Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké,koszi.

Jimi Hendrix

Blacksheep333
Botok nincsenek, de tört serverek azthiszem vannak.

Az operációs rendszeren is túl...

Hi,egyenlore nincs penzem megvenni,de kiprobalnam a tort gamet,bot-ok vannak benne?vagy tort szerver,es melyik verziot toltsem le hozza?elore is thx.

Jimi Hendrix

kössz
Twetr0x
mert a ringyóz alapból nem kezeli a .tga formátumot. Használj Irfan view-t, az kezeli.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

1 elégé láma kérdés mért nem tom meggyitni a deatfotókat?
Hihi <#vigyor>

De jó is lenne cipelni...

Rage47
hehe 😄D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Phoenix007
Idõközben találtam 6.990.- ért is OrangeBoxot itt.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

:\
Twetr0x
viszont m4bõl 2 fejes kell<#idiota>

Blacksheep333
igen, de szerintem itt nehezebb dolga van a snipernek mint a counter-strike ba. Itt teljesen más a játékmenet mindenki rohangál és néhány kaszt elég gyors is, meg ott AVP vel 1 lövés egy halál ha kislábujjon lövöd is.

HeadHunter86
Több mint cs:S?? na neee. Nézd már meg a fejét, nem hiába lehet sniperral olyan könnyen fejeseket ösztani. Sokkal elnagyoltabb az egész Hitbox, mint CS:S-ben.

solder hitbox sztem több mint cs:s
Proview
Bocsi!!!<#pardon1>
Ezt a google 4. találata a "team fortress 2 hey doc cmon man" keresõszavakra (leírva kerestem a szlenges dumáikat)

Tehát a kép 18+

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

TreDoR
Menjetek már... Legalább írjátok ki mirõl szól a kép, mert a gyanútlan user mit sem sejtve megnézi ezt a *********

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Phoenix007
Az Orange Box most 7.500.-ba kerül itt.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
törttel sztem nem sokan foglalkoztam itt a topikban, így ez a probléma semmerült fel
envagyok
Persze...
A gyerek és feleség eltartása mellett (ami minden pénzem elviszi), a gyerekkel való foglakozás és a munkám mellett kb. hetente félórát tudnék vele játszani.
Azért kár megvenni.
De azért ha lehet segíthetne valaki.
Ha jól tudom tört programok letöltése saját használatra (nem eladásra) nem igazán bûncselekmény.
ollie
na persze, meg kéne venni

envagyok
Sziasztok !

Két problémával küszködök :
1.: Ha szervereket keresek, egyet se talál.
Ha pl. az eggyel lentebbi ip-re rákeresek a kedvenc szervereknél, akkor meg is találja, de mikor hozzáadom, akkor nem adja hozzá. Így nem tudok sehogy se játszzani vele.

2.: Nehogy megkövezzetek ....
Hol lehet tört szervereket találni?

Nekem az 1.0.1.4- es változat van.
Blacksheep333
elindult a serverünk ezen az ip cimen: 84.2.39.237:27015
Gyertek játszani!

Twetr0x
Éjfél körül a Valve kiadott egy új patchet amiben megjelent a ctf_well nevû pálya. Asszem ez is a tfc-bõl van, de most lényegtelen.
Lényegében ugyanaz, mint a cp változat, egy-két apróbb változás van
- Bekerült egy lépcsõ a sniperek és a víz(a csõ) közé(2. és 3. pontok között)
- Az intel nem az intel feliratú szobában van, hanem az utolsó ponton.
- A vonatok nem járnak.
---
egyéb
- Az intel egy kiskocsin van rajta, ha mögé rakják a sentryt akkor pont leárnyékolja és scouttal el lehet vinni
- A játékosok a 2. pont kijáratából indulnak(kicsit ki lett bõvítve)

eddigi játékokból nekem jobban tetszik mint a cp változat, scouttal és kémmel próbáltam, de nagyon sok soldier és engineer volt a pályán. Sokkal kihasználtabb lett a 3. ill a 3.-2. pontokig terjedõ terület(a víz is).

ollie
Hasonló szitut láttam már, csak ott egy heavy+medic combo fogadta a teleporttal érkezõket.

Twetr0x
Persze, hogy nem láttál, amint megérkeztél már hátadban volt a bicska. A death fotót meg lusta voltál megnézni 😄

TreDoR
<#idiota> hát, igen.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RatBaG
de telhetetlen vagy baszki

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
Hát, ilyen helyzetet sem láttam még, de ebben legalább van ötlet.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

amit nem a valve csinál
norbi56
jah mostmán képben vaok😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

TreDoR
Hát, szerintem ugyanazt írta. A Battlefield Heroes-t is az EA fogja kiadni.

HunnernesKonge
Igy már világos de közel sem felel meg annak amit ezelõtt írtál <#awink>
Twetr0x
Az EA a Valve játékok kiadási jogát vette meg. Ezért van az újabb HL2 dobozokon az a szép (ronda) EA jel.

TreDoR
Hát ez jó nagy hülyeség sztem.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
Nemár :S
norbi56
miért megvették a valve-t?nem is tudtam kicsit levagyok maradva😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

nem feltétlenül... így viszont rá szoktat embereket a csapatban mûködésre, és ésszerüen az egyik leg kevesebbet játszott karaktert népszerüsíti a valve! plusz lesz ugye az extra über élet duplázás... még több plusz dolog

viszont a snipert szeretném visszakapni :\ , mert így kvaszar lett...
mindenki írjon bugreportot ,hogy nem tetszik neki a fastswith cseszõdése 😄 plíz😄
Csak nem mind a 45 achievement medices lesZ 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

TreDoR
Ugyanaz a gondom a mediccel, mint az engineerrel, rém unalmas velük nyomulni. Amikor elkezdtem tf2-zni ezekre hajtottam rá, de m2-t hamar meguntam. Inkább ezzel kellene valamit kezdeni a valenak...

semmi gond én leszek heavy lehet healelni <#idiota>

HeadHunter86
kb ez lesz. Most meg alig van medic.
Ez sem a legjobb módja a medicre szoktatásnak, miután meglett mindenkinek az achievmentek utánna visszáll minden a régibe újra alig lesznek medicek.

TreDoR
Elképzelem, mikor 10 emberbõl 10 medic lesz, mert mindenki el akarja majd érni azt a 45 achievmentet <#idiota>

érdekesség
csak tudnánk mikor lesz belõle valami, nagyon várom😄
TreDoR
"Játékfejlesztõként ez egy igazán nagyszerû új mód a játékok készítésére". Akkor én mostanában egy régiszerû játékkal gamelek? <#idiota>

Rage47
sztem is az
Twetr0x
EA/DICE - Battlefield Heroes
Ez pofátlanság. Megveszi a valve-ot, aztán "véletlen" kiad egy tf2-szerû játékot. És nemérdekel mióta fejlesztik, jöhet a flém, szerintem pofátlanság...