Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Köszi, erre a hibára nem is gondoltam. Igazából csak a steam elérési útját kérem le registrybõl, onnantól már simán
@"/steamapps/common/Team Fortress 2/tf/"
😄
Edit: ha még nem konvertáltad át a tf2-t próbáld meg elindítani az új verziót, ha minden igaz majd sima hibaüzit fog kidobni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
UPDATE: Igen valószínûleg ez a baj 😄
http://facebook.com/musicleander

illetve vigyázz az impersonator-okkal is, steamrepet mindenképp nézz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert ha elõbbi, akkor végülis szépen lassan úgyis el fog fogyni az a zseton, tökéletes nekem ott is a pénz. Ingame bizbaszokat viszont nem szoktam venni, inkább eladogatnám õket. 😊
Csak totál átláthatatlan ez a "steam AH", nem értem, miért nem lehet 2 gombnyomással alátenni a legolcsóbbnak 1-2 eurocenttel azt csók...
Jimm: PayPal necces, átadja, aztán a másik fél nyom egy pénz visszatérítést és kész. Kell valami megbízható köztes ember.
btw egyik ismerõsöm adott el 1-2hete kb 20db earbudst, de õ nem steam walletra kérte a pénzt, hanem paypalra, szerintem jobban járnál úgy te is, nemám ingame bizbaszokra elköltöd azt a lóvét 😄 ha érdekel hogy csinálta megkérdezem tõle ha akarod.
Elkezdtem kicsit utánanézegetni, látom 35 dollár körüli értéke van. Mivel nem TF2zöm valami sokat, vagy ha játszok, akkor se igazán érdekel, hogy van-e ilyen itemem avagy nincs, arra gondoltam, simán eladnám, ha ennyi pénz landolna érte a steam wallet-emben.
A kérdésem az lenne, hogy valaki kereskedett már ilyesmikkel pénzért? Egyáltalán lehetséges a dolog? Hol érdemes próbálkozni vevõt keresni és mennyire megbízható a rendszer?
Ja és good guy Pio, ha nem csináltam legalább 30-40 fórumtagnak earbuds-t annó, akkor egynek se, gazdaggá tettelek titeket, MUHAHAHAHA! 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vegyél valamit a játékon belüli áruházban, vagy kérd meg az egyik barátodat, hogy adjon neked egy upgrade to premium giftet
Nekem rendes fegyvereket nem enged csak eggy egyéb fegyvereket és mást sajnos nem ez ellen mit tudok tenni ? Néztem videókat ott mindenkinek 4 craft lehetösége volt nekem meg csak 1!
Választ elöre is köszönöm.
Azt szeretném kérdezni, hogy a tárgyak milyen ütembe esnek, vagy hogy mûködik ez ha egyáltalán van valami rendszere
Jó dolog, de nem hiszem, hogy én is huzamosabb ideig tudnám használni. Mondjuk inkább ezt játszanám vele mint a Doom 3-at 😄
de így beletörõdtem, hogy sosem lesz, mert nem vagyok hajlandó 1 kulcsnál többet fizetni bármilyen strange-ért is
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Added Salvage Crate #50, Crate #56, and Crate #57 to the drop list
New crate contents are:
Salvaged Crate #50:
Strange Bacon Grease (can turn Frying Pan into Strange Frying Pan)
Strange Build Tool (Tracks Sentry Kills, Health given by dispensers, and Teleports; levels are likely based on Health Given)
Strange The Original
Strange Invisibility Watch (tracks time cloaked)
Strange Splendid Screen
Crate #56:
Strange Fire Ax
Strange Flying Guillotine
Strange The Beggar's Bazooka
Strange Part: Medics Killed
Strange Part: Tanks Destroyed
Strange Part: Long-Distance Kills
Western Wear
Modest Pile of Hat
Crate #57:
Strange Fists of Steel
Strange The Neon Annhilator
Strange Jarate
Random Droppable Paints Package
Tam O'Shanter
Detective Noir
Tegye csendben a dolgát, vagy, ha mindenképpen beszélni akar, akkor nyomasson infókat ki-hol-merre-meddig...
Áhhhh, na mindegy...
Csak keményen <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Felmerészkedtem egy magyar szerverre tegnap, és nem kellett csalódnom..., ugyanaz mint volt évekkel ezelõtt, nulla teljesítményhez hatalmas pofa párosul, mindenki hülye, ha jobb nála azért, ha rosszabb azért. Õ miért ilyen gyógypuskával van és nem olyannal, miért erre megy és nem arra, miért elõre és nem hátra, miért lõ amikor üthet is, és persze amikor nyer a csapat dacára annak, hogy a faszarc szerint mindenki hülye volt, akkor meg lebassza azokat akik a gyõztes csapatból örülni mernek a gyõzelemnek, hogy ez bizony nem megérdemelt csúnya gyõzelem. 😄
Hiába na, van ami sosem változik. 😊
...lófaszt.
most meg már csak a port fogja az inventoryban, de biztos még aznap este jönne az update az 50-es ládával, ha eladnám
majd ha kiveszik a dropból a ládát akkor újra fölkúszik az ára (remélem😄)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)