Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
én szoktam ott is😄

Az operációs rendszeren is túl...

TreDoR
Ezt hogy érted?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Twetr0x
de pl. warokon tilosak a scriptek

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
<#wow1> Így nem rossz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
alias "autofire" "autofireon"
alias "autospin" "autospinon"
alias "autofireon" "alias autofire autofireoff; tgeautospinon; use tf_weapon_minigun; +attack; -attack2"
alias "autospinon" "alias autospin autospinoff; tgeautofireon; use tf_weapon_minigun; +attack2; -attack"
alias "autofireoff" "tgeautofireon; -attack"
alias "autospinoff" "tgeautospinon; -attack2"
alias "tgeautofireon" "alias autofire autofireon"
alias "tgeautospinon" "alias autospin autospinon"
bind "MOUSE1" "autofire"
bind "MOUSE2" "autospinon"

Ez pl.:
Ha megnyomod a bal egérgombot akkor a heavy elõveszi a minigunt és elkezd tüzelni vele, ha megint megnyomod akkor abbahagyja. Ha megnyomod a jobb egérgombot akkor elõveszi a minigunt és elkezdi pörgetni, ha megint megnyomod befejezi.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

szerintem jó ez így, ahogy a játékba van...de kinek hogy a jobb XP
Narxis
Jobb egérgombbal pörgeti a fegyot a heavy. Vagy mi ez, hogy nem kell folyamatosan nyomni? Addig lõ amíg ki nem fogy?

TreDoR
Pl. nem kell a heavyvel vagy pyroval folyamatosan nyomni a fire-t, hogy lõjön, hanem, mint ahogy a medic automatán healel, náluk is elég csak 1-szer megnyomni a gombot, stb.

Twetr0x
néhány script leegyszerûsíti a játékot pl.

Narxis
Mire jók ez a scriptek? Vagy miért érdemes velük ennyit szenvedni?

Twetr0x
O_O sry de ez nekem magas, nemtok segíteni :/

TreDoR
Mármint

bind "MOUSE1" "+attack"

Azzal is próbálkoztam, hogy

bind "+primaryattack" "+attack"

de a +primaryattack az nem gomb, ezért ígysem mûködik (a console ki is írta, hogy invalid key).

TreDoR
Ha meghalsz akkor a +attack és a +attack2 funkciókkal (alapértelmezésben MOUSE1, MOUSE2) tudsz a kamerák között váltani és a +jump -al (SPACE) az FPS/TPS nézet között. Namost nekem az a problémám, hogy ahhoz, hogy a menüt meg tudjam változtatni (kb_act.lst fájl, de már megcsináltam) alias-okkal kell megoldanom a támadást is, stb. Pl.

alias "+primaryattack" "+attack"
alias "-primaryattack" "-attack"
bind "MOUSE1" "+primaryattack"

Mikor még élsz, ez tökéletesen mûködik, DE ha megölnek akkor nem mûködik alias-al a kameraváltás (se az FPS/TPS nézet közötti), tehát csak akkor élnek ezek, ha bindet használok.

bind "+attack" "MOUSE1"

Ezt meg tudnám úgy csinálni, hogy külön fájlokba raknám stb., viszont akkor pápá a menünek, tehát magukban a *.cfg fájlokban kellene a gombokat meghatározni. Nem is értem, hogy miért nem reagál az aliasokra ebben az esetben, mikor az ÖSSZES többiben igen, vagy a Valve direkt csinálta ezt?... A t*köm kivan már velük

DJ bigpapa
Az eset nem velem történt meg, hanem az egyik klántársammal, de nyugodtan szivassátok csak! <#hehe>

Twetr0x
Mi a probléma? hátha tudok segíteni 😄

behalok ezen az acclopón XD
ha nálam is bepróbálkozik majd, én is ugy fogom megszivatni ahogy DJ bigpapa :-D
TreDoR
Köszi, tudok scriptelni tf2-höz, csak beleütköztem egy elég durva problémába (hála a valve-nak), amit egyelõre nem tudtam megkerülni, azért köszi a segítséget.

Rage47
szánalmas
teddymac
Öregem.....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Olvastam már másik párbeszédet is(szerintem ezzel a csókával a c_C-s oldalon talán) és ott is a végén neki állt feljebb miért nem adja oda neki a gyerek az accot! 😄 Besz*rás! 😊 Nehogy megsértõdjön.... <#zavart2>
Érdekes a világszemlélete.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

pf kérd kipróbálásra az akkot :\ , ha megy te behúzod az övét, ennyi
Twetr0x
Öh... Ugyanez próbálkozott végig majdnem az összes c_Cssel is. Nem hiszem, hogy ez a predator lenne. Sztem neki is csak ellopták az acc.-ját. Ettõl függetlenül csak magát jellemzi vele az ember 😄

Scouser
Hehe_) Még õ sértõdött meg, hogy nem lophatta el az accodat😊

You\'ll Never Walk Alone

DJ bigpapa
Bocs, ha egy kicsit OFF dolog. De van egy gyerek a Steamen aki állandóan accountokat lopkod és szeretném ha nem esnétek bele a csapdába! Szinte már az egész Argo klánnál bepróbálkozott (Nagyon gáz)! Mindig ugyan azt a szöveget nyomja, de vigyázzatok, olyan is elõfordult, hogy egyik friendként jelentkezik. Óvakodjatok!<#buck><#gun><#violent><#bdead>
Akkor be is illesztek egy mókás kis párbeszédet!

PRΞDΛTOR|: csáó tudnál nekem segíteni ha megkérhetlek? nagyon fontos lenne
<[=AØGO=]> Roskho: szewa mnd
PRΞDΛTOR|: hát annyi lenne hogy kellene nekem nagyon gyorsba és sürgõsbe egy acc MAX 5-10 percre, persze oda adom enyémet is ha szertenéd addig, de tényleg ez nagyon fontos lenne
<[=AØGO=]> Roskho: oksa
<[=AØGO=]> Roskho: legyen
PRΞDΛTOR|: kössszi nagyon!
<[=AØGO=]> Roskho: pill leírom akkor
<[=AØGO=]> Roskho: de jó lenne hogy ha te is leírnád
<[=AØGO=]> Roskho: akkor
PRΞDΛTOR|: oksa
<[=AØGO=]> Roskho: elég a felhasználó név meg a jelszó vagy kell más is?
PRΞDΛTOR|: elég felh név meg jelszó
PRΞDΛTOR|: am ha kell vmi szolj és segitek szivesen
PRΞDΛTOR|: énis
<[=AØGO=]> Roskho: oksa
<[=AØGO=]> Roskho: orange box serial számsora nem kell?
PRΞDΛTOR|: nem kell...
<[=AØGO=]> Roskho: okés
<[=AØGO=]> Roskho: nah de akkro add meg elõször te
PRΞDΛTOR|: cspetrenko888 panic5 ez az enyém
<[=AØGO=]> Roskho: ok az enyém;
<[=AØGO=]> Roskho: Felh: Anyád, Jelszó: Takarodj a büdös kurva anyádba te gennyláda acclopó
PRΞDΛTOR|: nem azert de az osszes argos honnan tudja h azert kernek kolcson accountot?
PRΞDΛTOR|: 1tol 1ig az osszes csicska vagja
PRΞDΛTOR|: honnan a faszombol szeditek?
<[=AØGO=]> Roskho: Lol
<[=AØGO=]> Roskho: nah takarodj
PRΞDΛTOR|: vagy csak ti vagytok ennyire ZSIDÓK
<[=AØGO=]> Roskho: ne zsidózzunk ha lehet
PRΞDΛTOR|: tetves zsidgeci
PRΞDΛTOR|: zsidogeci
PRΞDΛTOR|: mer miert ne?
PRΞDΛTOR|: talan magadra vetted?
<[=AØGO=]> Roskho: különben igen mi ilyen verebek vagyunk h nem adjuk oda ilyen NOOboknak
<[=AØGO=]> Roskho: ez kikerül az oldal szégyenfalára ember
PRΞDΛTOR|: talan magadra vetted te rohadt gennylada zsid?
<[=AØGO=]> Roskho: grat hozzá 😉
PRΞDΛTOR|: keruljon noname szar senki oldal 😄😄
<[=AØGO=]> Roskho: az van h nem csak oda fog kikerülni 😊
PRΞDΛTOR|: rohadt verfertozott geci zsido
<[=AØGO=]> Roskho: mindenki rajtad röhög te madár xD
<[=AØGO=]> Roskho: te sztem nem is ember vagy baszki mer érzem az aurád szagát
PRΞDΛTOR|: [S?L?
PRΞDΛTOR|: rohadt verfertozott szarfaszu zsido geci vagy meg az egeszen!
<[=AØGO=]> Roskho: elbasztad me rmár le van entve
PRΞDΛTOR|: mentsed 😄😄
PRΞDΛTOR|: azt is ird bele uzenem mindenkinek hogy:
PRΞDΛTOR|: a kurva anyátok!
<[=AØGO=]> Roskho: köszi viszont
<[=AØGO=]> Roskho: 😉
PRΞDΛTOR|: kk
<[=AØGO=]> Roskho: nah bye
PRΞDΛTOR|: tükörbe szoktál názni a csunya fejeddel? 😞
<[=AØGO=]> Roskho: jó legyél és szép álmokat

U.I.: Bocs ha hosszú lett, de meg kellett, hogy osszam veletek, hogy vannak még ekkora barom emberek! 😊

Narxis
Így van!<#hehe>

Nitramk
OMFG az soha nem fog kijönni bakker ahogy ismerjük ugye a VALVe-osokat... 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

hi, www.steampowered.com , szedd le a steamet, és ott a store ban most akciós
Gideon Wieth
sziasztok a játékot hol lehet megvenni ? akár különállóan is ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Twetr0x
Whoops, my mistake: A pyro lesz a következõ kaszt mind videóban, mind új fegyókban. A "következõ pár hónapban" fog kijönni. Tehát a tf3-ba várjuk<#wilting>

Twetr0x
Azt, hogy mikor azt senki sem tudja (hála a VALVe-nak) de az biztos, hogy az engineer lesz a következõ ami kap. Vedója pedig a pyro-nak lesz legközelebb.

spy forever, kedvenc karakterosztályom 😊
Tudja valaki, hogy a kém vagy scout mikor kap a medichez hasonló upgrade lehetõségeket? Nincs esetleg egy sorrend, ami sorba veszi a hogy mi mikor jön? esetleg egy oldal, ahol lehet böngészni
elõre is kösz ha tudtok segíteni!
szegény engi 😄
Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

RatBaG
DRÁMA

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
ja tényleg 😄😄
Twetr0x
zsír! aztán vigyázz, mert van egy CSÖVESVADÁSZ is <#idiota>

Nah énis megvettem a játékot 😊

trident
Soha, sehol sem kell a pin kódodat megadni.
http://www.steampowered.hu: Vásárlás a Steam-en

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nivea
kapsz rola számlát

Rage47
már vagy 3x vettem náluk cuccot és még nem volt gond
Jim Morrison
ha azt a számlaszámot adod meg sztem tudsz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

trogerzsiger
nem fognak átkurni ne félj

RedDevilsza
Igen de azzal nem lehet steamen vásárolni. vagy de?

Jim Morrison
Mások úgy csinálják, hogy nyitnak külön számlát az internetes vásárlásokhoz, és mindig annyi pénzt tesznek rá, amennyit le kell hogy vonjanak(esetünkben a Steam), így nagy kár nem érhet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nekem 2mp múlva megvolt, ahogy benyomtam az übert. örültem is a fejemnek😊

RedDevilsza
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyha steamen akarom megvenni a team fortresst, akkor bankkártyánál meg kell adni a pint? vagy hogy vonják le? És mi biztosít arról hogy nem vonnak le többet?

Blacksheep333
ameddig be nem adja😄 Én ugycsináltam: Megálltam egy Sniper meg egy medic mellett benyomtam az übert és egyikrõl a másikra adtam, ameddig le nem járt.

Az operációs rendszeren is túl...