30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#29627 nem -
Chaffee #29626 Valamit kovácsolni nem lehet belőlük? -
#29625 lehet őket törölni is -
Chaffee #29624 Akkor csak porfogók lesznek -
#29623 csak vásárolni lehet, vagy cserélni másokkal -
Chaffee #29622 Kaptam 3 ládát azt írja hogy vennem kell hozzájuk kulcsot, nem lehet kapni a játékba? -
#29621 Két ugyanahhoz az osztályhoz tartozó fegyver/felszerelés -> 1 scrap
3 scrap -> 1 rec
3 rec -> 1 ref
(illetve arra figyelj, hogy acsis itemeket ne olvassz be, mert azokat nem tudod cserélgetni)
Ezekből már tudsz gazdálkodni, tf2outpust, bazaar.tf vagy egyéb oldalakon megnézed mi mennyibe kerül és megveszed ami tetszik. Arra figyelj, hogy ha tőled akarnak venni valamit akkor előtte itt mindenképpen nézd meg nem vernek-e át. -
#29620 itt -
Chaffee #29619 Tudsz olyan oldalt ajánlani ami megmutatja hogy milyen tárgyat kell összekovácsolni és mi lesz belőle?
A fegyvereknek van egy szintje az mennyit számít? -
#29618 akkor ha nincs több helyed / van már olyan tárgyad / mást akarsz. -
Chaffee #29617 Érdemes tárgyakat összekovácsolni? -
#29616 Aranylánc -
#29615 sort by price -
Chaffee #29614 Sziasztok!
Milyen tárgyak érnek sokat? -
#29613 ózdi vagy csitter vagy -
#29612 Nem mert folyton csítelsz :C -
#29611 Engem nem is hívtatok? :( -
#29610 .JPG
:C
-
#29609 egészet? :D DirectoryInfo-s részekhez raktam DirectoryNotFoundException-t, elégnek kell lennie. -
#29608 Egészet rakd be egy try - catchbe és írd ki, ha elkap valamit, hogy "szopás :c" -
#29607 oh :D átírom úgy, hogy ne ilyen csúnya hibaüzeneteket írjon ki (try - catch).
Köszi, erre a hibára nem is gondoltam. Igazából csak a steam elérési útját kérem le registryből, onnantól már simán
@"/steamapps/common/Team Fortress 2/tf/"
:D
Edit: ha még nem konvertáltad át a tf2-t próbáld meg elindítani az új verziót, ha minden igaz majd sima hibaüzit fog kidobni. -
#29606 Nekem nem common mappában van a tf2. Bár lehet, hogy csak el kéne indítanom a játékot és nekem is létrehozza ott ezt a mappát... :D
UPDATE: Igen valószínűleg ez a baj :D
-
#29605 Tegnap felmerült tf2hu-n, hogy milyen jó lenne egy hud és cfg váltó kis program. Még tegnap délelőtt el is készítettem, innen letölthetitek, hátha valakinek szüksége van rá :)
-
Pio #29604 Hangman576 elmagyarázta, hogyan lehet pénzt csinálni TF2 Outposton keresztül, így sikerült is fél óra alatt 35 európányi steam wallet zsetonra váltanom az Earbuds-t. Köszi a segítséget mindenkinek! -
#29603 nemsoká úgy is lehet majd repelni a steam oldalon hivatalosan szerintem -
#29602 steam profilon lévő rep-ek semmit nem érnek, ha sourceop-on sok oldalnyival rendelkezik az már egy biztató jel
illetve vigyázz az impersonator-okkal is, steamrepet mindenképp nézz -
#29601 keress köztük valakit, ha sok rep-je van az illetőnek, akkor megbízható -
#29600 csak óva intettelek az ingame bizbasz vásárlástól, egyet akar venni az ember, de akkor még egyet, még egyet... Óvni akartalak :p -
#29599 lehet úgy csinálta, nem tudom, annyira nem kérdezősködtem, én nem akarom eladni a budsomat :> ,ha már Pio volt olyan kedves és megszerezte nekem :) -
#29598 Én mondjuk sosem pénzért csereberéltem ezeket hanem inkább játékokért, de valoban elég hasznos ugy a dolog, ha a kozmetiaki cuccok nem érdekelnek. Jopár játékot beszereztem igy. :) -
#29597 ja lehet, sőt, mint kiegészítő is használja amíg el nem fogy -
#29596 Igen lehet. Én minden nagyobb akció előtt feltöltök X pénzt és akkor az a korlátom :D -
Pio #29595 Steam Walletből lehet közvetlenül játékokat is venni vagy csak ingame bizbaszokat?
Mert ha előbbi, akkor végülis szépen lassan úgyis el fog fogyni az a zseton, tökéletes nekem ott is a pénz. Ingame bizbaszokat viszont nem szoktam venni, inkább eladogatnám őket. :)
Csak totál átláthatatlan ez a "steam AH", nem értem, miért nem lehet 2 gombnyomással alátenni a legolcsóbbnak 1-2 eurocenttel azt csók... -
#29594 20$-ért én is megvenném (de tényleg :D)
Jimm: PayPal necces, átadja, aztán a másik fél nyom egy pénz visszatérítést és kész. Kell valami megbízható köztes ember. -
#29593 kiérdemelted :)
btw egyik ismerősöm adott el 1-2hete kb 20db earbudst, de ő nem steam walletra kérte a pénzt, hanem paypalra, szerintem jobban járnál úgy te is, nemám ingame bizbaszokra elköltöd azt a lóvét :D ha érdekel hogy csinálta megkérdezem tőle ha akarod. -
#29592 elvileg steam el lehet adni. Megnyitod invertory-t és ahol az item info van, ott lesz egy zöld eladás gomb. Megadsz egy összeget és megveszik, ha annyiért megéri valakinek. (nem lehet mindent eladni) -
Pio #29591 ( hehe, még ott a mac.nepper title is <3 ) -
Pio #29590 Felvett egy random srác steamen, hogy megvenné tőlem az Earbuds-t, venne érte nekem egy 20 dolcsis játékot.
Elkezdtem kicsit utánanézegetni, látom 35 dollár körüli értéke van. Mivel nem TF2zöm valami sokat, vagy ha játszok, akkor se igazán érdekel, hogy van-e ilyen itemem avagy nincs, arra gondoltam, simán eladnám, ha ennyi pénz landolna érte a steam wallet-emben.
A kérdésem az lenne, hogy valaki kereskedett már ilyesmikkel pénzért? Egyáltalán lehetséges a dolog? Hol érdemes próbálkozni vevőt keresni és mennyire megbízható a rendszer?
Ja és good guy Pio, ha nem csináltam legalább 30-40 fórumtagnak earbuds-t annó, akkor egynek se, gazdaggá tettelek titeket, MUHAHAHAHA! :D -
#29589 -