Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Ha jól sejtem nem eredeti, ezért mondtam, hogy megkell venni, másképp normálisan nem tudsz játszani....
A steam meg magától patchel, szóval ha eredeti lenne nem lenne ilyen gondod...

Na én most beálltam megint idlere amíg tvzek 😄 Hátha jön sapi :p

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
Vedd meg, vagy takarodj el innen. Itt mindenkinek eredeti.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

kerem valakinek ha van 1 kicsi ideje ira le h hogy kell megcsinalni a tf2 online 1.0.4.8 as patch rol mert en sehogy se jovok ra
Rage47
vicces volt ma. az ellenfél kék engije gravel piten odarakott egy teleportot a kezdönkhöz, én meg odamentem spy-al és mindenkit hátbaszúrtam, aki odateleportált.
ja és fal felé forditotta a teleport kijáratot. én meg odaspryaztem egy spy-osat😄
amig olvasták addig leszurtam öket😄
basimodel meg odarakott egy sentryt 😄
Twetr0x
Ez a dobott sapkák átskinelése. szó sincs itt arról, hogy alapból mindenkinek ilyen a feje o_O

galee7gali
akkor értékelném EGYEDI cuccokat, ha tényleg EGYEDIek lennének... de ugy h már másnak is van, az már nem egyedi...

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Twetr0x
...ha lesappolsz 1 teleportot, mindlettõ lesappolódik, ezért kapsz több pontot. ha nincs exit, akkor csak egy pontot kapsz érte. 1 épület 1 pont, 2 épület 2 pont.

jackcsabi
Hát nem egészen...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

galee7gali
tudom, de értéke kb. annyi, mintha dobta volna :S

jackcsabi
De ez fos megoldás és más nem látja így...

#13905: Vedd meg.. 😄

nem kapom :SS plz valki le irna nagyon megkoszonem
galee7gali
am nem akartam mondani, de sapkára is van megoldás, igaz h iylenkor minden kasztbelinek ilyen a tökfödöje: hatpack

húúú errõl már írt valaki...
itt olvasgass olyan 90-100 oldal körül mintha írt volna valaki errõl még régen

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

még hogy a medic csak supporterXD

csa all en uj vagyok es szertenem megcsinalni a jatekot online de nekem 1.0.4.8 as patch szintem van es nem kap szervereket plz valaki leirna h mit kell csinalni es adna 1 jo linket ahonana le lahet tolteni a patcheket kereleks!!:SSSSS Help
az egy dolog csak sztem egy sentry sappelése nagyobb meló, mivel azért ott ólálkodik körülötte az engy... viszont a telét sokszor ügyesen hagyják... mégis ha lesappelsz egy telét több pontot kapsz mint a sentryért

ollie
Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Twetr0x
persze, mivel 2 épületet sappolsz le egyszerre.

galee7gali
magyar színvonal... public szerveren ez megy... 😄
am milyen ez a sinister klán?

galee7gali

» mandrake_ : menj már innen légyszíves
» mandrake_ : nem bírod felfogni?
» mandrake_ : jó ez neked?
» mandrake_ : erre vered ki?
Kengyelfutó Gyalogkakukk(G4l1) : ez egy pub szerver, ha 3an akartok jáccani, inditsatok saját szervert
» mandrake_ : vagy el is mehetsz anyádba

ASD:?D:SA😄?S::A😄?SA😄<#idiota><#idiota><#idiota>

ollie
De nem kell még egyszer beírni, bejelentkezel, és letöltöd.

jó vidi😄

Amúgy azt észrevettétek, hogy ez az újsappes dolog 2 pontot ér?😄

Twetr0x
Mondom hogy kurvajó <#eplus2><#zavart1>

Twetr0x
Megkapod a Blutsaugert. Milestone 2-nél a Kritzkrieget, 3-nál meg az Übersaw-t.

z99999
pontosan.

Pszt.

Hát nekem úgy rémlik... vagy csak az engi nem tud átmenni a saját sentryjén?😄

Lobsterman
Igen, állandóan elfogy. Én júli közepén vettem az Electro Worldben 7k-ért, mert állandóan fogyócikk MM-ban, annyiért is simán megérte, de rá 1 hétre már 4k volt a MM-ban 😄

Zomil
hogy akadnék el ha 1 csapatban vagyunk?😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EnZsolt
Mi történik, ha elérem a medic-kel a milestone 1-et?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

el is akadsz a sentrybe nem?<#fejvakaras>

Zomil
enginereket vicces igy szopatni, h ugy teszel mintha spy lennél a háta mögé mész és ugy cisnálod mintha elakadnál a sentry-be 😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Twetr0x
Én régen azért használtam a medic alap syringe gunját, mert akkor még a spyok nem tudtak fegyvert váltani, és ha azzal futkorásztam, a fél csapatom azt hitte rólam hogy spy vagyok <#idiota>

sonic syndicate

sonic syndicate
le vagy maradva, ez már 2 napja lejárt <#idiota>

jackcsabi
Deszar :/

LordAdam911
LordAdam911
sikerült valakinek medált szerezni? :C
Megvéve, ku*vára megérte sztem! Vegyétek!

c115

jackcsabi
Érdekes mert én csak külön láttam hl2 packot, portalt és tf2-t a Media Marktban (Pécsen).
Én a kiadás után egy hónappal vettem meg még 12kért...

tototto
innen olcsóbb 😊

davis98
armageddon666
ja már csak ennyi? 😊 én megvettem még mielõtt kijött <#idiota>

@

davis98
na erre az üzenetre vártam KÖSZÖNÖM ! én Zala megyében lakom megnézem keszthelyen, zalaegerszegen vagy még ott vannak az online boltok is.

nickname: doki09

Lobsterman
5 játék(HL2+ep1+ep2+Portal+TF2) 4ezer. Ennél jobb vételt... És mégis van aki soknak érzi.

Lobsterman
Itt pécsett 4k volt a Media Marktban az Orange Box amikor utoljára néztem.

armageddon666
Mi meg inkább elküldünk a faszba 😊 nem kellenek törtösök... nekünk úgy van, hogy mûködik mert megvettük... 9k volt 5 vagy 6 játék... ha erre azt mondta valaki, hogy drága, az akkor így járt, és szopjon a törttel 😊

@

davis98
És menyit kell érte fizetni ?

davis98
ok kösz ! szóval akkor nem is tudok vele sehogyan sem játszani, csak pénzért ?