Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Köszi szépen a segítséget...megnézem mi fog történni!

Ja és másnak mondom, hogy a gugli nem segített...legalábbis nekem nem...és ha problémám van 1. mindig ott keresgélek...

Minden jót!
de az alap fegyvereknek is meg van az elõnye a talált fegyókkal szemben...már amelyiknek
pl sima sinergy gun jobb mint a Fan, ha az erejét és a tárát nézed
Sima pisztolya a snipernek erõsebb és gyorsabb... amíg a ambassador csak fejesekre jó
sniperrel tudsz távolra lõni és pontosan... huntsmannel csak ha sok mp-ig felhúzod akkor tudsz távolra és akkor se úgy
és még lehetne sorolni😄

A gépigénynövekedést viszont én is észrevettem már fél év alatt... remélhetõleg karácsonyra összegyûlik a pénzem új gépre... nem új játékokkal akarok játszani
hanem fullban akarom futtatni az összes steames játékom és nem akarok órákig várni míg elindul vagy kilép, esetleg lerakom tálcára😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nitramk
Persze, nem muszály használni a fegyvereket, de attól még más használja. Épp ezért lenne ésszerû egy egyszerû mod ami kiveszi ezeket.

Arról nem is beszélve hogy másfél éve még futott high-on 30 FPS-el most meg fut low-on 800*600-ban 15-20-al... köszi Valve.

Új gépet nem fogok venni mert inkább másra költöm a pénzem... szal röviden annyi hogy ki tudja, pár hónap múlva már nem is egy mmofps lesz számomra hanem egy képregény.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

nah nálam is ez a baj, lövök kettõt egy kaszttal... áhh nem megy, következõ...
A legtöbbet pedig mindig a pyroval vagyok, de tegnap belemélyültem a spyolásba jobban is... nah eddig én azt hittem, hogy ha láthatatlanná válok akkor az emberek ugyan úgy látnak, mint én a láthatatlan spy csapattársat... szóval nem láthatatlan csak nehezebb kiszúrni... hát tévedtem😄
Tegnap szépen fogtam cloack and dragger és szépen lopakodtam ahogy kell😄 Szóval csak esélyt kell adni az új kasztokra és nem azt nézni hogy jajj nem megy... idõ után fog😄

Nekem tetszenek az update-k, pedig egy sapim sincs. Tetszenek az új mapok is és a játékmód is, engem mindig lenyûgöz ez a f@sza rajzfilmes graf, beleéltem magam a kis fenyõfás mapokba is, úgy mint most a havas, esõs/borongós tájba. Nagyon hangulatosak. (Nekem új még a sawmill és a hó is a pályákon!)

Mielõtt nem voltak update-k hallottam egy pár játékostól, akik elég intenzíven játszottak, hogy már eléggé unják a játékot. (Néha én is csak ugráltam a kasztok között, nem találtam a helyem!) Update-k óta unalomról nem hallottam semmit...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Aquir
Mert hát az milyen szar ha 1000 fraget akar szerezni naponta és elmegy szarni és a program meg kirúgja õket? :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ollie
Ejj de rohadt rossz volt most egy szerveren, ahol fél órán keresztül 3-an voltak afk-ban a csapatomból, és persze a szerverben nem volt beállítva, hogy rúgja ki õket.

Lobsterman
A Valve célja az volt hogy csináljon egy jól kiegyensúlyozott kaszt alapú FPS-t, a patchek is balance-olnak folyamatosan. Itt-ott aláásta magát néhány extra fegyóval(backburner pl szerintem minden téren jobb mint az alap lángszóró, compressed blastet meg úgyse használta az emberek 90%-a), de nem fogja az egészet szétbaszni erõsebb megszerezhetõ fegyverekkel meg szintezéssel. A csicsára meg csak annyit tudok mondani jöjjön minden mennyiségben. Úgyis szeretem ha némi egyéni színt lehet vinni egy karakterbe, akinek meg nem tetszik, nem kell használnia. Más szóval: sapik rulz, bár többet is kellett volna csinálni a patchben, hogy értelme legyen, de ez legyen a legkisebb baj.

varsi
Nem is tartom valószínûnek egy ilyen update kiadását.

armageddon666
nem kell minden hülyeséget elhinni 😊

@

varsi
Hát nem tudom, nagy hülyeség lenne, hogyha tényleg az lenne, amit egy szerveren hallottam valakitõl, mégpedig azt, hogy jönni fog egy olyan update, ami azt (is) fogja tartalmazni, hogy a nagyobb szintû fegyverek többet sebeznek. Ez már csak azért is hihetetlen, mert akkor a Kritzkrieg gyorsabban healel, a pisi meg több ideig hatásos/nagyobbat sebez a mini crit?

én az összes kettõt cuccokat törlöm... rosszul teszem?
Mindig a nagyobb szintût tartom meg... bár várjunk csak... a Valve azt mondta ez egy bug, hogy más más szintûek a cuccok
Akkor meg mi a lófszért nem javították még ki?

ollie
nah, mostmár jó, újra is kellett indítani a Steam-et

ollie
Na, kitöröltem én is, de most ezt írja:

"This game is currently unavailable. Please try again at another time."

Julius Caesar
HA lenne trade adnék neked übersawt, akár 2-õt is.

pio: "Egyik azt akarja, hogy vegyenek ki mindent a másik azt, hogy ne legyen random a harmadik azt, hogy kapjon meg mindent, a negyedik azt, hogy..... 😊" Az ötödiknek meg az a gondja hogy a másiknak gondja van az új rendszerrel 😉

#13791, neoncsöves: így-így, legalább összefarmolhatnám!

De midnegy, úgyis nektek van igazatok.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

zzeN
Nekem is ezt írta ki de csak a tf2-nél, fogtam kitöröltem azt a blob fájlt és már ment is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jó hát ok, azt tudom, de 1.6 is azóta is bugos:| Lehet hogy nem is tudnák ezeket kijavítani?😄

#13800:üdv

jah és#13786: még annyi, hogy az achievementek is megszokottak már a steamnél... ez az ikszboksz miatt ragadt ránk de nem okoz bajt, lehet bajlódni velük😊

ollie
"The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes."

Ti is ezt az üzenetet kapjátok, amikor akarjátok indítani a játékot?

Rage47
<#integet2>
Háhh megvettem,csak hogy örüljetek. Éljen a STEAM 😄

c115

armageddon666
CSn bugjavítások, optimalizálás, új engine, optimalizálás, bugjavítások, optimalizálás, és egy kis optimalizálás jól jönne a bugjavítások mellé 😊

Esetleg új játékmód? valami pontokat beraktak anno az SDK-frissítésébe, ami azóta nincs kihasználva...

@

teljes mértékben egyet értek
Már rég kivettem volna patchekkel a random droppot és csak a sapik droppolását hagytam volna benne...
ok... nekem sincs meg még a natascha meg az übersaw... de ezeket is tudom nélkülözniXD

varsi
Szerintem nem feltétlenül rontottak a játékon, csak ez a sapkadobálósdi nem jó, mert még mindig szinte csak fegyvereket lehet kapni, aztán még mindig vannak achievementek, ami nem volt egy rossz ötlet. Ha csak sapkát dobna, és azt olyan rendszerességgel, mint a fegyvereket, nem lenne senkinek baja. Lefogadom, hogy nagyon sok olyan ember van, akinek azért nem tetszik az egész, mert még nem kapott sapkát, ami amúgy abszolút nélkülözhetõ.

Amúgy totalsteam.hu-n olvastam, hogy lehet, hogy hosszabb videókat, vagy akár filmet akarnak belõle csinálni, meg képregényt. Én vevõ lennék rá.

szerk.: láthatod, hogy még azok is megosztottak, akik az új tartalmak miatt nyavalyognak. Egyik azt akarja, hogy vegyenek ki mindent a másik azt, hogy ne legyen random a harmadik azt, hogy kapjon meg mindent, a negyedik azt, hogy..... 😊
Nem szûnne meg hidd el, mert rengetegen játszanak ezzel... de a Valve nem arról híres, hogy havidíjat szedjen... van így is bõven pénze😄

#13780:Csn mit kéne updatelni? Az 1.6 is úgy maradt ahogy volt...

#13786: Régi tf? Ott a TFC😄 Egyébként meg szerintem teljesen korrektek ezek az update-k... színesítik a játékokat... most ez a sapka dolog az nagy szám... olyan mint amikor CSben más terrorista skint választol... a fegyverek meg... hát megoszlik róla az emberek véleménye... én bírom õket... mindegyiknek van elõnye és hátránya😊

Sapka, meg majd a cipõ, köpeny, pajzs, kard, stb... tehát h öltözteted a karaktered 😄

És ha megcsinálod az összes achit a játékba, akkor meg választhatnál egy tetszõleges sapkát.

Szerencsére azért a többség elégedett és örül az update-eknek. A gond az, hogy nem az a réteg szeret mindent teleírni, amelyik elégedett és ezért tûnik úgy,h goy húúú most mindenki ki van akadva mert van merszük ingyen új tartalmat adni a játékhoz.

A barbiház amúgy micsoda? 😊
Lehetne olyat, hogy ha megcsinálod valamelyik kaszt összes achievementjét, akkor választhass egyet a sapkái közül...

EnZsolt
Én sem értem, hogy mi zavar a dologban.

Más lesz valami, mert megcsináltam egy achievmentet? Nem
Muszáj beraknom a fegyvereket, amit szerzek? Nem
Muszáj felraknom sapkákat? Nem

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

jackcsabi
Ezaz, nem hogy örülnének neki, hogy nem kell fizetni.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

armageddon666
achievement miért zavar? opcionális....
elõny-hátrány? új fegyvernél? használata: opcionális...
lvl? szerintem még mindig csak dísznek van....
random drop félrenyúlás volt... achievementfarmolók miatt...
barbiház: opcionális...

Miért nem szarod le? A játék még a régi... az hogy adtak hozzá extrákat, amiket NEM KÖTELEZÕ HASZNÁLNI? ...

Így csináljon az ember játékot... SEMMI nem jó... L4D szar, mert nem jön ki új tartalom, TF2 szar, mert jön ki új tartalom... INGYEN... omg...

@

Julius Caesar
Kiegészítõktõl a falra mászok, mert elég átlátszó rókabõrök. Cnc3 kiegje jó, de mondjuk ezresnél többet nem ér meg az a pár új egység.

Annyi kéne, hogy lenne egy mod, ami kinyom mindent. És akkor lehetne pl. kartel kocsma - update items, kartel kocsma - standard items. Kész, és akkrr mindenki azt választ amit akar... (persze most nem akarom, hogy két szervert fizessen a kartel, csak példának hoztam fel).

Nitramk
Amúgy sztem is egyre jobban elbasszák a játékot. Másfél éve még nem ezzel játszottam, hanem egy csapat alapú egyszerû FPS-el aminek meseszerû grafikája volt. Ennyi, semmi achievment, semmi elõny-hátrány, semmi LvL, semmi drop rendszer, meg barbibaba öltöztetõ ház, hanem egy sima játék. Nincs semmi baj az új updatekkel, csak egyetlen dolog:

Hol van a régi TF? És miért nem játszhatok azzal?

Annyit kéne tenniük hogy beleraknak egy modot, vagy valamit ami kikapcsolja ezt a sok baromságot, hogy lehessen végre azzal játszani amit megvettem.

COD-hoz is járt kiegészítõ, csak ott nem erõltették rád.
CnC 3-hoz is, ott is külön kellett telepíteni... (igaz külön is kellett megvenni)
TF2-nél miért nem lehetett ez így megoldani?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jackcsabi
Na jelentem, kb. 3 óra játék alatt ismét semmi........

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxis
Te ingyenélõ.<#gun>

(csak vicceltem<#vigyor5>)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palesz2
jah értem, már azt hittem😄 akkor mentem volna ingyenélõsen gamelni

Rage47
csak a szokásos update utáni hisztéria
Palesz2
Na mé lett népszerü a téma?? Ingyenes hétvége vagy mi?

Julius Caesar
Ez a vicc! Cs-t le se szarják, itt meg már átestek a bizonyos ló bizonyos oldalára 😄

ezt a szart én 4ezerért vettem, l4d-t meg megjelenéskor 12ezerért... van különbség nem gondolod? és tf2höz több support van mint l4d-hez

Mi azért írjuk a petíciót, mert update-elnek õk meg azért, mert nem update-elnek 😄
Rage47
ja mint a l4deseknek
pénzt fizettél érte 1x!
ha igazán reklamálhatnál ahhoz fizetned kéne minden szar DLCér!

Lobsterman
Havidíj az sosem lesz, vagy ha mégis, megszûnik az élet a szervereken az biztos.

Julius Caesar
Én is kábé. Csak azért húzom fel magamat a textúra halmazért, mert hát azt vettem. Nem lennék felhúzva, ha lenne vanilla mod.

Én három haverommal szoktam játszani nagyjából heti 2-3szor 3 órát. Ennyit játszunk amióta kijött a sapkás update és egyikünknek sincs egy sapkája se 😉
Julius Caesar
És ki mondta, hogy ez nem MMOFSP lesz karácsonyra <#idiota>
"(ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra 😄 )" milyen igaz <#vigyor>

Julius Caesar
Én 2 óra játék után jelentem, hogy ugyanolyan ütemben dobja nekem. Azaz semennyire <#taps>

Semmi bajom a véleményeddel csak nekem is van egy sajátom (ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra 😄 ) ami szerint bolhából csinálod az elefántot, nem olyan nagy dolog ez és nem lesz más a játékélmény attól, hogy ott a sapka a karaktered fején (amit mellesleg Te nem is látsz csak ha tauntolsz), sõt, feltûnõbb célpont leszel tõle ;-)
Wowosok szoktak ennyire kiakadni 1-1 item miatt nem FPSesek...