Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
De jó is lenne cipelni...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Az operációs rendszeren is túl...
Ezt a google 4. találata a "team fortress 2 hey doc cmon man" keresõszavakra (leírva kerestem a szlenges dumáikat)
Tehát a kép 18+
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A gyerek és feleség eltartása mellett (ami minden pénzem elviszi), a gyerekkel való foglakozás és a munkám mellett kb. hetente félórát tudnék vele játszani.
Azért kár megvenni.
De azért ha lehet segíthetne valaki.
Ha jól tudom tört programok letöltése saját használatra (nem eladásra) nem igazán bûncselekmény.
Két problémával küszködök :
1.: Ha szervereket keresek, egyet se talál.
Ha pl. az eggyel lentebbi ip-re rákeresek a kedvenc szervereknél, akkor meg is találja, de mikor hozzáadom, akkor nem adja hozzá. Így nem tudok sehogy se játszzani vele.
2.: Nehogy megkövezzetek ....
Hol lehet tört szervereket találni?
Nekem az 1.0.1.4- es változat van.
Gyertek játszani!
Az operációs rendszeren is túl...
Lényegében ugyanaz, mint a cp változat, egy-két apróbb változás van
- Bekerült egy lépcsõ a sniperek és a víz(a csõ) közé(2. és 3. pontok között)
- Az intel nem az intel feliratú szobában van, hanem az utolsó ponton.
- A vonatok nem járnak.
---
egyéb
- Az intel egy kiskocsin van rajta, ha mögé rakják a sentryt akkor pont leárnyékolja és scouttal el lehet vinni
- A játékosok a 2. pont kijáratából indulnak(kicsit ki lett bõvítve)
eddigi játékokból nekem jobban tetszik mint a cp változat, scouttal és kémmel próbáltam, de nagyon sok soldier és engineer volt a pályán. Sokkal kihasználtabb lett a 3. ill a 3.-2. pontokig terjedõ terület(a víz is).
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
viszont a snipert szeretném visszakapni :\ , mert így kvaszar lett...
mindenki írjon bugreportot ,hogy nem tetszik neki a fastswith cseszõdése 😄 plíz😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ez sem a legjobb módja a medicre szoktatásnak, miután meglett mindenkinek az achievmentek utánna visszáll minden a régibe újra alig lesznek medicek.
csak tudnánk mikor lesz belõle valami, nagyon várom😄
Ez pofátlanság. Megveszi a valve-ot, aztán "véletlen" kiad egy tf2-szerû játékot. És nemérdekel mióta fejlesztik, jöhet a flém, szerintem pofátlanság...