2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Agamemnon
    Hát igen, ezzel a kettővel el lehetne az ember egy jó ideig :D
  • Fenrir
    Istenem, már csak egy jó Jagged Alliance reboot kéne és teljes lenne az örömöm.
  • kobra223
    nah végre egy jó hír :)
  • Agamemnon
    Hipp-hipp hurrá :D
  • mindero
    Gondolj a Babilon 5 telepatáira. Ott is tök jól beleilleszkedtek a sztoriba.
  • [NST]Cifu
    Egyfelől örülök neki, mert nagyon hiányzik egy Homworld / Nexus szintű játék a mostani palettáról, másfelől viszont sír a szívem, mert továbbra se az eredeti, IG3-nak szánt reálisabb megközelítésről lenne szó. Ez a "Psi" akármicsoda pedig egyenesen elborzaszt. Nekem teljesen feleslegesnek tűnik. Inkább legyen akkor már a hajók modulszerűség kiemelve...
  • mindero

Folytatódhat a NEXUS!

Link

• tarrdani93
    kobra223 és te mikor szoktál fent lenni?
    mert én legtöbbször este ülök a gépelött
    ha fel tudsz jönni akkor írjál.
  • kobra223
    számíthatsz rám hamachi nevem Diego
  • tarrdani93
    Ha valaki játszik még ezzel a játékkal akkor szívesen várom multiban!!!!
    Csináltam 1 hamachi szervert!
    Hálózat neve:Nexus2011
    Jelszó:Nexus
    Ha van kedvetek gyertek!!!!!
  • Agamemnon
    Attól tartok, hogy már nem nagyon játszik vele senki, azért nem találsz szervert. De ha csak egy hsz-t visszaolvasol, akkor találsz pont egy hamachi szervert :)
  • tarrdani93
    Szeretnék valamit kérdezni egy játékról a neve: Nexus The Jupiter Incident.
    Van 1 probléma!
    Belépek a multiplayerbe rákattintok hogy többjátékoshoz csatlakozás és nem talál szervert, de azt kiírja hogy Master szerver keresése de semmi!
    próbáltam más verziót leszedni de azzal se működött!!!!
    Ha valaki tudna segíteni honnan tudnák letölteni ujjab verziót vagy programot amivel tudok online-on játszani másokkal.
    Ha mégis valaki tud segíteni akkor megköszönöm!!
    Előre is köszönöm!!!!!!!!!
  • tarrdani93
    Hellótok!!
  • leopard26
    Noh!hamachi server!

nexus bsg
    jelszó:55587120
  • mindero
    Megcsináltam nagy nehezen.
    Kihasználtam egy jó nagy exploitot a játékban: (ha a vadász képernyőről visszaváltasz a fegyverekre, akkor újratöltődnek a mennyiségek), és így 4 pajzsbontó fegyverrel, meg két gatlingágyúval végül is 3 hajót kilőttem, a maradék meg már nem tudta a pajzsomat lekapni. Lézerekkel nem ment egyszerűen, olyan gyorsan feljavították a berendezéseiket hogy csak 1-2 hajót tudtam harcképtelenné tenni - manuális irányítás mellett.
    A raptorbázisos misszióba meg eszetlenül a többi hajó után mentem próbaképp, aztán az átvezető alatt kipurcantam. Mókás lesz ;)
  • mindero
    De ha lemegy a hulljuk 30%-ra akkor már megsemmisültnek veszi a hajókat (amikor evakuálnak az emberek).
    Az a baj h 6 hajó és 6 vadász van 2-2 ellen, ráadásul kisebbek, de ugyanolyan jól felfegyverzettek.
    Én mondjuk eddig 1 nehézlézerrel próbáltam, de az meg se sebezte a kiegészítő berendezéseket, a könnyűlézer meg a pajzson se halad át. De ha minden lézer lesz akkor talán másként lesz.
  • SaGa Jr
    Igazából ez az első igazán izzasztós küldetés és hosszú kihagyás után tényleg nagyon gondolkodni kell a megoldás mikéntjén, ugyanakkor a vicc hogy olyan nagyon nem is kell kinyírni közben senkit, arról am ajd a további feladatok szólnak, itt a lényeg hogy a nagy vasakat védjed (úgysem semmisítik meg őket de mindegy) és maradj életben.

Nekem igazán nehéznek az a feladat bizonyult ahol pajzsos hajót kell védeni és egy rakás segítőt kapunk, de jön egy ostromlézeres formáció. Na az ő totális likvidálásuk mielőtt lelépnek vagy kinyírják a nagy hajót, az tényleg szinte lehetetlen közeli vállalkozás volt (20 kísérletből összesen 2 alkalommal sikerült).
  • mindero
    Köszi, kipróbálom nehézlézerekkel. Ez az egyetlen küldetés ami kegyetlen izzasztó. Nem tudom h ezt hogy sikerült annak idején megcsinálnom.
  • dvid95
    jut eszmbe BUÉK
  • dvid95
    csö megint én sikerül végigvittem
    je
    tud valaki cheat-eket mert csak szorakozásbol egy két küldit csinálok és ugy jobban lefoglalna aa játék szoval ha tud valaki légyszi osza meg velem valamien modon
  • SaGa Jr
    Szerintem nem tudod visszavenni a nehézséget kampány közben.

Annál a küldetésnél meg igazából nem kell kinyírni más hajókat, elég ha megmaradsz amíg az idő le nem jár (ki kell bírni egy ideig). Fegyverzetileg én erre a feladatra például nem is vittem egyetlen pajzsbontó ketyerét sem, rakétákat és torpedókat meg az egész játékban csak akkor használtam mikor még a játék elején a hajónkban fixen volt ilyen fegyver. Többnyire lézerekkel és nehéz ágyúkkal oldottam meg a pusztítást. Persze a játék vége felé már kellett időnként pajzsbontó ketyere, de erre ott voltak a kísérő hajók, szóval az angelwing az nem használt ilyen fegyvereket sem.

A feladatra lézereket vittem. Azokat nem érdekli a pajzs. Célbavettem egy ellenséges gépet, kijelöltem egy alrendszerét (fegyvert vagy pajzsot, netán ha elég korán sikerült felderíteni akkor az energia rendszerét) aztán össztűz míg az adott rendszer ki nem purcant. Ekkor másik rendszert néztem ki a célpont hajón és folytattam az amortizálást. Így szépen eltelt az idő. A másik rombolóra vigyáztam, ami kimerült abban, hogy mikor nagyon letámadták akkor rámozdultam az őt támadó gépekre. Vadászokat meg arra használtam hogy a közeledő bombázókat és más mini hajókat leszedjék.
  • mindero
    Kész, maximum 1 hajót tudok kilőni 3 energia fegyverrel, meg 2 torpedóval. Olyan gyorsan végig lövik a teherhajókat meg a rombolót hogy mire én azt az 1-et kilövöm már mind a maradék 5 rajtam van. Az energiafegyverük meg legalább 2X erősebb mint az enyém.
    Valakinek ötlete?
    Hogy tudom kampány közben visszavenni a nehézséget normálra?
  • mindero
    Tegnap nekem is volt egy kis problémám a Shukenja bázissal (amikor kijött az Angelwing állandóan lefagyott), aztán egy parasztos megoldással sikerült megcsinálnom. (Összes vadász az állomás flakjait lefoglalta, míg a kommandó berepült, ezzel kihagyva a hajóroncsokon való keresgélést, aztán meg a vadászokkal egyenként szépen leszedegettem a maradék platformot)

Most viszont elakadtam. Csinálnám a "Raptor rajtaütés" küldit, de egyszerűen lehetetlen: a másik baráti rombolót pillanatok alatt szétkapják, kb 10 találat után lenn van a pajzsa és vége, a vadászaimat szétszedik a flakok, vagy az ellenséges vadászok, az én energialövedékeim meg szinte hatástalanok az ellenfélre. Van rajtam 3 kis vacak romboló, de még egynek se tudom lebontani a pajzsát, nemhogy mind a 6-nak. Végigjátszás se segített. Lehet visszaveszem a nehézséget...

Létezik olyan ember aki ezt profin megcsinálta?
  • dvid95
    thx
  • Fugitive
    NEXUS végigjátszás
    Na így jobb talán.
  • Fugitive
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nS_zeUkCI9AJ:nexus.gportal.hu/gindex.php%3Fpg%3D22188159+nexus+v%C3%A9gigj%C3%A1tsz%C3%A1s&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Ezt nézd át.
  • dvid95
    bocs tévedtem titán az állomás neve
  • dvid95
    csö info kéne hogy hogyan csináljam meg azt a pályát amikor a gorgok theta bázisát kell lerohani és kikapcsolni a ip blokolot hogy csináljam meg mert én ugy kezdem hogy nekirohanok kilövöm tejjesen az ip blokolot és menekülök a többi hajohoz de mindig kilövik az öszes hajom mit tegyek hogyan csináltátok ti meg pls help
  • mindero
    Nekem Radeonom van és Vistán gond nélkül működött.
    Próbáld felpeccselni, vagy dx9-ben indítani a játékot, élsimítás nélkül.
  • laci4321
    Újabb fejlemény.

Windows XP-t tettem fel a gépre, feltelepítettem a Nexus-t és nem indult el.

A régi gépemen, amin ugyan ez a rendszer futott, elindult a Nexus. A telepítő is ugyanaz. (Elég ratyi gép volt, de mégis futtatta a játékot.)

Szóval arra gondoltam, hogy mivel ebben a gépben integrált NVidia kártya van, a régiben meg egy Ati Radeon 9600 XT kártya volt, hogy talán nem lehet-e ez a probléma? Ha valakinek Ati kártyája van megírhatná a véleményét, vagy pedig akiknek nem működik, ki lehetne szűrni, hogy mely videokártyákon nem akar működni.
    Már ha ez a probléma egyáltalán.
  • laci4321
    Üdv!

Ez nálam is elég nagy probléma. Tényleg kéne valami megoldás, mert sem az első, sem a második megoldás nem működött.

Azt viszont tudom, hogy a játék Windows XP-n tökéletesen fut. Valami a Windows 7-ben nem tetszik neki, de nem tudom, hogy mi.
  • gravity
    Csá
    Nekem is
    File: dspace.ccp
    Line: 542
    Expression: false
    Pedig mennék multyzni
    Laptop,win7,dual core,Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
  • terwet
    Hali. Letöltöttem a játékot, viszont amikor a cracket bemásolom és indítanám a játékot, akkor az alábbi hibaüzenet jön ki:
    File: dspace.ccp
    Line: 542
    Expression: false
    Tud valaki erre valami megoldást?
  • mindero
    Nem tudjátok hogy lehetne a HUD-ut kikapcsolni teljesen?
    Szeretnék pár fotót csinálni amin nem látszódnak az ikonok.
  • Nuku
    Üdv!
    Kéne egy kis segítség:A felderítő című küldetésnél járok,de nem tudom végigcsinálni,mert mindig kidob az asztalra DX9-es hibaüzenettel.Egyszer már mrgcsináltam,de a következő küldetésnél kidobott.Ezt egyépként akkor kezdte el csinálni,amikor letöltöttem hozzá a peccset.Azt letöröltem,a játékot újratelepítettem,de ígysem működik.Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon hálás lennék.
  • Grotesque
    Hali!

Tudja valaki hogy hogy lehet belepiszkálni a játékba átírni pár adatot csak mert kedvemtámadt moddolni a játékot.. csak nemjöttem rá hogy hogy mit hogy merre pedig lenne egy két mókás ötletem :D

• Dracon
    Üdv mindenkinek!
    Elég régi a legutóbbi hozzászólás de remélem azért vki még látogatja ezt a fórumot. Egy már sokak által leírt problémám akadt a játékkal miszerint a dspace.cpp fájl 542. sorában vmi zűr van. Próbáltam átrakni a felbontást, de úgy se működik. Ha vki tud segíteni kérem írjon mihamarabb.
    Előre is köszi!
  • Timurka
    Köszi SaGa Jr
    .
  • SaGa Jr
    Ott igazából az ellenséget scanneld le. Akinél ott van a blokkoló, azt kell kinyírni, de legalábbis lézerekkel legyilkolni róla a blokkolót. Akkor a ghost hajó el tud menni és nem lesz baja.

Itt az a legjobb, ha a prof hajóját pajzsbontásra szereled fel, a másik rombolót csak lézerekkel hogy rendszereket gyilkolj vele, míg a saját hajódat minimál pajzsbontó képesség mellett inkább a gyilkolásra pakolod meg ágyúkkal.

xem:
    Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hiszen a játékstílusodtól függ, hogy most fogyóeszközökre (amiket gyakran le is lőnek) akarsz támaszkodni vagy energiaéhes fegyverekre.

Egyik megoldás, ha nehéz lézerekkel látod el a hajódat és miután az ellenfél rendszereit már látod, kapd ki a pajzsát és a fegyvergenerátorát. Onnantól nem ellenfél. Ha van 4 lézered és mellette két komolyabb ágyúd, akkor ez nem lesz gond.
    Amennyiben már vannak kísérőid, akkor őket lehet célirányosan szerelgetni és csapatban mozgatni Angelwing-el. Én például a prof rombolóját mindig csak pajzsbontó fegyverzettel hoztam, egy másik hajót csak lézerekkel, megint másikat meg vegyesen, némi pajzsbontó fegyverzet és burkolat gyilkolóból sok (ez általában a cruiser volt miután meglett, addig Angelwing ment úgy, hogy 2 lézer és 4 sima páncélzat gyilkoló ágyú, semmi pajzsbontás). Rakétákat meg torpedókat például egyáltalán nem használtam és úgy sem volt megoldhatatlan probléma a játékban.
  • xem
    Hy én is ujra nosztalgiázok ezzel a régi ketyerével, de olyan gondom van, hajók elleni fegyverekből valaki tud tippet adni, melyik fegyverrekkel aggasam fel szegény ANGELWING-et? Hogy ne órákig kelljen lődöznöm 1 nyamvadt rombolót, mire szétessen.