Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danyi2
Sziasztok!
Valaki tud benne segíteni hogy itt mire kell átírni?
Please not if you are using a different username other than ubuntu you need to change the last line of this command to your username > sudo usermod -G vboxsf -a yourusername
http://imagerz.com/QE8VXktvAwMBUFoeEAVQ

Steam: zboard25

SzirmosSzisza
Közben váltottak, nem ilyen volt végig.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
nem véletlen 5-3 :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Például az, hogy a szerverek adminjai beállíthatnak maguknak sérthetetlenséget a konc idejére.

Jó móka pedig a vesztes csapat még életben maradt tagjait levadászni. 😄

Sajnos sok szerveren jelentõsen le van rövidítve az erre szánt idõ.
Arcok!

Mi a titka azoknak a játékosoknak a vesztes csapatból, akiket a vesztes kör végén a gyõztesek nem tudnak megölni?
Gondolok arra amikor 2-3-4 ember is körbeállja és üti-vágja-lövi, de játékosnak semmi baja nem lesz?

ui.: mondjuk én sosem veszek részt a vérengzésben gyõztes körök után, csak megfigyeltem..., ha belegondolok mennyi pontot veszítettem a szûk 5 év alatt... 😄

Köszi a választ!
SzirmosSzisza
power team <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nekem meg csak 5GB-s a rendes rendszer, szóval húzhatom újra az egészet 😄

Sziasztok itt lenne az elsõ TF 2 kommentáros videóm. Ha tetszett like oljátok és iratkozzatok fel. Köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=8O_Y32Pqx-M
Jim Morrison
én adtam neki 20gigát, dinamikus, de a francért nem tudom rámásolni a fájlokat mert nincs elég hely 😞 holnap majd nagyobb mérettel megint nekiesek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SigS
Jó az a leírás de szerintem sok a sallang...
Virtualbox meg az Ubuntu Linux elég. Jó persze le kell tölteni újra a TF2-t, de kb. annyi idõ míg beállítgatod a partíciót, fájlokat stb.
Bár nekem el se indult, fekete képernyõ, de elég volt neki hogy betöltött pár fájlt.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ebbõl a Tux pingvinbõl mindenképp olyat ad ami nem trade-elhetõ?
Dency
Végülis nem nagyon tudom 😄 Lehet jól csináltam mindent, csak nem találtam elsõre meg az ubuntu fájlkezelõjében.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

jó a linux, csak nem játékra
fákl megosztást hogy csináltad meg? én a végén letöltöttem a francba az egészet
Dency
Én ez alapján csináltam meg, de elég volt neki az alap 20GB, épphogy, azt hozzáteszem 😄
Játék nem jött be, de elég ha a steam azt hiszi hogy fut és már be is adta a pingvint.
Mondjuk a fájl megosztással szarakodtam egy kicsit de sikerült megoldanom. Remélem elõször és utoljára használtam linuxut. <#idiota>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

NEOreg3
komplett leírás

de ez sem garantálja, hogy zökkenõmentes lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
akkor holnap majd úgy készülök 😊 köszi

sparrow35
VirtualBox-al meg lehet szerezni a kicsi piingvint, de legalább 30 gb-os partíciót készítsetek neki.

I want to be a mighty pirate ever!

SzirmosSzisza
Ez miez? Valami plüss izé a karakterhez ragadva ? 😄

Jim Morrison
én is<#idiota>
bár biztos nem fog annyit érni mint egy bud

TheGrinder
Na akkor ez most olyan, mint a Buds volt a Mac-nél, sz.tem rakok egy linuxot.

Jim Morrison

Jim Morrison
Jól látom, hogy strange rocket launcher 1 refinedet ér?

Genuine K-9 Mane meg 1.5 refet?

Jim Morrison
igen, sajnos vesztettünk 😞 én egy nappal meccs elõtt csatlakoztam és meccs elõtt 1 perccel lettem verify olva etf2l en egy másik csapattaggal egyetemben. Meg a medicünk eddig csak lobbyzott, de azért megpróbáltuk. Jól kezdõdött, elõször mi foglaltul el az elsõ 5 pontot, de aztán az teszetoszaság, nem összeszokottság meglátszott :/ (ellen 20-30at warozott már együtt). Viszont úgy tervezzük, hogy a többit megnyerjük, holnaptól napi 1 pcw-t (talán hétvégén nem) játszunk, meg tudjuk beszélni a taktikokat és alap dolgokat, így legközelebb már tudunk nyerni, hogy a magyar közönség is örüljön 😄

NEOreg3
vesztettek mindkét pályán 😞

SzirmosSzisza
mi volt?

Jim Morrison
ma lesz etf2l meccs, magyar csapattal (benne vagyok 😊) cikk

stream

Kívánjatok kéz és lábtörést, remélem nem leszek nagyon szar scouttal<#kuss>

Jim Morrison
Ti használjátok a loadout quickswitchet? egy ideje mikor behozom és odahúzom az egeret hogy váltsak, ugrik egyet az egér és ez baromi idegesítõ 😞

NEOreg3
festékek/tag-ek droppolhatnak, de minimális eséllyel

dobozból annyi van mint a szemét, szinte lehetetlen eladni, hiába 0.02 euróért rakod fel, mert a másik félmillió doboz is ennyibe kerül és percenként százával kerülnek fel újak

festive fegyvereket/kulcsokat meg csak trade során szerezhetsz

woy
steam menü / community / market

RoboKutya78
Van e olyan szerver ahol ezek az eladható cuccok jobban potyognak?
Vagy ezek mind dobozból hullanak?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

NEOreg3

kifli
ez holvanez?
RoboKutya78
Hopi a store segítségével szerváltam majdnem 5 eurot ha ezt korábban kiszúrom 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Kulcsokat lehet olcsóbban venni, mint Valvetõl 😊

woy
Mit szóltok a markethez ? Egyre több cuccot lehet eladni. +Van pár beteg ember is, úgy látom 😄

Aquir
de így is nem teljes controller támogatást ír a steam tf2-re, hanem csak részlegest 😊
ez a magyar játék viszont remekül kezelhetõ vele 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Még szép, hogy támogatva van hiszen van konzolokra is tf 😄

Aquir
hát érdekes a gamepad két joystickjával irányítani a nézetet, de inkább szörnyû😊 (persze ezt eddig is sejtettem)
fõleg mivel a körbenézés lassabb sebességrõl indul, ami gyorsan gyorsul, így persze nem lehet gyorsan odamutatni célokra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
bazz, most nézek ki a fejembõl hogy:
- miért a "mouse" tabon van a controller beállítás
- miért van kikapcsolva ott a gamepad control, ha már eleve érzékelte azt a menüben és már class-választásnál is a játékban? 😄 ah, nevermind

Jim Morrison
options/ controlsban be vanállítva? Én anno joystickkal toltam, igaz akkor nem kellett beállítanom semmit (csak pyroztam<#idiota>)

Aquir
oks, csak érdekelt😊

másrészt: van egy xbox controller, írva vagyon hogy részben támogatja is, a menüben és szerverlistán is tudok lépkedni, csapatot és classt választani is, és ezek után meg sem mozdul a kiválasztott class, egy gombra sem reagál 😄

NEOreg3
alapértelmezetten középsõ egérgombbal

Aquir
hm, csak olvasgatok róla, de az új medic fegyón hogyan/mivel váltható a resist. típus? (videókon nem látszik)

Dency
Eltûnnek a storeból, nem droppolja õket.

TheGrinder
Mit akar ez jelenteni?

Zomil
Kár, h már mindet elcseréltem, pedig mindegyikböl volt 1 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Kíváncsi vagyok mennyire ugrik meg az áruk :o

http://www.teamfortress.com/post.php?id=9714

Jim Morrison
Vagy 70 replayt mentettem már el, most kipróbáltam milyen. Hááát külsõ nézetbõl láthatatlan a karakterem, meg van még egy-két apróság 😄

Azért majd kiexportálom az összeset és összevágom, kis public shit.

Jim Morrison
cp_warpath kartelen ! elõtte labor volt, azelõtt meg castle 3 :o