Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
én tudom!!!
az egy kép 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
meg hát ilyen zombis van cs:source-ban is, csak kicsit máshogy😊 ott meg még a surf pályák nagyon buták ahol szörfözni kell a háromszögeken. meg van egy külön ilyen HL2 mod is: "Zomibie Master" egy ember irányítja és termeli spectator módban a zombikat, meg a pályán levõ csapdákat, a többiek meg túlélnek ha tudnak, utána sorba új ember lesz a zombimaster😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Blacksheep333
én kipróbáltam a Zombie Survivalt nekeme nem jött be. 😞
De a Left 4 Dead et gõzerõvel várom!😊)

Az operációs rendszeren is túl...

RatBaG
na ki tudja mi ez?

mááás

Per Aspera Ad Inferi.

trogerzsiger
Na megnézem milyenez :-)

Aquir
van single, ott azt építesz ahogy akarsz és elmentheted hogy késõbb visszatöltsd amit addig építettél a pályán, el lehet csak magukat az épített tárgyakat is menteni, de a multi az igazi része, ott lehet jókat hülyülni. alapból építeni lehet, de vannak zombie survival (lövöd a zombikat, akik játékosok, akit megölnek az is zombi lesz) meg roleplay pályák (ez utóbbinál van egy város és mindenki kiválasztja hogy milyen szerepet tölt be pl az adminok a rendõrök, lehet valaki szakács, eladó vagy gengszter meg ilyenek), aztán ott csinálak mindenfélét

Aquir
hát kitalálják és megcsinálják Garry's modban 😛 😊

HeadHunter86
Van.

trogerzsiger
A Garrys modnak van multija?!

Narxis
Én CS Source-t vettem Steamen, gyors, egyszerû és biztonságos. Ugyanúgy kiírhatod DVD-re a játékot mintha boltban vennéd. Csak legyen bankkártyád.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Boltban 7500 HUF. A Garry's Mod egy sandbox, nem tartozik hozzá a tf2-höz (steamen együtt is meg lehet venni), építkezni kell benne és van multija.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hi megint!
Szeretném megkérdezni azt, hogy vett-e valaki innen steam-en keresztül TF2-õt, és ha igen azt akarom megtudni, hogy tényleg biztonságos-e, és mennyire éri meg (itt arra gondolok, hogy boltba jobban megérné)?
Néztem steam-en hogy kb 30$ ami úgy 5000ft körül van...tényleg annyi???
És még valami: van ennem egy Gary's Mod nevû valamije (ez steam-en 35$ a tf2 mellett)...ez mi? Jobb valamivel az eredetinél, vagy mire jó ez??
Elõre is köszi a válaszokat...!!
Byebye!
Alwares
Nincsen neki single...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mayorpapa
lehet, buta a kérdés, de ezt a játékot csak online lehet játszani? singleplayer része nincs is ? mert én imádok a gép ellen játszani :-)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nitramk
nem nagyon tudok hozzászólni a témához. Csináltam viszont egy videót:
http://youtube.com/watch?v=fBUll-6Mics&fmt=18

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Hello!
Segítséget szeretnék kérni!
Letöltöttem a TF2-t és szeretném megkérdezni attól, aki részletesen eltudja nekem magyarázni, hogy hogyan tudok játszani a játékkal. Tudom hogy a rendes szerverekhez kell a steam, de elõszõr szeretném kipróbálni valahogy, hogy tetszene-e, és ha igen, azután érdekelne a steam-es rész(steam-on már regisztráltam...tehát tényleg szeretném megvenni majd)...
Tehát van-e lehetõség arra, hogy tört szerveren vagy LAN-ba (mondjuk hamachi-val) kipróbáljam a haverokkal? Ha van, valaki légyszíves magyarázza el nekem részletesen (sajna nem nagyon értek ilyenekhez, azért kérném részletesen 😛 ) LAN-os verzió is tökéletes lesz kipróbálni, ha valaki elmondaná...
A játék amúgy addig elinul hogy a menübe vagyok, de onnan szinte tovább nincs =( .
Tehát onnantól kellene a segítség hogy le van töltve a játék és fel van telepítve...
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!!
Myrddraal
Ez mekkora!!!😄 A Sniper szerepében, Johnny Depp😄

trogerzsiger
Garrys moddal nem?😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hát ezeket nagyon bírom!
Honnan az istenbõl szednek ilyesmit??<#vigyor>
Pihentagyúak...<#vigyor>
Állati!

norbi56
XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nitramk
nézd a scoutot, ott játszik a dömperrel 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
jaj nemár😄😄😄
Twetr0x
Szegény engineer<#sir><#idiota>
(SPY POWAH!)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

trident
(sajna nem futottam bele, de majd nézem😊 )

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Blacksheep333
szerverünkön már nagyon régóta fentvan és még sok más csillés map is.

Az operációs rendszeren is túl...

Alwares
Arma, arma! Ha egyszer idõmilliomos leszek éjjel-nappal azzal fogok játszani! De addig itt van ez. Majd remélem nyáron tudok új PC-ét venni és akkor majd megveszem steam-en ezt is. Mert keeel!

trident
Ha realisztikus fps-t keresel, akkor Red orchestra, Arma, AA. (a taktikaiakat nem ismerem, de abból is van pár).
A tf2-ben több fontos elem közt szerintem benne van a humoros, "fun", pörgõs játékmenet. Ha megnézel néhány tf2 videót, akkor látod, hogy kb. milyen a játékmenet. A rajzfilmszerû stílusban teljesen más egy ugra-bugra scout, mint a cod-ban (abban én sem szerettem). Igen, oda abszolút nem illik, ide viszont abszolút. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Alwares
Hát nemtom, annyira nem mint cod-ban. De bunny-zás minden FPS-ben van szerintem. (kivéve halo az külön kategória 😄 )

dragon11
Lehet ugrálni mint cod-ban?😞 (Call of Duty) mert ha igen, és ki lehet ugrani a golyó elõl, akkor nem veszem meg...

trident
es_cave,, egy csillét kell kísérni, csak párszor játszottam rajta, tud nagyon "dara" lenni, de pont beillik a tf2 fílingbe.

De akkor miért rakja a játékaim közé??Foglalja a teret!!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Alwares
Ajj nekem ez olyan szinten szaggat... Nincs valami cfg hozzá, hogy jobban fusson?

és mi ez a "server encyption key", ami miatt nem enged hostolni?
dragon11
Nah jó, az száz hogy nem fogok vele szenvedni, de míg nem próbáltam ki, hogy tetszik-e addig nem akarom megvenni, félek nem fog tetszeni!:S asszem keresek egy ismerõst, és kipróbálom nála..=) am nem tûnik ez rossznak.

Alwares
Itt vannak tört szerverek aki nem találta volna meg. Patch-et meg keresettek magatoknak.
A balkáni szerverpark

dragon11
S arra hogy csatlakozzak fel?😄(Kipróbálnám warezon elõször tetszik-e, s ha igen, megveszem^^)

TreDoR
Lanon vagy tört szervereken.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

hmm, szóval tört verzióval hogy lehet jáccani?
trogerzsiger
vedd meg.

TreDoR
Tört verziót nem tudsz steammel használni. Vagy lehet nem értettem amit írtál.

Van nekem egy gondom.
Nemrég töltöttem le a tf2-t, csak szimplán vagyis nincs hl2 hozzá. Akartam vele jáccani, hostolni nem engedett mert valami server encryption key-t nem ért el, joinolni meg nem tudtam, mert kellett hozzá steam. Ezér letöltöttem a steamet, hostolni még mossem tudok, mer kidob a windowsba, joinolásnál meg az örökkévalóságig tölt.
Pedig szerintem jó gépem van hozzá: pIV 2.8ghz 512ram
Tuttok erre valamit tanácsolni?
TreDoR
Az lehet, de attól még nem fog elindulni.

Twetr0x
nem .tga? TF2 .tga-ba ment.
mind1, IrfanView nevû progival megnyitod és átmented .jpg-be. Legalábbis én így szoktam. Vagy photoshoppal.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Jim Morrison
.tgf et hogyan tudok gyorsan átkonvertálni .jpeg-be? vagy belehet allitani, hogy .jpeg-ben mentsen??

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
nem tudjátok hogy hogyan lehet megoldani hogy spectate-ben ne jelenjen meg az emberek élete, ha rájuk "nézünk"?

Akinek csak TF2-je van az nem tud valamit a hl2 pre-loados témáról??
Bedobta steambe hogy pre-loadolhatom,pedig nem vettem meg.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Olvasd el a 1448-as hozzászólásomat, lehet, hogy az a megoldás!

Aquir
50 a megnevezése. Akkor a minimum az 50-esre vonatkozik, mert egyébként milyen minimumról beszélünk? a minimum az 50 alatt az a 0 ping. 😛 szal.. 😊😊