168
Akarok venni egy Webkamerát, légyszi adjatok ötleteket
-
kingke #47
Kellene vennem egy web kamerát milyet és mit kell nézni?
ja és hogyan tudnám elérni a másik felet(Látni egymást)?
Milyen web oldalon keresztül?(Progon keresztül)?
-
Inquisitor #46 Kiegészítés:
Találtam MÁSIK Skype kiegészítőt:
http://www.vskype.com/
Remélem ez jó lesz, maximum 200 résztvevőt támogat :)) -
Inquisitor #45 "Hali!
Ismertek olyan progit ahol 3 ember tud egyszerre videóbeszélgetést folytatni?"
Próbáltam segíteni ... de már kifolyik a szemem, még se lelem a Google-ban!
Volt egy magyar oldal, ahol fent volt egy helyen az összes IP-telefon, messenger és Videokonferencia program vagy azok linkje.
(Ingyenesek is, meg fizetősök is!)
Ott az MSN-en kívűl 2 évvel ezelött volt 5 másik program, és abból 2db 4 ablakkal, 1 pedig 8-al is üzemelt! El lett külve egy számtech lapnak, hogy tegyék fel, de csak a telefonos részt pakolták fel, különben most meg tudnám nézni rajta.
Egynek se ugrik be a neve.
Elvileg a Skype-hoz van egy béta ingyenes Video kiegészítés ...
http://www.video4im.com/
Erről nincs infóm, de a screenshot alapján 3-at vagy 4-et tud kezelni. Persze kell hozzá a Skype is (a Skype nem nyilvános bétája, már 1,5 hónapja is tudta ezt plug-in nélkül, de még nem jött ki.) -
Inquisitor #44 Nekem is Genius-om van, simán sz*rok a driverei, 2005-ös modellem van, és egy béta!!! 2002-es drivert adnak hozzá! Időnként elállítodik, és csak akkor megy újra, ha ki-be dugdosom, és állíthatom MSN-ben a beállításoknál. Mondjuk érdekes módon mióta SP2 vana gépen, azóta nem csinálta. Videókártyához ugye meg semmi köze ... -
#43 És egyben utolsó is úgy látom :)) -
#42 Sziasztok! GENIUS webcam V4-em van és csak nagy feketeséget mutat! Megnéztem más gépén és ott nagyon jó volt a képminőség! lehet hogy nem megy az NVidia geforce 2 Mx/400-al? Mit lehet tenni? Csak értelmeset válaszoljatok, köszi
-
#41 Életed első hozzászólása -
#40 Ezt az értelmes hozzásszólást mire véljem?? -
badog #39 hgvj mjkjklnm -
#38 Hali!
Ismertek olyan progit ahol 3 ember tud egyszerre videóbeszélgetést folytatni? -
#37 csáó keresek olcsón webkamot
2-3000 forintért
-
#36 UP! -
#35 Szeretnék egy-két részletet megtudni a "labtec webcam plus" USB kivitelű eszközröl.A neten nem sok info van rola.Aki már használt ilyet az mondja el a véleményét. Milyen képet produkál és mennyi a képfrissités egyebek.A TG-ben akcios és gondolkodok a vételén.Vagy a 4k árban milyen webkam lenne jo? -
#34 zzzelllen nem véd :) -
#33 A problémám sajnos nem oldódott meg. Egyébbként maga a telepítő driver is nagyon nehezen ment fel és ez fogadott,
majd leszedtem és újra telepítve a kapott drivert nagy nehezen elindult a webcam. A netem pedig meghalt, egyszerűen semmi nem jön be. Másik driver sem jó !
Holnap viszem vissza, ennek nem így kellene működnie !
-
#32 Akkor nincs mit tenni, keress drivert :) -
#31 A Netmeetenget nem próbáltam még, az XP pedig kéri a drivert.
Most keresek hozzá 1 újjab drivert. -
#30 szar a driver
Alapból XP nem ismeri fel? Próbáltad már netmeeting-gel? -
#29 Sziasztok !
Vettem 1 Genius VideoCam Look webcamerát. Feltelepítem a hozzá kapott drivert, majd MSN-en kersztül szépen komunikál, van hang és kép.
Ekkor kezdődik az én nagy bajom. Innentől kezdve nem tudok csatlakozni a netre, letölteni, multiban játszani - semmit. Mintha nem lenne netem. Ha drivert törlöm a problémám nem oldódik meg. Csak a renszervisszaállítás segít.
Valakinek valami ötlet - mi lehet a gáz - xar a webcamera ?
Előre is köszi ! -
#28 köszi :) -
#27 Videobeszélgetésre ott a win csodaszép beépített NetMeeting-je
Ha valami minőségibbet szeretnél (esetleg töbrésztvevős videókonferenciát), akkor a CuSeeMe-t ajánlom (5-ös verzsönnél tart talán) -
#26 sziasztok
kéne egy olyan webcamos progi ami a felgontást is lehet álintani (a kép minöséget ) és igy nem szaggat a feltöltés
és sima képet ad de lehet az pixeles is akár de ne szaggasson
van olyan lehetöség? -
Csillag77 #25 Hi!
Segítsetek dönteni plz!! Három webkamerát néztem ki (leginkább az áruk miatt) de fogalmam sincs, melyiket vegyem!
Logithec QuickCam Express (4.750,-)
Labtec Webcam (4.750,-) NEM a pro!!
Genius VideoCam Express (4.000,-)
A gépem elég régi ócskavas: P II-es, win98-cal, a netem kábelnet -ha ezek számítanak...
Előre is köszi! -
#24 Hi
Tudtok olyan progit amivel helyihálón /LAN/ lehet használni a webkamerát? -
#23 mostmár sikerült
-
#22 Addig megvan, hogy bedugtam és felinstalálltam.
De pl az MSN nem érzékeli -
#21 Tudna, vki segíteni abban, hogy lehet beüzemelni egy Webkamerát?
-
#20 lcd monitorra szerelhető...tud meg potnosan a nevét -
Tanczinger #19 A 8000 egy kicsit sok, ha körülnézel ennyiért már szines felvételi lehetőséggel rendelkezőt is lehet kapni, /pl.: ElektroPont/ üzleteiben.
Én nem venném meg a helyedben! -
Tanczinger #18 A 8000 egy kicsit sok, ha körülnézel ennyiért már szines felvételi lehetőséggel rendelkezőt is lehet kapni, /pl.: ElektroPont/ üzleteiben.
Én nem venném meg a helyedben! -
#17 szevaztok haverom elakar adni neked egy Lg webkamerát de állítólag nemtud felvenni videót csak képet tud csinálni és 8000-ért akarja eladni a típust nemtudom csak azt hogy fekete és hogy LCD monitorra szerelhető.Szerintetek megéri? -
#16 www.legnet.hu -
#15 ilyen hülye dolgot nálunk is bevezethetnéek :D -
#14 hát..... ez itt en kicsit hülyén van, mert itt ahol lakom vna anet szolgáltató....és enenk van egy nagy előnye... akinek szintén olyna netje van mint nekem vagiys légnet, akkor azzal msnbe a 'dolgokat' villanó gyorsasággal történnek(file küldés, hangbeszélgetés, videózás! mert már volt szerencsém kipróbálni töbször is)
-
#13 jó,jó én is így vagyok, csak úgy mint hasznos dolgot, nem tudom értékelni :(
ha videó beszélgetés kell, akkor inkább már rendes kamera + digitalizáló.. -
#12 hát ismerőseimnek kamerázni....
amúgy lehet nincs értelme, de ha ingyen adnak nekem, én örömmle elfogadom :D
www.cooltv.hu oda van írva: akyyy nyert -
#11 mire használod a webkamerát? szvsz semmi értelme nincs.. -
#10 nemértem -
#9 én arról érdeklődnék hogy mi a fészkes fene értelme van ?? van egyáltalán létjogosultsága? -
#8 Sziasztok, erről a webkamcsiről érdeklődnék, hogy jó e:
Logitech QuickCam Messenger