2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Fenrir
    1293.
  • RiaValkyre
    De ha gondoljátok - és mivel a 3. magyaro.szerver is betellt - csináltunk egy negyediket is. ... Még mindig mennyien vagyunk!
    Szal' Nexus-Mo4 és a jelszava "Sharon".
    És megtaláltam az egyetlen működő Hamachi szerverét a játék honlapjának (nexusthegame.com), "NexusMulti" és a jelszava 'a2b2c2d2'... csak angolul beszélőknek!
  • RiaValkyre
    Jah.. :) Ott van a főmenüben fentről a negyedik sáv.
  • Randal
    Bekapcsolod a játékban:)
  • Kindgrind
    Hellosztok! Nekem a játék nem magyar nyelven van meg nincs valami megoldás rá h magyar legyen?
  • RiaValkyre
    :p Nem, ezt széttszórtságnak hívják.
  • Masakari
    netes serverek már nincsenek mert már nem támogatják a játékot..ezzel csesztám rá én is amikor 2 éve megvettema játékot..örültem erre meg nincs netes server..érdemes felmenni a játék hivatalos oldalára és ott a forumon szétnézni van pár hamacsi cím felirva amin játszani szoktak
  • Fenrir
    Ezt hívják női logikának? :)
  • RiaValkyre
    :) Bocsi. De megszoktam, h mindegyikhez Avalon a jelszó, kivéve ez :D
  • Fenrir
    Egyszer csak sikerül eltalálni :P
  • RiaValkyre
    Akkor próbáld meg ezzel a jelszóval: BridgeHead. Mert nem tudom, hogy a 2. vagy a 3. szervernek van-e 'Avalon' jelszava. De ezek szerint nem a 3.-nak :D
  • Anubisk
    engem nem enged fel oda... azt írja a jelszó nem stimmel.
  • RiaValkyre
    Nexus-Mo3 és a jelszó: Avalon. Remélem ez a szerver még nincs tele.
  • Anubisk
    és mik az adatok a hamachi szeróra?
  • RiaValkyre
    Állandóan futó szerver nincs, fel kell menned Hamachira, ott kérni vkit h játszon veled és ti magatoknak csinálni szervert. És amíg ti ki nem léptek, addig fut a szerver.
  • Anubisk
    Sziasztok

Hamachin játszotok vagy simán neten?
  • underground2
    Lanon keresztül egyből felmegy valamelyik szerverre, az király! Amugy hány olyan server van amelyik állandóan fut?
  • RiaValkyre
    Jelentkezz fel Hamachira, majd a játék multijában LANon hozzatok létre szervert és játszatok azon. Így egyből fel fog csatlakozni. Neten át valóban nem tud csatlakozni :S
  • underground2
    Csak azért kérdezem, mert hogy sokáig csatlakozik és semmi nem történik, most mi a teendő ilyenkor?
  • RiaValkyre
    Nah, ezer már meg van...
  • RiaValkyre
    Vannak.
  • underground2
    Serverek még vannak?
  • RiaValkyre
    Ha régen jól ment, akkor lehet az op rendszer hibája, vagy valami kezd 'megöröegedni' a gépedben, patch azon sajna nem fog segíteni.
    A magyarosítás hozzá jár, a főmenüben felülről a 4. gomb, a 'language'... ha nincs, akkor szerintem nem lehet mit tenni, szerezz be egyet, amin van - elvileg mindegyiken van -.
  • R4VII
    2 kérdésem lenne :D Ha nekem angol verzióm van és maygarítani akarom akkor mit kel lcsinálnom, mert sehol nem találtam huonosítást, a másik hogy miylen patch kell hozzá hogy ne szagasson mert 6600GT val 3.2 pentium procivel meg 512 rammal alig tudok vele játszani, mert swappolgat összevissza pedig a régi konfigomon jól ment!
  • RiaValkyre
    Nah,950! De nincs vmi ötletetek, hogy hogyan győzhetnénk meg az egyik külföldi oldalt, hogy segítsen?
  • BEAST #1911
    ^_^
  • RiaValkyre
    És mivan ha azt mondom, h már rég nem fagyok le 5 percenként? :P Hmmm?
  • Fenrir
    Nos ha nagyon kellek akkor felrakom újra a játékot és a hamachi-t, de mostmár hostolhatna olyan is szervert aki nem fagy le 5 percenként :)
  • RiaValkyre
    Bertelt a magyar szerver...?! Most nézem csak...remek, akkor aki akarna még jönni, annak Nexus-Mo2 és a jelszó szintén Avalon. :)
  • RiaValkyre
    Pontosan. :) Akkor bocsánat: a Decemberi szám az. :)
  • BEAST #1906
    :O az nem lenne rossz otlet, megint sok ember kezdene foglalkozni vele, es nem utolso sorban eredetiben lenne meg nekik is :P
  • ricsa008
    úgy van de már megjelent ez a szám és a nexus mellé még a Painkiller gold -ot is hozzá csapták
  • RiaValkyre
    931... szép kommentek vannak a nevek mellett.
    Hallottátok, hogy a Game Star januári számában (azt hiszem abbana számban) az ajándék CD a Nexus lesz?
  • RiaValkyre
    Na mindegy, ha jöttök, akkor a szerver "Nexus-Magyarország", és a jelszó: "Avalon"
  • RiaValkyre
    Hali... valaki multin? :) Mostanában sokan feljöttünk, nem akar valaki még jönni multizni együtt? :)
    Én a modokat nem nagyon szoktam, de az Everithing Change-t már próbáltam és most lesz az Angles Fall First, arra nagyon kíváncsi vagyok :)
  • dave42
    csá!
    szerintetek melyik a legjobb mod?(miért az?)
    vki hamachin akarja tolni???
  • RiaValkyre
    Ha van az országban LCD monitor 10 ezerért, akkor ezer örömmel :D... Egyébként ha lenne rá, már 2 éve vettem volna :P
  • Fenrir
    Crt a katódsugárcsöves. Onnan lehet megismerni, hogy eléggé nagy a "mélysége" és kell egy idő amíg bemelegszik a képernyő. Ha sok a manid akkor vegyél egy monitort is, manapság már szinte "ingyen" vágják hozzád az LCD-ket :P
  • RiaValkyre
    Hát nem nagyon értek a típusaihoz, bevallom, de még a hosszúképrenyős. Nem LCD meg a többi... karácsonyra annak örülök, ha egy memóriakártyával meg tudom magam lepni XD De remélem csak a videókártya szarakodik akkor... egy kis 32MBos darab, eljárt már felette az idő; elég valószínű akkor.
  • Fenrir
    Crt?