Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
:O az nem lenne rossz otlet, megint sok ember kezdene foglalkozni vele, es nem utolso sorban eredetiben lenne meg nekik is :P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

úgy van de már megjelent ez a szám és a nexus mellé még a Painkiller gold -ot is hozzá csapták
931... szép kommentek vannak a nevek mellett.
Hallottátok, hogy a Game Star januári számában (azt hiszem abbana számban) az ajándék CD a Nexus lesz?
Na mindegy, ha jöttök, akkor a szerver "Nexus-Magyarország", és a jelszó: "Avalon"
Hali... valaki multin? :) Mostanában sokan feljöttünk, nem akar valaki még jönni multizni együtt? :)
Én a modokat nem nagyon szoktam, de az Everithing Change-t már próbáltam és most lesz az Angles Fall First, arra nagyon kíváncsi vagyok :)
csá!
szerintetek melyik a legjobb mod?(miért az?)
vki hamachin akarja tolni???

Ha van az országban LCD monitor 10 ezerért, akkor ezer örömmel :D... Egyébként ha lenne rá, már 2 éve vettem volna :P
Fenrir
Crt a katódsugárcsöves. Onnan lehet megismerni, hogy eléggé nagy a "mélysége" és kell egy idõ amíg bemelegszik a képernyõ. Ha sok a manid akkor vegyél egy monitort is, manapság már szinte "ingyen" vágják hozzád az LCD-ket :P

A halál csupán a kezdet...

Hát nem nagyon értek a típusaihoz, bevallom, de még a hosszúképrenyõs. Nem LCD meg a többi... karácsonyra annak örülök, ha egy memóriakártyával meg tudom magam lepni XD De remélem csak a videókártya szarakodik akkor... egy kis 32MBos darab, eljárt már felette az idõ; elég valószínû akkor.
Fenrir
Crt?

Agamemnon
Max a videokártya beállításinál a gammát (asszem) felnyomod, és máris világosabb lesz valamivel.

De szerintem lepd meg magad egyel karácsonyra :)

BEAST
akkor valoszinuleg nem tini a monitor, kezd "faradni" :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Figyeljetek... nem tudjátok, ha a képernyõm elkezd sötétülni (szóval hogy nem hirtelen sötétül el, hanem egyszerûen csak nem tudom világosra állítani, nagyon sötét), azzal tehetek valamit még, vagy inkább dobjam ki?
Akkor küldjél :)
Azzal is segítessz. Ha gondolod meg is írom helyetted, csak tudod nekem macera ismeretlen e-mail címek kiguberálása a semmiõl XD... egyébként sztem nekem tuti nem segítenének azok akik reklámozták most (pl PCDome) már tuti elegük van belõlem :D... amennyit nyaggattam már õket...
Randal
Kis nyûggel de megtehetik:)
Plusz még a különbözõ fanoldalaknak küldeném el.
Olyanoknak ahol játszanak Freelancerrel, Master of orionnal, stb. stb.
Azért ott is felfigyelnek az ilyenekre:)

TVelvet
Lehet azt kéne, hogy valami "nagyobb" magyar ujságot, ilyen gamer lapnak kéne írnod, hogy ha lennének olyan kedvesek picit a befolyásukat latba vetni, pl Gamestar, PCGURU. És küldjék el "Testvéroldalaiknak", és másnak is ha tudják. :) csak ezt nehéz elérni, de hátha rendesek :)
Fenrir
Nem azt mondom, hogy semmi értelme írni hiszen ha nem próbálkozunk nem lesz belõle semmi sem. Csak éppen nem lesz egyszerû külföldön is reklámozni.

Én már láttam. Az egyiken épp mólt héten volt fenn egy ókori-stratégiai PC petíciójának a hírdetése... valami Island volt a játé nevében, tök mindegy... de ez mekkora szinten lehet hülyeség, ha ezt nekik írom? Ha hülyeség lenne, nem kínlódnék egy fél órát a megírásával a levélnek meg még meg is keresni az elérhetõségeiket...
Fenrir
Meg kell, hogy mondjam: nem nagyon szoktak petíciókat reklámozni ilyen helyeken, legalábbis én még nem láttam. Gondolom azért mert sok közte a hülyeség és lehet, hogy ezzel árasztják el õket, azóta pedig élbõl törlik az ilyen leveket mint amit te is küldtél.

Õszintén... akkor most tulajdonképpen miért is vannak? Nem azért h az ilyen híreket leközöljék, leszedhessük a demókat és fórumban vitatkozhassunk'? Nos, ha nem olvassák el ezeket, akkor máris 2 ezek közül bukott.
Hát de azért...
Agamemnon
Lehet, hogy annyi ilyet kapnak, hogy belefáradtak...

Amúgy legalább egy megkaptuk, de... üzenetet illene küldeniük.

Miért van az h a hazai weboldalak akkor is válaszolnak ha annyira se nagy fontosságú a levél, mint egy wellnesshirdetés, a külföldiek meg az érdeklõdõlevélre se képesek legalább egy 'megkaptuk'-at sem küldeni?
Jah... mivel perpillanat nincs ami reklámozza....
Fenrir
744. Kicsit megakadt mostanában :)

Sir Quno Jedi
Bug az mindég vanik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Randal
Valóban az eddig látott egyik legjobb a maga mûfajában (IG2 mellett), csak a kergetõzés unalmas néha. Plusz, hogy a hajóim eltûnnek vhol a hipertérben és nem tudom õket sehogysem eltávolítani a listából:P

Sir Quno Jedi
Én imádok fejlesztegtni/építkezni, afféle architekt típusú mérnökember lévén. Fõleg defenzív offenzíván alapul a taktikám és hát az Ascendancy minden eddig megjelent játékot felülmúl etéren (magasan), mindamellett, hogy szórakoztató/kényelmes , nem egy uncsi Masters of Orion széria. (azt is szeretem pediglen)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Randal
Jó az az Ascendancy, csak marha unalmas már akkor amikor sorba foglalod el az ellen bolygóit.

Fenrir
Ehh...

Akkor orosz honlapon nem tudsz beírni fórumba? Én is tanulom azt elvileg, de nagyon nem megyek vele sokra XD
BEAST
Tegnap szortiroztam a regebbi CDimet es elokerult egy eredeti Haegemonia :) feltettem jatszottam vele, de most mashoz van hangulatom :/

Fenrir
Többet tudok oroszul mint franciául :)

Sir Quno Jedi
Én is petiztem. Mondjuk nekem az IG1-2 de fõleg a 2 az etalon, meg a Reunion, de azé a Nexus sem volt kutya.

IG2-höz hasonló játékot elfogadnék újat, még ugyanolyan grafóval is. De profi õspéldának ott a jó öreg Ascendancy.

Nem azért kérdezed h mi a fórum címe, h írsz bele? <#nevetes1>
Fenrir
Mithovamiért?

Nah beírtad, Fenrir?
jaaah :D
Fenrir
Nem hinném :)

Fenrir, tudsz franciául? :) Tök jó. :)
Köszi, Gripen :) a webo címe: (vagyis a fórumáé) http://www.jeuxactu.com/forums.html
Hellotók, szerintem a Nexus az egyik legjobb ûrhajószimulátoros-ûrcsatás játék, és én is szívesen fogadnék egy 2.részt. Megpróbálom pár külföldi fórumon is reklámozni a petíciót.
Fenrir
Mi az a webo? :)

Bocsi, eléggá elírtam: '"baj", fórumcímet" és 'keresse' :)
Szívesen :)... egy választ kaptam... :S A francia webo nem fogja reklámozni de a fórumot beajánlotta ahol be lehet náluk ezt íri... a semminél több. De van egy kis ba: nem tudok franciául -_- Van itt valaki aki tud? Odaadom a fórumcímwt is, csak leresse meg a Nexusosat, és írja be XD
TVelvet
Jól teszed, és köszi a fáradtságot. ^^
Most küldtem azokra a weboldalakra levelet, amik nem válaszoltak elõször (nem mindre, mert pl a francián nem igen találtam a contact-ot XD) de mivel legalább 5 szerkesztõjének küldtem külön-külön minden egyes weboldalnak, gondolom az egyik csak válaszol... nem fogok egyhamar leszállni róluk XD
Fenrir
Nem igaz mert 709 :P

De az a baj h elvileg egy kinti webo. kitette a reklámot, én mégsem találom a weboldalunkon... bár, még kitehetik.
De a többi weboldalnak, ami nem válaszolt, szerintetek küldjek még egy levelet? Hátha ha az egyik szerkesztõnek írok, akkor válaszolnak...
Agamemnon
taps