Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: Hello!
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: honan ismerjük egymást?
Quote: uh...
Quote: dude its me LotDW
Quote: Lotdw2007
Quote: from runescape
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: Oo
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: I don't play runescape😄
Quote: isnt this Paul?
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: no😄
Quote: your steam ID is xxpaulxx right?
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: xxxpaulxxx
Quote: i must have got the wrong paul then
Quote: sorry mate o_O
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: yeah i think so😄
Koppany - †Mom† - Nu PC😄: no problem!
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Anyagi helyzetem nem tette lehetõvé.....
De szemétség már ilyenkor nyaralni -.-
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Holnap péntek, szal megyek én is :3 remélem akkor is lesznek 😄
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha kifizettük a szmlákat, lesz áram meg kábeltévé.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ez a legjobbXD
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha ott azt látod, hogy not responding, akkor a Szõke által említett pluginnal van dolgod... van sok másik szeró😊
Elviekben feketelistára kellene hogy kerüljenek de asszem egy idõ utána a Valve leszarta õket...
Így továbbra is vígan meg lehet õket találni a szerverkeresõben.