Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
néha tényleg nem értem, hogy miért játszanak értelmi-fogyatékosok ilyen multis játékokkal....
The Matrix has you...

"demoman is credit to team" <#vigyor2>#vigyor2>
és nemtom ki nyomta rám az übert, mikor spy voltam<#mf1>#mf1>
de azért grat
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
engem meg tegnap megdicsertek, hogy milyen jo medic vagyok<#circling>#circling>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt igy par masodperc alatt 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
neoncsoves volt fent, és Jim
elõször titkolta, ki az admin, de késõbb mégiscsak beismerte...😄
The Matrix has you...
OGC-Noobok
Kartel-Classlimit meg hát nincs team balance
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
jim - king
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kartel - Classlimites szar
DB - Alltalkos szar
nuff said
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszont ha te is írtál róla kritikát akkor buktam ezt a menõzést.
Tudod mii? Mindketten menõek vagyunk <#nezze>#nezze>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amúgy a multimóka mellett van valami szerver amin magyarok vannak javarészt és nem mindig üres?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"