Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
A Metallica egy rohadtul túlértékelt banda, a TOP10 listán is az elõkelõ 4. helyet kapta és még facebook csoportja is van (minek nincs? 😊 ) és kidob közel 100ezer google találatot.

FLAME ON!

csokalaci
Metallica

http://facebook.com/musicleander

kakaoskalacs
Rage Against The Machine , Sex Pistols , Judas PRiest , In Flames, Motörhead, Disturbed, Kid Rock , stb
: )))
2008-ban ezek voltak .

Jah és boccs az OFF-ért

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ugyan már, ez az internet, itt mindenki kötekedik mindenkivel, valahol le kell vezetni a feszültséget. Hagyd figyelmen kívül. 😊
Viktor99
Hát nem tud érdekelni hogy miért irogattatok a kommentem után, de én nem egy kibaszott teljes körû minden kis szar részletre kitérõ leírást akartam, csak valami alapot. Ha jól tudom a kezdõ orvosokat sem rakják be az elsõ napon egy agymûtéthez asszisztálni.
sonic syndicate
háhá én tavaly

metallica, slipknot, machine head, sonic syndicate, disturbed, mastodon, killswitch engage, limp bizkit, guano apes, nine inch nails, bring me the horizon, placebo, stb <#idiota>

kakaoskalacs
2008ban legutobb sajnos : (

sonic syndicate
voltál kint?

kakaoskalacs
nah jah enis igy vagyok vele pech : D

Rage47
mit tettem?
sonic syndicate
kár, hogy nem hallottam róluk elõbb, megnéztem volna õket tavaly novarock-on :/

kakaoskalacs
Muzsika

Ma este kicsit tfezek :C

<#rinya>

Zomil
😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Szint megvan...
csokalaci

Jim Morrison
nm

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Jimmy és Rage elérték hogy ezentúl baszok segíteni mert ugyis mindent szarul tudok 😊 Köszi

Jim Morrison
1., minden kaszttal lehet warozni, csak megfelelõ taktika kell. (láttam olyat, hogy medic nélkül tolták és volt spy pyro is...)(alapbol ket scout, ket solly, demoman, medic, heavyt pl wellen neha hasznalnak, snipert gyakran, engit utolsora, pyrot is, spy t meg a meglepetesert.)

2., #22775: KillerÖdönke steam paget légyszi add kölcsön, felkeltetted a figyelmem, klánalapításhoz lehet, hogy jó.

3.,#22778: Ez a videó már nem érhetõ el British Phonographic Industry Ltd. szerzõi jogi követelése miatt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
ja pár napja játszottam relével vmi multimoka szerveren😄 volt egy csítergyanús gyökér sniper, meguntam és leszúrkodtam spy-jal 😄
kakaoskalacs
Nah mivan arcok?
lassan 4hete nem jatszottam , jo még a jatek? : D
hallgassatok zenet :C

Sephi
Koszi az infot!

Jelenleg a Engi/Demo/Pyro kombot tolom sikeresen. Engivel mar tobb palyan is kialakitottam harc strategiat, amit volt hogy megkoszontek a tobbiek 😊 Teleportokkal rohangalok fel ala 😄

Irtam par klannak de egyik sem irt meg vissza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Koszi 😊

Harom palyat kivurol tudok mar halistennek es a Engineer a kedvencem. (mas palyakat nem igazan szertek)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sonic syndicate
tf2lobby szarra sem jó, pub mp_tournament 1-gyel

attól, hogy tgf-et kiírja a nevében, lehet, hogy pont hátrányban lesz, mivel sok klán az alalpján ítél, hogy ki hogy játszik, nem pedig a "xXxKillerÖdönke1998L33T TGF!!"
inkább kérdezzen meg klánokat, hogy van-e náluk tgf, bár ismerek olyat, aki elvbõl visszautasítja ezeket a kérdéseket, mert úgy gondolják, ha megfelelõnek tartják a játékost, megkérdezik, hogy mit gondol, csatlakozna-e hozzájuk, nem kell kérdezgetni

Rage47
http://tf2lobby.com -on is lehet wart szervezni
Rage47
shift F2-vel elöjön a demoplayer
Rage47
sniperkedni is szoktak waron
Viktor99
Hát elõször is döntsd el milyen kasztal szeretnél játszani. A warkasztok a scout, soldier, demoman és medic.

Ha a kasztoddal jó játszasz, tudni kell az alapokat. Például hogy kell kiérni bizonyos pályákon, mivel aki hamarabb ér ki középre ebben a játékban az elvileg némi elõnyben részesül.
(Persze ezeket nem kötelezõ, de sokban megkönnyítheti a dolgodat ha már ezeket tudod.)

Ajánlom nézz demokat. Innen letölthetsz párat majd másold be a tf mappájába és a játékban a konzolba írd be hogy "playdemo DEMONEVE"

Hát ezek tényleg csak az alapok ha ezekkel tisztában vagy akkor nem írtam semmit 😊

Szerintem írd ki a neved mögé hogy tgf, vagy nézd a totaltf-et oda szoktak kiirni néha hogy hova van tgf. Amúgy próbáld meg felvenni a kapcsolatot valami alphatechessel, mindnek ugy kezdõdik a neve hogy a' vagy a' tech. (Igazából nemtudom hogy megvannak-e még de multkor még taghiányban szevnedtek)
Sephi
Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy letezik e olyan magyar TF2 klan aki aktiv? En mas lassan harom honapja minden este tolok par orat, de mar unom az agyatlan vadaszatot. Kis szervezett harc jo lenne.

Hol tudnek erdeklodni?

koszonom

Jim Morrison
'+a=á
'+e=é
'+o=ó
...
jászor

Jim Morrison
szerinted véletlen írtam igy?

Szerintem ez igényesség kérdése. Részemrõl jelenleg is angol billentyûzetrõl írok mégse szakad le a kezem attól, hogy kiteszem az ékezeteket, pedig itt az ékezetes karakterenként plusz 2 gombnyomás. 😊
Julius Caesar
Õõõõ valamit akartam mondani... Ja igen:

LOÁL.

ui: "de te valami ujgeneracios kis player lehetsz". Asszem ide is a "loál" illik <#nezze>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

kakaoskalacs
hahah en azert mert a sok wowozas miatt nem ismerem az ekezetes betuket :F

Ugyan már, sokan írnak divatból ékezetek nélkül. 😊
Viktor99
"néha lehagyom az ekezeteket"

FAIL
Jim Morrison
volt itt chat mod, az angem megtevesztett. ezert 4es a helyesírásom mert néha lehagyom az ekezeteket.

csokalaci
Ez egy magyar fórum, legalább az ékezeteket használjuk már...

Viktor99
Ejha... Nem csak legtöbbször (még ha itt sokszor nem is látszik) nem csak leírom, hanem törõdök azzal is hogy el lehessen írni amit írtam.
Ez nem chat! 😊
Aquir
...lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FSpofon
ha kijavitana a browser ekezetesre akkor esetleg
annyi idoveszteseget nem er egy komment hogy kinyulkaljon az ember jobbra plusz billentyukert
ha meg hc gamer vagy es cs-bol jossz akkor meg foleg eletedben nem jutna eszedbe ekezetet hasznalni
de te valami ujgeneracios kis player lehetsz

Arab money

Viktor99
Ázért vánnák áz ékézétés bétûk hógy hásználd õkét bázzé
hölgyeim ne itt veszekedyenek :C

Jim Morrison
inkabb csak ideges. (nem miattad)

Viktor99
De csicska vagy... Pfff...
Jim Morrison
megismerted a pldx et? ugyi vagy. (vagyishattudodidegyakrabbankuldenekbevideotmintgondolnad)
szerintem meg annyira nem jo :/ a zenere igazitas meg nemigazan jott ossze.