2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#1936 1293. -
RiaValkyre #1935 De ha gondoljátok - és mivel a 3. magyaro.szerver is betellt - csináltunk egy negyediket is. ... Még mindig mennyien vagyunk!
Szal' Nexus-Mo4 és a jelszava "Sharon".
És megtaláltam az egyetlen működő Hamachi szerverét a játék honlapjának (nexusthegame.com), "NexusMulti" és a jelszava 'a2b2c2d2'... csak angolul beszélőknek! -
RiaValkyre #1934 Jah.. :) Ott van a főmenüben fentről a negyedik sáv. -
#1933 Bekapcsolod a játékban:) -
Kindgrind #1932 Hellosztok! Nekem a játék nem magyar nyelven van meg nincs valami megoldás rá h magyar legyen? -
RiaValkyre #1931 :p Nem, ezt széttszórtságnak hívják. -
Masakari #1930 netes serverek már nincsenek mert már nem támogatják a játékot..ezzel csesztám rá én is amikor 2 éve megvettema játékot..örültem erre meg nincs netes server..érdemes felmenni a játék hivatalos oldalára és ott a forumon szétnézni van pár hamacsi cím felirva amin játszani szoktak -
#1929 Ezt hívják női logikának? :) -
RiaValkyre #1928 :) Bocsi. De megszoktam, h mindegyikhez Avalon a jelszó, kivéve ez :D -
#1927 Egyszer csak sikerül eltalálni :P -
RiaValkyre #1926 Akkor próbáld meg ezzel a jelszóval: BridgeHead. Mert nem tudom, hogy a 2. vagy a 3. szervernek van-e 'Avalon' jelszava. De ezek szerint nem a 3.-nak :D -
Anubisk #1925 engem nem enged fel oda... azt írja a jelszó nem stimmel. -
RiaValkyre #1924 Nexus-Mo3 és a jelszó: Avalon. Remélem ez a szerver még nincs tele. -
Anubisk #1923 és mik az adatok a hamachi szeróra? -
RiaValkyre #1922 Állandóan futó szerver nincs, fel kell menned Hamachira, ott kérni vkit h játszon veled és ti magatoknak csinálni szervert. És amíg ti ki nem léptek, addig fut a szerver. -
Anubisk #1921 Sziasztok
Hamachin játszotok vagy simán neten? -
#1920 Lanon keresztül egyből felmegy valamelyik szerverre, az király! Amugy hány olyan server van amelyik állandóan fut? -
RiaValkyre #1919 Jelentkezz fel Hamachira, majd a játék multijában LANon hozzatok létre szervert és játszatok azon. Így egyből fel fog csatlakozni. Neten át valóban nem tud csatlakozni :S -
#1918 Csak azért kérdezem, mert hogy sokáig csatlakozik és semmi nem történik, most mi a teendő ilyenkor? -
RiaValkyre #1917 Nah, ezer már meg van... -
RiaValkyre #1916 Vannak. -
#1915 Serverek még vannak? -
RiaValkyre #1914 Ha régen jól ment, akkor lehet az op rendszer hibája, vagy valami kezd 'megöröegedni' a gépedben, patch azon sajna nem fog segíteni.
A magyarosítás hozzá jár, a főmenüben felülről a 4. gomb, a 'language'... ha nincs, akkor szerintem nem lehet mit tenni, szerezz be egyet, amin van - elvileg mindegyiken van -. -
#1913 2 kérdésem lenne :D Ha nekem angol verzióm van és maygarítani akarom akkor mit kel lcsinálnom, mert sehol nem találtam huonosítást, a másik hogy miylen patch kell hozzá hogy ne szagasson mert 6600GT val 3.2 pentium procivel meg 512 rammal alig tudok vele játszani, mert swappolgat összevissza pedig a régi konfigomon jól ment! -
RiaValkyre #1912 Nah,950! De nincs vmi ötletetek, hogy hogyan győzhetnénk meg az egyik külföldi oldalt, hogy segítsen? -
#1911 ^_^ -
RiaValkyre #1910 És mivan ha azt mondom, h már rég nem fagyok le 5 percenként? :P Hmmm? -
#1909 Nos ha nagyon kellek akkor felrakom újra a játékot és a hamachi-t, de mostmár hostolhatna olyan is szervert aki nem fagy le 5 percenként :) -
RiaValkyre #1908 Bertelt a magyar szerver...?! Most nézem csak...remek, akkor aki akarna még jönni, annak Nexus-Mo2 és a jelszó szintén Avalon. :) -
RiaValkyre #1907 Pontosan. :) Akkor bocsánat: a Decemberi szám az. :) -
#1906 :O az nem lenne rossz otlet, megint sok ember kezdene foglalkozni vele, es nem utolso sorban eredetiben lenne meg nekik is :P -
ricsa008 #1905 úgy van de már megjelent ez a szám és a nexus mellé még a Painkiller gold -ot is hozzá csapták -
RiaValkyre #1904 931... szép kommentek vannak a nevek mellett.
Hallottátok, hogy a Game Star januári számában (azt hiszem abbana számban) az ajándék CD a Nexus lesz? -
RiaValkyre #1903 Na mindegy, ha jöttök, akkor a szerver "Nexus-Magyarország", és a jelszó: "Avalon" -
RiaValkyre #1902 Hali... valaki multin? :) Mostanában sokan feljöttünk, nem akar valaki még jönni multizni együtt? :)
Én a modokat nem nagyon szoktam, de az Everithing Change-t már próbáltam és most lesz az Angles Fall First, arra nagyon kíváncsi vagyok :) -
dave42 #1901 csá!
szerintetek melyik a legjobb mod?(miért az?)
vki hamachin akarja tolni??? -
RiaValkyre #1900 Ha van az országban LCD monitor 10 ezerért, akkor ezer örömmel :D... Egyébként ha lenne rá, már 2 éve vettem volna :P -
#1899 Crt a katódsugárcsöves. Onnan lehet megismerni, hogy eléggé nagy a "mélysége" és kell egy idő amíg bemelegszik a képernyő. Ha sok a manid akkor vegyél egy monitort is, manapság már szinte "ingyen" vágják hozzád az LCD-ket :P -
RiaValkyre #1898 Hát nem nagyon értek a típusaihoz, bevallom, de még a hosszúképrenyős. Nem LCD meg a többi... karácsonyra annak örülök, ha egy memóriakártyával meg tudom magam lepni XD De remélem csak a videókártya szarakodik akkor... egy kis 32MBos darab, eljárt már felette az idő; elég valószínű akkor. -
#1897 Crt?