2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Timurka #1976 Sziasztok.
Én csak most ismerkedek a Nexussal. De máris akadt egy gondom. Elakadtam ott, ahol az aszteroidáknál, a kémet kellene megmentenem. Odáig eljutottam, hogy a sokadik próbálkozásra a 4 hajó közül kettőt elintéztem, de a kémet nem sikerült megmenteni. Próbáltam szkennelni, kommandót küldeni érte, de nem sikerült.
Mi a megoldása a pályának? -
Kanqukac #1975 Csa all!
Nos van ez a hiba:
blablabla....
File: dspace.cpp
Sor: 542
blablabla
Es van ra egy megoldas vagyis kettő:
elso megoldas:-egy laza csuklomozdulattal atallitod a kepernyofelbontasodat 1024x768-ra és tádááám müxik is
-masodik megoldas: kicsit bonyolultabb es ova intek tole mindenkit(mondjuk ha nem szereted hogy az ikonjaid az asztalodon ugy nezzenek ki mint a hanyas akkor ezt hasznalod)...noss a menete a kovetkező.
Lőj egy STARTMenu/Futattas/regedit-et
aztan megkeresed ezt a ket sort:Display_Height és Display_Width
majd ertelemszeruen atirod(szigoruan decimalis modban) a monitor felbontasodra...
ennyi
de azert egy kis példa 1680x1050 es felbontasban...
Display_Height 41a
Display_Width 690
ennyi tovabbi jo jatekot!!! -
foxesh #1974 Nekem egyik napról a másikra eltűnt az összes mentésem........
El tudna küldeni valaki egy 100%-os mentést, amiben az összes autosave megvan? -
#1973 Eddig emlékeim szerint csak hamachi-val ment a multi mert a masterserver is már működésképtelen. -
Evenin #1972 üdv! nem tudok multizni mert egyszerűen nem találok szervert:S mi ennek az oka?:S vagy én baszok el valamit addig eljutok hogy többjátékos mód meg hoyg szerverlista frissités aztán semmi:S -
#1971 Valaki kipróbálta már a nexushoz a stargate modot?
most szedtem le és mivel a kedvenc sorozatom kíváncsi vagyok
milyen feelingje lessz Daedalussal szétszedni egy lidérc kaptárat... -
#1970 Ilyenem még nekem sem volt soha.
Milyen operációs rendszered van? -
#1969 Hmmm, nekem sosem csinálta. -
#1968 Hali! Nekem 5-10 percenként kifagy kékhalállal,vkinek van valami ötlete? -
ZaKa007 #1967 Remélem még akad pár nexus fan
sajna minden hamachi server betellt, ezért csináltam egyet
neve: Nexus2009
jelszó: 123456 -
Sanyax #1966 Kinek van kedve játszani ? a nexussal ?
Új hálózat :
Neve : Nexus_2009
Jelszó : 123456
Létrehozás : 2009.04.24 15:50
Várok mindenkit aki játszani akar.
A hálózaton maximum 30 felhasználó fér el.
Üdv Sanyax
-
#1965 Stealth, a bázist megközelíted kb 15 km-re, ráküldöd a vadászokat, hogy kilőjjék a blokkolót. Könnyedén szétszedik nálam, és lézer távba nem is megyek, illetve amint kiküldtem őket, egyből kapcsolom, hogy töltse a pajzsot. -
Trantorius #1964 Hello, valaki segítene a végigjátszásba. Itt akadtam el:
MISSION 14: Titan(Titán)
Ki kéne lőnöm a bázis IP Blokkoloját de bármit csinálok szét lőnek.
Próbáltam vadászokat ráküldeni, felszereltem a hajot nehéz lézzerrel azzal szétlőni de sehogysem sikerült.
Letöltöttem +4-es trainert, de annál meg folyton befagy a játék ha bekapcsolom. Nekem az is jó lenne ha elmondanátok hogy mért fagy be a trainertől a game.
Leirom mivel probálkoztam: Start-> Álcázom a hajot majd elindulok a bázisfele,mikor szólnak hogy lötávba vagyok kiküldöm a Naszádokat és elkezdem lőni célzottan az IP blokkolot mindennel amim van(pajzs 200%) A naszádok nem szopkták sokáig birni. Amikor végre sikerül kinyirnom az IP blokkolot 200%-ra rakom a hajtomüvet(ilyenkor már alig van energiám) és megprobálok elmenekülni. Ilyenkor szoktam meghalni,mégannyi idöm sincs átlagba hogy megfordulhasson a hajom->BUMM
(és ez volteddig alegjobb probálkozásom) -
Malus #1963 Sziasztok! Nekem is olyan problémám lenne mint Lamperd99-nek hogy amikor felteszem a cracket vagyis azt a két fájlt akkor a nexus_DX8 hibás vagy nem tudom de sajnos így nem tudok játszani ezzel a remek játékkal..... Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?!
Előre is köszönöm!
u.i.: directx 9c aug van fent a gépemen. -
LuckyXX #1962 Sziasztok. Hamachin játsza még valaki?? Mert az öszes magyar szerver tele van, én is most vettem elő ujra a játékot.
Ja, nekem semmi gondom nem volt a végigjátszással, egy kicsit megszenvedtem vele, de így volt az érdekes, ugy nincs benne semmi kihívás ha egyből sikerül minden. -
lampard99 #1961 hello feltetetem a játékot és a2 cracket be raktam és mikor elindítom Nexus Dx8 ERROrt ír ki mi a teendő? -
#1960 Sziasztok!
B5 és Battlestar Mod
http://b5col.firstones.com/
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/nexusthejupiterincident/mod.html -
Sas55113 #1959 felvettelek. -
Sas55113 #1958 Hello!
Vlki játszott már a Stargate moddal? Mi a véleményetek róla? Szerintem egész jó , csak az az egy hibája , hogy a földi hajókat nagyon feltápolták... a 304b asgard fegyókkal mindent kinyír... -
leopard26 #1957 Stargate mod,Star Trek mod!
Star Trek: http://files.filefront.com/AOW+Beta+v1+0cexe/;9005110;/fileinfo.html
Stargate(Csillagkapu):
http://files.filefront.com/Stargate+Mod+War+Begins+Beta068rar/;12843094;/fileinfo.html
A telepített játék után a Mod mappába kell tenni őket ha jól emlékszem! -
leopard26 #1956 Na császtok!Van még olyan elvetemült aki játszik ezzel neten?Mert jó lenne,főleg Stargate móddal!Ha lenne valaki itt az msn cím:[email protected] -
#1955 Steamen pl. -
Sas55113 #1954 Üdv!
Hol lehetne megvásárolni a játékot? -
#1953 Tessék, ha tudsz angolul:
Katt -
Tompek #1952 Sziasztok!
Elővettem az 1 éve félrerakott Nexusomat a fórum hatására! :o)
Segítséget szeretnék kérni az osonós fejezethez, amikor a bólygók közt bújkálva kell elérni az ellent!
Azért lett félrerakva, mert vagy 50x is észrevettek és meguntam a tötyögést.. :o(
Eéőre is köszi! -
#1951 anno emléxem hogy azzal a pályával nagyon sokat szarakodtam mikor a bogár főhajót vagy mit kellett kilőni. az játékospályafutásom egyik legdurvább élménye:S de megcsináltam végülis:) -
#1950 na skacok megint elkezdem a gémet. anno eljutottam addig a rubikkockáig vagy miig:D azért hagytam abba mert túl hosszúak voltak a csaták, de akkor még nem voltam ilyen képzett "űrstratéga":D homeworldök ugye;)
tudtok jó modokat hozzá, vagy valami más kisebb módosítást amitől jobb lesz a játék? -
#1949 A problema eleve ott kezdodik hogy a TE szintedet allitod be tokeletesnek, es barmi amit mar te sem vagy kepes megcsinalni az lehetetlen. Szerintem gondold at ujra. Minden kuldetesnek megvan a maga trukkje, ha mashogy nem megy olvass vegigjatszast. -
#1948 Hát azi mert egy szarfos MI van benne. A Starportalos az tényleg lehetetlen. 10x próbáltam meg és bazi nagy csalás az egész. Kilövöm a két kisebb hajót az ostrom lézerrel. Vadászokkal szétlövöm a nagyobb hajtóművét, persze 3 tartalék is van úgyhogy...(csalás) lövés kellen még a nagyobb h felrobabnjon de az MI annyira csaló szar h a hajóim 3x is feltöltik azt a rohadt lézert de semmi. Elkanyarodik, el megy bóklászni magától...Ennyit az irányításról. Az az utolsó hajó,persze hajtó nélkül is billó kilómerról is beugrik a kapuba és kész.... VERESÉG
Jó nagy hülyeség -.- -
#1947 Kétszer már végigjátszottam a játékot, tényleg lehetetlen... -
#1946 Hát igen, Titán küldetés. 1 vs 3 csatahajó + supererőd. Esélyes nagy.
Ez a pálya remekül tükrözi h egy rakás szar játék. A készítők oylan dolgora nem gondoltak... -.- Ez a küldit nem tudom megcsinálni. LEHETETLEN
1 hiába álcázom a hajót uygan úgy lőnek. (mind1)
2 nincs lézer a hajómon, a feladat egyszerő érj el az erődhöz, bírd ki és lőd ki az IP micsodáját->LÉZER KELL ami ha nincs a hajódon (és a hülye resource pont miatt nem is tudsz rá rakni) akkor ENNNYI ITT VÉGE IS AZ egyész játéknak. Lehet előről kezdeni... -
Masakari #1945 énis most akarom ujra elkezdeni,de most a legnehezebben hogy legyen kihívás:D -
#1944 Én most kezdtem újra singlében, de jól elfelejtettem játszani vele, küszködök rendesen.. :) -
Masakari #1943 valaki még játszik vele/multizik vele? -
RiaValkyre #1942 Mostanában már boltokban is van o_O A minap fedeztem fel itt, nem is egy helyen... de annyi kb, mint az IG 2
2015 -
#1941 Meg lehet venni steamen, 12 dollár (kevesebb mint 2000 Ft). -
#1940 lál fórumba email cim. majd megy rá a sok spam:D -
#1939 Sziasztok!
Valaki el tudná nekem küldeni a Titan nevü pálya utáni mentését, mert engem már nagyon kikészít!? MIndennel próbálkoztam már desehogy sem akar összejönni.
Cím: [email protected]
Előre is TÉHÁIKSZ! -
bgabor #1938 Sziasztok!
Én azt szeretném tudni, honnan lehet lerölteni az Universe at War Sart Trek modot a játékhoz. Azt hiszem a 2.2.4-es verzió az utolsó.
Tudomásom szerint EZ az egyetlen link, de már ez sem él. -
Ratmusic #1937 hali
elakadtam a 12. pályánál amikor a felderítőnek kell segíteni. a gond az h nem találom. először mondják h látnak vmi a radaron aztán eltűnik. ez az izét követem és mikor odaérek mellé...hát izé nincs ott semmi. aztán akadnak ien furcsaságok is h a gorgok lőnek az űrbe és látom h a semmibe becsapódik a lövedék. aztán küldetés vége mert meghalt a felderítő. grafikai hiba?