Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen a segítséget...megnézem mi fog történni!
Ja és másnak mondom, hogy a gugli nem segített...legalábbis nekem nem...és ha problémám van 1. mindig ott keresgélek...
Minden jót!
pl sima sinergy gun jobb mint a Fan, ha az erejét és a tárát nézed
Sima pisztolya a snipernek erõsebb és gyorsabb... amíg a ambassador csak fejesekre jó
sniperrel tudsz távolra lõni és pontosan... huntsmannel csak ha sok mp-ig felhúzod akkor tudsz távolra és akkor se úgy
és még lehetne sorolni😄
A gépigénynövekedést viszont én is észrevettem már fél év alatt... remélhetõleg karácsonyra összegyûlik a pénzem új gépre... nem új játékokkal akarok játszani
hanem fullban akarom futtatni az összes steames játékom és nem akarok órákig várni míg elindul vagy kilép, esetleg lerakom tálcára😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Arról nem is beszélve hogy másfél éve még futott high-on 30 FPS-el most meg fut low-on 800*600-ban 15-20-al... köszi Valve.
Új gépet nem fogok venni mert inkább másra költöm a pénzem... szal röviden annyi hogy ki tudja, pár hónap múlva már nem is egy mmofps lesz számomra hanem egy képregény.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A legtöbbet pedig mindig a pyroval vagyok, de tegnap belemélyültem a spyolásba jobban is... nah eddig én azt hittem, hogy ha láthatatlanná válok akkor az emberek ugyan úgy látnak, mint én a láthatatlan spy csapattársat... szóval nem láthatatlan csak nehezebb kiszúrni... hát tévedtem😄
Tegnap szépen fogtam cloack and dragger és szépen lopakodtam ahogy kell😄 Szóval csak esélyt kell adni az új kasztokra és nem azt nézni hogy jajj nem megy... idõ után fog😄
Mielõtt nem voltak update-k hallottam egy pár játékostól, akik elég intenzíven játszottak, hogy már eléggé unják a játékot. (Néha én is csak ugráltam a kasztok között, nem találtam a helyem!) Update-k óta unalomról nem hallottam semmit...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindig a nagyobb szintût tartom meg... bár várjunk csak... a Valve azt mondta ez egy bug, hogy más más szintûek a cuccok
Akkor meg mi a lófszért nem javították még ki?
"This game is currently unavailable. Please try again at another time."
pio: "Egyik azt akarja, hogy vegyenek ki mindent a másik azt, hogy ne legyen random a harmadik azt, hogy kapjon meg mindent, a negyedik azt, hogy..... 😊" Az ötödiknek meg az a gondja hogy a másiknak gondja van az új rendszerrel 😉
#13791, neoncsöves: így-így, legalább összefarmolhatnám!
De midnegy, úgyis nektek van igazatok.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
#13800:üdv
jah és#13786: még annyi, hogy az achievementek is megszokottak már a steamnél... ez az ikszboksz miatt ragadt ránk de nem okoz bajt, lehet bajlódni velük😊
Ti is ezt az üzenetet kapjátok, amikor akarjátok indítani a játékot?
c115
Esetleg új játékmód? valami pontokat beraktak anno az SDK-frissítésébe, ami azóta nincs kihasználva...
@
Már rég kivettem volna patchekkel a random droppot és csak a sapik droppolását hagytam volna benne...
ok... nekem sincs meg még a natascha meg az übersaw... de ezeket is tudom nélkülözniXD
Amúgy totalsteam.hu-n olvastam, hogy lehet, hogy hosszabb videókat, vagy akár filmet akarnak belõle csinálni, meg képregényt. Én vevõ lennék rá.
#13780:Csn mit kéne updatelni? Az 1.6 is úgy maradt ahogy volt...
#13786: Régi tf? Ott a TFC😄 Egyébként meg szerintem teljesen korrektek ezek az update-k... színesítik a játékokat... most ez a sapka dolog az nagy szám... olyan mint amikor CSben más terrorista skint választol... a fegyverek meg... hát megoszlik róla az emberek véleménye... én bírom õket... mindegyiknek van elõnye és hátránya😊
A barbiház amúgy micsoda? 😊
Más lesz valami, mert megcsináltam egy achievmentet? Nem
Muszáj beraknom a fegyvereket, amit szerzek? Nem
Muszáj felraknom sapkákat? Nem
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
elõny-hátrány? új fegyvernél? használata: opcionális...
lvl? szerintem még mindig csak dísznek van....
random drop félrenyúlás volt... achievementfarmolók miatt...
barbiház: opcionális...
Miért nem szarod le? A játék még a régi... az hogy adtak hozzá extrákat, amiket NEM KÖTELEZÕ HASZNÁLNI? ...
Így csináljon az ember játékot... SEMMI nem jó... L4D szar, mert nem jön ki új tartalom, TF2 szar, mert jön ki új tartalom... INGYEN... omg...
@
Annyi kéne, hogy lenne egy mod, ami kinyom mindent. És akkor lehetne pl. kartel kocsma - update items, kartel kocsma - standard items. Kész, és akkrr mindenki azt választ amit akar... (persze most nem akarom, hogy két szervert fizessen a kartel, csak példának hoztam fel).
Hol van a régi TF? És miért nem játszhatok azzal?
Annyit kéne tenniük hogy beleraknak egy modot, vagy valamit ami kikapcsolja ezt a sok baromságot, hogy lehessen végre azzal játszani amit megvettem.
COD-hoz is járt kiegészítõ, csak ott nem erõltették rád.
CnC 3-hoz is, ott is külön kellett telepíteni... (igaz külön is kellett megvenni)
TF2-nél miért nem lehetett ez így megoldani?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
(csak vicceltem<#vigyor5>#vigyor5>)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha igazán reklamálhatnál ahhoz fizetned kéne minden szar DLCér!
"(ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra 😄 )" milyen igaz <#vigyor>#vigyor>
Wowosok szoktak ennyire kiakadni 1-1 item miatt nem FPSesek...