Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Ne feledd, hogy pl egy ügyes sniper azonnal le tudja lõni a kedves pácienst 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

RatBaG
szvsz ez a The Critzcrieg túl imba lesz, de azért várjuk szeretettel...

Per Aspera Ad Inferi.

Érdekes lesz... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Twetr0x
A Valve bejelentette, hogy mik lesznek a medic unlockok.
Tehát (amint azt már mindenki tudja) lesz 36 medices achievement, és lesz a medicnek (és késõbb minden kasztnak) 3 új fegyver/képesség.
The Blutsaugher
Ez a fegyver lecseréli a Syringe Gun-t. Akkor kapod meg, ha 12 megvan a 36 achievementbõl. Nem tud critical-t lõni, de ha valakit eltalálsz vele, akkor az élet amit levettél az ellenségtõl, azt hozzád tölti.

The Critzcrieg
Ez a fegyver lecseréli a Medigunt/Übercannont (kinek hogy tetszik). Akkor kapod meg, ha megvan 24 achievement. Ugyanúgy tölt, mint a sima medigun, de az Übercharge-a nem halhatatlanná tesz, hanem 10 másodpercig folyamatosan criteket lõsz.

The Ubersaw
Ha megvan mind a 36 achievement, akkor megkapod ezt a fegyvert. Lecseréli a klasszikus (és halálos) Csontfûrészt. Semennyi sebzést nem csinál, helyette a támadással tölti az Übert. 4 találat fullra feltölti mind a sima mind a crit Übert.
Forrás: http://www.shacknews.com/onearticle.x/52236

Nitramk
oksa, köszi, a 10-es verzió fut steam nélkül, igyaz csak az SP meg a LAN, de majd hosszútávra megveszem sztem. Ha már az összes steam játékom eredeti legyenek a modok is azok 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
hát az eredeti az nem <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Shootin rockets in your face<#wink>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TreDoR
Tört verziót nem tudsz steammel futtatni, viszont az is igaz, hogy én még nem hallottam tört garry's mod 10-rõl. Max. tört steammel (pacsteam, starsteam, steambuster, stb.) lehet eredeti gcf fájlokat használni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Blacksheep333
Nah, ez nem jött össze. Soldier Boy

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
<object width="480" height="387"><param name="movie" value="http://www.wegame.com/static/flash/player2.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.wegame.com/static/flash/player2.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="387" flashvars="tag=Egad_Pit_s_Soldier_Boy"></embed></object><div><a href="http://www.wegame.com/game/TF2/" target="_blank">WeGame.com - TF2 Videos</a></div>

Alwares
Egyébként ebbõl is látszik, hogy az összes spy buzi 😛

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nitramk
Ha letöltöm Garry's modot kipróbálni, az nem cseszi el az eredeti Steamemet?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Köszi ma már mûködik.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Twetr0x
Várj vele, haveromnak is eltelt néhány órába mire meglett...

trogerzsiger
dobozosan vetted meg?

Hali megvettem a játékot feltelepítettem a steamet meg minden,de nem tom elindítan se a hl 2-t se a portal se tf-et.Azt írja your purchase is being processed. Mit csináljak hogy menjen?Várjak még vele?
Thx a válaszokat

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Aquir
te jó ég, pont úgy nézel ki mint egy scout !!!😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Egy kép magamról 😊

Én nem rég óta használom,de gondom még nem volt vele(Lehet azért,mert nem rég óta haszálom 😊 ).Szerintem jó kis cucc....

Alwares
Én is, és elég lassú is. Szvsz egy nagy kalap kaka az egész steam... Mármint felépítésével. A szolgáltatásaival tökéletesen elégedett vagyok, nagyon jó kis játékokat lehet onnan venni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

TreDoR
Utálom steamet, amikor elindítom jobban fogja a gépemet, mint a tf2, ez már röhejes...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dragon11
Én meg nem tudom eldönteni láttatlanba megvegyem-e, hiszen csak vidit láttam róla..nem biztos tetszik😞

Twetr0x
Még mindig jobb a Steam mint pl. az EA Downloader...<#crazya>

Narxis
Amióta megvan Steam, meg a pár megvett játék rajta, folyamatosan szopok, pedig semmi buherált rendszerem, szoftverem nincs.<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nitramk
ja, már megvan a játék most már akár el is törhet nekik xD

Narxis
Megoldottam.. a buzeráns steam kihagyta az exe-t. Mivel nem csak nálam fordult elõ le lehet tölteni support oldalról. Hogy törne el az összes ujja a programozóiknak.<#falbav>

TreDoR
Inkább ne, akkor demomanként már nem lesz olyan zsír, hogy beküldök pár gránátot a szomszéd terembe <#idiota>

Blacksheep333
Olyasmit hallottam, hogy azért nem tették bele a gránátokat, mert akkor túl egyhangú / egysiku lett volna a játékmenet. Meg is értem, a COD4 ben is csak 2-3 gránát van egy embernél, de TDM be csak ugy repkednek azok is össze-vissza. De lehet hogy majd egy patch be beleteszik.😊

Narxis
Nem tudjátok, hogy miért nem tudom installálni a Steamen vett TF2-õt? Tegnap kiírtam backuppal DVD-re és nem találok a DVD-n steambackup.exe fájlt, csak valami sim, sis, sid fájlokat. Google nem segített.

Aquir
én is tudtam egybõl amikor láttam hogy lesz folytatás, mivel ismertem az elsõ részt (ott még mindenkinek volt saját gránátja is (pl medicnek olyan hogy hallucinációkat okozott - pl magad mellett robbanásokat láttál, meg hogy mögüled eléd esik egy gránát), meg pl a scoutnak tüskéi amit maga után ledobott<#idiota>) itt persze azért nem tették bele mert egy helyet sokan tudtak volna védeni úgy hogy ész nélkül dobálják a gránátokat

TreDoR
Engem az érdekelne, hogy tudnék hangfájlokat (pl. mp3-at) benyomni voice-ba. Persze itt nem a tartsd a mikrofont a hangfalhoz verzióra gondolok <#idiota> (különben is fülessel jástzom), hanem valamilyen programra vagy nemtudom.

Hogy tudnám blokkolni a tört játékot, hogy ne kérje tõlem mindig, hogy telepítsem a steam-et?
És mi az a SERVER ENCRYPTION KEY amelynek hiánya miatt nem tudok hostolni?
Jim Morrison
POrtalos csaj... Szegény<#vigyor4>

Én is iigy voltam vele, mint te TEDOR<#vigyor2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
DAMN NIGGA!

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
Én meg a portal miatt vettem meg az Orange Box-ot, és gondoltam kipróbálom a tf2-t, azóta is játszok vele <#idiota>

Én nem gondolkodtam,amikor megláttam róla a videókat,akkor tudtam hogy KELL!! 😄

dragon11
Aham értem, köszönöm!

Ilyen nincs,ez a garry's moddal van csinálva...

Aquir
ez nem a Team Fortress 2 önmagában. más játék tárgyaival, és a karakterével van összeállítva a Garry's mod nevû half-life 2 modifikáció segítségével, ahol a source-os játékok tárgyaiból és szereplõibõl lehet alkotni bármit amit akarsz, és szerszámokkal bármilyen elképzelt szerkezetet, és velük együtt így akár olyan játékokat is létrehozhatsz amit csak elképzelsz

dragon11
LOL XD ilyen van a játékban?Vagy hasonló csapdák is vannak a játékban?(Nem tudom eldönteni megvegyem-e vagy nem láttatlanban.. mert nem biztos tetszik😞😞: )

Aquir
hö izé... de ezek itt viszont mind állnak az elõbbi képen 😛 <#idiota>

RatBaG
dehogy, csak gyûjtögetek

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
<#vigyor> Ezeket te csinálod?

RatBaG
itt

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
És hol van a cake? <#vigyor>

Rip
Az anyját, tényleg!! 😄
Marha jó! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Utolsó vacsora? <#rolleyes>

Aquir
így néz ki+ még csomó videó van youtube-on.
Szerszámokkal lehet építeni, nagyon sokféle van belõlük :p
de itt a topikja
egyébként több mint 1 órás filmet is csináltak a Garry's moddal "War of the servers" cimen.. 1. rész 2. rész 😛

trogerzsiger
Nem lehet rossz ez a garrys mód! Meséltek nekem még a multiról? :-)

Nitramk
kis képzelõerõ: megérkeztek a rakétával kipakoltak, és senki nem tudja h melyik kinek a cucca. xD