Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehetne megvásárolni a játékot?
Elõvettem az 1 éve félrerakott Nexusomat a fórum hatására! :o)
Segítséget szeretnék kérni az osonós fejezethez, amikor a bólygók közt bújkálva kell elérni az ellent!
Azért lett félrerakva, mert vagy 50x is észrevettek és meguntam a tötyögést.. :o(
Eéõre is köszi!
Waaaaaagh!
tudtok jó modokat hozzá, vagy valami más kisebb módosítást amitõl jobb lesz a játék?
Waaaaaagh!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jó nagy hülyeség -.-
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez a pálya remekül tükrözi h egy rakás szar játék. A készítõk oylan dolgora nem gondoltak... -.- Ez a küldit nem tudom megcsinálni. LEHETETLEN
1 hiába álcázom a hajót uygan úgy lõnek. (mind1)
2 nincs lézer a hajómon, a feladat egyszerõ érj el az erõdhöz, bírd ki és lõd ki az IP micsodáját->LÉZER KELL ami ha nincs a hajódon (és a hülye resource pont miatt nem is tudsz rá rakni) akkor ENNNYI ITT VÉGE IS AZ egyész játéknak. Lehet elõrõl kezdeni...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
2015
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki el tudná nekem küldeni a Titan nevü pálya utáni mentését, mert engem már nagyon kikészít!? MIndennel próbálkoztam már desehogy sem akar összejönni.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Cím: [email protected]
Elõre is TÉHÁIKSZ!
Én azt szeretném tudni, honnan lehet lerölteni az Universe at War Sart Trek modot a játékhoz. Azt hiszem a 2.2.4-es verzió az utolsó.
Tudomásom szerint EZ az egyetlen link, de már ez sem él.
elakadtam a 12. pályánál amikor a felderítõnek kell segíteni. a gond az h nem találom. elõször mondják h látnak vmi a radaron aztán eltûnik. ez az izét követem és mikor odaérek mellé...hát izé nincs ott semmi. aztán akadnak ien furcsaságok is h a gorgok lõnek az ûrbe és látom h a semmibe becsapódik a lövedék. aztán küldetés vége mert meghalt a felderítõ. grafikai hiba?
Szal' Nexus-Mo4 és a jelszava "Sharon".
És megtaláltam az egyetlen mûködõ Hamachi szerverét a játék honlapjának (nexusthegame.com), "NexusMulti" és a jelszava 'a2b2c2d2'... csak angolul beszélõknek! <#vigyor4>#vigyor4>
Hamachin játszotok vagy simán neten?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
A magyarosítás hozzá jár, a fõmenüben felülrõl a 4. gomb, a 'language'... ha nincs, akkor szerintem nem lehet mit tenni, szerezz be egyet, amin van - elvileg mindegyiken van -.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A halál csupán a kezdet...