Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
TÁÚÚÚNIII 😄DD
(reggelt 😛)
csokalaci
Gmodban hülyéskedtünk 😄

http://facebook.com/musicleander

angelslie
Karácsonyra meglesz az update.

Amúgy jó a banner 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rage47
<#taps>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
nya, újra nyomogathatjátok a szavazógombokat :p
Nandris94
angelslie
Boldog karácsonyt mindenkinek!

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Julius Caesar
Ebbe mit kell nézni?

Ha már viccek:
Beteg? HÁEGYENEGY almát!

Újonc orvos bemegy a kórházba. Odamegy a sántához:
-Járj újra!
Odamegy a pöszéhez:
- Beszélj normálisan!
- Eletett a tánta.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

angelslie
Benne vagyok 😊
Úgyis rég volt már 😄

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Én netmok menni, majd valamikor karácsony környékén... 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nandris94
nagyon kira xd igaz nem tf2s de azért jó D: én már láttam vagy 10x xdxd kattincs rám

Crabby

Viktor99
Miért kínoztok? 😄DD
Rage47
hétvége környékén sztem lehetne megint egy jó kis highlander, vagy vmiféle war az sg-s arcokkal😊
Aquir
Meddig dörzsöli a rendõr a sakktáblát?

Amíg matt lesz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
nagyon szar viccek. 😄
kakaoskalacs
loool 😄

OFF utolso

roducer az énekeshez:
- Mi a neved jóember?
- Emmilió..
- És mennyiért lépsz fel?
- Emmilió..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

jaja ez nem rossz
de nekem a buzigyerek-apa viccekbõl ez a kedvencem:

17 éves fiú boldogan újságolja apjának:
- Ma elvesztettem a szüzességemet!
- Ez igen, fiam! Gyere ülj le, igyunk meg egy pohárral!
- A bor jöhet, de leülni még nemigen tudok...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kakaoskalacs
Odamegy a fiú az apjához:
-Édesapám, én meleg vagyok.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Nincsenek, édesapám.
-Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
Annyi volt hogy a szavazás felett én megpislantottam hirdetéseket aztán elment az egész ... Nem láttam sokat...

#17497: Kicsit zavaros de jó D:

Aquir
SZEDD LE!!!    SZEDD LE GYORSAN

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
na, mi történt a szavazással? tájékoztatást kérek 😊
Amúgy a szavazótopik motorját használtam, de látom az a topik most be sem jön.
Zomil
eddig semmi gond nem volt vele...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kandurex
Ne erõltesd házigazda ezt a szavazást...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aquir
Engi-demoman alkalmas lenne update-párnak

NEOreg3
szavazótopik engine szar

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
Micsináltatok a topikkal? 😛

Viktor99
Nekem is
Jim Morrison
Mindig elmegy errõl a topikról a böngészõ, ha nem nyomom meg az álljt! MIért? Annyit még láttam hogy valami reklám van a bannerban, de minek?

Aquir
Jó ez a banner.
Majd ha jön új classupdate.

angelslie
Ezért nem csináltam én se bannert, mert az az ötlet tökéletes lenne szerintem 😊 Csak hát ehhez értö ember is kéne..

armageddon666
TF2 örökéletû... ráér 😄

@

Rage47
ja olvastam, de nem kis munka azt összehozni (számomra). max nyáron csinálnám meg😄
armageddon666
Valaki aki ért a flashbanner készítéshez írjon... volt egy kurva jó ötlet ami többeknek tetszett, csak a tudásunk nincs meg a megvalósításhoz...

@

Rage47
ja majd csinálok, ha már más nem vette a fáradságot a verseny alatt.
talán 7végén összedobok vmit, ha szünetet tartok a beadanadóm megírása közben
Lacccca
Na valami lesz az új fejlécbõl? 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

z99999
asszem én is kihagyom a fizika zh-m 😄D

Pszt.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

angelslie
Na ma itthon maradhattam, megbeszéltem anyámmal hogy leigazolja a napom mert 1es lett volna a fizika dolgozatom, de így ma van idöm tanulni még rá <#idiota>
Jön vki tf2?😄

angelslie
<#idiota>

Rowlend
Már írtam párszor de ha úgy vesszük igen az 😄

GET OVER HERE!

Jim Morrison
Tudtommal csak hülyülésre jó.
Te új vagy a topikban(fontos kérdés)? 😮

Rowlend
ez a tf2items.com nem valami átb@szás? 😄 csak mer már mindenbõl 4 van és szeretnék csereberélgetni

GET OVER HERE!

Julius Caesar
Ja, beugrottam, nyertetek. A tied is irónia volt. 😄 Na mindegy. You're winner.

Julius Caesar

Viktor99
:'( Olyan megható...
angelslie
Hát bizony nem

Aquir
Az egy dolog 😊

Julius Caesar
Mert az enyém nem volt az.