30108
  • donatus13
    Remélem az új shotija nem ilyen nyomorék +crit vagy ilyesmi lesz mert akkor ez az update al is úgy vagyok hogy achi+map jöhet ,többi kuka meg örülnék ha sivatagos pályák mellé adnának már normális füves pályát de ne csak arena módba.
  • Jim Morrison
    Gondoltam, hogy lesz energia itala a Scoutnak. Így tök könnyen körbe tudja majd futni a sentryt :S
  • sonic syndicate
    azért kell odamenni a szekrényhez, mert csak akkor kapod meg a fegyvereket, ha csak spawnban vagy, akkor már nem, ezt is tartalmazta a legutóbbi update, és még külön oda is volt írva, hogy a steam cloud bizonyos szerveren nem elérhető!! - (erről kapsz egy kis figyelmeztetést)
  • Viktor99
    BONK!-ra fel! :D
  • Magh
    Én beta óta tolom, szal 10 helyett vagy 500 teli überes medicet öltem meg, 25 helyett kb 2500 km-t futottam, meg ugrottam vagy 30.000 doublejumpot, érted, mire gondolok. Nem tud lekötni, ráadásul az eddigi ~120-ból van vagy 10-15 izgalmasabb darab.
  • Aquir
    hehe én még nem voltam achievement szerveren :P

és nem is leszek
  • jozing
    nekem csak a medic van meg achi szeróról, mert azok télleg nehezk voltak (meg akkor vettem meg a játékot, ergo még a kasztokat se nagyon ismertem). de télleg szórakoztató tud lenni, ha vmit próbálsz megtenni, és mondjuk az utolsó pillanatban lecsúszol róla... nekem pl a TF2 ezért is jön be jobban mint CS (igaz, CS-t is imádom). cs nem ennyire szórakoztató, maximum felhúzod rajta magad. itt meg mondod, nem baj (pl goldrushon) majd a következőnél megfogjuk fiúk! sztem a TF2 ebben varázslatos. szórakoztató és nem amiatt játszol: szkill és alázom a núbokat...

amúgy CSS-be is terveznek achit. de nem látom értelmét, hiszen semmi újat nem kapsz... pl portaléba se meg Ep1-2-be se látom értelmét...portaléba max annyi, hogy szenvedj az adavanced meg challange mapokkal.
  • Zomil
    az "acsi"-nak pont az a lényege, h megdolgozz vele, az 1óra alatt "kipörgetés"-sel azt éred el, h egy valamiféle cél-t ledarálj gyorsan, pedig roppant szórakoztató tud lenni mikor probálsz néhányat megcsinálni
  • PunkZoli
    hja ezt olvastam, viszont én nem használtam semmi exploitot, még sem elérhető a natasa meg a szendó, a box kesztyű igen... ez a lol
  • Magh
    Oda kell menni egy szekrényhez, többnyire segít. Nekem is előjön, mióta a sok kis abuser pöcsnek letiltották egy hónapra az unlockolt fegyvereket link.
  • trident
    Egy ideje nem volt időm/kedvem játszani, tegnap hasonlóval szenvedtem, hiába választottam ki, elsőnek más kasztott kellett választanom, majd visszaváltani, hogy az a fegyver legyen nálam amit szeretnék (nem csak heavy-vel volt így).

Az az update jó, ami új lehetőséget nyit a konstruktív játékosnak, nem szimplán csak erősít-gyengít. =)
  • Magh
    Szerintem meg a hevi szintje a jó, nekem speciel semmi kedvem szerencsétlenkedni az achievementekkel. Medic egy vicc volt. Szórakozzon velük az, aki ezt élvezi, én megyek achi serverre és kiszedem egy óra alatt.
  • Twetr0x
    akkor használd, flame off.

---

Ugye emlékszik mindenki arra, hogy a heavynél a forráskódban ott volt minden heavy achievement neve (pl. tf_heavy_fire_lots.png) A valve most sem hagyta üresen a forrást :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <!-- No clues this time. Nothing to see here, move along now Fortress fans... -->
  • Narxis
    Nem szép dolog csitelni.
  • jozing
    nem biztos hogy bajok ezek a számok... a heavy update egy vicc volt. a pyro szintje jó, a medickel csak annyi bajom volt, hogy sok ember kordinációja kellett hozzá. mondjuk sokan így is achi szeróra mennek.
  • PunkZoli
    de jó dolga lesz a pyroknak, és az engineereknek :)

nektek volt, van olyan, hogy a heavy fegyvereket nem tudjátok használni? már amiket unlokkoltatok?
    mert nekem minden karakteré beválasztható, csak a hevi bugzódik :\
  • jozing
    nem értem ezt a mizériát. tudok játszani. az meg hogy honnan tiltott és honnan nem, magasról teszek rá. ha neked 2 liga szabályzata szent írás, akkor csak gratulálni tudok. ez egy kényelmi funkció. a szkriptelés nem számít csalásnak. beszéld meg a valve-osokkal hogy tegyék a szkripteket fekete listára. én használni fogom.

ti meg mondjátok hogy csíter vagyok. oké, az vagyok. leszarom, hogy pár ember legnagyobb problémája az, hogy nekem a mouse3-ra van egy bindem. és még én vagyok a kocka...
  • Narxis
    Azért ezek elég durva számok, kill 2004 enemies... de a többi is lol.
  • Twetr0x
    Achievement leírások! NEM hivatalos

First Blood - make the first kill on the arena
    First Blood pt.2 - kill 5 enemies using "First blood" bonus.
    Quick Hook - kill an enemy on the Well before the round starts
    A Year to Remember - kill 2004 enemies
    The Cycle - kill enemy while in air, on the ground and underwater, all during one life
    Closer - destroy 25 teleporters
    If You Build It - destroy 25 buildings while they are being constructed
    Gun Down - destroy 5 sentries using pistol only
    Doctoring the Ball - Kill 3 enemies while ubered
    Dodgers 1, Giants 0 - Kill heavy and get his sandwich
    Stealing Home - Start capping the point as soon as it becomes possible
    The Big Hurt - Stun 25 ubered enemies
    Batting the Doctor - Kill 10 fully charged medics
    Beanball - Stun scout with his own ball
    Artful Dodger - Get 1000 "missed" damage during 1 life
    Strike Zone - Kill 50 stunned enemies
    Out of the Park - Bat the enemy so he flies 25 meters
    Triple Play - Cap 3 points in 1 round without dying
    Triple Steal - Steal intel 3 times during 1 round
    Round Tripper - Steal intel 250 times
    Belittled Beleauger - Kill the enemy carrying your intel while you are carrying theirs
    Fall Classic - Make 1000 double jumps
    I'm Bat Man - Endure 500 damage in 1 life
    Batter Up - Kill 100 enemies while double-jumping
    Foul Territory - Cause enemy's death by stunning him
    Pop Fly - Die because of double-barreled shotgun's recoil
    Brushback - Stun 50 capping/pushing enemies
    Moon Shot - Stun 25 enemies for a maximum time
    Retire Runner - Kill 10 slowed down Scouts
    Caught Napping - Kill 50 enemies by shooting them in the back with doublebarreled shotgun
    Side Retired - Capture the last point
    Set the Table - Start 50 succesful point captures
    Block the Plate - Defend the point 100 times
    No Hitter - Steal and cap intel without shooting
    Race for the Pennant - Run 25 kilometers
  • Twetr0x
    Régebben olvastam olyat steam forumon egy scatter lehetőségről (community által) hogy sima lövéssel kettőt tud lőni 75% sebzéssel, alt-lövéssel pedig mindkettőt kiereszti egyszerre 150-200% sebzéssel. Remélem azt csinálták meg.
  • Twetr0x
    senki nem irigyli tőled, mert nem mindenki játszik olyan gyengén, hogy kellene pistol script.
    továbbra is: nem véletlenül tiltott mindenonnan. learn2play
  • jozing
    a majdnem cheat és a cheat közt tegyünk már különbséget. ennyi erővel akinek több FPS-e van, jobb az egér érzékenysége cheatel, mert előnye van a másikkal szemben? sztem ez a gyorslövés script csak kényelmesebbé teszi az életet... ha irigyled tőlem kérd el PÜ-ben az MSN-em és átküldöm.
  • Magh
    Ez bizony pont annak látszik, amire számítottam, ordas nagy Doom-féle dupla. Gondolom irgalmatlan sebzés közelről és minden lövés után tölteni kell. Tetszik.
  • Narxis
    :DD
  • chooselee
    Energia ital olyan a scoutnak, mint a Túl a sövényen c. animációs filmben a mókusnak! :P
  • chooselee
    Azt hiszem én is visszatérek majd a játékhoz, ezzel a héttel úgy is vége a téli gyaknak...egy pár sor diplomaírás közé besűrítem a játékot! :)
  • Narxis
    Zsír lesz ez nagyon.
  • Twetr0x
    Akkor ide is bepostolom, hogy az energiaitalos képen nem scattergun van a scoutnál.

Új fegyver

Scattergun
  • Magh
    Nem részletezik túlzottan. Ha jól értem, pár másodpercig elkerülöd a golyókat, utána meg lelassulsz egy időre? Mindenesetre jó ötlet volt a pisztoly helyére egy nem-fegyver upgrade, ezt így látatlanban is mindenki be fogja rakni, ellentétben a szendviccsel.
  • Pio
    És most odafigyeltek, hogy ne derüljön ki a képek filenevéből az, hogy mi lesz a feladat, szóval lehet izgulni még 1-2 napot :) Az achi nevek jók, de azért a pyrosat nem űbereli (szerintem azt egyik se fogja).
  • csokalaci
    és ottvan az új map meg a játékmód a háttérben :)
  • csokalaci
    WOW!
    Energia ital + achiviementek :))VÉÉGRE::))
  • Viktor99

Első az tf, a második nem :P
  • Viktor99
    Milyen borsszóró te? Ez egy falonátrrögenező piros lézerlámpa, amit szoláriumt lámpának is lehet használni a 60000kW-os égő miatt.
  • Nitramk
    Miért lenne cheat? Bárki használhatja, és VAC nem tiltja.
  • Twetr0x
    ez így van, pisztoly script nem véletlenül tiltott minden tournamentről...
  • Lacccca
    Tudod jó kifogás sosem rossz a már majdnem cheat használatának indoklására.
  • chooselee
    Ez mi borsszóró??
  • Viktor99
    Ez igaz, hogy akkor nagyobb az élettartama az egérnek, de mintha én egy egeret sem használtam volna 15 évig. :P
  • jozing
    sztem meg jó dolog. jó gyorsan lehet vele lőni. és az egerem élttertama 15 évről 17-re ugrk, ha nem kell nyomogatnom minn egy idegbeteg.