Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
és azoknak akik ezután a hsz után irják be 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Narxis: csak egy orange box meg egy CSS, abból csak hl2, portal, tf2 meg CSS van fent. Meg egy Caesar IV shortcut.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Update után 0 lett, miért? Nem mintha zavarna, mert csipával vagyok legkevesebbet, csak furcsállom.
És üzenném mindenkinek aki van, annyira abnormális, hogy healelem, 86%-nál van az über, és képes Rambo módjára bezúzni a capture pointhoz, persze rocket jumppal, vagy sticky jumppal, hogy követni se tudjam hirtelen, majd sikerül visszajönnie 5 mp múlva, 10 hp-val ordítva, hogy medic, miközben 2 sóder, meg egy scout van a seggében, hogy kapja be. Köszönöm.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Amúgy azt is észrevettem hogy egyik karakteremnél van pár most kills, viszont most points az 0... ez hogy lehet?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Barátnõmnél csak ez van felrakva és néztem egyet... hízik rendesen😄
De mi? ez már ki van adva arenaként?:| LÁtszik hogy én csak ilyen 2fort, dust meg egyéb slágerpályákra jártam eddig😄
De jó ez így 1 pontosnak... másképp nem lenne sniper paradicsomXD