30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7054 A történetre "mondtam", nem arra, hogy törölte a házigazda :) Nem vétettél semmit, marha jó :) -
#7053 Elnézését kérem uram, mert hibáztam... -
#7052 -
#7051 Megmagyarázná,h miért javították a spy-t ^^ -
#7050 Nagyon oltás lenne ! :D -
#7049 sanszos XD -
#7048 xD -
#7047 sztem ütne ha tényleg az lenne :D a mostani scout az a maszkos kém xDDD
de amúgy nem olyan rossz ez a scout update :\ vagy nerfelik majd, vagy alapból lesz valami hátulütője a cuccainak ^^ -
PunkZoli #7046 :sajt -
Neoncsoves #7045 mert -
#7044 nemértem mért lenen spy update :D -
PunkZoli #7043 akkor is spy update lesz most!! :D -
Neoncsoves #7042 -
#7041 -
#7040 LOL -
#7039 megnyitod új fülön, és kérdőjel a cím végére, úgy mindig működik (sokszor frissítés is elég) -
#7038 Jólvan csak gyökér vagyok :P That comic is a spy! -
#7037 Én csesztem el valamit h már nemtom megnézni? :S -
Neoncsoves #7036 vagy a heavynek +2000armor-t ad -
#7035 omg, ez olyan lesz mint a wow :D vagy valami más mmo >.<
enginek valami tornya lesz ami aurával rendelkezik :D és növeli a közelben állók krit esélyét vagy tűzgyorsaságát vagy valami XD vagy olyan dispenser ami übert rak a közelben állókra >.< de csak rövid időre :D -
#7034 Oroszoktól ez is (akik megjósolták az achievementeket)
Bonk! Atomic Punch!
+ Gives a 66% of dodging bullet type weapons (miniguns,pistols,shotguns,etc)
+ Increases Scout's base speed from 133 -> 166
- After effects wear off you cannot double jump and speed decreases to 110 for 5 seconds
- Has a cooldown time of 2 minutes -
#7033 -
#7032 ááá r*hattjó :D -
#7031 ilyenekről mindig lemaradok xD majd update után ismét többet leszek >.< -
#7030 ne nekem mond én csak akkor váltok ha szükséges... -
#7029 Bocs a méretért..
-
#7028 pontosan, párszor voltam fenn, de ha mindig volt fenn egy admin, akkor 100%, hogy elvált egy mapról, ha neki nem tetszik, ma is, turbine-on, 'csapjunk a lecsóba', szavazás, hogy elkerüljünk turbine-ról, pedig azért az nem egy játékostaszító map
attól, hogy admin vagy, még nem kell elváltani egy mapról, ha Neked az nem tetszik (vegye mindenki magára, aki úgy érzi) -
#7027 Nagyon sokan elfelejtik hogy a lángszóró itt tényleg úgy működik mint egy lángszóró - ergo nem fix hatótávja van, hanem a mozgásod jelentősen befolyásolja merre is megy a csóva - nem egyszer jöttem ki pyro párbajból sértetlenül mert hátrálva megnyúlt lánggal épphogy tudtam őt pörkölni de ő meg előre futva a megrövidült csóvával már nem ért el. -
#7026 ja, de egy crites rocketnél ez nem olyan feltűnő, a splash damage miatt mint CSS-be a fejeseknél. amúgy láttam valahol videót, hogy csipa lőtte a hitboxot, de nem hatott rá a sebzés. a modelbe lőtt és megdöglött. wtf? -
#7025 Ja látom, közben már valaki mondta. -
#7024 Hax. Egyszerűsítve nevezhetjük műlagnak, css-ban gyakori volt (ahogy a wh, aim is VAC servereken, gondolom,TF2-ben is van, csak messze nem olyan feltűnő, lévén vagy 1 darab pontlövő fegyver és egyáltalán nem számít, ki lő 5 századmásodperccel később). Magyarul nem ott van a hitbox, ahol te látod, hanem mintha durván lagolna. Ezért nem lehet eltalálni. -
#7023 na akkor épp nem voltam ott de Ice nekem mondott valamit ventrin hogy gáz van a pluginnel és mapszavazás helyett gravity szavazást indított szal nem kell mindig rosszra gondolni.... -
#7022 szerencs hogy akkor én nem voltam fent :O -
#7021 Az ok hogy jól pörgött de még pár ilyen értelmes admin megmozdulás és ki fog ürülni ismét.
PL nyerésre állunk mert a 2 scoutnak sikerült kihoznia a táskát és menekülnénk erre elkezditek baszogatni a gravitit és rittig hogy beszopatnak vele ezek után hol normális volt hol nem (éppen az indított szavazás vagy az admin kénye kedve szerint), majd bebuktuk mert a kilométer magasból érkező pyrok meg demok szana szét lőttek miket. -
#7020 *Ne -
#7019 Nem scripteljél, valamilyen szinten az is csalás... -
#7018 potosan úgy van ahogy twetrox mondja, a hitbox mindig a karakter előtt van 1-2 méterrel -
#7017 a spy.cfg-kbe másold be amit akarsz -
#7016 töltsd le ezeket a scripteket és rakd be a cfg-khez, vagy pedig a kódrészletet tedd cfg-be
igazából nem vágom, csak a samurize-hez van scriptem, mához nincs, így tf2-höz se -
#7015 Nem vágja valaki hogy hova? :Sezeket