Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
jaja nagyon jó volt 😊
k3nGu
fülesrõl nem tudtam h kocsog😊, nem is gondoltam volna, css-ben nem naon pofázott a szerókon...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Sziasztok!
Tegnap egy jót játszottunk még hajnali 2h-kor is voltunk fenn!
Több ilyet szeretnék!!! Hajrá Team Fortress2!!!
HeadHunter86
JA tudom kirõl van szó! CSS scene-bõl ismerõs. Tényleg egy önelégült arc.

Twetr0x
Hát tényleg nem egyszerûen beszélt

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ollie
Jaffa.FuLeS^

Õ az, aki folyamatosan káromkodik, és mindekit szíd (még a csapattársait is). Ma is fent volt a szerveren.

HeadHunter86
Ha jön és fennleszek ne aggódj teszek róla, hogy többet ne jöjjön 😊

Rage47
tegnap még 1.30kor is voltunk😊
ollie
Tegnap este kb 10 körül fent volt a Kartel Kocsmán 2 arc valami csapatból (sajnos nem jegyeztem meg a nevüket), és az egyikük iszonyú ordenáré stílusban játszott. Engineer volt, én meg pont ott által, ahova építeni akart, és olyan stílusban kommunikált, hogy "takarodj arrébb", majd amikor szóvá tettem, hogy normális stílusban is lehet, szó szerint elkezdett kurvaanyázni. Ezek után elég hamar lelépett, de remélem hogy jön még és végleg ki lesz tíltva a szerverrõl.

HeadHunter86
Én is Witcher, de csak 7végén. Hétköznap only CSS és TF2, de télleg elég hamar leürül a szerver néha. Tegnap is 15:00kor még üres volt, nekem kellett felmennem (mint jófej adminnak 😄) hogy megtöltsem a szervert. Szerencsére 15 perc után már 18-20-an voltunk.

RatBaG
pro street

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
én Witcher-t😄
Phoenix007
És a fórumon sincs új hsz majd' egy egész napig? Mi van itt? Kihaltak a TF-esek? Vagy UT3-at jáccanak?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Timber
Kartel Kocsma tok ures? Este fel ejfelkor? 😄 Ez sem megszokott...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Phoenix007
Aha ... na így már értem 😊

Relinho
THX majd próbálkozok hátha felférek még valamelyikre<#nevetes1>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Blacksheep333
Az OGC re is szoktak menni, de ez is gyakran tele van😄
IP: 78.24.190.103:27023
még van 2, de azokon elég ritkán látok embereket.
88.151.100.124:27017
195.56.111.171:27015

Az operációs rendszeren is túl...

Timber
Sent anno Bimbo neven Quakezett. Amugy a CODE egyik alapitoja volt 1998-ban 😄

Relinho
Szevasztok az lenne a kérdésem,hogy a kartel kocsmás serveren kívül van e másik használható magyar server ahol játszanak is, mert a karteles állandóan tele van<#rolleyes>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Phoenix007
Zseniális logikám arra enged következtetni, hogy Bambino=Sent.. Így van? Amúgy ki lenne ez? Mert Kenitõl érdeklõdött a múltkor, hogy teveled mi van.

u.i.: Egyébként meg húzzál a CoD4 topikba a kispajtásaidhoz! <#idiota>

HeadHunter86

😛

Timber
Csak Bambino ezt el ne olvassa mert meghizik a ma'ja 😄

Rage47
na ezt jó hallani 😊 vagyis olvasni
Phoenix007
Igen példás viselkedésformát volt szerencsém ma megtapasztalni a Kartel szerveren Sent nevû játékostársunk részérõl. A sokkal erõsebb csapatból - ahol a lista tetején volt - átjött a gyengébb csapatba, hogy egyengessen egy kicsit az erõviszonyokon. IMHO ezt így kéne csinálni mindig, ha már ez az automatikus balance így el van baltázva. Ha az egyik csapat zsinórban alázza a másikat, az szerintem nem fun. Egyik oldalnak sem...

Peace!

Twetr0x
Valaki megtalálta a Meet the Engineer zenéjének alapját 😊
Someone Else's Song

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

HeadHunter86
Azt már tudom, csak nem tudtam hogy hogyan van a paraméter. Próbálkoztam -nointro-val meg minden félével, de semmi se akart mûködni. De ez végre jó 😄

ollie
Úgy is mûködik, ha Steam-ben jobbkatt az ikonra, majd Properties -> Launch options

Phoenix007
Azt lehetne, hogy a warez témát hanyagoljátok (priviben intézitek), még mielõtt bezárják a topikot?

HeadHunter86
Kösz, müxik, te egy Fél Isten vagy 😄

DooDoo Istenvagy!!!!<#vigyor2><#vigyor4>nagyon köszi,Hálám üldözni fog!!!
Vannak tört szerverek nem is kevés, mondjuk magyart még nem találtam sajnos, de nagyon jól el lehet lenni vele külföldi szervereken is 😊

http://gamerx.lv/?id=faili

Innen szedegethetsz még patcheket, ez rámegy psy verzióra is, érdemes 1.0.1.1-re frissíteni, szerverek nagyrésze ezt használja, 1.0.0.5-ös szervert már nem fogsz találni

Próbáld a parancsikonban az exe után odaírni hogy: -novid

Colton
szasztok!

Mért irja ki ezt: "the server requires that you be running steam" ?
és ki dob

Bármilyen serverre fel akarok menni ezt irja ki.

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Mûködnie kell na mos leírom a teljes problémát ...verzió számom v1.0.0.5 tehát asszem már megvan buerálva a psy vel aztán csináltam parancs ikont is hogy indítáásnál behozzon 1 konzolt itt beirom h connect és az íp-t 2 üzenet szokott megjelenni...az 1 ik az hogy 4 szeri ujrapróbálkozás után sem sikerült kapcsolódni a másik pedig hogy a szerver újabb(14 es) protokolt használ.Help me lehet ezt vhogy javítani vagy tudtok jó szervereket????
Rage47
warez nem müxik, max lanon mint a cs source stb. de még nem próbáltam, csak tipp
Najó addig megvan hogy feljön a konzol de bármijen ip-t beírok aztírja hogy a szeró 14 es protokolt használ itt mittegyek???
Én örülnék, ha az Engy kapna még egy építhetõ Sentry-t vagy lehetne upgrade-elni a sentry-t 4-es szintûre, erõsebb páncélzat, nagyobb lõtáv pl.
Mert elég gyengus az ágyú valljuk be.

sry psy 😄 elírtam
spy verzió
Bocsi nemtudnátok nekem leirni hogy a warez verzió hogy müxik ??
HeadHunter86
No intorról még mindig nem tud senki semmit se?

Timber
Szegeny munkanelkulinek nem telik erre 😄 Amugy valld be csak irigykedsz 😛

Phoenix007
Na Timber, most hogy van idõd bõven, fogsz is játszani, vagy csak itt okoskodsz? 😄

Timber
a Spy feign death az eredeti TFben benne is volt ... nagyon funny volt 😄

HeadHunter86
http://kartel.hlstatsx.com/

TreDoR
Hát igen, akkor még ki kell találnom pár scriptet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

lololol
bigpapa nagyobb scripter nálad. fail.

lololol
ha a szavakat nem érted és csak a képekbõl látsz valamit, akkor azt nem olvastad, hanem nézegetted. (mint egy képregényt).