Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
alias "autospin" "autospinon"
alias "autofireon" "alias autofire autofireoff; tgeautospinon; use tf_weapon_minigun; +attack; -attack2"
alias "autospinon" "alias autospin autospinoff; tgeautofireon; use tf_weapon_minigun; +attack2; -attack"
alias "autofireoff" "tgeautofireon; -attack"
alias "autospinoff" "tgeautospinon; -attack2"
alias "tgeautofireon" "alias autofire autofireon"
alias "tgeautospinon" "alias autospin autospinon"
bind "MOUSE1" "autofire"
bind "MOUSE2" "autospinon"
Ez pl.:
Ha megnyomod a bal egérgombot akkor a heavy elõveszi a minigunt és elkezd tüzelni vele, ha megint megnyomod akkor abbahagyja. Ha megnyomod a jobb egérgombot akkor elõveszi a minigunt és elkezdi pörgetni, ha megint megnyomod befejezi.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bind "MOUSE1" "+attack"
Azzal is próbálkoztam, hogy
bind "+primaryattack" "+attack"
de a +primaryattack az nem gomb, ezért ígysem mûködik (a console ki is írta, hogy invalid key).
alias "+primaryattack" "+attack"
alias "-primaryattack" "-attack"
bind "MOUSE1" "+primaryattack"
Mikor még élsz, ez tökéletesen mûködik, DE ha megölnek akkor nem mûködik alias-al a kameraváltás (se az FPS/TPS nézet közötti), tehát csak akkor élnek ezek, ha bindet használok.
bind "+attack" "MOUSE1"
Ezt meg tudnám úgy csinálni, hogy külön fájlokba raknám stb., viszont akkor pápá a menünek, tehát magukban a *.cfg fájlokban kellene a gombokat meghatározni. Nem is értem, hogy miért nem reagál az aliasokra ebben az esetben, mikor az ÖSSZES többiben igen, vagy a Valve direkt csinálta ezt?... A t*köm kivan már velük
ha nálam is bepróbálkozik majd, én is ugy fogom megszivatni ahogy DJ bigpapa :-D
Érdekes a világszemlélete.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Akkor be is illesztek egy mókás kis párbeszédet!
<[=AØGO=]> Roskho: szewa mnd
<[=AØGO=]> Roskho: oksa
<[=AØGO=]> Roskho: legyen
<[=AØGO=]> Roskho: pill leírom akkor
<[=AØGO=]> Roskho: de jó lenne hogy ha te is leírnád
<[=AØGO=]> Roskho: akkor
<[=AØGO=]> Roskho: elég a felhasználó név meg a jelszó vagy kell más is?
<[=AØGO=]> Roskho: oksa
<[=AØGO=]> Roskho: orange box serial számsora nem kell?
<[=AØGO=]> Roskho: okés
<[=AØGO=]> Roskho: nah de akkro add meg elõször te
<[=AØGO=]> Roskho: ok az enyém;
<[=AØGO=]> Roskho: Felh: Anyád, Jelszó: Takarodj a büdös kurva anyádba te gennyláda acclopó
<[=AØGO=]> Roskho: Lol
<[=AØGO=]> Roskho: nah takarodj
<[=AØGO=]> Roskho: ne zsidózzunk ha lehet
<[=AØGO=]> Roskho: különben igen mi ilyen verebek vagyunk h nem adjuk oda ilyen NOOboknak
<[=AØGO=]> Roskho: ez kikerül az oldal szégyenfalára ember
<[=AØGO=]> Roskho: grat hozzá 😉
<[=AØGO=]> Roskho: az van h nem csak oda fog kikerülni 😊
<[=AØGO=]> Roskho: mindenki rajtad röhög te madár xD
<[=AØGO=]> Roskho: te sztem nem is ember vagy baszki mer érzem az aurád szagát
<[=AØGO=]> Roskho: elbasztad me rmár le van entve
<[=AØGO=]> Roskho: köszi viszont
<[=AØGO=]> Roskho: 😉
<[=AØGO=]> Roskho: nah bye
<[=AØGO=]> Roskho: jó legyél és szép álmokat
U.I.: Bocs ha hosszú lett, de meg kellett, hogy osszam veletek, hogy vannak még ekkora barom emberek! 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Tudja valaki, hogy a kém vagy scout mikor kap a medichez hasonló upgrade lehetõségeket? Nincs esetleg egy sorrend, ami sorba veszi a hogy mi mikor jön? esetleg egy oldal, ahol lehet böngészni
elõre is kösz ha tudtok segíteni!
http://www.steampowered.hu: Vásárlás a Steam-en
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/