30108
  • Jim Morrison
    A történetre "mondtam", nem arra, hogy törölte a házigazda :) Nem vétettél semmit, marha jó :)
  • Viktor99
    Elnézését kérem uram, mert hibáztam...
  • Jim Morrison
  • IcE TeE
    Megmagyarázná,h miért javították a spy-t ^^
  • IcE TeE
    Nagyon oltás lenne ! :D
  • Narxis
    sanszos XD
  • Aquir
    xD
  • armageddon666
    sztem ütne ha tényleg az lenne :D a mostani scout az a maszkos kém xDDD
    de amúgy nem olyan rossz ez a scout update :\ vagy nerfelik majd, vagy alapból lesz valami hátulütője a cuccainak ^^
  • PunkZoli
    :sajt
  • Neoncsoves
    mert
  • kakaoskalacs
    nemértem mért lenen spy update :D
  • PunkZoli
    akkor is spy update lesz most!! :D
  • Neoncsoves
  • Ron Ragm
  • Narxis
    LOL
  • Aquir
    megnyitod új fülön, és kérdőjel a cím végére, úgy mindig működik (sokszor frissítés is elég)
  • Viktor99
    Jólvan csak gyökér vagyok :P That comic is a spy!
  • Viktor99
    Én csesztem el valamit h már nemtom megnézni? :S
  • Neoncsoves
    vagy a heavynek +2000armor-t ad
  • armageddon666
    omg, ez olyan lesz mint a wow :D vagy valami más mmo >.<

enginek valami tornya lesz ami aurával rendelkezik :D és növeli a közelben állók krit esélyét vagy tűzgyorsaságát vagy valami XD vagy olyan dispenser ami übert rak a közelben állókra >.< de csak rövid időre :D
  • Twetr0x
    Oroszoktól ez is (akik megjósolták az achievementeket)

Bonk! Atomic Punch!
    + Gives a 66% of dodging bullet type weapons (miniguns,pistols,shotguns,etc)
    + Increases Scout's base speed from 133 -> 166

- After effects wear off you cannot double jump and speed decreases to 110 for 5 seconds
    - Has a cooldown time of 2 minutes
  • motyodlee
  • Aquir
    ááá r*hattjó :D
  • armageddon666
    ilyenekről mindig lemaradok xD majd update után ismét többet leszek >.<
  • Guer
    ne nekem mond én csak akkor váltok ha szükséges...
  • Viktor99
    Bocs a méretért..
  • sonic syndicate
    pontosan, párszor voltam fenn, de ha mindig volt fenn egy admin, akkor 100%, hogy elvált egy mapról, ha neki nem tetszik, ma is, turbine-on, 'csapjunk a lecsóba', szavazás, hogy elkerüljünk turbine-ról, pedig azért az nem egy játékostaszító map
    attól, hogy admin vagy, még nem kell elváltani egy mapról, ha Neked az nem tetszik (vegye mindenki magára, aki úgy érzi)
  • Ron Ragm
    Nagyon sokan elfelejtik hogy a lángszóró itt tényleg úgy működik mint egy lángszóró - ergo nem fix hatótávja van, hanem a mozgásod jelentősen befolyásolja merre is megy a csóva - nem egyszer jöttem ki pyro párbajból sértetlenül mert hátrálva megnyúlt lánggal épphogy tudtam őt pörkölni de ő meg előre futva a megrövidült csóvával már nem ért el.
  • jozing
    ja, de egy crites rocketnél ez nem olyan feltűnő, a splash damage miatt mint CSS-be a fejeseknél. amúgy láttam valahol videót, hogy csipa lőtte a hitboxot, de nem hatott rá a sebzés. a modelbe lőtt és megdöglött. wtf?
  • Magh
    Ja látom, közben már valaki mondta.
  • Magh
    Hax. Egyszerűsítve nevezhetjük műlagnak, css-ban gyakori volt (ahogy a wh, aim is VAC servereken, gondolom,TF2-ben is van, csak messze nem olyan feltűnő, lévén vagy 1 darab pontlövő fegyver és egyáltalán nem számít, ki lő 5 századmásodperccel később). Magyarul nem ott van a hitbox, ahol te látod, hanem mintha durván lagolna. Ezért nem lehet eltalálni.
  • armageddon666
    na akkor épp nem voltam ott de Ice nekem mondott valamit ventrin hogy gáz van a pluginnel és mapszavazás helyett gravity szavazást indított szal nem kell mindig rosszra gondolni....
  • csokalaci
    szerencs hogy akkor én nem voltam fent :O
  • Lacccca
    Az ok hogy jól pörgött de még pár ilyen értelmes admin megmozdulás és ki fog ürülni ismét.

PL nyerésre állunk mert a 2 scoutnak sikerült kihoznia a táskát és menekülnénk erre elkezditek baszogatni a gravitit és rittig hogy beszopatnak vele ezek után hol normális volt hol nem (éppen az indított szavazás vagy az admin kénye kedve szerint), majd bebuktuk mert a kilométer magasból érkező pyrok meg demok szana szét lőttek miket.
  • IcE TeE
    *Ne
  • IcE TeE
    Nem scripteljél, valamilyen szinten az is csalás...
  • sonic syndicate
    potosan úgy van ahogy twetrox mondja, a hitbox mindig a karakter előtt van 1-2 méterrel
  • sonic syndicate
    a spy.cfg-kbe másold be amit akarsz
  • sonic syndicate
    töltsd le ezeket a scripteket és rakd be a cfg-khez, vagy pedig a kódrészletet tedd cfg-be

igazából nem vágom, csak a samurize-hez van scriptem, mához nincs, így tf2-höz se
  • Viktor99
    Nem vágja valaki hogy hova? :Sezeket