Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
steam/steamapps/accneved és itt tf2

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hova töltötte le a steam a TF 2 ? sehol nem találom, vdirekt van igy?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ja ok ezt nem tudtam...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Legkönnyebb keresni az xfire progival tudsz, ahol a saját országot beállítva már listázza is a magyar szervereket.
Rage47
jee megvan a Blutsauger😄
thx, h lehet h 76 ingnel laggolok? Törötn meg nem laggoltam 😞

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Narxis
Ráklikkelsz a Magyar Szerverekre felettem. Hozzáadod az ip címüket favoritban és már mehet is a game.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hogy tudok magyar szerverre felmenni?

Nagyon tuti a játék, tegnap 3 órát játszottam vele. Régen fogott meg egy game ilyen rövid idõ alatt. CS:S mellett bõven megfér, ráadásul 25 dodót még a hülyének is megéri, hát még nekem :-)
Ja, és nagyon úgy tünik hogy megveszem... csak fel kell tölteni a bankkártyát zsével Hétfõn 😊 nekem marhára tetszik

25$ áfával együtt: 3910Ft 😊

sparrow35
ÁÁÁ ingyenes hétvége, és olcsóbb lett az Orange Box már csak 39,95! Mi lesz ha nem bírom ki? <#hehe><#idiota>

I want to be a mighty pirate ever!

Rage47
20 dolcsi a TF2 lol
ez már nagyon megéri^^
Blacksheep333
Sztem ez az ingyen hétvége nagyon jól jött mind a playereknek mind a Valve nak. Sokan mondták hogy nagyon tetszik nekik a játék. Remélem sokan maradnak és alakúlnak új klánok és felpezsdül a magyar közösség😊 unom már hogy mindig külföldiekkel kell waroznunk 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Narxis
Kösz! Egyre több a magyar server, csak így tovább.

IcE TeE
Ajánlom figyelmetekbe 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE
iPLAY |HUN| Team Fortress 2 Public Server #icenethosting - 87.229.111.152:27016

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Tudja vki mi lehet a gond, hogy Client Timed out-al mindig kivág? 1 percet se vagyok benn egy szerveren és már jön is a dicsonnect... ha egyáltalán bejutok, van hogy a töltés után már ez fogad... ingyen hétvégés verziót próbálom 😊

TreDoR
Már sehogy, az updattel az összes kódot letiltották.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Hogy?

TreDoR
Egyenként is fel lehetett oldani az achievmenteket a consoleba.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

De ha 29 volt csak akkor nem trükközött....elvileg! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

zzeN
hût játszani már biztos nem😊
megveheted még bakkártyával

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

underground2
törölhetem? Vagy mit tudok utána vele csinálni?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

underground2
mi és hétvége után törölheted?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

trident
pre-load van írva, gondolom le lehett hamarabb is tölteni, a kipróbálás meg mától érvényes. Mondjuk onnantól, hogy másodika van lényegében már mindegy.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zzeN
csak hétvégén tudsz vele játszani

underground2
ezt az ingyenes verziót, szerintetek meddig lehet használni. Csak hét végén, vagy azt jelenti, hogy csak hétvégén lehet letölteni?

Narxis
Biztos nullázták a konzoltrükk miatt.

norbi56
valaki találkozott olyannal h egyik nap még 29 medic achivementje vol a másik nap meg egy sem PLS HELP ha tud valaki

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nitramk
hogyan tudnám kikapcsolni azt mikor ráviszem valakire a célzót, akkor kiírja a nevét?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

trident
Ingyenes kipróbálás lehetõsége. ; a steam elvileg automaikusan frissít, de megnézheted a steam/my games/tf2 jobb klikk / tulajdonságokat is, ott remélhetõleg alapból be van kapcsolva az automatikus frissítés.
Ha pedig törtrõl van szó, csak atöbbieket tudnám ismételni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nem tudjatok honnan szereheném meg az 1.0.2.4 es pecset?

TreDoR
Nyomorék steam mostmár nem is nézi, hogy miket oldok fel <#mf1>

sikerült😊

hogy tuok ingyér jaccani a hétvégén? honnan tomletölteni az eredetit. accountommár van

ujseprü jól seper, nea ggodjatok max 1 hét és megunják

Zsoltika 007
😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

de az a legjobb mikor ott van körülötted 5 medic mész soldival alig van hp-d de nem töltenének bazz mert a csonfûrésszel nyomják az archivementet....... idegesítõ.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Zsoltika 007
Miért? Ez tök jó! Volt olyan kör hogy 6 medicet sütöttem meg pyroval egymás után 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

RatBaG
borzalmas mi megy a servereken. a sok balfasz wannabe medic-kel még szinte szarabb játszani, mint mikor egy sincs és azért szopunk... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
36+3 új medic achievement, 3 új medic fegyver, pl_goldrush pálya
(meg bugjavítások, fícsörök, etc.)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nivea
ma mit updateeltek a tf2ön?

kopa1
Na még ma kiadtak egy patchet a konzolos "csalás" megszüntetésére...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Nitramk
nekem ezekkel az archivementekkel csak az a bajom hogy mindenki medic most 😊 és amíg mindenki medic addig nekem (meg még pár kitartó embernek) normálin kaszttal kell lennie, és nem tudjuk megszerezni a medices fegyókat 😄

Sztem egyben kellett volna kiadni a 9 kasztnak. csak mondjuk akkor még lehet h jövõ ilyenkor is várnánk 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
most nézem a medic achievementseket, basszus milyen dolgokat kell már megcsinálni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TreDoR
Nem hiszem el, hogy ennyi készülõdés és csúszás után a valve így benézte... Sztem még a héten törölni fogják mindenkitõl ezeket az új achievmenteket és újra el kell majd érni (közben meg kijavítják ezt a hibát).

Narxis
Loool, ez tényleg mûködik? Nem bannolnak?

bug:ð