Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Nekem a history-ban is csak egyedül a multimókát jegyezte meg.Nem értem mi baja lehet...töröljem és rakjam fel újra vagy mi?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bigapó
akkor nem az amit Én találtam😊 de az sem rossz, csak botok ellen unalmas, bár gyakorlásnak kiváló 😊

nekem kedvencekbe nem rakja be a szerókat, pedig a jókat lelkesen rakom be, de aztán észrevettem, hogy nem jegyzi meg😞

The Matrix has you...

Morphin
nekem annyira nem müxik,hogy kb 1-2 szervert hoz be, és azok is halottak...
ezen a szerón nincs BOT...csak játékosok.
am újrakonfigoltam a routert...torrent meg minden szar megy, csak a TF szerver keresõje nem jó..más HL engine-es játékom meg nincs

bigapó
köszi a tippet.

ez az ami egy marha nagy pálya és kb 6 pont van rajta amin át kell kisérni, valamint BOT-okat rak be a szerver, ha nincs játékos bent?

a keresõ akkor nem csak nekem nem mûködik normálisan? pl kipipálom, hogy ne mutassa a teli szerókat, de azért ott vannak a listában.

The Matrix has you...

Morphin
Nekem a szerver keresõ nem müxik...továbbra sem.Viszont anno bedobott egy orosz szervert.Badwater basin van rajta mindig...imádom.(kocsitologatós) Normális emberek vannak,csapatban játszanak és egyáltalán nem unalmas annak ellenére hogy nonstop ua. a pálya.Javarészt oroszok játszanak,de akad néha külföldi is.Azthiszem más pályás szerverük is van,de annak nem tudom a címét,majd rákeresek...
a badwater címe : 193.42.149.86:27015

bigapó
köszi a korrekt választ, reméltem, hogy azért lesz kirivó eset, bár ez a hampshire azért érdekelne, holnap megkukkantom, már ha nincs valami különösebb jelszavas védelem vagy bármi.

The Matrix has you...

bigapó
Te egy hülye vagy...

The Matrix has you...

Fabio Capello
azt kérdezte hol van pl pálya, én válaszoltam 😄😄

sonic syndicate
igazából ilyen szerver nincs, te egy álomvilágban élsz.

max ahol erre leginkább törekednek, az a felsõbb divíziók szerverei, pl hampshire heavies #1,#2

multimoka meg a legsilányabb szerver játékosszinten, ott szó szerint a legrosszabbak játszanak <#idiota> az anno törtszerver volt

bigapó
köszi, de csak egy van? 😊

The Matrix has you...

Fabio Capello
multimóka.hu

bigapó
Tudtok mondani olyan jó külföldi végsõ esetben magyar szerót, ahol kocsitolós játék van elsõsorban és csapatjáték is szinestiti az unalmas perceket?

kezdem unni, hogy sokszor csak rohangálnak a pályán mindenféle cél nélkül az emberkék. kicsit nehéz heavy-ként medic támogatás nélkül felvenni egy versenyt hasonszõrû barátommal akinek viszont van medic-je...csak, hogy egy példát felhozzak.

The Matrix has you...

bigapó
ez nagyon nagy 😄DD

The Matrix has you...

AnarchoiD

Old ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Julius Caesar
Nema nénikre mondtam, hanem a számra és mint rammstein mûre 😛

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
menyél te is a hülye zenéddel <#banplz>

http://facebook.com/musicleander

Khm... akkor mondom én: BUUUZIIIIII! 😛
Julius Caesar
Az egy fos... Csak reklámnak volt..

Narxis
Nagyon zsír.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

És persze a legjobb klipjük a Pussy!. ;-)
Julius Caesar
Messze nem ez a legjobb számuk. Kedvencem a Reise reise, Amour, Mutter, Seemann meg még sokat szeretek 😊

Ja meg LIFAD persze. Amúgy legjobb albumok a mutter.

FSpofon
na milyen a magyar tf2?

Arab money

foxpal
RAMMSTEIN
Zeneeeee 😄

sonic syndicate
harry potter (hp), hülye picsa (hp), etc

Julius Caesar
Házi pálesz (hp). That's cool.

Fabio Capello
😄 énis

Meg én is😄

Ezek között meg sok szar zene van amit linkeltetek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nemár <#idiota>

Te vagy a kedvenc képregényhõsöm!
ÉN A WORMS MIATT KAPNI FOGOK EGY-KÉT CUCCOT SZÓVAL FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU<#wow3>

Szerintem a kis élet túlértékelt. Nem ad olyan nagy HP-t, mint amennyire felfújják. Viszont ha depis vagyok nagyon szeretem a nagy lõszert, bulikra pedig szerintem a nagy HP a legideálisabb.
Lengyel repp FTW! 😄
ha már zene :C

csokalaci
😞

Jim Morrison
KAPTAM MA EGY ZE GOGGLEST !!!!!!44444444!!!!44444négy

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
off
az AC/DC-t én is, ezért mikor jöttek Budapestre szerencsére le tudtam menni. az url-es együttesek közül az elsõ kettõt, meg a linkineket es meg kettõt ismerek. egyik sem valami jó, a linkin park mondjuk nekem bejön. Ez persze nem jelenti azt, hogy mondjuk a Bizkit nek sincs jó száma(behind blue eyes). Az Ill Ninon meg mosolygok, mert az egyik ismerõsöm a Szigeten dolgozott és ugye nekik volt koncertjük. A gitáros megsérült és elég sokat beszélt vele a nyelvén. elõtte nem is hallottam róluk.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Julius Caesar
Igazad van!

Nektek mi a kedvenc pikáp ájtemetek? Az élet vagy az ammo?

basszátok meg ez nem "milyen zenét hallgatok" topik :C

Viktor99
Ska-P-t én is bírom... Meg a ska-tot is :B
OFF
Dzsásztin bíbör!!!!!

Amúgy mivel egy ideje fõleg ska-t hallgatok, ami nem igazán tagja a popkultúrának ezért szerintem akiket én nagyra tartok (Skap-P, Less Than Jake, Reel Big Fish, Operation Ivy, Streetlight Manifesto, satöbbi) azokat nem sokan ismerik rajtam kívül. 😊

Ha megfigyeled nem arról beszéltem, hogy kik az igazi nagyok, a Metallica "Igazi Nagy", ez tény, egy élõ legenda. Én csak annyit mondtam, hogy nincs annyi zseniális számuk, tehát szerintem csak a zenéik alapján túl vannak értékelve, ugyanakkor a legendává válás nem csak a jó zenéken múlik. Metál vonalon én amúgy annyira nem szeretem a keményvonalas metált, inkább a nu metal csapatokat szeretem hallgatni de mivel õk vegyítik a mûfajokat sose lesznek igazán legendásak, kivéve talán 1-2-t. A Korn, a Slipknot elég ismertek, bár utóbbi eleinte keményvonalas heavy metal banda volt, akkor vált híressé.
Vannak még ismertek, néhány közülük:
(Həd) Planet Earth
Clawfinger
Disturbed
Ill Nino
Limp Bizkit
Linkin Park
Mudvayne
Papa Roach
Saliva

Satöbbi, satöbbi, satöbbi.... De ezek akármilyen számokat is tesznek le az asztalra, sose lesznek akkora legendák, mint a például a Metallica vagy a régi nagyok, Judas Priest, Motörhead, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, satöbbi, mert nem egy egyértelmû, összetéveszthetetlen, azonnal felismerhetõ mûfajban dolgoznak.
Ha választanom kell akkor amúgy ez legutóbbit (AC/DC) tartom a legtöbbre de ez persze szubjektív.
Julius Caesar
dzsudász priszt bazmeg, nagyon kemények, régebben szerettem a metállikát de aztán bazmeg rájöttem hogy mindent a dzsudásztól nyúltak bazmeg.

Jim Morrison
szerinted kik az igazan nagyok?

ON:

Én is egy csomó számukat szeretem, bõven letettek annyit az asztalra, hogy legyen egy rakás rajongójuk, de messze nem akkora együttes szerintem a zenei munkásságukat tekintve, mint amekkora kultusz övezi õket. Persze egy zenekar kultusszá nem csak jó számok kérdése, annál több kell hozzá.
Jim Morrison
sok jo szamuk van. mostan egyik kedvencem ez
most szigeten ezeket neztem meg : Billy Talent, Kasabian, MUSE(szigetes)

(veletlenszeru szamok, valszeg nem a legjobbak toluk 😄)

Bezony, jókis hörgõs metált játszanak. 😊
Jim Morrison
sonic syndicate egy egyuttes/enekes? 😄 en eddig azt hittem, hogy a sonic (jatekszereplo) teljes neve 😄DDD

Rage47
Segíteni akartam neki, boccs..
csokalaci
Akkor is jó a zenéjük

Julius Caesar
Metallica sztem unalmas.

Viszont a dzsudász kurva kemény bazmeg. (Hasítás: Dragomán György novellája 😄)

Én ezeket szeretem: rammstein, the clash, the exploited. Magyarok közül: fõleg alterok (kispál/kiscsillag, 30y, quimby) meg koncerten ocho macho, mert ha nem is vmi nagy számok zeneileg - legtöbb számuk amúgy is manu caho feldolg - nagyon jó hangulatot tudnak csinálni.