30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7494 Triple post, YAY
Kempelős témához hozzászólva:
Támadó engineer
- Egyes sentry bőven jó. 4-5 embert megölsz vele, és ha lerombolják, nem túl nagy szívfájdalom, mivel csak 130 vas, nem 530.
- Ha úgy gondolod, már eleget öltél egy sentryvel / tudják hol van, akkor nyugodtan rombold le és rakd át máshova.
- SHOTGUN!!!4!!!4!!négy!44 'nuff said
- Olyan helyekre rakj sentryt, hogy meglepje az ellenfeleidet. Shotgunnal meg rásegítesz
- Mindig legyen minimum 100 vasad javításra / dispenserre
- Ha dispensert raksz, akkor olyan helyre rakd, ahol könnyen elérhető csapattársak számára. Pl. sarkok.
- Sentryt fejleszteni max kettesig. hármas extrém árakban van (530 vas, jézus!) és nehéz elrejteni, mivel kilóg a teteje. (Kivétel attack/defend pályák, ahol előretolt "bázist" építesz)
- Dispenser fejlesztésének szintén csak előretolt bázisoknál van értelme. Amúgy csak lerombolnák és kibasztál az ablakon 500 vasat.
- Teleport az 5pontos pályákon annyira nem fontos, mivel változik a spawn. Természetesen utolsó pontnál nyugodtan lehet rakni. Attack/defend pályákon fontos a teleport, kettes szint elég, ha nagyon gazdag vagy, akkor mehet a hármas.
Egyelőre ennyi, ha még eszembe jut valami, akkor nyomok egy negyedik postot -
#7493 Engineerrel kempelni? HOL élsz te?
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=7421]#7421[/URL]! kipróbálnitessékkthxbai -
#7492 Ez sajna így van. -
#7491 LOL -
#7490 de miért a pyrot tanácsolod neki? van ám más kaszt is...
igaz, "ha a pyrot kibannolnánk, a magyar community fele nem tudna játszani" - by Twetr0x -
#7489 koszonom infokat , jovo heten bejelentkezek! :) Hetvege a csajome!: ) -
#7488 Rohantam már neki soldiernek kukrival, annál jobb érzés nincs mikor ott álsz fölötte taunt alatt. -
#7487 tudom, hogy kell linkelni, csak lusta vagyok, de tessék:
www.etf2l.org
csak nektek -
#7486 Spawn kempelés meg már egy külön élmény :DD -
#7485 Ezt! -
#7484 a TF wikián is felvan tüntetve hogy a sniperek, az engikneerek nem számítanak kempelésnek. mivel eleve a kaszt erre lett tervezve. ergo ha nem kempelsz vele értelmetlen vele lenned, ugyanakkor a játéknak szerves részét képezik.
más ha egy sniper/engi játszik azzal, ha egy pyro folyton egy sarkor néz vagy egy demo egy ajtót stickyzik.
a CS-ben is utálom a kemprezést. vannak antikemp modok, de sztem hülyeségek... pubon hadd kempeljek már. még ha köcsög is vagyok. -
#7483 -
#7482 Miért te mit csinálsz sniperrel? Futsz körbe körbe a pályán, és vaktába kb.ra lövöldözöl ha meglátsz egy ellent? Vagy végig ki vagy nagyítva és nyomod a WASDból vmelyik gombot, hogy ne kempelj? Utálom ha valaki elkezd kemperezni. Senki sem mondta hogy nem szabad. Annyira be vagy szarva a kemperek miatt mennyél csézni. -
#7481 :D -
#7480 bocsi a dupla üzenetért :)
helyesen:
Mivel Viktor üzent neked, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulna linkelni, ezért elmondom neked, hogy NE szóljanak le :)
-
#7479 Mivel Viktor üzent neked, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulna linkelni, ezért elmondom neked, hogy szóljanak le :)
1., Ha honlapot akarsz beszúrni, nincs más dolgod mint az 'URL BESZÚRÁSA' gombra kattintanod. Itt először megadod a honlap címét, majd, hogy milyen szöveggel jelenjen meg amire rá kell kattintani. (mint most a komment elején a 'Viktor üzent'-nél)
2., Ha valamelyik kommentre válaszolni akarsz, akkor a kommentelő fejlécén szerepel egy olyan felirat, hogy 'válasz erre'. Így nem lesz gubanc, hogy kinek üzened.
ui: Remélem érthető, igaz jobban/szebben is leirtattam volna....
Bocsi az OFF-ért -
#7478 Szeretném már azt az időt elérni amikor minden embör megtanul linkelni! -
#7477 és még ti tudtok mesterlövészkedni...
http://picasaweb.google.fi/hanhivaaraj/Scores#5287651765842489042 -
#7476 a campeleés, nem más, mint a helyszínek, terepek kihasználása
egyben azt is eredményezi, hogy nem kopik a "wsad" -
#7475 De hogy a kempelésre milyen büszkék tudnak egyesek lenni. -
#7474 lol :D -
#7473 Hi all!
Tegnap újra felraktam ezt a nagyszerű játékot és sajnálkozva láttam, hogy a magyar szervereken szinte senki sem játszik :( Aztán találtam egy jó szervert és játszottam egy jót :D Sniper -
chooselee #7472 Még az egy fontos dolog, hogy ha überrel sentry ellen mentek,akkor a medic ne mögötted álljon, hanem nyomuljon a sentry fele, mert amúgy te sem tudsz közelebb menni és így nem ér az egész semmit.
-
#7471 én olyat mondanék, hogy elsőként Tőled függ, mit tudsz felmutatni tanulás hatékonyságának terén. NOW GO & PLAY xD
legyél a 2fort pályán Pyro, akkor hatékony tudsz lenni a szűkebb helyeken. Ha a medic a Blutsauger-rel injekcióz és te nem éred el akkor hátrálj vissza (mert csak ő szerez életerőt ebből), majd megtanulsz ilyeneket.
De igazából úgyis Neked magadnak kell megtapasztalnod a dolgokat (meg hogy hogyan cselezheted ki a többieket) -
#7470 Huhu most aztan vegkepp nemtudom, h hol probalkozzak, mert mindenki irt mindenfelet! :) -
#7469 persze, harc közepén :) Ha minden percben lefraggelnek akkor elkezdesz gondolkodni, külön utakon jársz megtanulod mikor szednek le legkevésbé -
#7468 Pontosan, még az abszolút kezdő medic is hatalmas segítség aki cska annyit csinál hogy a fronton gyógyítja a csapattársakat - egyedül egy valamiért lehet beszólni medicnek, ha folyton egy heavyt bébiszittel amíg körülötte szétszedik a csapatot. -
#7467 rólam az ilyenek lepattognak. nem érdekel. akkor legyen ő a medic. ha csak 1 van a csapatban, kiszálhatok, de akkor ki a fene fogja a csapatot menedszelni? mert valjjuk be, a medic az egyik kulcs kaszt. -
#7466 Nice shot! NO! -
#7465 :DDDDDDDDDD -
#7464 0:50tol LOL -
#7463 Nah akkor részemrol egy kis iromány: elsö élmény Orange_X server--> sniper azon a mapon szembesultem vele mennyire jo kaszt ,aztan mikor atmentem kartelra ott az a meglepetes ért hogy vannak nálam sokkal jobbak is :D ez volt kb 3 honapja
azota orange_X dobva csak kartel^^ és szinte mindig elsö 3ban benne vagyok medic vagy sniperként (: -
#7462 Meet the spy -
#7461 Én medikkel nem szeretek lenni, mert ha hibázok akkor énvok a fasz és miattam veszített a csapat, etc... szal kezdőnek nem jó a medic :\ így viszont nemtok gyakorolni sem vele :D szal ezért ritkán vagyok >.< -
#7460 Én igazából spy-al kezdtem badlands-en az ingyenhétvégén aztán áttértem 2fortra és 1 hónapig csak ott toltam akkor egyből összejött 40 óra spy :D aztán leálltam és elkezdtem a többivel is menni
Demoval meg Soldierrel behoztam a spyt és most ezzel a hárommal szoktam menni
Persze nem csak velük amikor kikapcsolódásképpen felmegyek 2fortra sniper,scout,engi stb.
néha medic -
#7459 Én Medic update idején vettem meg, ingyenhétvégével kezdtem, rögtön be 2fort-ra snipernek. Talán az ingyen hétvége miatt, de nagyon sok láma volt azon a szerveren és rendesen belőttem mindenkit. Igazán csak akkor tetszett meg, amikor áttévedtem egy goldrush szerverre. Azóta is a payload a kedvenc játékmódom. -
#7458 én is ilyen vagyok. és nem egóból, de sztem tapasztalt és jó medic vagyok. én medickel kezdtem, meg soldierrel. asszem, de aztán amit leváltottam skótra. -
#7457 én is spy-al kezdtem, preorderben:p
megláttam a videokat/képeket róla, és azonnal tudtam h ez kell!:D -
#7456 Én karácsony után kezdtem sniperral :) a TForton :D -
#7455 Én megjelenés után kb 3-4 héttel megvettem Orange Boxban, és spy-jal kezdtem