Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jó hangja van! 😊<#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Julius Caesar
Vállalkozó apuka tartja el az országot, nem az állami szféra, ez a gond. Nem az a gond, hogy valakinek pénzes vállalkozó az apja, hanem hogy ha kifizeti a papírt, megkapja.

Az egész országot a mikro és kisvállalkozásoknak, közepeseknek kéne eltartaniuk, mert az a normális. Nem a kisembert kéne szarrá adóztatni, és azt a pénzt elosztani az apehnél prémiumoknak. Sok állami intézmény azért van, hogy magát eltartsa, de más célja nem nagyon van. Ja igen, lehet lopni...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

armageddon666
na akkor go fel 😊

@

De hogy legyen egy kis ON is 😊
OFF
Jobb helyeken azért ez így megy, mûegyetemi vegyészkaron is a csapat több, mint felének inthettünk fájdalmas búcsút annó az elsõ év után.
Amúgy szokták mondani, hogy minden kereslet megteremti a maga kínálatát. Amíg van hová képeznie a diákokat a komolytalan felsõoktatási intézményeknek addig képezni is fogják. Vállalkozó apuka gyerekének tök mind1, hogy honnan van a papír, csak legyen meg, hogy vihesse tovább a családi bizniszt.
Illetve kis túlzással BÁRMILYEN oktatási intézményt el lehet úgy is végezni, hogy igazi szakember leszel és úgy is, hogy papírod lesz, de nem tudsz semmit. Teljesen mindegy, hogy 1 éves OKJról van szó hagy 5 éves diplomáról.
Julius Caesar
Ha még így lenne...

armageddon666
Mindenkit felvesznek, aztán a többséget kiszórják... 😊

@

Julius Caesar
Te hitetlen, a Koránt kell olvasni <#banplz>

Julius Caesar
Testvérem belelát, õ már elvégezte a fõsulit, és a szüleimnek is fejenként több, mint egy diplomájuk van. Én is szeretnék, nem ezzel van a gond. Azzal, hogy mindnekit felvesznek, akinek feje van. Vagy apuci kifizeti a tandíjat.

Olyan tanárokat képeznek, akire disznót nem bíznék, nem hogy gyereket.

A bolognai rendszer meg tragikomédiába megy el...

csokalaci
én is olvasok : Biblia -.-"

http://facebook.com/musicleander

Heffi
Én jövök 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

OFF

Futurama a bolonyai rendszerrõl:

kicsit off, de:
sírok😄

Zomil
én F1 után elmegyek picit este 6fele leszek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ez tény sztem csak tulzott picit 😊
szvsz a bolognai rendszer óta nem ér semmi az egyetemi oktatás

a gimnáziumoknál/általános iskoláknál egyelõre még mindig jobb a helyzet, mint sok másik országban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
4kor SG? addig olvasom a kötelezõ olvasmányt... Bodor Ádám - Sinistra körzet... de szar... ááááh >.< irodalomból avant-gardot vesszük meg a kortárs irodalmat... akkora gáz 😞

@

armageddon666
de EUba nem 10 éve léptünk 😊 szal másról beszél...
egyébként jah... Bolognai geci suxx...

@

Zomil
off:
az a baj, h igaza van, ez a bolognai(asszem igy kell irni) rendszer egy elcseszett szemét, mindenki szidja, mégis nem változtatnak rajta, bsc/msc stb. teljesen felboritotta az oktatást, és kb. senki nincs 100%-osan tisztában a rendszerrel....
kb. semmi értelme nem volt átváltani rá, a miénk nagyon jó felsõoktatási forma volt, csak nyomorék EU ránk eröltette...

Heffi
<#ravasz1>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

jah elég vicces 😄

armageddon666
16 évesen így belelátsz? Jó neked :S

@

Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szvsz a felsõoktatás egy 10 éve sokat nem ér...

Aquir
a kredit az egyetemi hülyeség

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heffi
😞(((((((((((8

armageddon666
ne... akkor tényleg az Olymposról van szó és nem valami egyetemi hülyeség? :\

@

Aquir
Olympos - > megmásztuk a Skala csúcsát rajta 1100 m-tõl másztunk 2866-ig -> lent 40 °C, fenn verõfényben hógolyózás a gleccsereknél😄

Viktor99
Csere az összes updates fegyóra?<#hehe>
RatBaG
csere egy engi lámpás sisakra? <#wave>

Per Aspera Ad Inferi.

Heffi
<#kuss><#wilting>

armageddon666
nem... valaki elver... sok kis senkit viszont alázom <#eplus2>

nem tessék komolyan venni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagyis a valakiket is alázom

@

kakaoskalacs
pedig Armageddon-t akárki elveri :_DDD 😊)))

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

armageddon666
mikor együtt voltunk nyertünk >.<

@

zozyk
Jó is volt,csak kár hogy mindig vesztettem :S 😄

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

armageddon666
Köszi a játékot zO.Om, zozyk és Frodo 😊 Én élveztem ezt a kis 2v2-t 😄

@

Jim Morrison
Megvan az elsõõ sapiiiiim 😄DD Demoman's FRO 😛

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Most mennék de még Barátok közt lesz meg gitározok😛
Majd utána talán😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Szép kis SG-s event!

"1 órája szóltam" 😄D
armageddon666
szerintem kevesen vagyok a szerveren khm...

@

armageddon666
neeem, ez valami egyetemi cucc 😊

@

Heffi
Mit nem értesz az Olymposon? Az egy nagy hegy <#idiota>
A szálláson ahol voltunk, onnan mindig tök szépen látszott reggel 😄

Julius Caesar
Ne fürgyé le!

zozyk
Akkor már kettõt. 😊

Rage47
csupán 1-t kell visszaolavsnod
zozyk
lesz ma móka ezsgén?

armageddon666
1 óra múlva SG? addig mindenkinek van ideje felkészülni 😄

@

armageddon666
mármint az Olympost 😄 a krediteket idejében megtudom

@

armageddon666
errõl hallottam valamit matektanártól, de nem jöttem rá mi ez szal priviben magyarázd el köszi 😄

@

Aquir
egyetemi stuff 😄 szerezni kell sokat belõle az órákból

Heffi
Én is voltam görögben, tavaly elött. Nagyon jó kis hely 😊
De milyen 2 kreditet kaptál?:o

Aquir
én meg görögbe (meg is másztam az Olympost) és egyetemen 2 kreditet kaptam érte 😄