Webkamera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a tuti webkamom ráadásul Dv porton keresztül csatlakozik és atomkirályul látszom benne:D

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

aki tud ajánlani valami jó webkamerát annak is szivesen kikérném a tanácsát
<#vigyor> meglátjuk mennyi vélemény passzol <#ravasz1>

köszi a felvilágítást <#worship>akkor más felé nézelõdök <#worship>

Ne vegyél Trustot, ugyanolyan gagyi KYE gyártmány, mint a Genius, A4Tech és Tsa.

Az 1280-as felbontás parasztvakítás, mert Cmos érzékelõvel még a mozgókép is állati vacakul nézz ki, hát még egy fénykép. Mozgó képet meg ekkora felbontásban a még szinte sehol se kapható új MS kamera tud csak (30.000-ért tudhat is), összes többi 1280-as kamera max. 640-et tud.

Jobban jársz egy jobb 640-es felbontású Logitech-el vagy ha szétnézel picit internettes fórumokon (PH, HWSW, stb.) talán hasonló árban kapsz egy CCD-s kamerát (logitech?), ami fényévekkel jobb képet ad.

ki tud ehhez véleményt fûzni vagy esetleg jobbat ajánlani hasonló árban? <#vigyor5>
WB-5500T

CybeRick
milyen típus? Az nagyban segítene :)

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
Ha ez az a gép, tartok tõle nem fog menni. Legalábbis a nikon site-on nem sikerült kideríteni.
NIKON

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

HD JOHNNIE
má megvan, ehh...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
pls help a geniusnak kellene a hivatalos oldala ahonnan le tudom szedni a eabkamhoz a drivert! elõre is thx!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

[NST]Cifu
Felteszem Chello esetén kérded. A válasz az, hogy igen, kivéve ha Chello-stól jön a webkamera képe (ami ugye belsõ forgalomnak számít).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

forzajuve5
Hello!
AH webkamerát használok akkor az beleszámít a letöltésbe?

Nem tudja valaki lehet-e digitális fényképezõgépet webkamerának használni? Ha igen mi kell hozzá? Ez egy "régi" Nikon 2200-as gép (2 mp felbontás, videót is tud rögzíteni - ez akkkor még majdnem csoda volt <#vigyor3>)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Nolycsy
Helló!
Most karácsonyra kaptam egy webkamerát, mûködik is meg minden, de olyan bûn sötét a kép, hogy csak a világító testek látszanak. Úgy meg nem túl jó használni, hogy egy lámpát teszek a fejemre:) Mit kell beállítani, hogy jó legyen? A fényességet is meg a kontrasztot is a max.-ra állítottam. Több csúszka nincsen.

grebber
Na vettem egy hasonlót csak arról nem találok semmit a neten.
Dobozára is csak VB01 van irva meg a talpára hogy Deluxe.

Next PC upgrade: 2022

Itt a környéken csak 30-ért akarnak adni az is elvétve mindegyik azt mondja, hogy jó a 6000 ft-os nem kell jobb.

De nekem olyan kell ami nem akad 640*480-as ban, az meg nem érdekel, hogy követ.e vagy se.

------------
Kipróbáltam a NetMeeting-et kamera nélkül, de azt mondja, hogy nincs kapcsolat nem található cimtár kiszolgáló. eszközök/beállitás/általános/..itt hol tudom beállitani a kapcsolatot?
"Nincs kapcsolat, de a net müködik"

(Ha képet nem is, de üzit kellene tudnom küldeni.)
"És még egy fontos akkor már eszt is kifejtem ahhoz, hogy mind a két fél vagy több fél tudja keresni a másikat ahhoz ugyanannak a program nak kell futni rajta?"

Igen ez alap.Ha messengert használsz akkor a hívott félnek is ezzel a progival kell rendelkeznie.

1.kérdés
Olyat keress,ami 640x480 felbontás mellet tudja a Pal minimum Fpst,ami 24képkocka/sec.

2.kérdés
Ingyenes,de program függõ.Az esetek 90%-ban free.

3.kérdés
Igen 20000ft ért van már olyan,ami pl felismertetés után követi az arcod mozgását,tehát bárhova mozdulsz a gép elött mindig képben leszel.
Ennél a modelnél már a felbontással sincs gond.

Amugy pont logitek vagy geniusz van, de ez egyáltalán jó.

És még egy fontos akkor már eszt is kifejtem ahhoz, hogy mind a két fél vagy több fél tudja keresni a másikat ahhoz ugyanannak a program nak kell futni rajta?

Illetve csak emgbeszélt találkán beszélgethetnek?
Hali emberek nem értek a web kamerákhoz nagyon.
1.
Érdemes venni olyat ami 640*480-ban 15 fps illetve 320*240-ben 30fps 8000ft-ért beépitett hangszoróval?

2.
A webkamera használata esetén belföldre és külföldre is ingyenes a használata?

3.
Illetve lehetne kapni mondjuk 20000 ft-értr jobbat.

4. a többit késöbb kérdezem.
Ajánlom a a Logitechet, nekem is az van, és jól megy. 5-10 ezer között lehet már jókat kapni. Megveszed, felinstallálod a drivert, meg a hozzá kapott szoftvert, utána mikor a progi kéri az installálás közben, bedugod az usb-be, aztán ha minden ok, akkor megy. Ha neten akarsz nyomulni vele, legkönnyebb és legelterjedtebb program az MSN Messenger. Abban van webkamera kezelés. Azzal nagyon könnyen megy az egész videochat.

Kellene vennem egy web kamerát milyet és mit kell nézni?
ja és hogyan tudnám elérni a másik felet(Látni egymást)?
Milyen web oldalon keresztül?(Progon keresztül)?

Kiegészítés:
Találtam MÁSIK Skype kiegészítõt:
http://www.vskype.com/
Remélem ez jó lesz, maximum 200 résztvevõt támogat :))

"Hali!
Ismertek olyan progit ahol 3 ember tud egyszerre videóbeszélgetést folytatni?"
Próbáltam segíteni ... de már kifolyik a szemem, még se lelem a Google-ban!
Volt egy magyar oldal, ahol fent volt egy helyen az összes IP-telefon, messenger és Videokonferencia program vagy azok linkje.
(Ingyenesek is, meg fizetõsök is!)
Ott az MSN-en kívûl 2 évvel ezelött volt 5 másik program, és abból 2db 4 ablakkal, 1 pedig 8-al is üzemelt! El lett külve egy számtech lapnak, hogy tegyék fel, de csak a telefonos részt pakolták fel, különben most meg tudnám nézni rajta.
Egynek se ugrik be a neve.
Elvileg a Skype-hoz van egy béta ingyenes Video kiegészítés ...
http://www.video4im.com/
Errõl nincs infóm, de a screenshot alapján 3-at vagy 4-et tud kezelni. Persze kell hozzá a Skype is (a Skype nem nyilvános bétája, már 1,5 hónapja is tudta ezt plug-in nélkül, de még nem jött ki.)

Nekem is Genius-om van, simán sz*rok a driverei, 2005-ös modellem van, és egy béta!!! 2002-es drivert adnak hozzá! Idõnként elállítodik, és csak akkor megy újra, ha ki-be dugdosom, és állíthatom MSN-ben a beállításoknál. Mondjuk érdekes módon mióta SP2 vana gépen, azóta nem csinálta. Videókártyához ugye meg semmi köze ...

Mhosah Myth
És egyben utolsó is úgy látom :))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

gkeeper
Sziasztok! GENIUS webcam V4-em van és csak nagy feketeséget mutat! Megnéztem más gépén és ott nagyon jó volt a képminõség! lehet hogy nem megy az NVidia geforce 2 Mx/400-al? Mit lehet tenni? Csak értelmeset válaszoljatok, köszi

B@dsector
Életed elsõ hozzászólása <#wilting>
Mhosah Myth
Ezt az értelmes hozzásszólást mire véljem?? <#idiota>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

hgvj mjkjklnm
Mhosah Myth
Hali!
Ismertek olyan progit ahol 3 ember tud egyszerre videóbeszélgetést folytatni?

aandm
csáó keresek olcsón webkamot
2-3000 forintért

Hafuzi Avni

repvez
UP!<#eljen>
repvez
Szeretnék egy-két részletet megtudni a "labtec webcam plus" USB kivitelû eszközröl.A neten nem sok info van rola.Aki már használt ilyet az mondja el a véleményét. Milyen képet produkál és mennyi a képfrissités egyebek.A TG-ben akcios és gondolkodok a vételén.Vagy a 4k árban milyen webkam lenne jo?
mrzed001
zzzelllen nem véd :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dardevil
A problémám sajnos nem oldódott meg. Egyébbként maga a telepítõ driver is nagyon nehezen ment fel és ez fogadott,
majd leszedtem és újra telepítve a kapott drivert nagy nehezen elindult a webcam. A netem pedig meghalt, egyszerûen semmi nem jön be. Másik driver sem jó !
Holnap viszem vissza, ennek nem így kellene mûködnie !

mrzed001
Akkor nincs mit tenni, keress drivert :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dardevil
A Netmeetenget nem próbáltam még, az XP pedig kéri a drivert.
Most keresek hozzá 1 újjab drivert.

mrzed001
szar a driver
Alapból XP nem ismeri fel? Próbáltad már netmeeting-gel?

dardevil
Sziasztok !
Vettem 1 Genius VideoCam Look webcamerát. Feltelepítem a hozzá kapott drivert, majd MSN-en kersztül szépen komunikál, van hang és kép.
Ekkor kezdõdik az én nagy bajom. Innentõl kezdve nem tudok csatlakozni a netre, letölteni, multiban játszani - semmit. Mintha nem lenne netem. Ha drivert törlöm a problémám nem oldódik meg. Csak a renszervisszaállítás segít.
Valakinek valami ötlet - mi lehet a gáz - xar a webcamera ?
Elõre is köszi !

pepy
köszi :)

Enjoy Wales! :D

mrzed001
Videobeszélgetésre ott a win csodaszép beépített NetMeeting-je
Ha valami minõségibbet szeretnél (esetleg töbrésztvevõs videókonferenciát), akkor a CuSeeMe-t ajánlom (5-ös verzsönnél tart talán)

sike
sziasztok
kéne egy olyan webcamos progi ami a felgontást is lehet álintani (a kép minöséget ) és igy nem szaggat a feltöltés
és sima képet ad de lehet az pixeles is akár de ne szaggasson
van olyan lehetöség?

-

Hi!
Segítsetek dönteni plz!! Három webkamerát néztem ki (leginkább az áruk miatt) de fogalmam sincs, melyiket vegyem!
Logithec QuickCam Express (4.750,-)
Labtec Webcam (4.750,-) NEM a pro!!
Genius VideoCam Express (4.000,-)
A gépem elég régi ócskavas: P II-es, win98-cal, a netem kábelnet -ha ezek számítanak...
Elõre is köszi!
pepy
Hi
Tudtok olyan progit amivel helyihálón /LAN/ lehet használni a webkamerát?

Enjoy Wales! :D

Dead
mostmár sikerült

Dead
Addig megvan, hogy bedugtam és felinstalálltam.
De pl az MSN nem érzékeli

Dead
Tudna, vki segíteni abban, hogy lehet beüzemelni egy Webkamerát?

akyyy
lcd monitorra szerelhetõ...tud meg potnosan a nevét

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A 8000 egy kicsit sok, ha körülnézel ennyiért már szines felvételi lehetõséggel rendelkezõt is lehet kapni, /pl.: ElektroPont/ üzleteiben.
Én nem venném meg a helyedben!

A 8000 egy kicsit sok, ha körülnézel ennyiért már szines felvételi lehetõséggel rendelkezõt is lehet kapni, /pl.: ElektroPont/ üzleteiben.
Én nem venném meg a helyedben!