Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nekem kedvencekbe nem rakja be a szerókat, pedig a jókat lelkesen rakom be, de aztán észrevettem, hogy nem jegyzi meg😞
The Matrix has you...
ezen a szerón nincs BOT...csak játékosok.
am újrakonfigoltam a routert...torrent meg minden szar megy, csak a TF szerver keresõje nem jó..más HL engine-es játékom meg nincs
ez az ami egy marha nagy pálya és kb 6 pont van rajta amin át kell kisérni, valamint BOT-okat rak be a szerver, ha nincs játékos bent?
a keresõ akkor nem csak nekem nem mûködik normálisan? pl kipipálom, hogy ne mutassa a teli szerókat, de azért ott vannak a listában.
The Matrix has you...
a badwater címe : 193.42.149.86:27015
The Matrix has you...
max ahol erre leginkább törekednek, az a felsõbb divíziók szerverei, pl hampshire heavies #1,#2
multimoka meg a legsilányabb szerver játékosszinten, ott szó szerint a legrosszabbak játszanak <#idiota>#idiota> az anno törtszerver volt
kezdem unni, hogy sokszor csak rohangálnak a pályán mindenféle cél nélkül az emberkék. kicsit nehéz heavy-ként medic támogatás nélkül felvenni egy versenyt hasonszõrû barátommal akinek viszont van medic-je...csak, hogy egy példát felhozzak.
The Matrix has you...
Old ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ja meg LIFAD persze. Amúgy legjobb albumok a mutter.
Ezek között meg sok szar zene van amit linkeltetek😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az AC/DC-t én is, ezért mikor jöttek Budapestre szerencsére le tudtam menni. az url-es együttesek közül az elsõ kettõt, meg a linkineket es meg kettõt ismerek. egyik sem valami jó, a linkin park mondjuk nekem bejön. Ez persze nem jelenti azt, hogy mondjuk a Bizkit nek sincs jó száma(behind blue eyes). Az Ill Ninon meg mosolygok, mert az egyik ismerõsöm a Szigeten dolgozott és ugye nekik volt koncertjük. A gitáros megsérült és elég sokat beszélt vele a nyelvén. elõtte nem is hallottam róluk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nektek mi a kedvenc pikáp ájtemetek? Az élet vagy az ammo?
Dzsásztin bíbör!!!!!
Amúgy mivel egy ideje fõleg ska-t hallgatok, ami nem igazán tagja a popkultúrának ezért szerintem akiket én nagyra tartok (Skap-P, Less Than Jake, Reel Big Fish, Operation Ivy, Streetlight Manifesto, satöbbi) azokat nem sokan ismerik rajtam kívül. 😊
Ha megfigyeled nem arról beszéltem, hogy kik az igazi nagyok, a Metallica "Igazi Nagy", ez tény, egy élõ legenda. Én csak annyit mondtam, hogy nincs annyi zseniális számuk, tehát szerintem csak a zenéik alapján túl vannak értékelve, ugyanakkor a legendává válás nem csak a jó zenéken múlik. Metál vonalon én amúgy annyira nem szeretem a keményvonalas metált, inkább a nu metal csapatokat szeretem hallgatni de mivel õk vegyítik a mûfajokat sose lesznek igazán legendásak, kivéve talán 1-2-t. A Korn, a Slipknot elég ismertek, bár utóbbi eleinte keményvonalas heavy metal banda volt, akkor vált híressé.
Vannak még ismertek, néhány közülük:
(Həd) Planet Earth
Clawfinger
Disturbed
Ill Nino
Limp Bizkit
Linkin Park
Mudvayne
Papa Roach
Saliva
Satöbbi, satöbbi, satöbbi.... De ezek akármilyen számokat is tesznek le az asztalra, sose lesznek akkora legendák, mint a például a Metallica vagy a régi nagyok, Judas Priest, Motörhead, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, satöbbi, mert nem egy egyértelmû, összetéveszthetetlen, azonnal felismerhetõ mûfajban dolgoznak.
Ha választanom kell akkor amúgy ez legutóbbit (AC/DC) tartom a legtöbbre de ez persze szubjektív.
ON:
most szigeten ezeket neztem meg : Billy Talent, Kasabian, MUSE(szigetes)
(veletlenszeru szamok, valszeg nem a legjobbak toluk 😄)
Viszont a dzsudász kurva kemény bazmeg. (Hasítás: Dragomán György novellája 😄)
Én ezeket szeretem: rammstein, the clash, the exploited. Magyarok közül: fõleg alterok (kispál/kiscsillag, 30y, quimby) meg koncerten ocho macho, mert ha nem is vmi nagy számok zeneileg - legtöbb számuk amúgy is manu caho feldolg - nagyon jó hangulatot tudnak csinálni.