Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
asszem csak 256*256, 128*128 meg 64*64-es képeket tudsz betenni.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

?😄 hányszor?
Blacksheep333
Nagyon gyorsan kell 2 ember között váltakozni.

Az operációs rendszeren is túl...

hI! Mekkora méretû képet tudok betenni avatarnak" a játékban?
Betettem egy 184x184-es .bmp-t de nem jeleníti meg.
Mikor betallózom ott mutatja egy kis ablakban, de a játékban, az állásnál nem. Mit csináltam rosszul?
azt az acsívmentet, amelyiknek az a szövege, hogy 2 embert überezzzünk egyszerre, azt hogyan?😄
Scouser
Köszi! Egy újraindítás segített, jó hülye voltam, hogy elõször írtam és utána próbáltam ki. Egyébként felmentem egy magyar szerverre és mindenki az achivementekre ment és nem volt harc csak gyógyítás. Remélem ez el fog múlni...

You\'ll Never Walk Alone

Twetr0x
Passz, de lehetséges megoldásként tedd újra, ha nem megy baszd le a valve-ot Steam Supporton 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Scouser
Szerintetek az mitõl van, hogy a hétvégén ment a játék, ma délelõtt megvettem a steamen és amikor el akarom indítani kidob a valve logó után hibaüzi nélkül az asztalra?

You\'ll Never Walk Alone

hogy kiürültek a szerverek 😄
Twetr0x
"in single life" = halál nélkül.
#1875: De jó lenne... 😞

Rage47
ezt elírták 😊
Narxis
Aha. 😄😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Medic achievementeknél mit jelent az hogy "in single life" ?
Az lenne hogy csak én legyek medic a csapatban????"Szingli legyek???" <#puszis> <#finom>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Twetr0x
Ez TreDoR-nak ment az #1869-re. ("válasz erre" gomb, tudomtudom...)

Twetr0x
Legegyszerûbb, ha megtanulsz te magad scriptelni, sokmindent nem baszhatsz el 😄 TF2Wiki: Scripting
De még annál is egyszerûbb, ha nem használsz scripteket 😄

Twetr0x
Meg lehet oldani, de csak olyan szervereken, ahol be van kapcsolva az sv_cheats 1 olyat meg nem hiszem hogy találsz. Mind1, ha csinálsz egy saját szervert, ott konzolba írd be, hogy sv_cheats 1 utána azt, hogy thirdperson. Voilá, itt a tps nézetû tf2. Hátránya, hogy nem tudsz vele emberek ellen játszani, mert ugye saját szerver 😄

TreDoR
Nem tud senki egy oldalt ahol scripteléssel foglalkoznak (persze tf2-höz)? FPSBanana-val nem sokra megyek, olyan kellene ahol fórum is van (azon is van, de az...).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rage47
jah így van
8megás nettel,hamarabb kellett volna de most láttam meg.
És ha lejár utánna gondolom már nem lehet vele jáccani,csak ha megveszem.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Az a baj mire lejön addigra majdnem vége,mert ugye le kell neki szednie a steamrõl.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Rage47
1-ig ha jól emléxem
És meddig van ez a szabad cucc,csak ma éjfélig.?

Tárgytalan, egy restart megoldotta...

Másnak megy még a szabad hétvége? Nálam azt írja Steam hogy 5 óra még visszavan, viszont statusnál Licence Expired van...

Nitramk
akkor elnézést, nekem az elsõ trailerbõl ez jött le 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

trogerzsiger
hoho semmi köze a játéknak a nácikhoz meg az amcsikhoz, national army és royal army lesz :-)

RatBaG
ez a gondolkodásmód is baromság...

Per Aspera Ad Inferi.

Nitramk
Az is igaz 😊

Rage47
amcsik sokmindent máshogy gondolnak...😊
Nitramk
Meg szerintem a 2. VH-t nem szabadna ilyen környezetben feldogozni: Rajzfilm-szerû játék arról hogy a nácik kiírtottak népeket csak azért mert egy ember úgy gondolta hogy alsóbbrendûek, bûnösök...

Rage47
najah...
Nitramk
Mer mi az a béef híróz ehhez képest? Szimpla szaros utánzat...

bAguziB2
bocs a következõ hülyekérdésért......

TreDoR
Jah, hogy a sajátot, azt nem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Ha meghaltál lehet <#idiota>

Rage47
nézz videokat róla, nem lehet, ez nem BF Heroes 😊
bAguziB2
bocs a hülye kérdésért. azt akakrom kérdezni hogy lehet e tps modára is nézni az embrekémet. kösszzz

Rage47
direkt szórakoztok ilyen kérdésekkel?
boltban vagy steamen
bAguziB2
sziasztok. honan tidnám megszerezni a temafortress 2 NEM TORRENTRÕL!!!!!
nagyon kéne
elõre is kössz: Balázs

Rage47
2 hónap kihagyás után most megint rákattantam, tök jó game😄
atenza
K&H trambulin Maestro kártyával meglehet venni steamen?

Nitramk
Én is ezt csináltam, még nem sikerült... igaz csak 1szer próbáltam 😊

Azért köszi. 😊

Rage47
hm pedig csináltam már ilyet, mégsem adta meg 😮
TreDoR
Egyszerre 2 csapattársat kell überelni. Úgy tudod megoldani, hogy gyorsan váltasz a kettõ között. Nekem ezt az achievmentet csak kb. 6-odjára adta meg...

nevetmet hogy tudom atirni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

rendben, köszi
Rage47
steam mindent megold magának, patchel is stb.
ha az ingyenes verziónál lejött a steamról a tf2, utána kell még valamit csinálni hogy menjen normálisan (pl: patch)?
Jim Morrison
Reg nem TFeztem ezert csak most toltom le a patcht😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
azt a Second Opinion archive-t hogyan lehet megszerezni?