30108
![mercs.jpg](http://static.ogc.hu/images/content/news/admin/gabe/201208/mercs.jpg)
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
volt 4 engineer a csapatban, mindegyik lerakott egyet. az, hogy prémium lettél, nem jogosít fel rá hogy több sentryt rakhass le.
ha erre a videóra gondolsz, ez csak "wolke" szerveren működik (akármi is legyen az). -
Evok #29706 Akkor a többiek mit pakolnak le?
Mi az ami náluk 4 darab? Mert bizony 4 sentryvel tolják. Youtubon is néztem róla videót, ott is lepakolja, de nem vágom ő hogyan... -
senkinek sem enged 2 sentry-t vagy dispensert letenni... -
Evok #29704 Üdv!
Még most lettem prémium, minden kasztnál tiszta sor, hogy a plusz funkciók miként használhatóak, egyedül a mérnöknél vagyok bajban. Nem jövök rá, hogy a 4 őrszemágyút illetve a 4 adagolót miként tehetném le. Látom, hogy a többi prémium le tudja pakolni, én amikor leteszem az elsőt semmi nem történik utána, olyan mint "sima" játékosként..., tehát nem enged többet. Ötletek?
Válaszaitokat köszönöm! -
TF2 Frissítés - 2013. június 5-6:
"A hálózati interpolációs és az update (frissítési) convar-ok többé nem változtathatóak meg játék közben. Ezen convar-ok beállításához a játékosok nem csatlakozhatnak a szerverhez, vagy spectator-ba (megfigyelő módba) kell csatlakozniuk a szerverhez;"
fél hónapig nem vagyok, erre 91 új üzenet, szép mondhatom :( -
Nagyon tutti videjó ez ügyes film. -
Lelkileg készüljetek fel....
Ha már lett volna, akkor bocsi. -
ha botkiller, vagy festive -
strange-et is nem? -
az jó. -
+ robotölő és ünnepi fegyverek -
csak vintage (kék név), vagy genuine (sötétzöld név) típusú fegyvereket és sapkákat lehet eladni -
Következő hülye kérdés:
Miért van hogy egy tárgy ami nekem van nem eladható, holott a steam piacon ilyen tárgyat árulnak?
Létezik hogy 1 adott tárgyból legyen simán csak cserélhető, illetve olyan ami cserélhető és eladható? -
Hát mondhatni kurfára. :D -
na az fasza :D akkor igazán "jól" jártál :DDDD -
Ja kiderült hogy beolvasztottam egy nem cserélhető itemet...:D
És ez miatt egyik sem cserélhető...:S -
Én cseréltem pedig veled . -
Mi a gecim? Sem finomított fémet, sem sapit nem tudok cserélni?
Hogy van ez? kell külön jog hogy tudd cserélni?
Vagy más hogy csinálja? -
aha -
a megfelelő szekcióban tudsz megfelelő tárgyat kraftolni (a kraftolás szekción belül) -
Sok szart bedobtam az egyéni tervrajzba de nem ad semmit :SSS -
Helyem van bőven. :D -
Ja thx. -
Ha tele vagy akkor add el a sima ládákat, ha még van helyed akkor tartsd meg, ártani nem árt. -
attól még az is csak sima fegyver és ugyanúgy dobhatja a játék -
"de azok ugyanúgy funkcionálnak, mint a normális fegyverek, csak máshogy néznek ki"
de akkor minek irkál ott ability-ket, hogy x-el több sebzés, meg életerő, akkor csak számít valamit a kinézetén kívül nem? :D -
pókhálós láda nagyon ritka, de bárkinek dobhat egyet a játék, nem lehet barkácsolni
sima ládákkal SEMMIT nem lehet csinálni a kinyitáson kívül
az összes fegyvert dobhatja a játék egy pár kivétellel, de azok ugyanúgy funkcionálnak, mint a normális fegyverek, csak máshogy néznek ki
itt megtalálsz minden leírást az összes fegyverről, már ha tudsz angolul -
oksi, de ha vennék-cserélnék valakivel honnan lehet másik ládát szerezni? mert ez gagyi láda de van amiben menőbb felszerelések vannak, ilyen pókhálós láda, azt ezekből kell barkácsolni vagy azt csak venni lehet?
Az a baj hogy nem látom át annyi cucc van a játékba, akik ellen játszok olyan felszereléseik vannak hogy nem is értem honnan szerzik.
PL van fagyasztója a SPY-nak, vagy a Medic-nek egy olyan fegyó amivel egy tojás alakú aurát képez a védett társa köré...ilyenek.
Nem nagyon értem, ezeket a speckó szarokat nem dobja a gép gondolom. -
igen, szóval töröld őket, ha nem szándékozol kulcsot venni, mert csak a helyet foglalják -
Még eszembe jutott, hogy vannak ezek a lelakatolt geci ládák, azokhoz venni kell kulcsot? -
Jah ezekkel nem lehet kereskedni, értem vagyis 3 mp-ig 100% kritik utána sima sebzés. -
100%, hogy critet lősz, de egy crit nem 100%, hogy öl. Játékban nem haszontalan, de kereskedni nem nagyon tudsz velük. Szerintem próbálgasd, aztán ha tetszik használd. -
aha.
Szóval sok értelme nincs használni őket?
Van egy gépfegyóm ami 3mp-ig 100%-os critic, csak nem értem ha 100%-os az akkor azt jelenti hogy a enemy meghal nem? :D -
Mindet, majd ha értesz hozzá válogatsz, úgyse érnek semmit.
-
számomra ezek bizonyulnak a legjobbnak:
scout: scattergun (stock), pistol (stock), atomizer
soldier: rocket launcher (stock), shotgun (stock), escape plan
pyro: degreaser, shotgun (stock), axtinguisher
demoman: grenade launcher (stock), stickybomb launcer (stock), bottle (stock)/stock melee reskin
heavy: minigun (stock), sandvich, gloves of running urgently
engineer: shotgun (stock), pistol (stock), gunslinger (haters gonna hate)
medic: blutsauger, medigun (stock), ubersaw
sniper: sniper rifle (stock), jarate, bushwacka
spy: revolver (stock), sapper (stock), knife (stock), deadringer
ez 12 nem alap fegyvert jelent ha rám hallgatsz, de természetesen mindenkinek más játékstílus fekszik
pluszban még az alábbi fegyvereket érdemes megtartani:
scout: mad milk
soldier: direct hit, gunboats
pyro: flare gun
demoman: loch-n-load
heavy: talán a tommyslav
engineer: frontier justice, jag
medic: kritzkrieg (mindenképp ajánlott), vita-saw
sniper: huntsman, sydney sleeper
spy, ambassador, your eternal reward, valamint set bónuszért l'etranger és familiar fez (ez egy sapka)
ez persze csak az én véleményem
-
Srácok röviden van valami bevált tipp milyen tárgyakat tartsak meg és mit érdemes átalakitani más érdekesebb tárgyá?
Mert van már 40 felszerelésem. -
:D -
Én leginkább ez miatt nem játszom a játékkal, régi szerveren, amin nyomultam, telerakták bottal, ki nem állhatom az olyan játékot, amelyben botok ellen kell játszani. -
Azért, hogy azt higgyék a játékosok, hogy vannak mások is a szerveren. Nem egyszer jártam már én is úgy, hogy beraktam a szűrőbe, hogy csak olyan szervereket dobjon ki amin játszanak is, és amikor beléptem a szerverre akkor láttam, hogy én vagyok egyedül játékos a többiek csak botok... -
Az fasza...de minek raknak a szerverre botokat nem értem.