Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megmondta a magáét, ami teljesen igaz.... azt, hogy mi volt a linkjében azt nem tudom...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Most a bann-nak az okát leírják vagy az csak a büntipontokra vonatkozik? Mert elég érdekes okok vannak ott. :S
galee7gali
nem úgy van h a ban az egy hét? (öt büntipont után)
am meg, ha nem illetlenség, miért bannolták? nem volt egy olyan beugatós káromkodós hülyegyerek...

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

tudom, és remélem nem azért mondod ezt, mert úgy értetted, hogy örülök, hogy nincs itt, mert nagyon nem.
De tudom, hogy visszajön nemsokára és azért mondtam, hogy viszlát!<#vigyor0>

Rage47
csak pár hétre szól a ban
avagy miért szeretik sokan sedózájt...
Viszlát Jackcsabi!

Daell Drow
Koszi szepen<#worship> hat nekem mar tul is lepte, mar most 8023mb pfff.

amugy Kojima neven szoktam barangolni a szervereken.<#wave>
Narxis
Jobb klikk Steam, Games-nél a TF2-re és Backup-ot válaszd ki. Én nem rég írtam ki újra és rohadt sokat hízott, már nem sok választja el a dupla rétegû DVD-tõl...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
írja ki dvd-re a tf2-t
Zomil
sajnos egy darabig nem látjuk 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daell Drow
sziasztok haverom kerdi hogy nem e lehetne a TF2 patchet kulon setupba leszedni?
eleg surun rak ujra vin-t es igy rohat sokaig tart neki a tf2 frisiteseket mindig steamen kesresztul leszedni 50kb/s sebessegel.
Rage47
haha ez jó 😄
Viktor99
Zomil
én is ablakosban játszok igy egy pillanat alatt ki lehet alt+tabolni és láthatatlan ellenfelek+textura hibák se lesznek az ezredik tabolás után sem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
de most batman fan lettem
sonic syndicate
alap

galee7gali
Rage új logo? Régi jobban tetszett

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Julius Caesar
64bit, gondolom. VAgyis úgy van értelme.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nekem 1 gigával nincs meg seperc alatt és majd veszek ramot ha lesz új gépem😄

sonic syndicate
vegyél ramot, nekem 6 gigával seperc alatt megvan

jaja az nálam is valami hihetetlen lassan áll vissza:S

állítsd be windowed módra, nekem is úgy van. írd be h -windowed -noborder és megvan oldva

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

sonic syndicate
persze, hiszen disconnectelni is kell a szerverrõl.

Rage47
nálam minden rendben, úgy tölt mint régen
Julius Caesar
Hát, sztem az a pár új model nem sok vizet zavar. Úgy értem sztem max lassabban tölt be, de max memóriát eszik, VGA-t nem hiszem...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

engem még az alttab basz fel hihetetlen módon
nem érted a problémát, az autoretry mûködését értem, nem errõl van szó

a gondom az, hogy vagyok egy játékban, nyilván addig játszom ameddig nincs hely a másikon, autora van téve, majd mikor megkapja a jelet ugye, hogy van egy hely(10mp-ként lekéri ez ok, join gombra meg azonnal lekéri) akkor az aktuális játékom befagy, azaz szó szerint megáll és nem tudok semmit csinálni vele...
de mire felébred ,és átcsatlakozna, addigra már legtöbbször betelik a hely, aire beférnék...

ez amióta a multikór támogatás van fordul elõ, de, ha kikapcsolom, akkor sem múlik el.
mondjuk 10bõl 7szer csinálja...

és tesco, használd már azt a kibaszott válasz erre gombot kérlek 😄
Lacccca
Én mondjuk azt vettem észre hogy sokkal lassabban tölt be a játék.
De ez sztem az egyre több lehetséges model elõtöltése miatt van így(új fegyverek,sapik stb..)

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sonic syndicate
10 mp-enként frissít

régen ilyen nem volt, az autojoin kattanásra átugrott
valaki tapasztalt még oylat(nem ezzel az updattel) , hogy nehézkesen joinol át másik szerverre, ha autoretry-n van? azaz nem tud azonnal át kapcsolódni, hanem befagy egy 5 mpre és ezzel még akár le is dobhat a full miatt, mert már valaki elfoglalta a helyet...
kibaszott idegesítõ, de mondom , nem mostanában jött ez, vagy 4 hónapja
Viktor99
Azt próbáljátok ki hogy letöltitek az autoklikkert és ráviszitek az egeret.. Egy életreszóló élmény lesz, fõleg maxra tekert hangfallal!<#nyes>
jah, így már van értelme😄

jackcsabi
Én meg csak dobpergést hallok, azt is csak headsetböl úgy hogy nincs rajtam 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

akkor ne kikapcsolt hangfallal XD

én itt nyomogatom kikapcsolt hangfalakkal, de semmi😄

jackcsabi
A többet úgy érted, hogy többet megnyomni? Mert akkor nem nyomogatom, hátha valami történik 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Twet ez poén, de többet nem ajánlom! 😄 😛
Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Hát... mostanában nem írt senki ilyesmit, azt hitték ezek hogy már elfeledtte õket mindenki😄

sztem felveszem és elkére maz accátXD

Viktor99
Nem unják még?

Never tell your password to anyone.
*******passed: hello
v3ktor | semi baj van: hello
*******passed: a steamnek dolgozom.elszeretném kérni az ön accountját.
*******passed: hogy frissítíseket készítsek vele
v3ktor | semi baj van: rendben
*******passed: megadná az accountnevét és ahozvaló jelszót?
v3ktor | semi baj van: nos
v3ktor | semi baj van: ha a steamnek dolgoznál nem kéne elkérned... tehát egy kis patkány acclopó vagy... gg
v3ktor | semi baj van: bb
BLOCK!
Viktor99
aztalogót o.O
Rage47
Ez jó :😄D Spywalker😄
Viktor99
DOUBLE KI... DOUBLE POST!!
Twetr0x
Hopp, kiütöttem valakinek a postját <#idiota>

Pyrokról még nem írtam <#buck>

#1: Kerüld el õket messzirõl
#2: Maradj mindig cloakolva
#3: Szúrd le õket onnan, ahonnan nem számítanak rá. Pl. alulról, felülrõl.

"USE YOUR SURROUNDINGS, YOUNG SPYWALKER" -The Announcer

z99999
kerüld el a pyrokat és kész, nem értem mi olyan bonyolult ebben...

Pszt.

ó kabbe kiütötted a hszemet 😄D

Twetr0x
Spynak nem kell buff. Így is kb ez a kaszt kapta a legtöbb buffot.
Régen hosszú volt a bs animáció, nem láttad kinek a nevén vagy, nem tudtál fegyvert váltani, nem tudtad mennyi fake hp-d van, a cloak nem töltõdött az ammotól, nem volt c&d, dr, amby... És így is lehetett spyolni!
Spynak egyetlen egy dolog kell: Megcsinálni a fake halált, hogy ne lehessen azonnal rájönni.

Cloakról/disguise-ról az a véleményem, hogy most már alig lehet disguise-ra építeni. Minél tovább vagy láthatatlan, és minél inkább mozgásban vagy, annál jobb. Disguise a szúrás elõtti másodpercekben, és a sentryk megtévesztésében jó.

Órák:
C&D: Nekem "megtöri a lendületet" az hogy 10 lépésenként megállok. Sokan azt mondják, hogy jobb, mint az IW, ha mindig csak akkor cloakolsz, amikor "bevetésre" indulsz. Én inkább mindig cloakolva maradnék :p

DR: Nem szeretem, mert nem akkor cloakolok, amikor akarok, és különben is még mindig bugos. Mondjuk arenán mókás.
IW: Ha ismered a pályát, akkor gyakorlatilag olyan, mint a C&D, csak közben mozoghatsz is. Plusz az elejtett fegyverek, dispenserek, épület darabok.

Viktor99
😄
Nitramk
Épp az, a pyro pont erre jó hogy spy checkeljen, ne akarjátok már kiütni ezt a funkcióját. 😄

Ennyi erõvel demoman is szarul van megcsinálva mert nem tud közelharcolni, meg mert a scout mindig közelmegy és kiszedi. CSinálják meg azt hogy a scout ha demoman 5 m-es körzetében van akkor stunolva lesz!!! Meg ingyensört mindenkinek!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"