30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7294 áhh nagyon sokan tölthetik, lement 80k/sec-re:( -
#7293 és arra várhatsz is, 8 gigát telepít -
#7292 Jajj... Buta vagyok! :D
"FREE WEEKEND! All you need is a free Steam account to play the full version of UT3 Black this weekend.
Install Steam, Create an account, Play UT3 Black" -
#7291 Bocs mindenkinek de kicsit OFF, de ha belegondolunk steames tehát nem annyira off...
A lényeg hogy nézem az elöbb a steamen a my games-t és mit látok? UT3! Mondom mi a fene? Gyorsan rákatt az installra és már rakja is.
1. Ez mi a fene? Mé kaptam én UT-t?
2. MIÉRT UPDATEL ILYEN LASSAN? 20 perce még mindig 0%... -
#7290 :D -
#7289 Hát igen, már css-be is beszivárogtak :D -
#7288 Ja :D -
#7287 LoL, most látom hogy te is a Mechába jársz :P -
#7286 bestest, lol -
#7285 Mekkora vita lett miattam -
#7284 nem láttál még engem-.- -
#7283 Mindenkinél van egy erősebb Demo. Kivétel csak én vagyok. I AM THE BESTEST!!! -
Neoncsoves #7282 majd én -
#7281 :D -
#7280 nem fogunk megijedni, úgyis lesz valaki, aki dominálni fog :D -
#7279 jobb félni mint megijedni -
#7278 Egyre jobb vagyok Demoval... Gondoltam szólok nehogy megijedjetek a végén. -
#7277 hehe :) -
#7276 Na mégis csak kibújt a szög a zsákból XD -
#7275 és ahol fut a dedicated server, azon a gépen már nem fogsz tudni játszani -
#7274 random otthoni nettel nem érdemes próbálkozni -
#7273 A TF2 dedicated servert hogyan tudom használni? Vagyis az elindítás az megy :P De hogyan tudok csatlakozni a serverre, illetve mások hogyan tudnak? Steames verzió persze... Előre is köszi! -
#7272 gratu és köszi a játékot -
#7271 Nem töröltünk, de te egyébként se nyerhettél volna... xD -
#7270 CSALÓK direkt töröltétek a 279-es bonus pontomat -
#7269 Ja és az SG Team nevében, gratulálunk a nyerteseknek :) -
Ismertető:
Az SG Team tagjai egy nyeremény játékot indítottak a játékosok között.
Ez a verseny 1 hónapig tartot, azalatt sok játékos játszott a nyereményjátékért.
A css/tf2 psychostat februári monthly award listájából kerültek ki a nyerteseink.
[izom] kukac
Nyereménye: Mercenaries 2: World in Flames
sabb ass
Nyereménye: Team Fortress 2
A monthly award kiértékelése megtörtént:
TF2 awards
CSS awards
Szerverek:
[SG][TF2 PUBLIC][HUN]
[SG][CSSURHE 100 Tick][HUN]
Elérhetőségek:
SG TF Fórum
SG CSS Fórum
[email protected]
Nyerteseink:
Postai úton küldjük ki a játékot, Magyarország területén !
Kép a két játék meglétéről - Kép
Tehát a nyertesek mégegyszer:
[izom] kukac
sabb ass -
Borg #7267 Tegnap odáig jutottam, hogy majdnem nyomtam egy deletet az egészre... szóval most pihentetem egy ideig a problémát, hátha jön valahonnan ötlet, vagy isteni sugallat. Kibaszottul utálom, ha valamilyen problémában egy csepp logika sincs. Ha még egyszer felidegesítem magam rajta, akkor seti at home fog futni tf2 helyett... -
#7266 olvassatok vissza >.< írták már hogy nemtudni mi van de valami szar van és ingyen sör annak aki rájön mitől XD -
#7265 Ja, egy pár ember 2-szer van... :S -
#7264 amugy most nézem, h 2szer vagyok rajta a statisztikán
ugyebár van link a steam profile-hoz egyik jó, a máskra meg azt dobja ki, h még nincs beállitva,szoval elvielg különbözö, érdekes :) -
#7263 Hát nem ártana, mert mai most van...... -
#7262 Az Award listben szereplő emberek közül lett kisorsolva a nyertes. Szal nem a legnagyobb skill a nyertes :) -
#7261 Hát én vettem a két játékot, szóval nem hiszem,h lesz valami díjam :D - Habár lehet, meglepem magammat egy új frizurával :D -
#7260 Hali!
Srácok, ha már volt egy verseny itten februárban, nem hirdetitek ki itt is a nyertest? (a HQ-n már megkukkantottam, de nem akarom elvenni az adminok kenyerét )
Én gratulálok a nyertesnek, rendezhettek még hasonló versenyeket, nekem bejött a dolog. Bár kicsit egyértelműbben kéne megfogalmazni a nyerési feltételeket, mert nekem a psycho Basit hozta ki győztesnek (skill alapján). Mondjuk egy díjat a közösség nevében ítéljünk oda Jeges Teának (ez valami indián név amúgy?), mert ami időt ő eltöltött eddig a szerón, az előtt le a kalappal (de lehet csak az achikat farmolta az üres szerón ).
Amúgy az ápdét megtette a hatását, gyakran fullra volt a szeró, de most sajnos már megint pang...hmmmmm
Ja, és készül a leírásom frissített változata is, hamarosan közzéteszem (márha érdekel rajtam kívül egyáltalán valakit (mondjuk magamnak akkor is elkészítem...) -
#7259 na, ice teanek meglett az első....airshot általi halála -
#7258 de amúgy mindegyik pontos leírását megtalálod totaltf-en -
#7257 Én nem élek ilyen szerekkel ;) Én csak simán ninja vagyok -
chooselee #7256 Köszi szépen mindenkinek a segítséget! :) -
#7255 :D