30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #6894 Remélem az új shotija nem ilyen nyomorék +crit vagy ilyesmi lesz mert akkor ez az update al is úgy vagyok hogy achi+map jöhet ,többi kuka meg örülnék ha sivatagos pályák mellé adnának már normális füves pályát de ne csak arena módba. -
#6893 Gondoltam, hogy lesz energia itala a Scoutnak. Így tök könnyen körbe tudja majd futni a sentryt :S -
#6892 azért kell odamenni a szekrényhez, mert csak akkor kapod meg a fegyvereket, ha csak spawnban vagy, akkor már nem, ezt is tartalmazta a legutóbbi update, és még külön oda is volt írva, hogy a steam cloud bizonyos szerveren nem elérhető!! - (erről kapsz egy kis figyelmeztetést) -
#6891 BONK!-ra fel! :D -
#6890 Én beta óta tolom, szal 10 helyett vagy 500 teli überes medicet öltem meg, 25 helyett kb 2500 km-t futottam, meg ugrottam vagy 30.000 doublejumpot, érted, mire gondolok. Nem tud lekötni, ráadásul az eddigi ~120-ból van vagy 10-15 izgalmasabb darab. -
#6889 hehe én még nem voltam achievement szerveren :P
és nem is leszek -
#6888 nekem csak a medic van meg achi szeróról, mert azok télleg nehezk voltak (meg akkor vettem meg a játékot, ergo még a kasztokat se nagyon ismertem). de télleg szórakoztató tud lenni, ha vmit próbálsz megtenni, és mondjuk az utolsó pillanatban lecsúszol róla... nekem pl a TF2 ezért is jön be jobban mint CS (igaz, CS-t is imádom). cs nem ennyire szórakoztató, maximum felhúzod rajta magad. itt meg mondod, nem baj (pl goldrushon) majd a következőnél megfogjuk fiúk! sztem a TF2 ebben varázslatos. szórakoztató és nem amiatt játszol: szkill és alázom a núbokat...
amúgy CSS-be is terveznek achit. de nem látom értelmét, hiszen semmi újat nem kapsz... pl portaléba se meg Ep1-2-be se látom értelmét...portaléba max annyi, hogy szenvedj az adavanced meg challange mapokkal. -
#6887 az "acsi"-nak pont az a lényege, h megdolgozz vele, az 1óra alatt "kipörgetés"-sel azt éred el, h egy valamiféle cél-t ledarálj gyorsan, pedig roppant szórakoztató tud lenni mikor probálsz néhányat megcsinálni -
PunkZoli #6886 hja ezt olvastam, viszont én nem használtam semmi exploitot, még sem elérhető a natasa meg a szendó, a box kesztyű igen... ez a lol
-
#6885 Oda kell menni egy szekrényhez, többnyire segít. Nekem is előjön, mióta a sok kis abuser pöcsnek letiltották egy hónapra az unlockolt fegyvereket link. -
#6884 Egy ideje nem volt időm/kedvem játszani, tegnap hasonlóval szenvedtem, hiába választottam ki, elsőnek más kasztott kellett választanom, majd visszaváltani, hogy az a fegyver legyen nálam amit szeretnék (nem csak heavy-vel volt így).
Az az update jó, ami új lehetőséget nyit a konstruktív játékosnak, nem szimplán csak erősít-gyengít. =) -
#6883 Szerintem meg a hevi szintje a jó, nekem speciel semmi kedvem szerencsétlenkedni az achievementekkel. Medic egy vicc volt. Szórakozzon velük az, aki ezt élvezi, én megyek achi serverre és kiszedem egy óra alatt. -
#6882 akkor használd, flame off.
---
Ugye emlékszik mindenki arra, hogy a heavynél a forráskódban ott volt minden heavy achievement neve (pl. tf_heavy_fire_lots.png) A valve most sem hagyta üresen a forrást :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<!-- No clues this time. Nothing to see here, move along now Fortress fans... --> -
#6881 Nem szép dolog csitelni. -
#6880 nem biztos hogy bajok ezek a számok... a heavy update egy vicc volt. a pyro szintje jó, a medickel csak annyi bajom volt, hogy sok ember kordinációja kellett hozzá. mondjuk sokan így is achi szeróra mennek. -
PunkZoli #6879 de jó dolga lesz a pyroknak, és az engineereknek :)
nektek volt, van olyan, hogy a heavy fegyvereket nem tudjátok használni? már amiket unlokkoltatok?
mert nekem minden karakteré beválasztható, csak a hevi bugzódik :\ -
#6878 nem értem ezt a mizériát. tudok játszani. az meg hogy honnan tiltott és honnan nem, magasról teszek rá. ha neked 2 liga szabályzata szent írás, akkor csak gratulálni tudok. ez egy kényelmi funkció. a szkriptelés nem számít csalásnak. beszéld meg a valve-osokkal hogy tegyék a szkripteket fekete listára. én használni fogom.
ti meg mondjátok hogy csíter vagyok. oké, az vagyok. leszarom, hogy pár ember legnagyobb problémája az, hogy nekem a mouse3-ra van egy bindem. és még én vagyok a kocka... -
#6877 Azért ezek elég durva számok, kill 2004 enemies... de a többi is lol. -
#6876 Achievement leírások! NEM hivatalos
First Blood - make the first kill on the arena
First Blood pt.2 - kill 5 enemies using "First blood" bonus.
Quick Hook - kill an enemy on the Well before the round starts
A Year to Remember - kill 2004 enemies
The Cycle - kill enemy while in air, on the ground and underwater, all during one life
Closer - destroy 25 teleporters
If You Build It - destroy 25 buildings while they are being constructed
Gun Down - destroy 5 sentries using pistol only
Doctoring the Ball - Kill 3 enemies while ubered
Dodgers 1, Giants 0 - Kill heavy and get his sandwich
Stealing Home - Start capping the point as soon as it becomes possible
The Big Hurt - Stun 25 ubered enemies
Batting the Doctor - Kill 10 fully charged medics
Beanball - Stun scout with his own ball
Artful Dodger - Get 1000 "missed" damage during 1 life
Strike Zone - Kill 50 stunned enemies
Out of the Park - Bat the enemy so he flies 25 meters
Triple Play - Cap 3 points in 1 round without dying
Triple Steal - Steal intel 3 times during 1 round
Round Tripper - Steal intel 250 times
Belittled Beleauger - Kill the enemy carrying your intel while you are carrying theirs
Fall Classic - Make 1000 double jumps
I'm Bat Man - Endure 500 damage in 1 life
Batter Up - Kill 100 enemies while double-jumping
Foul Territory - Cause enemy's death by stunning him
Pop Fly - Die because of double-barreled shotgun's recoil
Brushback - Stun 50 capping/pushing enemies
Moon Shot - Stun 25 enemies for a maximum time
Retire Runner - Kill 10 slowed down Scouts
Caught Napping - Kill 50 enemies by shooting them in the back with doublebarreled shotgun
Side Retired - Capture the last point
Set the Table - Start 50 succesful point captures
Block the Plate - Defend the point 100 times
No Hitter - Steal and cap intel without shooting
Race for the Pennant - Run 25 kilometers -
#6875 Régebben olvastam olyat steam forumon egy scatter lehetőségről (community által) hogy sima lövéssel kettőt tud lőni 75% sebzéssel, alt-lövéssel pedig mindkettőt kiereszti egyszerre 150-200% sebzéssel. Remélem azt csinálták meg. -
#6874 senki nem irigyli tőled, mert nem mindenki játszik olyan gyengén, hogy kellene pistol script.
továbbra is: nem véletlenül tiltott mindenonnan. learn2play -
#6873 a majdnem cheat és a cheat közt tegyünk már különbséget. ennyi erővel akinek több FPS-e van, jobb az egér érzékenysége cheatel, mert előnye van a másikkal szemben? sztem ez a gyorslövés script csak kényelmesebbé teszi az életet... ha irigyled tőlem kérd el PÜ-ben az MSN-em és átküldöm. -
#6872 Ez bizony pont annak látszik, amire számítottam, ordas nagy Doom-féle dupla. Gondolom irgalmatlan sebzés közelről és minden lövés után tölteni kell. Tetszik. -
#6871 :DD -
chooselee #6870 Energia ital olyan a scoutnak, mint a Túl a sövényen c. animációs filmben a mókusnak! :P -
chooselee #6869 Azt hiszem én is visszatérek majd a játékhoz, ezzel a héttel úgy is vége a téli gyaknak...egy pár sor diplomaírás közé besűrítem a játékot! :) -
#6868 Zsír lesz ez nagyon. -
#6867 Akkor ide is bepostolom, hogy az energiaitalos képen nem scattergun van a scoutnál.
Új fegyver
Scattergun -
#6866 Nem részletezik túlzottan. Ha jól értem, pár másodpercig elkerülöd a golyókat, utána meg lelassulsz egy időre? Mindenesetre jó ötlet volt a pisztoly helyére egy nem-fegyver upgrade, ezt így látatlanban is mindenki be fogja rakni, ellentétben a szendviccsel. -
Pio #6865 És most odafigyeltek, hogy ne derüljön ki a képek filenevéből az, hogy mi lesz a feladat, szóval lehet izgulni még 1-2 napot :) Az achi nevek jók, de azért a pyrosat nem űbereli (szerintem azt egyik se fogja). -
#6864 és ottvan az új map meg a játékmód a háttérben :) -
#6863 WOW!
Energia ital + achiviementek :))VÉÉGRE::)) -
Első az tf, a második nem :P -
#6861 Milyen borsszóró te? Ez egy falonátrrögenező piros lézerlámpa, amit szoláriumt lámpának is lehet használni a 60000kW-os égő miatt. -
#6860 Miért lenne cheat? Bárki használhatja, és VAC nem tiltja. -
#6859 ez így van, pisztoly script nem véletlenül tiltott minden tournamentről... -
#6858 Tudod jó kifogás sosem rossz a már majdnem cheat használatának indoklására. -
chooselee #6857 Ez mi borsszóró?? -
#6856 Ez igaz, hogy akkor nagyobb az élettartama az egérnek, de mintha én egy egeret sem használtam volna 15 évig. :P -
#6855 sztem meg jó dolog. jó gyorsan lehet vele lőni. és az egerem élttertama 15 évről 17-re ugrk, ha nem kell nyomogatnom minn egy idegbeteg.