Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egy kép 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De a Left 4 Dead et gõzerõvel várom!😊)
Az operációs rendszeren is túl...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szeretném megkérdezni azt, hogy vett-e valaki innen steam-en keresztül TF2-õt, és ha igen azt akarom megtudni, hogy tényleg biztonságos-e, és mennyire éri meg (itt arra gondolok, hogy boltba jobban megérné)?
Néztem steam-en hogy kb 30$ ami úgy 5000ft körül van...tényleg annyi???
És még valami: van ennem egy Gary's Mod nevû valamije (ez steam-en 35$ a tf2 mellett)...ez mi? Jobb valamivel az eredetinél, vagy mire jó ez??
Elõre is köszi a válaszokat...!!
Byebye!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
http://youtube.com/watch?v=fBUll-6Mics&fmt=18
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Segítséget szeretnék kérni!
Letöltöttem a TF2-t és szeretném megkérdezni attól, aki részletesen eltudja nekem magyarázni, hogy hogyan tudok játszani a játékkal. Tudom hogy a rendes szerverekhez kell a steam, de elõszõr szeretném kipróbálni valahogy, hogy tetszene-e, és ha igen, azután érdekelne a steam-es rész(steam-on már regisztráltam...tehát tényleg szeretném megvenni majd)...
Tehát van-e lehetõség arra, hogy tört szerveren vagy LAN-ba (mondjuk hamachi-val) kipróbáljam a haverokkal? Ha van, valaki légyszíves magyarázza el nekem részletesen (sajna nem nagyon értek ilyenekhez, azért kérném részletesen 😛 ) LAN-os verzió is tökéletes lesz kipróbálni, ha valaki elmondaná...
A játék amúgy addig elinul hogy a menübe vagyok, de onnan szinte tovább nincs =( .
Tehát onnantól kellene a segítség hogy le van töltve a játék és fel van telepítve...
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!!
Honnan az istenbõl szednek ilyesmit??<#vigyor>#vigyor>
Pihentagyúak...<#vigyor>#vigyor>
Állati!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
(SPY POWAH!)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az operációs rendszeren is túl...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A tf2-ben több fontos elem közt szerintem benne van a humoros, "fun", pörgõs játékmenet. Ha megnézel néhány tf2 videót, akkor látod, hogy kb. milyen a játékmenet. A rajzfilmszerû stílusban teljesen más egy ugra-bugra scout, mint a cod-ban (abban én sem szerettem). Igen, oda abszolút nem illik, ide viszont abszolút. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A balkáni szerverpark
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nemrég töltöttem le a tf2-t, csak szimplán vagyis nincs hl2 hozzá. Akartam vele jáccani, hostolni nem engedett mert valami server encryption key-t nem ért el, joinolni meg nem tudtam, mert kellett hozzá steam. Ezér letöltöttem a steamet, hostolni még mossem tudok, mer kidob a windowsba, joinolásnál meg az örökkévalóságig tölt.
Pedig szerintem jó gépem van hozzá: pIV 2.8ghz 512ram
Tuttok erre valamit tanácsolni?
mind1, IrfanView nevû progival megnyitod és átmented .jpg-be. Legalábbis én így szoktam. Vagy photoshoppal.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bedobta steambe hogy pre-loadolhatom,pedig nem vettem meg.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D