Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokalaci
Heavy és a KRESZ vizsga

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
LOOL BAZDMEG! 😄
Ez annnnyira jó... Az eddigi legjobb.

#17415 - mintha kicsit gúnyoldott volna, nem? >:o
Aquir

lolz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Pont errõl beszéltek? Most? Pont most? Amikor 3-kor feküdtem le, 11-kor lenyomtam az ébresztõt, 17-kor felkeltem, és most egész
holnap estig ébren maradok? <#email>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

angelslie
NA én most indulok jóéjt

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

sonic syndicate
aludjatok csak kicsikék, nektek még kell az erõ, hogy tudjatok tanulni <#idiota>

Aludjatokmár!😄
Én is ezt teszem... és tudjátok milyen jó?
Ez a hét durvára sikeredett... de volt, ami éltetett... a jövõ hét még durvább lesz^^
Nah de kuss és aludjatok... én se tudok😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

angelslie

Ezek annyira jók 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Te is unatkozhatsz 😛

kakaoskalacs
lol ez elég fail mondat lett 😄DDDDD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

angelslie
Csak 2ig?😛 Én 3-4ig szoktam 😄

kakaoskalacs
én ugy tolom 2 korul elalszok és masnap délutan 2ig fel sem kelek .-."

Aquir
nem, megyek 2fortra :p

angelslie
A Tz utáni résszel tökéletesen egyetértek 😄
Na de én még nem alszok. Az a baj hogy ha most lefekszek akkor hamar reggel lesz, de ha meg nem akkor itt unom magam :/

kakaoskalacs
Hát mivel eléggé Hardcore hétköznapok vannak a hátam mögött , gyakorlat suliban meg rengeteg tanulás meg Tz :F De lassan Jön a mikulás meg a jézus és hoznak nekem sok mindenjot :\ Hó sem ártana

Szal én bátorkodok aludni -.-

angelslie
Alszotok már?

Viktor99
LoL de szar! 😄D
"Nekem ismerõs de nem onnan hogy olvastam volna róla..."
sonic syndicate
sztem ez jobb:

sonic syndicate
mármint kosad videójánál

sonic syndicate
jó a zene

<3 soilwork

Jim Morrison
Nem tudta, hogy melyiket kell megadni beszurasnal szerintem(URL vagy embed code)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
de omg ott egy kurva youtube videó beszúrása gomb D:

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
Nembaj, én kimasoltam es megneztem 😉

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://kosadz0r.mybrute.com/

Jim Morrison
<#eljen>

<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aC-kbSatYGM&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aC-kbSatYGM&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>

http://kosadz0r.mybrute.com/

Zomil
áhá már értem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

angelslie
Jajj de buta vagy!
Ami ingyenes azt nem lehet megvenni! Ezt mindenki tudja! <#idiota>

Zomil
még vmi:
ugy látom, h ez a Madballs in Babo:Invasion v mi a fene ingyenes lett, viszont "megvenni" nem tudom, oda vna irva h 0,--€, de mégse :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
l4d2 28,49€ akit érdekel, bár én 5k-nál többet nem szeretnék adni érte 😊

Viktor99
Ez beteg 😄
Jani21
Off:

Igazából akkor érné meg nagyon, ha lenne egy Nagy-Britanniában élõ ismerõs, aki Steam Gift-ként neked adja, mert akkor 13-14 ezer forint helyett csak ~8 ezer forintba kerülne. Ha lenne ilyen ismerõsöm már biztos megvettem volna...

kakaoskalacs

igazából mind2 paknak annyira látnám hasznát én magam, mint annak, hogy az összes Valve-s játékot felinstalláltam steamen, hogy bármikor tudjak velük játszani, de csak 2vel játszok kb😄

Amúgy mikor jön a Thanksgiving napi event TF2ben?😄

Viktor99
AZ SZAR!!! Annyi ideig játszottam a szar sztár vórsz-os gémekkel, hogy most már ki nem állhatom... Borsódzik a hátam tûlük!
Amúgy mindet kipróbálnám de a red faction így olcsóbb mint sima 3-as packban 😄 meg a warhammer is jó! Csak egy a gáz. Hogy szerintem nincs annyim a számlán. Mindegy valahogy elintézem, vagy ha mégsem akkor sem halok bele! (csak egy kicsit)

#17379: N-el olyanokat osztottunk Kartelon néha, Critdemoval... De mondjuk volt amikor lövöm õket erre N elmegy és vissza kiált hogy: "vektor de béna vagy"...
angelslie
Azz igen, szép leárazás.. 😮

Aquir
Ez nem annyira realizálódott bennem miközben játszottam 😄

One of the Pyro's hats, the Respectless rubber glove, is the Engineer's missing left glove.

inkább vegyél lukasarcost😄

kakaoskalacs
TOTAL TF2 HUNGARY | www.totaltf.hu

Julius Caesar
OGC-n meg ARGO-n kivül melyik szerók vannak még?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

kakaoskalacs
warhammer 40k II éri meg egyedül

kakaoskalacs
eleve rossz ha medicként te mész masok utan , én kartelon ha belepek és medicelek (90%-ban medic vagyok) akire a krit vagy uber megy annak én mondom hova lö ha nem arra lö amerre én szeretném hatraarc és hagyom megdögleni , szép lassan megtanulták páran hogy ha kell nekik heal no meg assist tessék hallgatni a medicre..

mondjuk kartelon tenyleg sok a véristván de hat az a legfelkapottabb magyar pubserver..

Zomil
mint már lentebb irtam, akit érdekel, most rohattul megéri 😊

Julius Caesar
Kb semennyire. Ha 250 helyett 50, és érdekel és játszanál vele, akkor mindenképp megéri.

Viktor99
Szerintetek mennyire vagyok elborult elméjû, hogyha ezen elgondolkodtam? 😮
Beast Machine
"2,inkább ne használjanak csak ne halljam a sok kölyökhangú vér istvánt..."

Esc gomb -> Mute Players.... 😉

...vágod?

Julius Caesar
Jó, egy bizonyos frekvencia felé ne menjenek, de igazából ha érdemit szól hozzá. Bár imádtam, amikor csipa updatenél 3 kilenc éves ott üvöltött hogy "fúúú d ebrutál a huntsman!"

1, sok szerveren nincs engedélyezve
2,inkább ne használjanak csak ne halljam a sok kölyökhangú vér istvánt...
3,nekem is meghaltXD

Julius Caesar
Most jövök kartleról. Ott vagy direkt hátráltatnak engem vagy gyépések. (Medic voltam).

Lelõ hátulról a scout. A pyro akit healelek leszarja. De láttam spectbõl hogy mihelyt meghaltam már üvöltött a medicért.

Heavy. Meggyújt a pyro, van 30-40hp-m. Tauntolok krittel, jön egy spy és leszúr. Heavy meg nézi hogy leszúrnak, majd elmegy.

Soldier rocket jumpol. Badland második spawn, ott a hídnál felugrik, majd továnn üvölt a medicért.

Nekem az az érzésem, az emberek azt hiszik, hogy azért vagyok, hogy kövessem õket a kamikaze akciójukba. Illetve leszarják, hogy él-e a medic vagy hal-e, lényge hogy ott legyen, vagy üvöltsön és szidhasson, hogy "nub medic nem healel". Nagyon élvezet játszani. Legközelebb én se állok be....

ui: de azért a medicek közt is van okoska. Bírom, mikor mondjuk égõ heavy vagyok 30hp-val és elfut egy csipával és azt overhealeli. És ezt rendszeresen. Meg amikor látom, hogy kész az über/kritz, mondom hogy kimegyünk. Elkísér a kanyarig, ott kigrok a sentry elé õ meg elfut. K. anyád!

Am sok ember miért nem használ mikrofont? Sokkal egyszerûbb, hatékonyabbá teszi a csapatot, és egy használható 1500-2000 froncsi...