2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Timurka
    Sziasztok.

Én csak most ismerkedek a Nexussal. De máris akadt egy gondom. Elakadtam ott, ahol az aszteroidáknál, a kémet kellene megmentenem. Odáig eljutottam, hogy a sokadik próbálkozásra a 4 hajó közül kettőt elintéztem, de a kémet nem sikerült megmenteni. Próbáltam szkennelni, kommandót küldeni érte, de nem sikerült.
    Mi a megoldása a pályának?
  • Kanqukac
    Csa all!
    Nos van ez a hiba:

blablabla....
    File: dspace.cpp
    Sor: 542
    blablabla

Es van ra egy megoldas vagyis kettő:
    elso megoldas:-egy laza csuklomozdulattal atallitod a kepernyofelbontasodat 1024x768-ra és tádááám müxik is
    -masodik megoldas: kicsit bonyolultabb es ova intek tole mindenkit(mondjuk ha nem szereted hogy az ikonjaid az asztalodon ugy nezzenek ki mint a hanyas akkor ezt hasznalod)...noss a menete a kovetkező.
    Lőj egy STARTMenu/Futattas/regedit-et
    aztan megkeresed ezt a ket sort:Display_Height és Display_Width
    majd ertelemszeruen atirod(szigoruan decimalis modban) a monitor felbontasodra...
    ennyi
    de azert egy kis példa 1680x1050 es felbontasban...

Display_Height 41a
    Display_Width 690

ennyi tovabbi jo jatekot!!!
  • foxesh
    Nekem egyik napról a másikra eltűnt az összes mentésem........
    El tudna küldeni valaki egy 100%-os mentést, amiben az összes autosave megvan?
  • Fenrir
    Eddig emlékeim szerint csak hamachi-val ment a multi mert a masterserver is már működésképtelen.
  • Evenin
    üdv! nem tudok multizni mert egyszerűen nem találok szervert:S mi ennek az oka?:S vagy én baszok el valamit addig eljutok hogy többjátékos mód meg hoyg szerverlista frissités aztán semmi:S
  • Phoenix lord
    Valaki kipróbálta már a nexushoz a stargate modot?

most szedtem le és mivel a kedvenc sorozatom kíváncsi vagyok

milyen feelingje lessz Daedalussal szétszedni egy lidérc kaptárat...
  • Fenrir
    Ilyenem még nekem sem volt soha.

Milyen operációs rendszered van?
  • Agamemnon
    Hmmm, nekem sosem csinálta.
  • aricsi
    Hali! Nekem 5-10 percenként kifagy kékhalállal,vkinek van valami ötlete?
  • ZaKa007
    Remélem még akad pár nexus fan
    sajna minden hamachi server betellt, ezért csináltam egyet
    neve: Nexus2009
    jelszó: 123456
  • Sanyax
    Kinek van kedve játszani ? a nexussal ?

Új hálózat :

Neve : Nexus_2009
    Jelszó : 123456
    Létrehozás : 2009.04.24 15:50

Várok mindenkit aki játszani akar.

A hálózaton maximum 30 felhasználó fér el.

Üdv Sanyax
  • Agamemnon
    Stealth, a bázist megközelíted kb 15 km-re, ráküldöd a vadászokat, hogy kilőjjék a blokkolót. Könnyedén szétszedik nálam, és lézer távba nem is megyek, illetve amint kiküldtem őket, egyből kapcsolom, hogy töltse a pajzsot.
  • Trantorius
    Hello, valaki segítene a végigjátszásba. Itt akadtam el:

MISSION 14: Titan(Titán)

Ki kéne lőnöm a bázis IP Blokkoloját de bármit csinálok szét lőnek.
    Próbáltam vadászokat ráküldeni, felszereltem a hajot nehéz lézzerrel azzal szétlőni de sehogysem sikerült.

Letöltöttem +4-es trainert, de annál meg folyton befagy a játék ha bekapcsolom. Nekem az is jó lenne ha elmondanátok hogy mért fagy be a trainertől a game.

Leirom mivel probálkoztam: Start-> Álcázom a hajot majd elindulok a bázisfele,mikor szólnak hogy lötávba vagyok kiküldöm a Naszádokat és elkezdem lőni célzottan az IP blokkolot mindennel amim van(pajzs 200%) A naszádok nem szopkták sokáig birni. Amikor végre sikerül kinyirnom az IP blokkolot 200%-ra rakom a hajtomüvet(ilyenkor már alig van energiám) és megprobálok elmenekülni. Ilyenkor szoktam meghalni,mégannyi idöm sincs átlagba hogy megfordulhasson a hajom->BUMM
    (és ez volteddig alegjobb probálkozásom)
  • Malus
    Sziasztok! Nekem is olyan problémám lenne mint Lamperd99-nek hogy amikor felteszem a cracket vagyis azt a két fájlt akkor a nexus_DX8 hibás vagy nem tudom de sajnos így nem tudok játszani ezzel a remek játékkal..... Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?!

Előre is köszönöm!

u.i.: directx 9c aug van fent a gépemen.
  • LuckyXX
    Sziasztok. Hamachin játsza még valaki?? Mert az öszes magyar szerver tele van, én is most vettem elő ujra a játékot.

Ja, nekem semmi gondom nem volt a végigjátszással, egy kicsit megszenvedtem vele, de így volt az érdekes, ugy nincs benne semmi kihívás ha egyből sikerül minden.
  • lampard99
    hello feltetetem a játékot és a2 cracket be raktam és mikor elindítom Nexus Dx8 ERROrt ír ki mi a teendő?
  • hardegen
    Sziasztok!
    B5 és Battlestar Mod
    http://b5col.firstones.com/
    http://www.strategyinformer.com/pc/mods/nexusthejupiterincident/mod.html
  • Sas55113
    felvettelek.
  • Sas55113
    Hello!

Vlki játszott már a Stargate moddal? Mi a véleményetek róla? Szerintem egész jó , csak az az egy hibája , hogy a földi hajókat nagyon feltápolták... a 304b asgard fegyókkal mindent kinyír...
  • leopard26
    Stargate mod,Star Trek mod!

Star Trek: http://files.filefront.com/AOW+Beta+v1+0cexe/;9005110;/fileinfo.html

Stargate(Csillagkapu):
    http://files.filefront.com/Stargate+Mod+War+Begins+Beta068rar/;12843094;/fileinfo.html

A telepített játék után a Mod mappába kell tenni őket ha jól emlékszem!
  • leopard26
    Na császtok!Van még olyan elvetemült aki játszik ezzel neten?Mert jó lenne,főleg Stargate móddal!Ha lenne valaki itt az msn cím:[email protected]
  • Fenrir
    Steamen pl.
  • Sas55113
    Üdv!

Hol lehetne megvásárolni a játékot?
  • Fenrir
    Tessék, ha tudsz angolul:

Katt
  • Tompek
    Sziasztok!

Elővettem az 1 éve félrerakott Nexusomat a fórum hatására! :o)
    Segítséget szeretnék kérni az osonós fejezethez, amikor a bólygók közt bújkálva kell elérni az ellent!
    Azért lett félrerakva, mert vagy 50x is észrevettek és meguntam a tötyögést.. :o(

Eéőre is köszi!
  • Djuree
    anno emléxem hogy azzal a pályával nagyon sokat szarakodtam mikor a bogár főhajót vagy mit kellett kilőni. az játékospályafutásom egyik legdurvább élménye:S de megcsináltam végülis:)
  • Djuree
    na skacok megint elkezdem a gémet. anno eljutottam addig a rubikkockáig vagy miig:D azért hagytam abba mert túl hosszúak voltak a csaták, de akkor még nem voltam ilyen képzett "űrstratéga":D homeworldök ugye;)

tudtok jó modokat hozzá, vagy valami más kisebb módosítást amitől jobb lesz a játék?
  • BEAST #1949
    A problema eleve ott kezdodik hogy a TE szintedet allitod be tokeletesnek, es barmi amit mar te sem vagy kepes megcsinalni az lehetetlen. Szerintem gondold at ujra. Minden kuldetesnek megvan a maga trukkje, ha mashogy nem megy olvass vegigjatszast.
  • JethroHUN
    Hát azi mert egy szarfos MI van benne. A Starportalos az tényleg lehetetlen. 10x próbáltam meg és bazi nagy csalás az egész. Kilövöm a két kisebb hajót az ostrom lézerrel. Vadászokkal szétlövöm a nagyobb hajtóművét, persze 3 tartalék is van úgyhogy...(csalás) lövés kellen még a nagyobb h felrobabnjon de az MI annyira csaló szar h a hajóim 3x is feltöltik azt a rohadt lézert de semmi. Elkanyarodik, el megy bóklászni magától...Ennyit az irányításról. Az az utolsó hajó,persze hajtó nélkül is billó kilómerról is beugrik a kapuba és kész.... VERESÉG
    Jó nagy hülyeség -.-
  • Fenrir
    Kétszer már végigjátszottam a játékot, tényleg lehetetlen...
  • JethroHUN
    Hát igen, Titán küldetés. 1 vs 3 csatahajó + supererőd. Esélyes nagy.
    Ez a pálya remekül tükrözi h egy rakás szar játék. A készítők oylan dolgora nem gondoltak... -.- Ez a küldit nem tudom megcsinálni. LEHETETLEN
    1 hiába álcázom a hajót uygan úgy lőnek. (mind1)
    2 nincs lézer a hajómon, a feladat egyszerő érj el az erődhöz, bírd ki és lőd ki az IP micsodáját->LÉZER KELL ami ha nincs a hajódon (és a hülye resource pont miatt nem is tudsz rá rakni) akkor ENNNYI ITT VÉGE IS AZ egyész játéknak. Lehet előről kezdeni...
  • Masakari
    énis most akarom ujra elkezdeni,de most a legnehezebben hogy legyen kihívás:D
  • LSSAHPAUL
    Én most kezdtem újra singlében, de jól elfelejtettem játszani vele, küszködök rendesen.. :)
  • Masakari
    valaki még játszik vele/multizik vele?
  • RiaValkyre
    Mostanában már boltokban is van o_O A minap fedeztem fel itt, nem is egy helyen... de annyi kb, mint az IG 2

2015
  • Fenrir
    Meg lehet venni steamen, 12 dollár (kevesebb mint 2000 Ft).
  • akyyy
    lál fórumba email cim. majd megy rá a sok spam:D
  • csgery
    Sziasztok!
    Valaki el tudná nekem küldeni a Titan nevü pálya utáni mentését, mert engem már nagyon kikészít!? MIndennel próbálkoztam már desehogy sem akar összejönni.

Cím: [email protected]
    Előre is TÉHÁIKSZ!
  • bgabor
    Sziasztok!
    Én azt szeretném tudni, honnan lehet lerölteni az Universe at War Sart Trek modot a játékhoz. Azt hiszem a 2.2.4-es verzió az utolsó.
    Tudomásom szerint EZ az egyetlen link, de már ez sem él.
  • Ratmusic
    hali
    elakadtam a 12. pályánál amikor a felderítőnek kell segíteni. a gond az h nem találom. először mondják h látnak vmi a radaron aztán eltűnik. ez az izét követem és mikor odaérek mellé...hát izé nincs ott semmi. aztán akadnak ien furcsaságok is h a gorgok lőnek az űrbe és látom h a semmibe becsapódik a lövedék. aztán küldetés vége mert meghalt a felderítő. grafikai hiba?