Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
pályától, ellenfelektõl és az épp használatban lévõ kasztoktól függ hogy melyikkel lehet sokat elérni adott esetben 😊

ja és a ping meg a gép meg a beállítások meg ha nap süt a szemedbe az se kutya 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

norbi56
Tegnap MAGAMHOZ KÉPES jó formában voltam a dagattal😉😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nitramk
persze csak ha eredeti 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

norbi56
ha steam-ból csatizol szerverre nem a játékból akkor automatikusan letölti az updatet (elvileg)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

update cleaner nincs meg valakinek? torrenten már sehol sem seedelik
Nem egyezik a verziód a server verziójával.
Jelenleg a legújabb: 1.0.2.1
Erre frissítsd a játékot.
hogy nem eredeti 😊
Dizson
Hali, amikor beirom a consolba h. connect és az ip és akkor tölt, aztán kir vmi olyat h. nemtalálja a class tablet :S mi lehet a gond?

Baromi jó a játék, megéri megvenni, de aki esetleg csak kipróbálná itt a segítség:

Amennyiben valaki nem használ steamet, csak pl letorrentezte a játékot, az figyeljen arra, hogy mindig tegye fel a legújabb patch-et. Jelenleg 1.0.2.0 verzió a legutolsó.

Itt vannak a no-steam serverek:
http://css.setti.info/servers/list-tf2.php

Lehet látni, hogy melyik server milyen verziójú. Ennek egyeznie kell a játékod verziójával.

Amennyiben torrentes verziót használsz, javaslom a thepsyfamily verziót, alapban ki van téve a konzol, csak beírod hogy: connect (majd bemásolod a server ip címét)
pl.:
connect 89.190.205.222:27017

A patchek szintén fent vannak pl. az isohunton.
😊

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

Ebben is benne vannak amit PunkZoli linkelt...én úgy láttam.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Blacksheep333
A GameTrailers.com -on meglehet nézni az egész mûsört. Nemcsak a TF2 röl van szó hanem a VALVe további játékairol. beszélnek a Half life rol, Portal rol és a folytatásairol. (Valamint szo esik a Counter-Strike 2 röl. hábár nemsok😊) A L4D és a Lego Batman is kapott 1-1 részt. Összesen 4 chapter.

Az operációs rendszeren is túl...

Tyyyíííí de jó lesz! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
loool 😄😄 hogy vigyorog a spy😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok!valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnám megszerezni az 1.0.1.8-as patchet mert már sok helyen néztem de sehonnan sem sikerült letöltenem!Elõre is kösy!Írjatok légyszi!!!
aha de már megoldottam ujra raktam
Narxis
D-n van a Steam és c-re akarja rakni a játékot??

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jó de a d-n van és a c re akarja rakni
Narxis
Amikor telepíted a Steamet. Utólag én úgy csináltam, hogy fogtam és átmásoltam az egész Steam mappát másik meghajtóra és mûködött.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

plz help hogy lehet átálítani a steam-et arra hogy a gémeket melyik felére rakja a merevlemeznek?
Twetr0x
LooL! Akkor: Super Bonk Land

------

TEAM FORTRESS 2 HÍREK:
Volt egy koncferencia, ahol kiderült, hogy néhány héten belül kijön a meet the scout videó!
Lesznek unlockolható fegyverek!! Konferencia linken lentrõl a harmadik kép.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Zsoltika 007
😄DD

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TreDoR
Ha válaszolsz a kérdéseimre, amiket neked feltettem, akkor reagálok a hülyeségeidre.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Zsoltika 007
Nem kötözködök csak jó lenne ha tudnád hogy éppen mirõl magyarázol. Vagy 3 kommenten keresztül itt videózol. A video teljesen más dolog mint a demo.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nincs értelme annak amit írsz. Se a #1345, se a #1348 kommentednek.

TreDoR
Mert megszoktam, hogy Fraps-al veszek fel videót és nem source recorderrel demot, ezért hívtam videónak. Vagy te pl. mindenkibe belekötsz aki azt mondja, hogy "mp3-at hallgatok", mikor lehet, hogy wav-ot, vagy ogg-ot hallgat (arról nem is beszélve, hogy az mp3 egy tömörítési eljárás)? A videónak is és a demo-nak is a demonstráció a célja, persze más módszerekkel.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Magh
Annyit látok, hogy a célzása nulla és a célkereszt rángatózik, de nem látom az ebbõl származó elõnyt.
"Automatikusan visszahúzza alaphelyzetbe a fegyót minden egyes golyó kilövése után" - A pisztoly crosshair alapból teljesen stabil, nincs mit visszahúzni. CS:S-ben láttam már nulla szórást és norecoilt is, egyiknél sem rángatott a célkereszt.

Zsoltika 007
Pont ezt mondtam hogy a demo nem adja vissza történéseket mert az eseményeket jegyzõ adatok kis töredéke kerül csak bele. pl ha kimész spectatorba már akkor is kevesebb adat csomagot kap a kliensed, tehát mást látsz mint az akit a játékban nézel. (hiába ugyanaz a nézõpontod neked és neki) Te azt látod amit a szerver, õ meg azt amit a kliens. És mivel a világ nem tökéletes, ezért a szerver mást fog elbírálni mint a kliens. Bár ezeket a hibákat próbálják minimalizálni nem mindíg sikerül. Pl ezért van az cs sourcenál is hogy fejbelõsz valakit, ott a vér a fején mégis 100hp-val fut tovább.

Zsoltika 007
Amit linkeltél az egy demo. Még azt se tudod mi a különbség demo és video között. De észt osztani azt nagyon tudsz. <#rolleyes>

Magh
De tulajdonképpen mi a gond? A crosshair recoil hiánya (ami normális) vagy a pontlövés? Ezen a demón nem igazán tzdom kivenni, hova csapódnak be a golyók, mert ugrál a fazon össze-vissza.

TreDoR
Nekem semmi gondom nincsen. Megtettem amit kellett, szóltam adminnak, felvettem videót, beírtam, hogyha kell valakinek dobjon pm-et, a többi már nem az én dolgom (a valve úgyis leszarja azokat a videókat amiket nem "bennfentesek" küldenek, még akkor is ha van hozzájuk steam ID). De ha majd beáll snipernek és benyomja az aimot is mellé, akkor sztem senki ne rinyáljon, hogy "jaj, 2-secenként fejest ad és nincs egy admin sem aki kibaxná" (mert, mint tudjuk VAC x*rt sem ér). Részemrõl ennyi.

Magh
Megnéztem, de nem láttam semmi érdekeset, a becsapódásokat meg nem nagyon látni. A recoil a gond vagy a szórás?

TreDoR
Mit értesz az alatt, hogy nem indul? Kidob a game hibával, vagy kifagy vagy mi?

TreDoR
Akkor most mi pontosan a hozzáfûzni valód a videóhoz?

Magh
A feltöltött fájlod nálam nem mûködik, de TF2-ben nincs valódi recoil, tehát nem értem a problémát. Pontlövõvé meg nem teheti a fegyvereket, azt egy másodperc alatt bárki kiszúrja a TF2 szórásértékei mellett.

Zsoltika 007
Ne akard már a hülyeségedet a számba adni! Azt mondtam hogy ha visszanézem a demót amin játszom, ott végig a célpontra lövök pedig a valóságban baromira nem az történt. Legalábbis a golyóim mentek mindenfelé.

TreDoR
Szóval azt akarod mondani, te így lõsz pisztollyal?

Zsoltika 007
Demóból pont a recoilt nem látni annyira mert a source engine a demóba nem teszi bele a szórást. (Legalábbis a cs source-nál nem)

TreDoR
Automatikusan visszahúzza alaphelyzetbe a fegyót minden egyes golyó kilövése után. Itt a videó:

Pete

RatBaG
minigunnal vicces lehet <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

töltsd már fel rapidsharre plíz!

sztem az ,hogy nem szór a fegyvere RatBag
RatBaG
na és mi az az autorecoil?

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
Vettem fel videót "Pete" nevû játékosról ma 22 óra környékén, source recorderrel, a Kartel Kocsmán. Eleinte azt hittem aimozik, de felvétel közben kiderült "csak" autorecoil-t használ. Ha esetleg valakinek kell a .dem, az írjon pm-be.

Ez így rendben is van.Én angolul csinálom ugyanezt.
Néha felakadok egy orosz szerverre is...hát ott csöndben maradok 😊
Régen volt, amikor kötelezõ volt oroszt tanulni...<#vigyor>

TreDoR
Jah, meg keverni szokta a game a csapatomat. PL. van bal alsó sarokba a kasztod ikonja és valamikor piros a háttere és kék rajta a pyro...

TreDoR
Engem láthatatlan demomanek szoktak leszedni, meg überes soldierek futnak felém, úgy, hogy a közelükben nincsen medic...

Aquir
hm.. asszem mintha nekem is lett volna ilyen (vagy csak egy spy volt? <#idiota>)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n