Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
no money, no tf2 <#ejnye1>
AMúgy az a szerver, dedikált szerver sztem 😊

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

davis98
Kösz ! De inkább nem fizetek érte 😊

Ahogy most nézem a tools ban ott van hogy Team fortress 2 csak még nincs instalálva.

nektek is így van vagy csak nekem ?

nickname: doki09

Martinez01
jöttök OGC-re vagy Kartellra jáccani?😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Julius Caesar
Én meg inkább túlélem a harcor, hogy legyen +x% überem 😊 Igazából mindegy, ha kiakar csinálni egy scout, demo, soldier vagy pyro kicsinál, nem a fûrészen múlik.

Ron Ragm
Pontosan, egyszer ondoltam nosztalgiázom és kipróbálom azt a jó öreg Bonesawt.
Az egy dolog hogy nem tölti az übert, de lehet vele mészárolni rendesen, és inkább túlélem a harcot minthogy meghalok +x% überrel.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lobsterman
Mondjuk én jobban szeretem a sima fûrészét a medicnek mert gyorsabban üt, de a lényeg ez volt, hogy van unbalanced fegyó/item(újabb példa: Cloak&Dagger). Mondjuk azt hozzátenném hogy kb 10-12 óra játék után megvolt majdnem az összes drop fegyver, mindenféle faromlás nélkül, annyi meg kell már csak ahhoz is hogy belerázódj a játékba. Jó eséllyel sokkal de sokkal többet játszik az ember a játékkal, akkor meg már tud válogatni mivel akar menni. Ha több 10 órát kéne gringolni egy extra fegyóért(ami jobb is lenne mint az alap, pl egy többet sebzõ minigun) akkor jönne be az MMORPG séma. Sapiknak meg igen, oltári nagy eszetlenség lenne statokat adni, de csak nem õrülnek meg ennyire a valve-nál. De nagyobb droppal jöhetne több kozmetika is. Pimp my spy 😄

OMG 😄DDD

felmentem játszani, ez a teleportos trükk tényleg összejön az esetek 90%ában... 😊

Viktor99
Aki akar látni egy jó fragmuvit annak erre tessék... Viszont a végét mindenféleképpen nézzétek meg 😄DD
(a pattintott stickyn beszartam 😛)
én azért még kételkedek<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jackcsabi
Jajj köss belém, mert elírtam egyszer az achit... tudom hogyan kell írni, ha megnézed utána kétszer is rendesen írtam, megnyugodhatsz.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

azt írja duplicate product code
azzal jelentkeztem be de úgy se fogadja el
Twetr0x
Azzal az accounttal kell bejelentkezned, amivel elõször felinstalláltad a tf2-t.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Nem kell kóddal szarakodni, bejelentkezel Steambe és jobb klikk, download vagy ha kiírtad dvd-re akkor onnan telepíted.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor mit tudok csinálni ha egyszer fel volt rakva a tf2 és most újra fel akarom tenni de nem fogadja el a kódot?
jók vagyunk

Hoppá

köcsög????😮
Válaszoltam a kérdésére... befizet pár dollárt és már töltheti is bármikor bárhonnan😊
Még a cdt se kell magával vinnie... tök jófej vagyokXD

Viktor99
Én is akartam de legalább lenyúltad elõlem a köcsög szerepet 😄
motyodlee
és milyen igaza van 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szia!
innen

davis98
*tudnám

davis98
Hellosztok !

Honnan tudnm letölteni a játékot ?

Elõre is Köszönöm !

armageddon666
Überjuggling 😄 gecinagy mókat überheavyt feldobálni xD

@

Ron Ragm
"backburner pl szerintem minden téren jobb mint az alap lángszóró, compressed blastet meg úgyse használta az emberek 90%-a"

Még ha nem is használod rakéták visszalövésére, visszalökheted vele az ünereket és kiolthatod vele a csapattársakat.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Viktor99
pong
a 68as fakanál és társai😄 Meg hogy minél többet játszol annál jobb cuccaid lesznek

#13839: Mirõl beszélsz? Terep 2😄

Rage47
#Egyszerû játékot akarok
menj codozni 😄
Julius Caesar
FPS ingadozás, archizés, varsi flémelése vagy sapek tulajdonság? <#idiota><#idiota>

NEM lesz ilyen
Most se ilyen
ezután se lesz

Julius Caesar
Archi? Achi max.

Varsi: te is beszállsz a flémelésbe?

Dajer: sawmillen volt 40 fps-em, offblaston 170. Ez is kiegyensúlyozott.

lobster: übersaw is sokkal jobb mint sima bonesaw. Sapiknak tulajdonság? És random dobja? Aha, szóval aki többet kockul -> több sapit dob -> erõsebb lesz? Engem ez kicsit emlékeztet már az mmo sémára (több gém -> nagyobb lvl, több loot). De ne legyen igazam. Ja és ha lesz tulajdonsága a sapeknak akkor se háborogjak? Bár ez eléggé feltétteles mód de.

Na, és nekem tetszenek az updatek, örülök hogy foglalkoznak a játékkal, de félek hogy olyan lesz, hogy vérpistik menõznek a "lvl 68-as fakanál" meg "lvl 122-es sapka, ami ad +32 hp-t", és ez közben a játéékélmény, rovására megy. Egyszerû játékot akarok, nem egy olyant, ahol egy karinak van 56 itemje...

kakaoskalacs
Hmm 😄 majd hetfö este nekiugrok 😊 kiváncsi vagyok

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

motyodlee
vagy classless... kinek hogy tetszik

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
volt egy nonclass update, amiben mégtöbbsapka+újjátékmód+hozzáegypálya+nucleus átalakított pályája.
meg sok kis bug fix

kakaoskalacs
Héélo 😊

2 hete nem tf-eltem , lesz/van/volt valami update ami lényeges?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

endzsi juing

Amúgy a snipernek a fogas sapkája meg olyan mint a krokodil dundi

galee7gali
azon röhögtem, h az engi abba a fehér sapkájába ugy néz ki, mint ha a Dallasból jött volna ki 😄

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

jackcsabi
Az is bejátszik, de nagyon sokszor összejött. Ezerszer poénosabb mint a sapper 😄
Meg ha éppen valaki másra lövöldöz a sentry, akkor az engi úgyse hátra figyel, mert a sentryt javítja, ilyenkor a legjobb tauntolni 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
hát elég béna az engi, ha ezt sikerül kivitelezned
jackcsabi
Én azzal szoktam szórakozni, hogy úgy piszkálom az engiket, hogy sentry elé beállok, gyorsan uncloak, taunt és gyorsan visszacloak. Az a poénos mikor belefutnak még páran és akkor repkednek a sentrydarabok meg a hullák 😄

Rage47
köszi 😄
Twetr0x
Nembaj, attól még kurvajó amikor így ölöd meg az engiet 😄

jackcsabi
Ha nem állsz rajta közvetlenül akkor nem öl meg, tapasztaltam... De igaz, hogy sok a hülye engi aki rááll :/

Twetr0x
lehet elég csak nagyon közel lenni. 2 kör alatt 2-3 teleportot szedtem így szét engineerrel együtt.

jackcsabi
A hülyébb fajták állnak rá max 😄 Legalábbis én sose szoktam, mióta spy is használhatja...

jackcsabi
#13791: Na ezt jó ötletnek tartom, csak hát ott vannak az archifarmolók...

#13800: Jól tetted 😄

#13803: Szerintem nagyon is jó, hogy bekerültek az achik. Már szinte minden játékhoz ha steamen veszed meg, kapsz valves achikat pluszba. Jó dolog ez 😊

#13808: Én is törlöm, mert minek tartogassam... Ha valami értelmeset dob azt talán megtartom. A magasabb szintü fegyvereket meg tényleg kijavították! Ma mikor voltam fent 3 órát, dobott 4 blutsaugert és mindegyik lvl5ös volt, tegnap egy dead ringer ugyanúgy... Bár a backpackemben elvileg a magas szintüek megmaradtak, de ebben nem vagyok biztos...

#13815: Egyet értek 😊

#13816: Én meg úgy érzem már nem tudok érvényesülni a spyal, mint régebben :/ Kijöttem a formából...

Twetr0x
Ügye mindenki tudja, hogy most ha egy spy sappol egy teleportot, akkor a másik vége is sappolódik + az engie ugyanígy tudja javítani.
Utálatos dolog, de megvan az új kedvenc szórakozásom: Sappolom a bejáratot, ráállok, engie leszedi a sappert, azonnal telefragelem, sappolok újra <#idiota> (engineerek általában ráállnak a teleportra javítás közben)