogy repûl minden szanaszét egy gránáttól minden olyan merev 😄 meg a grafikája se fogott nagyon meg de ez az én véleményem biztos csak én gondoldolom így 😄

GregSB
Én meg a bõség zavarában szenvedek. Tegnap jelent meg az ET:QW, ma meg ez 😊 Nem baj majd beosztom valahogy, egy nap ET másik nap TF2 😊

Evogordon
Na most nyomtasm vagy 3 órát. Ha nekiállok nem tudom abbahagyni 😊

Sziasztok!
Lama kérdést fogok feltenni <#lama> de nem tudom miért nem indul a team fortress 2. Ha a Launch parancsal indulnék kapok egy ilyet hogy Validating 100% és nem történik semmi. Várom az esetleges válaszokat. Video driver új, játék lent van teljesen. Köszi a figyelmet!<#help><#conf>

Figy, én vagyok az EP2 topic házigazdája, ajánlatos elolvasnom minden hozzászólást, ezért jobb ha végigviszem, mielõtt belebotlanék valami durva spoilerbe.

A Portalból meg még hátravannak a bonus cuccok 😊