30108
  • plu604
    volt 4 engineer a csapatban, mindegyik lerakott egyet. az, hogy prémium lettél, nem jogosít fel rá hogy több sentryt rakhass le.
    ha erre a videóra gondolsz, ez csak "wolke" szerveren működik (akármi is legyen az).
  • Evok
    Akkor a többiek mit pakolnak le?
    Mi az ami náluk 4 darab? Mert bizony 4 sentryvel tolják. Youtubon is néztem róla videót, ott is lepakolja, de nem vágom ő hogyan...
  • plu604
    senkinek sem enged 2 sentry-t vagy dispensert letenni...
  • Evok
    Üdv!

Még most lettem prémium, minden kasztnál tiszta sor, hogy a plusz funkciók miként használhatóak, egyedül a mérnöknél vagyok bajban. Nem jövök rá, hogy a 4 őrszemágyút illetve a 4 adagolót miként tehetném le. Látom, hogy a többi prémium le tudja pakolni, én amikor leteszem az elsőt semmi nem történik utána, olyan mint "sima" játékosként..., tehát nem enged többet. Ötletek?
    Válaszaitokat köszönöm!
  • Jim Morrison
    TF2 Frissítés - 2013. június 5-6:
    "A hálózati interpolációs és az update (frissítési) convar-ok többé nem változtathatóak meg játék közben. Ezen convar-ok beállításához a játékosok nem csatlakozhatnak a szerverhez, vagy spectator-ba (megfigyelő módba) kell csatlakozniuk a szerverhez;"

fél hónapig nem vagyok, erre 91 új üzenet, szép mondhatom :(
  • RoboKutya78
    Nagyon tutti videjó ez ügyes film.
  • Viktor99
    Lelkileg készüljetek fel....

Ha már lett volna, akkor bocsi.
  • NEOreg3
    ha botkiller, vagy festive
  • Zomil
    strange-et is nem?
  • DarkSector
    az jó.
  • NEOreg3
    + robotölő és ünnepi fegyverek
  • NEOreg3
    csak vintage (kék név), vagy genuine (sötétzöld név) típusú fegyvereket és sapkákat lehet eladni
  • DarkSector
    Következő hülye kérdés:

Miért van hogy egy tárgy ami nekem van nem eladható, holott a steam piacon ilyen tárgyat árulnak?

Létezik hogy 1 adott tárgyból legyen simán csak cserélhető, illetve olyan ami cserélhető és eladható?
  • DarkSector
    Hát mondhatni kurfára. :D
  • kakaoskalacs
    na az fasza :D akkor igazán "jól" jártál :DDDD
  • DarkSector
    Ja kiderült hogy beolvasztottam egy nem cserélhető itemet...:D
    És ez miatt egyik sem cserélhető...:S
  • kakaoskalacs
    Én cseréltem pedig veled .
  • DarkSector
    Mi a gecim? Sem finomított fémet, sem sapit nem tudok cserélni?
    Hogy van ez? kell külön jog hogy tudd cserélni?

Vagy más hogy csinálja?
  • DarkSector
    aha
  • Aquir
    a megfelelő szekcióban tudsz megfelelő tárgyat kraftolni (a kraftolás szekción belül)
  • DarkSector
    Sok szart bedobtam az egyéni tervrajzba de nem ad semmit :SSS
  • DarkSector
    Helyem van bőven. :D
  • DarkSector
    Ja thx.
  • SzirmosSzisza
    Ha tele vagy akkor add el a sima ládákat, ha még van helyed akkor tartsd meg, ártani nem árt.
  • NEOreg3
    attól még az is csak sima fegyver és ugyanúgy dobhatja a játék
  • DarkSector
    "de azok ugyanúgy funkcionálnak, mint a normális fegyverek, csak máshogy néznek ki"

de akkor minek irkál ott ability-ket, hogy x-el több sebzés, meg életerő, akkor csak számít valamit a kinézetén kívül nem? :D
  • NEOreg3
    pókhálós láda nagyon ritka, de bárkinek dobhat egyet a játék, nem lehet barkácsolni

sima ládákkal SEMMIT nem lehet csinálni a kinyitáson kívül

az összes fegyvert dobhatja a játék egy pár kivétellel, de azok ugyanúgy funkcionálnak, mint a normális fegyverek, csak máshogy néznek ki

itt megtalálsz minden leírást az összes fegyverről, már ha tudsz angolul
  • DarkSector
    oksi, de ha vennék-cserélnék valakivel honnan lehet másik ládát szerezni? mert ez gagyi láda de van amiben menőbb felszerelések vannak, ilyen pókhálós láda, azt ezekből kell barkácsolni vagy azt csak venni lehet?

Az a baj hogy nem látom át annyi cucc van a játékba, akik ellen játszok olyan felszereléseik vannak hogy nem is értem honnan szerzik.

PL van fagyasztója a SPY-nak, vagy a Medic-nek egy olyan fegyó amivel egy tojás alakú aurát képez a védett társa köré...ilyenek.

Nem nagyon értem, ezeket a speckó szarokat nem dobja a gép gondolom.
  • NEOreg3
    igen, szóval töröld őket, ha nem szándékozol kulcsot venni, mert csak a helyet foglalják
  • DarkSector
    Még eszembe jutott, hogy vannak ezek a lelakatolt geci ládák, azokhoz venni kell kulcsot?
  • DarkSector
    Jah ezekkel nem lehet kereskedni, értem vagyis 3 mp-ig 100% kritik utána sima sebzés.
  • SzirmosSzisza
    100%, hogy critet lősz, de egy crit nem 100%, hogy öl. Játékban nem haszontalan, de kereskedni nem nagyon tudsz velük. Szerintem próbálgasd, aztán ha tetszik használd.
  • DarkSector
    aha.
    Szóval sok értelme nincs használni őket?

Van egy gépfegyóm ami 3mp-ig 100%-os critic, csak nem értem ha 100%-os az akkor azt jelenti hogy a enemy meghal nem? :D
  • SzirmosSzisza
    Mindet, majd ha értesz hozzá válogatsz, úgyse érnek semmit.

• NEOreg3
    számomra ezek bizonyulnak a legjobbnak:

scout: scattergun (stock), pistol (stock), atomizer
    soldier: rocket launcher (stock), shotgun (stock), escape plan
    pyro: degreaser, shotgun (stock), axtinguisher
    demoman: grenade launcher (stock), stickybomb launcer (stock), bottle (stock)/stock melee reskin
    heavy: minigun (stock), sandvich, gloves of running urgently
    engineer: shotgun (stock), pistol (stock), gunslinger (haters gonna hate)
    medic: blutsauger, medigun (stock), ubersaw
    sniper: sniper rifle (stock), jarate, bushwacka
    spy: revolver (stock), sapper (stock), knife (stock), deadringer

ez 12 nem alap fegyvert jelent ha rám hallgatsz, de természetesen mindenkinek más játékstílus fekszik

pluszban még az alábbi fegyvereket érdemes megtartani:
    scout: mad milk
    soldier: direct hit, gunboats
    pyro: flare gun
    demoman: loch-n-load
    heavy: talán a tommyslav
    engineer: frontier justice, jag
    medic: kritzkrieg (mindenképp ajánlott), vita-saw
    sniper: huntsman, sydney sleeper
    spy, ambassador, your eternal reward, valamint set bónuszért l'etranger és familiar fez (ez egy sapka)

ez persze csak az én véleményem

• DarkSector
    Srácok röviden van valami bevált tipp milyen tárgyakat tartsak meg és mit érdemes átalakitani más érdekesebb tárgyá?
    Mert van már 40 felszerelésem.
  • DarkSector
    :D
  • TheGrinder
    Én leginkább ez miatt nem játszom a játékkal, régi szerveren, amin nyomultam, telerakták bottal, ki nem állhatom az olyan játékot, amelyben botok ellen kell játszani.
  • csokalaci
    Azért, hogy azt higgyék a játékosok, hogy vannak mások is a szerveren. Nem egyszer jártam már én is úgy, hogy beraktam a szűrőbe, hogy csak olyan szervereket dobjon ki amin játszanak is, és amikor beléptem a szerverre akkor láttam, hogy én vagyok egyedül játékos a többiek csak botok...
  • DarkSector
    Az fasza...de minek raknak a szerverre botokat nem értem.