30108
  • TheGrinder
    Igen. :)
  • DarkSector
    Oks thx, és mikor a ping mellett ott van hogy BOT az mit jelent? automatán gépi ellenfél?
  • Aquir
    Az optionst mindig érdemes megnézni mielőtt elkezdenéd az egész játékot. Irányítás, chat, csapatváltás, mikrofon bekapcsolás, parancsok adása, medic hívása és a többi, ezek ismerete elég fontos, meg egyébként az összes gomb átfutása, ahhoz hogy valaki tudja, miket lehet csinálni :)
  • DarkSector
    jo de nekem megfelelt volna az alap, ebből nem értettem, hogy "Beállításokban" :)
    Tudta a franc hogy bindelve van a karakterválasztás, más játékban ez egy külön menüpont.
  • Aquir
    azért mondtam mert a beállításokban te állítod be azt a gombot amit akarsz, és ott meg lehet nézni az összes irányítást :)

• DarkSector
    thx.
  • NEOreg3
    , (vessző) gomb
  • DarkSector
    valaki sugja meg hogy kell játékban másik karaktert választani, nehogy megint azt mondja valaki hogy a beállításokban mert ott nem lehet.
  • Viktor99
    Elvileg van valami azzal kapcsolatban, hogy nagyobb pinggel/laggban könnyebb fejeseket lőni.
  • SzirmosSzisza
    Lagoltatja magának és úgy headshotol vagy mit kell nézni?
  • NEOreg3
    valve vajon hány év múlva fogja patchelni?

• kakaoskalacs
    Megint összegyűlhetnénk egy össznépi lövöldözésre valamelyik szerveren.
    Jimi intézkedj :C <3
  • SzirmosSzisza
    Akkor már postaláda
  • Piloss
    pyronál: degreaser + axtinguisher, sniper: jarate + bushwacka
  • kakaoskalacs
    IGY VAN V3KI!!!!!!!
  • SigS
    Azért egy Sharp Dressert vagy egy Mault ne olvassz be :D
  • DarkSector
    ja akkor ez a problem. kösz. akkor sok cuccom megmarad. :D
  • SzirmosSzisza
    Class, nem szint. Szóval pl heavy cuccot csak heavyvel lehet összeolvasztani.
  • DarkSector
    Köcce, a fegyóknál nem értem, van LV5-ösből 2 fegyver, mind2-ő level 5-ös, mégsem csinyáz vasat.

Cat 02
    Hagytam fegyókat azért, nem mindet használom el...:D
  • Aquir
    1. options

2. craft, + ott a megfelelő részlegnél
  • SzirmosSzisza
    Elején ne csináld még vassá, inkább legyen fegyvered. Tippre amúgy azért, mert ugyanahhoz a classhoz kell tartozniuk.

Karaktert ,-vel, csapatod .-tal tudsz választani. (lehet fordítva :D)
  • DarkSector
    Köszke, mindenkinek szól 2 újabb kérdés, vagy én vagyok béna vagy egyszerűen nem értem.

1. Hogy tudok class-t választani meccs alatt?

2. Miért van hogy 2 adott szintü fegyverem van mégsem tudom vassá csinálni?

Válaszokat köszönöm!
  • SigS
    Hát azért egy Black Box elég hatásos tud lenni a +15 gyógyításával, Mad Milk szintén.
    Sapkák is csak a régiek voltak "jók" a szett-hez tartzó ... Milkman, Grenadier. adnak pár pluszt, de csúnyák
  • SzirmosSzisza
    Szerintem Heavynél a futó kesztyű bőven belefér, illetve Spy-nál is a DR. Pyronál is imho eléggé alap dolog az Degreaser (vagy a Backburner ). Snipernél is sokkal jobb szerintem a csíkot hagyó puska + jarate/kés vagy az a backstab elleni vacak. De amúgy teljesen igazad van, alap fegyverek is bőven jók.
  • Viktor99
    "Mármint sapkával erősebb leszek a játékban?"

Higyj nekem, mindegy, hogy mit szerzel, mit használsz, ez a játék más mint a többi. 90%-ban az alapfegyverek a legjobbak, a többi kb arra jó hogy hülyülj. Természetesen csábító a sok új tulajdonság amit kapsz, de a legtöbb felesleges és inkább többet vesztesz vele, a balansz miatt.
    (Tárgyak amiket szerintem van értelme használni pl.:
    Medic: medigunok, Übersaw, Crossbow
    Soldier: Gunboots, a két csákány meg talán az szemét Direct Hit
    Heavy: Sandvich
    Snipernek az alap puska a legjobb a többi változó
    Spynak pedig szintén az alapkés, az órákkal lehet szórakozni.
    Gondolom egyesek nem fognak velem egyet érteni, főleg mert én a vanillára esküszöm. (Alapjáték mindenféle idióta fegyverek és sapkák nélkül.)
    De ez csak egy személyes vélemény :)
  • DarkSector
    Jah amugy pénzé nem érdekelne, d ha itemeket akar valaki, és ad karit, ingyen ugymond miért is ne. :)
    persze baromság, ha fizetni kellene érte,, annyira nem édekelnek, max így hogy nem kerül pénzbe...elvileg.
  • NEOreg3
    paklikkal 3 dolgot kapsz:
    - 1 db TF2 hátteret
    - 1 db TF2 emoticon-t
    - és egy random kupont valami random játékhoz

és mindegyik cserélhető

bizonyos szintlépésnél megnő a barátlistád nagysága és ez nem cserélhető, de mivel az így is 200 feletti alapból, nem hiszem hogy olyan sokakat érdekelne

persze ha más játékok kártyáit gyűjtöd, akkor annak az adott játékhoz fogsz hátteret és emoticon-t kapni
  • DarkSector
    Jah nem a pénz, lehet 2 év mire megveszik, hanem az xp -re gondoltam...:D
    Paklival megy az xp...és a szintem, meg állítólag adnak sok egyéni nem másnak adható extrákat.

Fizetni nem fizetnék érte, de ha itemekkel tudok karit szerezni za jo.
  • SzirmosSzisza
    Ez most így eléggé nagyvonalú tipp, de talán 4 ref = 1 kulcs és 1 kulcs kb 2 dollár. Mondjuk a kártyák csak olcsóbbak lesznek :)
  • DarkSector
    azaz, nem cserélhető. :D
    biztos olyan szuper hogy nem adhatom el, meg nem cserélhetem.

Amúgy majd ha lesz jo cucc, megpróbálok érte kárytákat szerezni, kirakni egy paklit.
  • SzirmosSzisza
    Ja, jár érte baseball sapi. (mármint az első Man Co-s váráslásért)
  • DarkSector
    Köszönöm rendes vagy, de lehet már megvagy steam-en, mindjárt megnézem, nekem adott valami fehér sipkát a premium előfizetés mellé, gondolom valami otromba kis tárgy...:D
  • kakaoskalacs
    Ha kellenek cuccok szivesen adok
    id-m ha érdekel a dolog
    http://steamcommunity.com/id/N110101
  • DarkSector
    Most voltam egy négyzet alakú izéban egymással szemben 2-2 roló és mögötte spawnoltunk .:D
    Marha izgi volt. :D
  • SzirmosSzisza
    Protip: nyomasd Gold Rusht, egyszerű pályák, illetve játékmenet. Én kb csak azzal játszottam eddig (meg mostanában a rakétakilövős :D) és így is tökre szeretem a játékot.
  • DarkSector
    Ja vágom hogy te a trade-olvasztásra mondtad.
    Az nekem még homály, elsőnek a játékot próbálom kitapasztalni. :D

Én csak most tudtam meg hogy a premium-hoz már rég csak egy kis item kellett volna, igenám csak azt gondoltam, hogy az 5 euro-nak a maradékát csak itemre lehetett elkölteni, hát felvilágosítottak hogy az a Wallet, ami ugye játékvásárlásokra is elkölthető, vagyis ezért csak most dobtam prémiumra. :D
  • SzirmosSzisza
    Nem, de 2 fegyvert, ha összekrafoltsz kapsz 1 scrapet, 3 scrapetért 1 recet, 3 recért 1 refet. És a legtöbb sapkát simán el lehet adni 1 ref-ért, sőt, ha jól még többért is, szóval jóval többet ér, mint egy fegyver (és ritkábban is esik, nekem talán 2-3 esett eddig max, de olvasni olyat is, hogy több 100 óra játék után 0 :D)
  • DarkSector
    Mármint sapkával erősebb leszek a játékban?

Hallottam a ládákról is, ezekhez venni kell kulcsokat mi?
    Vagy cserélgetni mással kulcsot, gondolom...:)

kicsit nekem ez még új.
    Régebben informálódtam 1-2 dologról de még ezt nem értetem, valaki régen mondta hogy van 1-2 olyan szerver, ahol jobb cuccokat dog a gép. Vagy valami ilyen.
  • SzirmosSzisza
    Tök mindegy, heti kb 11 dropod lesz max és csütörtökönként resetelődik. Ha szerencséd van esik sapka, ami jóval többet ér a fegyvereknél, ha nem akkor láda.
  • DarkSector
    üdv átvittem prémiumra a TF2-őmet.
    Most 1 kérdésem van csak.
    A fegyókat meg cumókat összevissza adja a gép, vagy vannak szerverek ahol jobban ad erősebb cuccokat?

Ha igen akkor pls irjatok 1-2 szervert.

Ha meg tökmindegy hol játszom hogy fasza fegyókat adjon, akkor nem lényeg.

Köszönöm.