Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nom nom nom
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
plüsskaki
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg tudnátok mondani, hogy telepítés után a játék, mekkora méretet tölt le update-ként?
nekem is senheiserem van és tökéletesen mûködik, ezért mindenképpen azt ajánlom
Amúgy meg nem hiszem ,hogy usb-set lenne érdemes venni, jó a jag dugó.
Sony MDR-XD100-ra cseréltem nemrég.
Igazából egy régi fülhallgató lenne cserélve, amit nagy részt a notebookhoz használtam amikor kellett, vagy amikor jobb minõségben akartam hallgatni a zenét. De azért van rá esély hogy utazás közben is használnám.
Az eddigi dolgok amit egyszer jónak mondtak:
Fej: Sennheiser HD-202
Fül: Panasonic RP-HNJ300E
minõségi, de viszonylag olcsó, nem teljes füles, de kurva jól szól. én már a másodikat használom el...
Per Aspera Ad Inferi.
Többfélét kipróbáltam, nekem egy nagy bajom volt míg ilyeneket használtam: elõbb-utóbb megtört a kábel....
Nálam a mikrofonos, párnázott, fejhallgatók játszottak, már a relatív olcsó geniusok is jók voltak, anno egy ilyet szerettem volna beszerezni, szerencsére nem tettem (ez még szvsz elfogadható árú).
Én azt mondanám, hogy szánj idõt arra, hogy itt átnyálazod azt a két-három céltopikot, igényeid szerint.😊
(fej vs. fül ; bestbuy vs. horrorár)
Sok sikert! <#wave>#wave>
Ha nem tudnál dönteni, akkor nagyjából ez a széria már alkalmas a célra relatív kedvezõ áron.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mindig a legolcsóbbat veszem, egyszer vettem egy nagyot (mint az elõzõ képen levõ, bár nem ugyan az a típus), nem szerettem, mert nem hallottam a külsõ zajokat (telefoncsörgés, kopogás, satöbbi), ami engem eléggé zavart, továbbá kényelmetlen volt és ha nagyon sokat volt rajtam kidörzsölõdött a fülem.
Arról nem is beszélve, hogy egy idõ után a fekete védõfóliaféleség (a lenti képen levõn is van a füles részén és a tetején) egyszer elkezdett mállani és egész nap fekete pöttyök voltak tõle a fülemen... 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
BONK!
Rémlik hogy volt példának egy gamer fejhallgató linkelve, nem tudom hogy ebben a topikban volt e. Fülhallgató is jöhet!!!
sosem segitett 😞((
<33333 de azert imadom :C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx