1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • gabo91
    Logitech z323-at szerettem volna viszont nem sikerült szereznem, sehol sincs, nem tudnak szerezni/nem ígérik, hogy lesz.
    Végűl úgy néz ki, hogy genius 1200 -asom lesz.
    Van valakinek ilyen hangfala, mi a vélemény róla?
  • Hugh Hefner
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Hangfalszettet szeretnék venni, olyan 30-40e körül. Zenehallgatásra (ipodról, vagy bármi más lejátszóról, akár hifiről később), filmnézésre (laptopról, később tv-ről) lenne használva. Fontos hogy ezekkel össze lehessen kötni, amúgy több elvárás nincs, illetve nem tudom mit kéne még számításba venni ilyen árkategóriában.

Köszi előre is a segítséget : )
  • gabo91
    Üdv.

Szeretnék valami normális hangszórót vásárolni. Logitech z323 -at néztem, itt is olvasgattam többen is ajánlották, ez lenne az egyik. A másik szintén logitech x-530 Ez kb +10k -val drágább.
    Megéri? Játékra, sorozatnézésre, zenehallgatásra kellene. Nem tudom, hogy 5.1-et menyire tudnám kihasználni. Film zene sorozat kilőve, egyedül játéknál. Vagy? Nem volt még ilyenem, nincs tapasztalatom vele.
  • oliwwer
    Egyik
    Másik

Mindkettővel jól jársz.
  • Rowlend
    Szeretnék hangszórót vásárolni, és ki is néztem egyet, méghozzá a Genius SW-G 2.1 1250est, de fogalmam sincs, hogy megéri-e. Szerintetek? Ha esetleg tudtok hasonló árkategóriában 2.1-es hangszórót, nyugodtan ajánlhattok. :)
  • Desiderata #973
    mivel hangfalat sok évre vesz az ember, én még hozzátennék, vagy használtat keresnék
  • Láma!
    hi!

tanácsot szeretnék hangfal ügyben.
    max 4 ezret költenék, sima 2.0-s kéne normális ár/értékben.

Ötletek?
  • blackparty
    Ha már 15k-t rászánsz akkor én már a helyedbe szétnéznék itt: Hardverapró Lehet hogy használt hangfalak de jobban jársz velük szerintem. Pl ott van az elején 11 ért Logitech x530 ami nagyon nem rossz ár érte.
  • Beyond silence
    Valami ilyesmit néztem ki: Creative Inspire S2. Hallotta már valaki? 15k körül van ami sokall hangzású?
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Ha jót akarsz venni,akkor nézd meg ezt: nekem ilyen van
  • Zunex
    Sziasztok!

Valaki tudna mondani egy jó és olcsó hangszórót. Zenehallgatásra és játékra kéne. Ezt néztem ki egyenlőre. A mélyhangok fontosak lennének.

• blackparty
    Ilyen "mélységekben" én sem vagyok benne a témában szóval ez ügyben nem tudok segíteni sajnos :( Nincs mit! :)
  • Odikeee
    Köszi az ötletet, szerintem akkor ez is lesz megvéve.
    Csak még mindig filózok, hogy van-e végülis értelme. Mert a mostani 8-10 éves Genius is jól szól még, de lehet hogy a mostani újak, már szebben szólnak. De mind1, szerintem megveszem.
    köszi mégegyszer.
  • blackparty
    Szia! Szerintem a legjobb amit 10 ért kaphatsz az ez lenne: Logitech Z323 de ha keresgélsz Hardveraprón akkor találhatsz olcsóbban is garival. Szerintem azért 8 év alatt elég sokat fejlődött szóval lehet érdemes lenne egy újat venni :)
  • Odikeee
    pisztácia névvel is én írtam, csak az a bátyámé.
    Sry a sok hsz-ért.
  • Odikeee
    Ja, meg azt is szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme egyáltalán újat vennem, mert most egy kb 8 éves van. genius. A mostani újak, jobban, részletesebben szólnak?
  • pisztácia
    Üdv!

Szeretnék új hangfalat venni. (2.1-eset) árban max 10k HUF-ért mi lenne a legjobb vétel?
    Köszönöm szépen!
  • mooo
    Köszi a tippet!
  • blackparty
    Én a helyedben ráköltenék egy kicsivel többet és vennék egy ilyet:
    Genius SW-HF 5.1 vagy egy ilyet: Logitech x 540
  • mooo
    Hali!
    Erről mi a véleményetek?
    Főleg játékra és filmnézésre lenne,zenét csak ritkán hallgatok.
  • Xenon88
    Ár max: 25ezer FT
  • Xenon88
    Sziasztok!

Nekem olyan 2.0 vagy 2.1 hangfalak kellenének amihez TV-n is tudnám használni! LCD TV-m típusa: LG 37LF2510
  • oliwwer
    Zenehallgatásra szerintem 2.1-et vegyél. Ebben az árban tökéletes választás lesz a Logitech Z-2300. 2.0-ban nem tudok segíteni sajnos.
  • Adames
    Sziasztok!

20-30 eft. körüli árban melyik 2.0-ás hangfal volna a legjobb szerintetek?
    Zene hallgatáshoz kell!!!

Amiket kinéztem eddig a következők:

- MODE COM MC-HF60
    - SAL 20
    - Edifier R1600T
    - Edifier R1900T II
    - Reloop ADM 5
  • oliwwer
    Genius home theatre 6000. Nekem most Logitech g51 van, az is jó lehet, persze egy jó hangkártyával.
  • Lacika 79
    Sziasztok! kb. 30.000 Ft magasságában mit tudnátok ajánlani filmnézéshez?
  • S2000
    Valaki ért a hangszórókhoz?
    Valami fizikai hibája lehet a hangfalaimnak. Egy idő után elhalkulnak maguktól, viszont ez megszűnik, ha nagyobb hangerőre tekerem és mozog egy kicsit(azért nem kell nagyon sokra gondolni:)), valamint amit most vettem észre, ha hozzáérek a membránhoz magától visszahangosodik az alaphelyzetbe. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet ez?
  • oliwwer
    Az biztos hogy olcsóbb, és ott elég ütős mélyekhez és szép magasakhoz juthatsz hozzá, viszont nincs ott az az érzés, amit egy jobb 2.1 már tud, hogy megremegteti a mellkasod egy szám mélye, amit én nem tudnék nélkülözni.

Ha úgy döntesz, hogy fülest veszel, akkor fülesből a sennheiser hd 202-t és társait ajánlom, ez kb 7000ft, ha fülbedughatósat szeretnél, akkor pedig Sennheiser cx 300 precision II, vagy cx 400, cx 500, ahogy bírja a pénztárcád.
  • Desiderata #950
    olcsóbb lehet inkább egy minőségi fejhallgatót venni?
  • Desiderata #949
    lehet attól is függ, hogy milyen zenét hallgatsz
  • Desiderata #948
    ja, nem, Egy adott jel hasznos tartalma és a hozzáadódó véletlenszerűen megoszló zaj aránya. A nagyobb mért értékek kedvezőbbek.

Genius jel-zaj aránya 85 dB
    alaplapi hangkártyámnak 97dB

vagyis Genius hangfal lehúzza a minőséget ha jól értem
    plusz egy 15 ezer forintos hangkártya jel-zaj viszonya 100 dB felett is van
    szóval érdemesebb lehet valami jobb hangfalat kihalászni emberi áron
  • oliwwer
    Barátnőmnek most egy ilyenje van, meglepően jól szól ezért az árért.

Sajnos 2.0-ban nem vagyok otthon, majd morcosqtya és a többiek hátha tudnak válaszolni, bár szerintem ők is a 2.1-et ajánlanák.
  • Desiderata #946
    vagy az S/N a max hangerő?
  • Desiderata #945
    Genius-nak viszont jobb a jel-zaj viszonya mint Mode Com-nak, utóbbi viszont mélyebb hangokat és megszólaltat
  • Desiderata #944
    a külön mély az jó, de amikor a másik kettőben csak magas van akkor nem áll össze a hangzás, legalábbis gépnél ülve
    van egy Genius 2.1 rendszerem, de nem használom, nem tetszik ami kijön belőle
    ezért 2.0-nál maradnék
    még MODE COM MC-HF24 amire kíváncsi lennék, csak nem nagyon van hol meghallgatni
  • oliwwer
    Biztos jó, de én hiányolnám a mélynyomót. Sokkal jobb egy hangrendszer (ebben az árkategóriában), ha van külön mélye.
  • Desiderata #942
    Genius SP-HF 1255A van valakinek? jókat írnak róla, fából van, ára 10 körül
  • Benny04
    kösz :)
  • oliwwer
    Logitech x-230, vagy másik 2.1-es társa.
  • Marcoliusz
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni, hangfal vásárlás előtt állok. A gond azonban, hogy nem tudom milyet kellene vennem.
    Laptophoz szeretnék 2.0-t vagy 2.1-et. Minőségi legyen, tisztán szépen szóljon. Zenehallgatáshoz használnám leginkább. Mit ajánlotok?
    Előre is köszi nektek,
    Marco