30108
  • donatus13
    Nekem meg nem updatel a steam :S :S
  • Twetr0x
    nekem néha olyat csinál, hogy negyed órán át keres steam games update-okat, persze addig semmit sem lehet csinálni, még azért is pittyeg ha rá akarok valakire írni :(
  • trident
    Tegnap nálam is behalt két újraindítás erejéig a steam.
    Két újraindításnál jutott el odáig, hogy "hévazzeg, hát a red orchestrát kell frissíteni eee!". Vicces volt, mert eddig azért csak jó tapasztalataim voltak a steames rendszerről, nem csalódás ez, de elsőnek úgy tünt, mintha fagyna + semmilyen üzenet vagy kiírás nem volt, hogy miagyfaszvan.:)
  • Narxis
    :-DDDD
  • zomgzerg
    én meg belépni nem tudok a steambe, ha meg igen akkor a games listát nem tölti be csak áll a nagy zöld ablak üresen
    ez is csak azóta van mióta kézzel lehet beállítani a download regiont, gondolom itt a közelben nincs rendes serverük amin minden game fent lenne hogy végignézze
    ha sikerül skandináviára állítani akkor jó egy ideig, ott legalább feltalálták már az internetet
    obineték meg egyenek szart.

OBiNet Steam Content

Szerver terheltsége :
    4%

persze. még ha lehetne rá csatlakozni..
  • chooselee
    XD
  • Narxis
    Most finoman arra kértél, hogy fordítsam le? :D

Azok a játékosok akiket egy Scout stunnol, 50%-al kevesebb sebzést kapnak.
  • armageddon666
    legalább tele van >.< (0/0)
  • Viktor99
    Már bocs, lehet hogy ide ilyen PRO angolosok járnak, de akkor én biztos nem tartozok közéjük...
  • Borg
    Ez egy vicc bazmeg, tegnap este óta áll a szerver, mert nem érhető el a content server...
  • jozing
    kár hogy nem tudod elkerülni :P

amúgy meg mondtam hogy lesznek még gameplay kalibrálások. amint észrevezsik hogy túl erős/gyenge lett jön az update.
  • csokalaci
    bocs a 3 postért csak annyi hogy írtam pm et
  • csokalaci
    Ha budapesti vagy akkor lehet hogy érdekelne a dolog :)
    Mert akkor találkozhatnánk
  • csokalaci
    az igen :O
  • zomgzerg
    alig használt orange box + hl1/cs acc elado 4500Ft pm

http://steamcommunity.com/profiles/76561197992605456
  • Aquir
    :D
  • Narxis
    Ez szar update, nem fogom feltenni.
  • Twetr0x
    Végre!
  • Aquir
    pedig olyanokat lőttem... heavy stun puff puff puff puff puff puff és jött utána a medic is
  • Ron Ragm
    Hah, kezdődik a sírás mint ami a backburnernél is volt.
    Amúgy meg helyes.
  • Narxis
  • Aquir
  • Narxis
    Players who are stunned by a Scout now take 50% less damage

ezt a faszságot. :/
  • Borg
    (szerver meg is halt ahogy kell, órák kérdése és ujraindul, ahogy elérte a valve content szervert...)
  • Borg
    The required update to Team Fortress 2 has been released. Please run hldsupdatetool to receive it. The specific changes include:

- Players who are stunned by a Scout now take 50% less damage
    - Increased the minimum distance to stun a player with the Sandman
    - Fixed problem where clients were unable to join a team or maintain a connection to the server
    - Fixed Scout taunt kill achievement firing for people who didn't actually qualify
    - Fixed client crash in when creating muzzle flash effects
    - Fixed client crash when determining which disguise weapon to use for a spy
    - Fixed Natascha's chain not being drawn on the view model
    - Fixed stun code regression that resulted in a subtle reduction of Natascha's slowdown effect
    - Fixed rocket & grenade jumps not propelling players as far as they're supposed to

And again, you no longer and should not be running your server with "-NoQueuedPacketThread".

Jason
  • Aquir
    mert egy kezdőnek az a legegyszerűbb na xD nem véletlenül w+1
  • Aquir
    szeretném látni azt az időt amikor minden ember megtanul ilyeneket észre sem venni, mint én a firefox linkification kiterjesztésével :)
  • Narxis
    :DDDD
  • Viktor99
    Tetszetős! :P
  • Nitramk
    Igen tudod már volt de...

...azért...
  • Twetr0x
    Na várjál csak... *Screenshot foldert kinyit*
  • Narxis
    lol
  • Viktor99
    Képek
    Az Engi kemp 1-2-t nézzétek meg meg :P
  • Narxis
    Mintha nem lenne spy a játékban...
  • jozing
    na most megakpatad :D mentegetőzöl ebből arányosan következik hogy te is kemper vagy!

amúgy engivel jól lehet támadni ez tény. az egyes sentry trükköket néha én is bevetem. bár az is igaz hogy pl kartelen nem nagyon lehet villogni ilyennel. max 24/7-es 2forton

amúgy engihez kell a csapattársak segítsége. utálom ha egyedül kínlódok mert mondjuk egy demo kiszed, de véletlen se fedeznének addig, amíg lerakom...

meg az is jótanács, hogyha pl stickyz vagy konzervez a sentry alá, kifutsz és hasbalövöd shotival. tuti meglepetés és beledöglik, mert azt hiszi hogy csak ott bent ülsz és javítasz (és sokszor igaza van). lehet a sentryd meghal, de legalább lelötted az ellent.
  • Nitramk
    Hát nemtom, én azért tudok tenni egyet s mást a kemperek ellen... aki nem tud lelőni egy ilyen balfaszt az nagyobb balfasz.
  • Lacccca
    Csak azok mentegetőznek akik bűnösnek érzik magukat.
    Én spec nem félek a kemperektől.
    Pusztán csak arra a tényre világítok rá hogy itt villognak egyesek azzal hogy 40 percet 1 helyben állva pufogtatnak valahonnan a csapatársak mögül hogy véletlen se tudják ellőni őket és ha balfaszok akkor se legyen gond.
  • Twetr0x
    12/12 engineer? Mert csak úgy jó!
  • sonic syndicate
    szimmetrikus mapon lehet kempelni is, de akkor kell másik 1-2 engi is, aki SEGÍT neked

farmkor pedig nem szabad egymásra tenni a sentryt, a vak lyukakat kell levédeni
  • Narxis