Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Na megnézem hogy te 10-bõl hányszor tudnál meglógni egy olyan pyro elõl aki már meggyújtott.
z99999
nem kell ide semmilyen megoldás, nem kell bénázni és kész.

Pszt.

Julius Caesar
Hát nemtom, spynak fõ ellensége a pyro, ha felborul az egyensúly, az érdekes lehet. Nekem ezzel nincs bajom, aki jó spyban az úgyis megoldja ezeket a gondokat.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

EnZsolt
Spy vs Pyro-ra lenne egy megoldásom, vagy csak javaslat 😊

Ha Pyro megéget egy cloaked spy-t, akkor leplezõdjön le, gyulladjon meg, de azonnal critteljen. Egyfajta Spy Rage. Ha meggyulladt a spy, kezdjen el hadakozni a késsel, és crittel találjon. Így lehet, meghal, de magával viszi a Pyro-t is, jó esetben.

Múltkor engivel halálba küldtem vagy 6 spy-t egymás után 😊

Dispenser balra, sentry jobbra. CTF pálya. Ha bárki jött, azonnal elkezdtem verni csõkulccsal. Ha megrezzent a levegõ, akkor azt is. Háttal a falnak, hogy ne tudjon ledöfni.

Majd bementem a szellõzõbe, odaáltam a kijárathoz, shotira váltottam, néztem a kanyart, bárki jött, lõttem, ha szpáj szeppin máh szentri, akkor azonnal leugrottam és tüzeltem 😊

Nyertük is a meccset, mert nem tudták elvinni a briefcase-t.

Mondjuk egy tapasztaltabb spy biztos kicsinált volna, de ez a meccs elégtétellel töltött el, a korábbi sérelmeimért. Fõleg, hogy általában Engi, vagy Medic vagyok, és ezekre különösen vadásznak a kémek 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Viktor99
Hmmm... Akkor a simával is lehet cnd-zni? -_-<#wilting>
Aquir
vagy amíg továbbépítik a dispensert és leütnek xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a csatorna bejárata mellett tudod tölteni a vízben, mert ott van talaj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
dead ringer sztem nagyon jó 😊

olyan helyen kell kijönni ahol nem találhatnak meg, szinte minden pályán van ilyen, csak sok tapasztalat kell hozzá, olyan helyen kell kijönni ahol csak a hangot hallják, de nem látnak onnantol kezdve meg már mind1

a másik meg, h a dead ringernek is van cnd funkcioja, mert fogod magad beállsz a dispenser mellé és annyi ideig maradsz cloak-ban ameddig akarsz 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Julius Caesar
Vízben nem tölti a cloakod. 2fort más tészta. Ritkán is játszok ott, maximum instarespás, noob only 2fort szerókon. Pyro 3. leggyorsabb kaszt (elõtte scout és medic) es holtversenyben a csipával és engievel.

2Forton elkerülhetetlen pl. a szûk folyosók használata. lemész a vízbe, ok feltöltöd a cloakot, de tuti hogy kettesével rohangálnak lent a pyrok/soldierek/stb.ott a 2 bejárat, bemész és 70% az esélye annak hogy szembemész valami pyronak/soldiernek. Pyro eleve 2. leggyorsabb kaszt, tehát elég esélytelen, még akkor is ha megfordulsz, mert úgy is beléd megy hátulról...

Julius Caesar
Nekem ilyen még sose volt, olyan helyen kell megállni, ahol nem vesznek észre. És nem feltétlen kell megállni amikor lemerül, néha elõbb, hogy kihúzd a köv pihenõig. Szûk helyeken nem szabad megállni (nem tudsz menekülni), de az én spy tapasztalatim vajmi kevesek...

Miközben írok miért ugrál el a kurzor más mondatok közepére hogy közbe oda írjak? (laptopról írok perpill).

Mondjuk pont azon gondolkoztam, hogy lehetne olyat, hogy pyro ha elkezd gyújtani (tehát ahogy szoktak h klikk, klikk , klikk) akkor utána 2-3mp-t kelljen várnia, hogy megint lõhessen a lángszóróval. Ez olyan mint az Ambassadoron a "cooldown". így legalább el lehetne azt kerülni, hogy minden kurva sarokba be "klikk-klikk-klikk"elgessen egy kurva pyro.

sonic syndicate
én is simát preferálom, a dead ringer meg szó szerint halott

én is a simával szoktam menni... szerintem még mindig az a legjobb. Dead Ringer is tényleg jó, csak ha kijössz cloakból, akkor a fél világ hallja hogy te ott vagy :|

sonic syndicate
twet is leírta, hogy a cloak átvette a disguise szerepét, már csak a sentry ellen jó

Viktor99
Hát én a simát szoktam mostanában meg a dead ringert de azt is csak néha. Twetnek igaza volt... A cnD-vel túl sokszor kell megállni, amilyen erõs olyan gyenge is. :S
C&D elég jó tényleg, csak ha futsz vele, hamar kifogy...meg nem feltétlen jó ha megállsz, mert vannak pyrok akik befutnak egy szobába és ráfekszenek M1-re és körbe körbe körbe, hoppá gyulladsz...

Julius Caesar
Igen, mindenki tapasztaltabb lesz, de a spyok is szereznek tapasztalatokat. De az tény, hogy nehezebb a spyoknak. De disguisera építeni... Max a sentryket téveszted meg vele. Amúgy a cloak & dagger nagyon erõs cucc, annál nagyobb buff sztem nem kell (végtelen cloak?). A dead ringert nem nagyon tom kezelni, és nem is akarom. Nagyon más játékstílust igényel. Azonban c&d óta néha spyozok. Hát változó sikerekkel <#vigyor3>

Amióta játszok, azóta spyozok. eleinte nem volt ekkora nehézség spyjal menni, de ugye az idõk múlnak, már mindenki tapasztalt játékos aki akkor noob volt, régi játékosok 99%a felismeri a spyt... a noobokat meg "megvédik" a prauk. szóval most már rá férne egy kis buff a spyra. szerintem...

Julius Caesar
Elég nagy genyaság, és nagyon ötletes 😄 Bár ahogy alnéztem minden második ilyen akció kamikaze akció, etttõl függetlenül elképzelem a kábel másik végén milyen arcot vágott az engie, még a füle is ketté állt. Megéri 😄
Neoncsöves: de ha a spyt nehezebb csekkolni, meg adunk nerfet buffot, akkor meg már nehéz lesz a spyt kiszûrni. Nem nehéz kaszt, csak azt a legnehezebb és leghoszabb idõ kitanulni. Én szinte sose gyok spyjal, mert nem kenyerem a türelmes várakozás, meg amúgy sem tudok vele gammálni (idõzíteni sem tudok, mert mindig az jön ki a spawnról akinek a nevén vagyok...). Ellenben aki ismeri, annak sztem nem kell az a kis buff. Nem kell félteni a spy mestereket. Nem egy easy to pick up kaszt, de nem is arra tervezték. Arra ott a pyro, a heavy meg a soldier.

Hol van errõl az updaterõl leírás? És miközben írok miért ugrál el a kurzor más mondatok közepére hogy közbe oda írjak? (laptopról írok most).

bazmeg így is a legnehezebb de ugyanakkor szinte a leggyengébb kaszt a spy (legalábbis pyro ellen...) és még nerfelik is. kurvajó...
spy-nak lehetne olyat hogy elõre gyorsabban fut (gyorsabban mint a pyro...) viszont hátrafele meg lassabban... így még legalább lenne esély elmenekülni egy kurva pyro elõl.

pont azon idegeskedtem, hogy ha az ellen csapatába van 2-3 pyro, azok közül mind belõ egyet minden sarokba, mindenkirá rágyújt egyet, hátha spy... így lehetetlen spyjal operálni...múltkor is nagy faszán beálltam sok ellen engi közé spyjal, cloak on, töltõdik szépen a cloak, jönnék ki cloakból, erre meg jön egy kurva pyro is csak úgy "spycheckel" egyet úgy h egybõl felgyulladok. egyébként olyat lehetne még, hogyha pyronak disguiseolunk akkor tûzálló legyen a ruha. mármint megégetne, de ha sügér és nem veszi észre h sebzett, akkor most mirõl beszélünk? 😊

pyro nerfet / spy buffokat akarunk!!!

Viktor99
sonic syndicate
twetr0x, rossz hírem van: spy bug: láthatatlan kém felett is megjelenik a "Critical Hit!" felirat

lol?...

Viktor99
:o Ezt gyorsan meg kell néznem. Bár ez nagy idiótaság lenne!
sonic syndicate
nincs selfdamage demora és soldierra elvileg

Viktor99
Bezony 😊
werkfilm
ideje volt már játszhatatlan volt

sonic syndicate
update

jackcsabi
Folytatod azt amit eddig csináltál

C-C-C-C-CSIRKECOMB!

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
EvilDaedalus <3

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
folytatod azt amit eddig csináltál

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
jackcsabi
Képet vagy videót !!! >😞

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate

Cs! Hogy lehet sapkákat meg vállasokat szerezni??
Már régóta jáccom de még 1-et se dobott.

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Lobsterman
Hamár te is akkor én is 😄

És még ki is röhög a szemétláda

Nem volt kiírva hogy "vigyázz, lépcsõ"

Szegény heavy megijedt 😊

A láthatatlan sniper

Nagyon szór messzire az a minigun 😄

Morcos heavyk

Félõs demo

Nem érdekli hogy szemen lõttem. Az öröme megvan hogy leszedett

Martinez01
ahogy ezt néztem leestem a székrõl röhögés közben😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Húúú KOTH.... hát eleinte fikáztam (amikor még csak olvashattunk róla), hogy minek csinálnak még egy CP szerû módot... hát... most meg már csak ezeken a pályákon játszok... megcsinálta a Valve az eddigi legpörgõsebb TF2 játékmódot!😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jackcsabi
Újra 😄:

jackcsabi
Nem OFF mert van benne szóldzsör meg hevi 😄
De ez annyira rossz, hogy nagyon jó <#idiota>

[flashhttp://www.youtube.com/v/RUviyKE4W-Q&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"[/flash]

Viktor99
Jó képek de az a csipa-scout a legjobb 😄
jackcsabi
Na végülis nem mindegyik kép mai, csak a dustbowlosak...

Harctér

Na erre nem találom a jó szavakat <#idiota>

Kakas 😄

Demo gondolatai: Hmmm... lehet nem kellett volna annyit sg-znem reggel, és talán nem felejtem otthon a fegyverem...

Ahóój!

Ez fájhatott...😄

WTF?

Áááá, segítség! Elnyel a fal!

😄

Narxis
<#eljen><#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LordAdam911
rossz napom volt. és nem szeretek magyar szerverekre járni mert mindenhol megvan ez a színvonal

egyedül a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kartel kocsma

-re járok. az még elviselhetõ és egész jó szerver.
jackcsabi
Hmm, nem lehet valahol beállítani hogy ne .tga-ba mentse a képeket? Mert így átkell konvertálni feltöltéshez -.-

jackcsabi
Jóó már töltöm fel öket... kitöröltem mindent a screenshots mappából... volt 3 giga kép 😄
Mindjárt beteszem azt a párat amit kimentettem...

lassú vagy<#beka2>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jackcsabi
De nemis nemnem is!

Most jut eszembe, csináltam ma pár képet játék közben, válogatok mindjárt és teszek be 😄