30108
  • zomgzerg
    ez a magyarokra mind igaz, de nyugatra meg nem
    és 15 millió felhasználóból csak 5000 magyar
  • Viktor99
    Bezonyám! :D
  • jozing
    ja, csak tudod a steamen lehet nem kifizetődő kibanolni accountokat, mert elterjed róla hogy szigorú, meg ha megveszel egy játékot nem warezolhatsz stb stb és akkor ugrott a sok steames júzer.

sokan vannak oylanok pl, akik azért nem vesznek eredeti CS-t, mert félnek az anti-cheat védelemtől. és sztem ha sok júzert banolnának warezért, nem fogsz még1x eredeti stememset venni, mert akkor megint ugorhat az accod. értitek sztem mire akarok rávílágítani.
  • Rage47
    firefox powa
  • IcE TeE
    Nem tudjátok,h az IcE NeT oldal miért esik szét IE alatt ? (csak az index oldal :( )
  • Pio
    Na épp ez az, hogy a lehetőségük biztosan megvan rá, ezt számtalan példa igazolja, szóval akkor minek kockáztatni? Nem hinném, hogy bárkinek is munkaeszköze a steam vagy létszükséglete. Ki kell kapcsolni az automatikus indulást és akkor kell elindítani a steamet ha steames játékot akarsz játszani.
    De persze mindenki azt tesz, amit akar, szokták mondani, hogy az okos ember nem a saját kábáról tanul. Lásd wow, boldog boldogtalan használta már a botprogramot mert azt hitték nem jár értük az ejnyebejnye aztán a Blizzard rájött, hogy nem veszi komolyan a bíróság úgy, hogy nem tesz ellene semmit ezért hopp, kibannolt egyik napról a másikra több, mint százezer accountot.
  • jozing
    naja... lehet hogy van benne ilyen funkció, de nem aktiválják. képzeld egyik napról a másikra hány ember repülne a rendszerből és hányan megutálnák... lehet hogy néha egyet-egyet ejtenek, de pl nagynevű gammákat (HL2 pl). ki tudja.
  • armageddon666
    Geometry Wars, Audiosurf, steames játékok (bár nem Valve a fejlesztő)... de mielőtt megvettem játszottam HL2EP1-el is warezoltan... aztán van ismerősöm aki tört CSvel tolja miközben megy a steam, etc... szal nemtom hogy müxik ez az egész :C
  • jozing
    asszem ez evidens hogy lenyomom közben. és warez VALve terméket még nem használtam. de olyat már igen ami kapható steamen. de sztem ezekkel nem foglalkoznak, csak a sajátjukkal.
  • Narxis
    Lassan már minden játék kapható lesz Steamen, gazdaságosabb ott terjeszteni mint dobozolni. Legutóbb az EA-vel egyeztek meg ebben.
  • zomgzerg
    nekem is lekapcsoltak warezolt hl: source miatt egy accot régebben, de külsős játékokkal nem hiszem h foglalkoznának
  • Pio
    Hát nekem úgy 3-4 éve lebannolták egy steam accomat azért, mert warezolt hl2-m volt. Tuti, hogy azért, mert én se tudtam miért, úgyhogy írtam emailt és arra írták vissza, hogy nem legálisan beszerzett valve terméket futtattam, miközben aktív volt a steames kapcsolatom és emiatt kaptam a bannt.
    Na persze azóta sok dolog megváltozhatott, akkor még csak 1-2 éve létezett a steam, ha jól emlékszem.
    De nyilván kis ovis vagyok, senki ne legyen olyan barom még véletlenül se, hogy elhiszi. Mert olyan k*rva nehéz kikapcsolni a steamet, amíg játszol a warezolt szutykokkal, hogy azt leírni se bírom... :)
  • jozing
    ja akkor jó. akkor megnyugodtam. köszi!
  • Viktor99
    Gugugágááá...
  • Lacccca
    Bazd nem nézi hogy mi van telepítve a gépedre.
    Ez egy akkora tévhit amit a kis ovisok terjesztenek és a sok barom meg elhiszi.
  • jozing
    a warez stalkert. ugye nem lesz belőle acc ban?
  • csokalaci
    mit?
  • jozing
    mmint nincs gondom. de ugye nem szűri ki?
  • jozing
    tört sztalkerek lehetnek gondok? mikor telepítettem meg játszok steam off.
  • Danyi95
    OkOk !
    Köcc
  • csokalaci
    lehetséges :D
  • Viktor99
    Ja, hogy azért nem döglött meg "akkor" az a heavy... :D
  • zomgzerg
    ne futtasd a steamet amig fut a warez game
  • Danyi95
    Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy felakarom rakni a Portalt(nem erdeti:D) de a TF 2 eredetibe megvan már egy éve kb :D
    Na csak annyi hogy ha felrakom a Portalt akkor eltünik a tf 2 a Steam miaatt vagy semmi baja nem lesz megy mind a 2-ő simán???
    Mer volt ahol azt mondták hogy el fog tűnni a TF2 -m
    Előre is köszi!
  • Narxis
    Én meg akkor rátenyerelek pyroval a bal egérgombra.
  • Twetr0x
    <3 Jövő hétre lesz megint gépem, akkor majd jövök mindenkit oldalbaszúrok
  • Narxis
    :D
  • Rage47
    De bizony, és is tapasztaltam tegnap egyszer:D
  • Borg
    A required update for Team Fortress 2 is now available. Please run hldsupdatetool to receive it. The specific changes include:

Gameplay changes:
    - Added a duck timer that prevents duck spamming while running around on-ground.
    - In-air, players are only allowed to duck once before they touch ground again.
    - Fixed several bounding box issues with jumping, falling, and rocket jump air-walking. Bounding box should be much more accurate there now.
    - Increased backstab check so that Spies can side-stab again.
    - When disguising, Spies now always start showing the primary weapon in their disguise, and can then switch it with the last-disguise key.

TF2 Fixes:
    - Fixed flamethrower loophole that resulted in the flame effect being stuck on while the flamethrower wasn't really firing.
    - Fixed exploit that allowed players to circumvent the force-fire timeout on the pipebomb launcher.
    - Fixed a bug that caused Natasha's slow on hit effect to be inverted from 75% to 25%.
    - Restored sawmill_logs.mdl file, fixing some user maps that used it.
    - Fixed some localization issues with Scout achievement strings.
    - Removed the "Final" phrasing in the map loading screen.

Engine fixes:
    - Fixed a server crash on startup under Linux.
    - Fixed a buffer overflow issue related to network string tables.
    - Gamestats uploading is now done asynchronously. This fixes the client timeout issues on map changes.

CP_Junction:
    - Fixed an exploit where engineers could build a teleporter exit in an invalid area.
    - Fixed a few bad overlay assignments and other minor issues.

Jason
  • Narxis
    Neeeeeeee
  • csokalaci
    lol megint van side-stab spynál :o
  • zomgzerg
    Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Gameplay changes
    Added a duck timer that prevents duck spamming while running around on-ground
    In-air, players are only allowed to duck once before they touch ground again

ezt csben miafaszert nem tudtak 10 ev alatt megcsinalni?!
  • Aquir
    én a sniper updatre vagyok kíváncsi. Sok lesz majd a spy
  • Viktor99
    Aranyszerszám? Oo :)
  • IcE TeE
    Nixonnal mennyit PS2-tem James Bond-al :D Belehetett állitani,h alap, brutális, degenerált fegyverek legyenek ! A kedvencem a rakéta volt, de nagyon tetszett viszont a táska ! :D

Táska tulajdonságai:
    Kicsi, hordozható, könnyű.

Táska használata:
    Lerakom a földre, kinyitom, beleülök a székébe.
    --> Lövöm az ellenfelet gépfegyverrel :D
  • Jim Morrison
    Egyébként, hogy vissza térjünk a team fortress 2-höz, szerintem a spy updateben, majd a revolver helyett az arany pisztoly lesz, mint a 007-es filmben :)
  • IcE TeE
    Elmész a f. ba? :)
  • Rage47
    nekem fél óra Oo
  • Neoncsoves
    lol
  • IcE TeE
    Másfél nap volt mire a Lost Planetet letöltöttem :D