Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
De igen igenis... :o
jackcsabi
Nemis 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Ez akkor is jó volt amikor én linkeltem! <#schmoll2> 😛
motyodlee
ez a videó mindent visz 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

trident
HBD 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
na sikerült ma egyszer megcsinálnom badwater-en a teleportos trükköt spy-al 😄 felhõtlenül remek élmény xD
IcE TeE
Jó a warezos script 😄

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

galee7gali
Bódog Születéjsnapot!!!<#idiota>

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Viktor99
Boldog szülinapot! <#idiota> 2 köszönömöt cserélnék egy level 68-as dead ringerre!
Zomil
köszi mindenkinek 😊

és azoknak akik ezután a hsz után irják be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Martinez01
boldog szülinapot!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

hbd!

Narxis
boldog születésnapot

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
boldog születésnapot

Aquir
hbd 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
bokád érjen fülig 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

boldog szülinapot!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Viktor99
Zomil
az enyém "csak" 46giga 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
köszi 😊

Julius Caesar
Hát ja, mondjuk nem lepõdök meg, mert ha belevesszük még a másik partíciómat, ott a "fájlok, állományok" mappám is lazán 60 giga 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Twetr0x
Boldog Születésnapot Zomil <#taps><#pias>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
nekem csak a steam mappám 50 giga <#idiota>

Viktor99
😄D
Twetr0x
Én ezt (ha éppen havonta egyszer medicelek) a tibcsi meg wannabe high félékkel játszom el. Aztán hangosan nevetnek az egyszerû beszólásaikon. Egyébként nem szoktam ilyet mert geci dolog <#eplus2><#zavart1>

Julius Caesar
Igen, vagy amikor kritzet rámnyomja és a sentryt kell kiszednem...

Narxis: csak egy orange box meg egy CSS, abból csak hl2, portal, tf2 meg CSS van fent. Meg egy Caesar IV shortcut.

Narxis
Bazz, hány évig tart Steambe bejelentkezned? 😄 Nekem már 6 játéknál sokáig tart mert keresi a játékokhoz a frissítéseket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a másik legjobb mikor nagy csata van, hílel a medic ezerrel, elfogy mindenki és AKKOR rádnyomja az übert... ráadásként utána meg te vagy a legnagyobb köcsög senkiházi aki elhasznált egy übert és nem ölt meg senkit...

Julius Caesar
AZ én games mappám 62gb, steam 27 (de abból most gyomláltam). Segítenék én ezen, de egy dvd-dl 970ft... Másrészrõl meg egy 320 gigás vinyón nem zavar senkit. Amióta megvan ez a ép stagnál ez a szám, több játékot nem akarok felrakni, mert már így se játszok több mint a felével. De igen, nagyon megtudnak hízni (mint a mozilla) <#nyes>

Julius Caesar
Ez a jobb, amikor te vagy a medic, mert eldöntheted, hogy többet nem mész azzal az idiótával. De amikor látom, h 100% az übere, RÁM VISZSI A SUGARAT amikor ax hp-m van, ebbõl gondolom übert akar (a kasztom is überbuddy pl demo vagy sonka) de mikor odaérek a fronthoz eltûnik mint a pinty... Én olyankor szoktam retardáltozni.

EnZsolt
Én azt vettem észre, hogy sniperrel volt most points 2 😛
Update után 0 lett, miért? Nem mintha zavarna, mert csipával vagyok legkevesebbet, csak furcsállom.

És üzenném mindenkinek aki van, annyira abnormális, hogy healelem, 86%-nál van az über, és képes Rambo módjára bezúzni a capture pointhoz, persze rocket jumppal, vagy sticky jumppal, hogy követni se tudjam hirtelen, majd sikerül visszajönnie 5 mp múlva, 10 hp-val ordítva, hogy medic, miközben 2 sóder, meg egy scout van a seggében, hogy kapja be. Köszönöm.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

motyodlee
kösz<#taps>

akkor ezért nincs már vagy 8 most kills-em Sniperrel😄

Amúgy azt is észrevettem hogy egyik karakteremnél van pár most kills, viszont most points az 0... ez hogy lehet?

jackcsabi
Pontosan, nem jegyzi bele...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Azért az a bátor, hogy a Steam mappa, ha csak a TF2 van felrakva akkor 8gb++😄
Barátnõmnél csak ez van felrakva és néztem egyet... hízik rendesen😄

Amikor a nyertes csapatban vagyok és ugye krites már a fegyverem és úgy üldüzzük az ellent... nah szóval az akkor szerzett frageket nem jegyzi be a játék a statsba?

jackcsabi
Jeje 😄

Rage47
<#hawaii>
Jó a warez cucc felül😄

Viktor99
Jó a logód 😊
motyodlee
fasza 😛

Viktor99
LOL Rage! 😄DD
armageddon666
teljes mértékben fölösleges 😊

@

szerintem is nagyon jó😊
De mi? ez már ki van adva arenaként?:| LÁtszik hogy én csak ilyen 2fort, dust meg egyéb slágerpályákra jártam eddig😄
De jó ez így 1 pontosnak... másképp nem lenne sniper paradicsomXD

Julius Caesar
Egyre több törtes jön ide. Házigazda, légyszi írd ki hogy no warez.

egyik srác az haverom... elég jól tolja 😄

armageddon666
Na megnéztem azt a Medic-pár videót... imba >.< nagyon 😄

@

Twetr0x
Zseniális pálya. Kár hogy elõször arenaként jelent meg 😞 KOTH-ban kicsit felkapottabb lett, de kéne belõle egy 5 pontos map is 😄

ez a KOTH - Nucleous egy sniper paradicsom😄