30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7254 Látod? Mi BONK energia italt használunk és ezért gyorsabbak vagyunk... :D -
#7253 whoa, lekéstem -
#7252 Dodgers 1, Giants 0 - Ha látsz egy heavy-t akinél sandvich van, öld meg és vedd fel a szenyát.
Fall Classic - Valakit meglősz FaN-nal és belehal a zuhanásba / felrobbantja magát
First Blood, Part 2 - Aréna módban, ha te ölsz először, akkor 5 másodpercig 100% crited van. Ez alatt kell ölni ötöt (NEM egy élet alatt)
Out of the Park - Sandman tauntkillje. -
#7251 1. Meg kell ölni egy heavyt, s miután elejtette a szendvicsét fel kell venni... (csak rámész)
2. Esztet nemtom
3.Asszem az update miatt van olyan hogy a first kill CRITET ad. Na az amíg tart addig öjjé le 5 ellent.
4.Ha megvan a fa bézbollütő akkor szépen odamész az ellenhez és megnyomod a tauntot... És addig próbálkozol amíg 25-métrnél messzebb nem repíti ami kis basebollos büszkeségünk. -
#7250 tévedtem, az out of the park tisztán tauntkill -
#7249 az első kérdésedre, nem kell taunt, csak simán megölöd evés közben.
2) le kell "fújnod", ja
3) mint a kritzkrieg
4) le kell ütnöd 25 méterről, sztem az új tauntnak nincs olyan hatótávja, talán csak eltalálod labdával -
chooselee #7248 Néhány achi nem tiszta,tudnátok segíteni légyszi?
Dodgers 1, Giants 0: Kill an enemy Heavy and take his Sandvich.: Ezt gondolom az új taunt-tal kell, amikor a heavy eszik ugye?
Fall Classic: Cause an environmental death or suicide using the Force-A-Nature's knockback: Most itt valakit a shoti visszarugásával kell megölni,lelökni valahonnan,hogy meghaljon, ilyesmi?
First Blood, Part 2: Kill 5 enemies with the First Blood crit buff.: Mi ez a First Blood crit buff?
Out of the Park: Bat an enemy 25 meters.: ezt is az új taunttal kell?
Egyenlőre ennyi!!Előre is köszi a segítséget!
-
#7247 Minden esetre egy próbát megérhet kikapcsolni.
A 2 különböző steam id az nem azért lehet mert törtes? Habár ha jól tudom az SG nem törtes így ez kilőve :( -
Borg #7246 Na várj ez nem ugyanaz, mert itt a másik userhez tök más steamid-t rendelt. -
#7245 Nem új keletű a hiba :(
L 12/04/2005 - 16:22:30: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:0:7555777><>" connected, address "85.166.250.142:59915"
L 12/04/2005 - 16:22:31: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:1:7582751><>" STEAM USERID validated -
Borg #7244 Érzem, hogy valamit mondani szeretnél :) -
PunkZoli #7243 ><> -
Borg #7242 Nem valószínű, mert a CSS is úgy megy, és ott semmi gond.
Az a paraméter csak ahhoz kell, hogy ssh-n át lássam a konzolban is a dolgokat. -
#7241 nem lehet hogy a log echo zavar be? -
Borg #7240 Jövök egy sörrel következő talin annak, aki megmondja miért loggol így a TF2 szerver:
L 02/28/2009 - 12:15:04: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751><>" connected, address "195.56.16.77:27005"
L 02/28/2009 - 12:15:05: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751483><>" STEAM USERID validated
Amint látható, connection-kor egy töredék steamID-t ír ki, míg validálás után már a teljest. Ezzel végülis semmi más gond nincs, csak hogy a psychostat belegabalyodik, és a 2 steamid miatt 2 felé loggol egy usert...
Hozzáteszem, ugyanolyan beállítássokkal megy mint a CSS, és abban semmi ilyen gond nincs.. same box. -
#7239 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=c-v-N-PZ-r4&feature=rec-HM-r2]engi roll"d[/URL] -
#7238 Hát ez kész XD -
#7237 -
#7236 :D -
#7235 lol -
PunkZoli #7234 elképzeltem ahogy sg szerón(jegyzem meg, hogy nem járok oda, mert kevés a 20on akárhány fő) 7-8ig karaoke óra van :D és az egyik admin szolgáltatja a zenét:D: -
#7233 Ezek az artikulátlan bemutált magas hangok... :D -
#7232 ja igen, mondjuk már elég régi, de jó pofa :) esetleg ilyet itthon is lehetne csinálni ^^ -
#7231 lol -
#7230 Elmebetegek:
http://www.youtube.com/watch?v=E3jLBiB6dzI -
#7229 Ma, 1 nap múlva megadta :) Azért köszi -
#7228 egyáltalán lehet törölni accot? mert ki az a barom aki törölné? -
#7227 lol -
peanut #7226 ajjj de kár...azért köszi szépen a sok segítséget :D
megyek is játszani lol =O XD -
#7225 nem lehet nullázni, se törölni az accodról, az ottmarad. szard le, vagy csinálj minden kasszttal 1024 killt vmi fast respawn botos serveren és akkor nem lesznek kiugró oszlopok :) -
chooselee #7224 Ha az accod törlöd annyi a játéknak, meg kell venned megint és beregelni az újat az új accodra. -
#7223 régebben úgy rémlik webfelületen volt egy gomb neki hogy reset, de már nem tudom hol :S de az is lehet hogy ingame <_<
nekem medickel van 40 killem :C meleezgettünk xD -
peanut #7222 halo!
Lenne egy érdekes kérdésem: hogyan lehet "reset"-elni a pálya töltésekor megjelenő ablakot (legtöbb pont egy körben, legtöbb időt melyik kaszttal játszottam...stb), mert (én hülye...) felmentem egy olyan szerverre ahol achievmenteket lehetett farmolgatni...gyorsan =P ...de nem éri meg...ne menjetek oda...jobban megéri szenvedni...szóval hogyan lehet az egészet nullázni? nem baj ha az összes megszerzett achi eltűnik...csak tök szar h pl pyronál ottvan h 50et megöltem egy körben...lol...szoval ez gáz...
azon gondolkoztam hogy ha letörlöm a steamról a tf2-t és csinálok egy másik steam-es accot és ferakom oda az működni fog e?
...légyszi valami megoldást ha tud valaki dobjon ide...előre is köszönöm
szeva! -
#7221 aham... véletlen nem latency és 1000nél megszakadt? -
#7220 ez az ingame scoreszámláló. igen, ennyit :S
má nem tudom hol voltam de megszakadt a kapcsolat azért nem 1000 :D -
#7219 M-mel kiválasztod, más slotos fegyver legyen nálad, nekifutsz a szekrénynek, elvileg csak ennyi.
Kivéve, talán ha nem steam kapcsolattal rendelkező szerveren vagy. Néhány achievementet "saját" szerveren csináltam meg, ott volt, hogy kiírta, nincs kapcsolat, nem kapok sütit.:)
Sok sikert, remélem megoldódik.:) -
#7218 Már kézben is az alu baseballütő marad. Amikor megkaptam választhatónak ütöttem vagy kettőt vele, utána másik serverre mentem, azóta nem megy. -
#7217 Ha ugyanarra gondolunk, akkor válaszd ki, majd a respawnon menj a hp/ammo szekrényhez, akkor fog átváltani.
Nem tudom direkt vagy bug, sajnos nálam is így működik, ha fegyvert/tárgyat akarok cserélni. -
#7216 Ha megvan a milestone2, és nem cseréli a játék a Sandmanre ,(pedig választható) az miért van? -
#7215 egyébként tetszik hogy megjegyzi az életek között hogy melyik 2 fegyvert váltogassa ide-oda, meg hogy a kézből mennyi rész látszódjon (ezt amikor megnéztem pl. a pyro fejszéjénél hát nagyon hülyén állnak a kezei (más szögben ugye mint eredetileg xD)), meg a spy végre más fegyót is láttathat a kezében:)