30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7094 Szegény... :(
Nembaj, majd meglepődök helyetted is ha meglesznek az új fegyók meg ilyesmik :P -
#7093 Nem tudom, miért hagytak az utolsónak az új játékmódot, mert azt már mindenki ismeri, és nem lesz meglepi :S
Pont csütörtökön utazom el... -
#7092 ICE papa, mivel vészesen közeleg a FEBRUÁR vége ezért sztem töröltesd magad a statból mivel te nem vehetsz részt ugyebár a sorsoláson és így mástól veszed el a lehetőséget mivel több helyre is beestél az awardokaban. -
#7091 [szpojler]Én csak hülyültem, ugye tudod?[perszpojler] -
#7090 zsír -
#7089 Nem, majd csütörtökön lehet tölteni a keddit és vasárnap a szerdait ami eredetileg keddi. :D -
#7088 Azt tudom, de utána egyből lehet tölteni? -
#7087 mint ahogy az oldalon látjuk kedden jelenik meg az utolsó. De a hétfői is csak kedd éjfél után jelent meg nekünk -
#7086 Ma éjszaka bemutatják az új játékmódot és holnap lehet tölteni? Vagy hogy lesz? -
#7085 Ámen! :D -
#7084 vagy utolsó percben csattanóként még akár spy update is lehetne -
#7083 I love this, doktor! :D -
#7082 jé már ottvan :p ezt megnézem:)
mikor lehet jáccani achi-s scoutot? ugyanígy éjfél után valamivel? -
#7081 Mondtam, zsír fegyó. XD -
#7080 na azért :/ -
#7079 http://www.teamfortress.com/scoutupdate/force-a-nature.htm
-
#7078 hát jah azt nézem -
#7077 még mindig nincs :@ -
#7076 23:00 körül. Mondjuk pénteken késett 50 percet :D -
#7075 Am. magyar idő szerint mikor tudhatjuk meg? -
#7074 A Force-A-Nature jön. -
#7073 Szerintem ma vagy a Force-A-Nature jön, vagy az új játékmód.
PLACE YOUR BETZ! BETZ R IN COOKIES! I BET 42 COOKIES ON Force-A-Nature -
PunkZoli #7072 2kaszt lesz :D !!!!! most kiderül ,hogy spy az egyik, és csüt lesz az update majd :) soldierrel:D -
#7071 Vagy csak azt akarják hogy valamennyire lecsendesedjen a scout láz, szal nem hinném hogy nagyon reprezentálta a játékot ami anno volt hogy a csapatok 90%-a medic/pyro/heavy volt. -
#7070 Szerintem ez az új játékmód is érdekes lesz. Miközben mindegyik csapat tolja a kocsit egymást gyalulják -
#7069 Csak piros oldalról lehet átugrani, mert nem teljesen szimmetrikus a pálya. Plusz valószínűleg ez a "Force-A-Nature" képes lesz akkorát lökni rajtad, hogy mintegy harmadik ugrással fellődd magad a vonat tetejére. -
#7068 de a lámpákon akkor is át lehet ugrálni, napokban láttam -
PunkZoli #7067 tükrözött a pálya, ennek nem lenne értelme
-
#7066 még mindig át lehet ugrálni, de csak piros oldalon, én úgy tudom -
PunkZoli #7065 régen lehetett, még a játék elején, de azóta ha jól tudom lezárták azt a részt!
viszont sniperrel ugye át lehet lőni, lehet így gondolták, hogy a vonatok között -
#7064 mellesleg achikba láttam h scouttal át lehet menni a well elején, de istennek se jöttem rá hogy, vki észrevétel? -
#7063 omfg -
Neoncsoves #7062 LOLOLOLOL XDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7061 biztos volt már, de azért hátha mégse: az igazi sandman -
#7060 Jöhetsz, megiszom azt az italt és Miss Miss Miss... XD -
#7059 Szerintem azért nem hétvégén jön, mert tudják előre, hogy imba lesz és így még lesz idő balanceolni az ingyen hétvége előtt. -
#7058 Én meg csak hülyéskedtem :P Am tényleg tele lesznek az achis szerók Scoutokkal -
#7057 én meg nataschaval:D -
#7056 Nagyon zsír, scouttal fogok menni mindig!!!44 -
#7055 valami bibi van a scouttal, ugyanis kedden jönne az update, de eddig csütörtökönként jöttek a free weekend miatt, de az eddig nem lett reklámozva sehol...
meg ez így qrvára inba lesz ascout, sőt inkább egy új pyrot kapunk