Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Persze, hogy jó.
Annak idején 150-200as pinggel quake-eztünk, azt is meg lehetett szokni 😄
Ma azért már inkább hanyagolom a 100 feletti szervereket. De az alatt nekem mind tökéletes.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TreDoR
Nem, mert a minimum szó nem a pingre vonatkozik, hanem a szûrõre. De valóban kétféleképpen értelmezhetõ.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Aquir
minimum 50es pinget és minden afölöttit keres ezzel ezt mondtad

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TreDoR
50-ig simán jónak kell lennie, a fölött kezdõdnek a gondok. Steam szerverkeresõjében nem véletlen ez a minimum 50-es ping szûrõ.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rip
Hát azért a 15-ös ping sem egy katasztrófa...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rage47
köszi!!😄
Blacksheep333
Rage, ha még olvasod ezt a fórumot, Boldog Szülinapot!

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
sztem kattincsa linkre below. nem tudok nagyon hozzászólni, nekem a legnagyobb gondom eddig az volt hogy a régi gépemmel akadozott.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

norbi56
Ez mitõl lehet?a net nem lett lassabb de a pingem megnõtt 15-re msn nélkül msn-el régen 9 volt mi lehet a baj ja és tegnap még nem dobott ki de már kidob ezzel:

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Pingemet hogy lehet redukálni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

http://www.youtube.com/watch?v=pCjVV843nFw
Blacksheep333
kitalálom. Basimodel volt?😄

Twetr0x
köszi<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Elõfordulhat, hogy valaki 'vicces' kedvében volt, de nem kéne leírni ezért az egész klánt.

TreDoR
Bef*sok ezen a cc klánon, asszongya csak ütés van és sentryt épít, aztán meg "én nem lövök, tehetek arról, hogy a sentrym igen". NC!!!!

TreDoR
Ezért írtam <#vigyor>

Rip
Vagy csak áprrilis 1. 😊

TreDoR
Ez jó<#vigyor>. Valaki nagyon pihentagyú volt <#idiota>.

trident
new achivements:
1. medic: heal whole enemy team.
2. medic: heal noone from own team for 10 rounds.
3. pyro: fire up self.
4. sniper: shot 10 knee caps.
5. sniper: make 3 headshots with one shooting.
6. sniper: beat all cans and bottles at 2fort, Well and Granary.
7. engy: repair enemy SG.
8. engy: dance with best rhytm. (means button "g", i think)
9. soldier: make a rocketjump at 15 meters.
10. spy: cut yourself with knife.
11. spy: smoke at least one cigarette.
12. kill noone at whole round time.
13. find a green frog at 2fort.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nitramk
Nesze, itt a kép: 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

norbi56
ÁH hülye vagyok DirectX-et elfelejtettem feltenniXD mostá jóXD LOL

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Twetr0x
Képet, vagy meg se történt<#idiota><#crazya>

Nitramk
na megint kartel kocsmájában ittam (vagy írtottam? 😄).

trident
Nálam egyszer-kétszer volt, alt+tabozás után, legalábbis erre tudnám fogni..

De itt a hivatalos support oldal.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
Nekem olyat kilépés után szokott Vistan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

norbi56
hát olyan íz hogy a hl2.exe hibát észlelt ezért leáll😊sry

Rip
Mindössze a lényeg maradt le.
Milyen hibát ír ki?

norbi56
cs all az lenne a bajom h ujraraktam a gépet és mikor updateli a tf-et és utána mikor indulna a játék hibát ír és nem indul PLS help!

Nitramk
nagyon jó kép 😄

Twetr0x
Halálfejes dolog az, amikor valaki rádteleportál 😄
Csomoszor volt már velem olyan, hogy sappelni próbáltam egy kijáratot, erre rámteleportált valaki... Nagyon szomorú 😄DDD (Látom téged is elkapott valaki)

trident

Aquir
de azt mondom hogy oldalazhatott is vagy mittomén, és eltolta magát, ezért tûnhetett neki úgy érted? :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TreDoR
Igen, de meglökik egymást.

Azonos csapat tagjai átmennek egymáson nem?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

TreDoR
Ellenséges karakterek nem tudják egymást tolni, csak azok akik egy csapatban vannak.

Aquir
szvsz legfeljebb arrébbtolva kikerülted a kémet :p

TreDoR
Az mi, hogy átfutok kémmel az ellenséges spy-on? Jön felém soldierként én meg pyroként megyek és megszúrom (elölrõl) majd átmegyek rajta. "nem kém", következõ másodpercben hátbadöf...

Néhány kép:

nem tudom mi ez a halálfejes dolog, de számtalanszor láttam már

pár hulla

pár bug

ez a textúra sose jelenik meg...

táska

innen szedd fel...

Aquir

láttam már pár jó sprayt a játék közbe 😊

meg olyan is láttam hogy a képen DR House képe volt, ráírva meg hogy "MEDIC!" <#idiota>

meg azt ugye mindenki tudja hogy szép kilátás nyílik az Intelligence roomra felülrõl 😊) volt hogy már nagyon zsúfolt volt a helyzet fenn, de sokan elférünk itt 😄

Blacksheep333
lehet. vannak warez serverek is és lanba is lehet vele játszani.

Ha nem eredeti a játék lehet lanba vagy neten játszani tört szerveren?

Nitramk
jó szerver, kb. 5 óra körül voltam fent, a ctf_mach4 pályánál. 😄

DJ bigpapa
Szerverünk megnyitotta kapuit! Várunk mindenkit szeretettel!
IP cím: 84.2.39.239:27015

dragon11
Oks.Szép képek am!

norbi56
azzzzzzzzzzigen

RatBaG
Gyerünk, lássam a kezeket!!!

Per Aspera Ad Inferi.

trident

trident

Rip
Akkor sem értem, miért írtad nekem <#circling>.
Elsõre is megértettem, és egyetértek azzal. amit írtál 😊
De az enyém össze sem függ azzal, amit mondtál (nem is neked válaszoltam), csak leírtam, hogy nem mindenkinek egyszerû beszerezni a jatákot (mindegy milyen formában).

Nitramk
itt van pár kép:

Ez meg csak nézett engem:

Sniper ül a tóban: 😄