Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hallottátok, hogy a Game Star januári számában (azt hiszem abbana számban) az ajándék CD a Nexus lesz?
Én a modokat nem nagyon szoktam, de az Everithing Change-t már próbáltam és most lesz az Angles Fall First, arra nagyon kíváncsi vagyok :)
szerintetek melyik a legjobb mod?(miért az?)
vki hamachin akarja tolni???
A halál csupán a kezdet...
De szerintem lepd meg magad egyel karácsonyra :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azzal is segítessz. Ha gondolod meg is írom helyetted, csak tudod nekem macera ismeretlen e-mail címek kiguberálása a semmiõl XD... egyébként sztem nekem tuti nem segítenének azok akik reklámozták most (pl PCDome) már tuti elegük van belõlem :D... amennyit nyaggattam már õket...
Plusz még a különbözõ fanoldalaknak küldeném el.
Olyanoknak ahol játszanak Freelancerrel, Master of orionnal, stb. stb.
Azért ott is felfigyelnek az ilyenekre:)
Amúgy legalább egy megkaptuk, de... üzenetet illene küldeniük.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
IG2-höz hasonló játékot elfogadnék újat, még ugyanolyan grafóval is. De profi õspéldának ott a jó öreg Ascendancy.
De a többi weboldalnak, ami nem válaszolt, szerintetek küldjek még egy levelet? Hátha ha az egyik szerkesztõnek írok, akkor válaszolnak...