Milyen hangfalat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alábbiakban szeretném kérni a segítséget.

Szeretnék egy olyan hangszórót venni 2.0-t ami akár egy házibuliban is megállja a helyét (max 10x10-es teremben kb 20 fõ részére szoktunk tartani)ezt néztem ki, szerintetek? Genius SP-HF2020 2.0 60 watt-os ...elég erõs?

http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=1727
Annyiban tudna valaki segíteni nemtudom jó helyen kérdezem-e,de adott egy 2.1es hangfal ami összesen egy zöld jackkel megy a gépbe és egy 5.1 ami zöld kék és citromsárgával menne a gépbe,hangkártámon elõl zöld és rózsaszín hátul zöld rózsaszín és kéknek van helye,elõre berakom a 2.1et hátra zöldbe 5.1et kéket a kékbe és ha a hátsó zöld jacket elosztanám és az elosztoba a citromot pluszba az mûködne vagy új hangkártya?

Jó féle biza' <#eljen>
Szaszura
Nekem is ilyenem van már elég régöta nagyon jó kis cucc gratula hozzá!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

oliwwer
Jól jártál :)
soo277

nekem ezt hozta a "jézuska"<#puszis><#smile><#idiota>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Sziasztok!

Kicsit buta kérdés de hát ha...
AZ újonnan vásárolt Genius HF1800A-m mellé tudnék esetleg rakni valamilyen módon +1 hangfalat mondkuk center szerepet betöltvén? Természetesen erõsítõ beiktatása nélkül. Egy aktív hangfalra gondoltam, d3e még nincs konkrét terv. A leírásomban lentebb szereplõ X-fi sajna meg adta magát, így most egy SB Live teszi a dolgát.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

gabo91
Sajna egyikben sincs, 6 helyrõl rendeltem mindenhol visszamondták, több mint 20 boltot hívtam fel sikertelenül.

Hát ma végül lett egy genius 1200 -asom. Nem túl nagy a szobám ide elég. 30 watt, ablak nem fog kitörni, de sorozatokat nézni meg játszani jó ennyi pénzért.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

blackparty
Ha szétnézel a neten rengeteg helyen lehet még kapni a z323-t persze ha netrõl rendeled akkor + szállítási költség (1500-2000 ft).

Szia!
Minden képpen kell a mélyláda része is? Csak azért mert én pont most váltottam 2.1-rõl 2.0-ra. Még pedig a Genius HF1800A személyében és azt kell mondjam, abszolut de nem bántam meg. Nagyon dícsérik még az 1255A -t is, de azt én kevésnek találtam kicsit. Meg kell hagyni egy kis szobába az is bõven elég, de az 1800A-nak hihetetlen jó a a dinamikája. Ez csak az én véleményem...

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

gabo91
Logitech z323-at szerettem volna viszont nem sikerült szereznem, sehol sincs, nem tudnak szerezni/nem ígérik, hogy lesz.
Végûl úgy néz ki, hogy genius 1200 -asom lesz.
Van valakinek ilyen hangfala, mi a vélemény róla?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Hangfalszettet szeretnék venni, olyan 30-40e körül. Zenehallgatásra (ipodról, vagy bármi más lejátszóról, akár hifirõl késõbb), filmnézésre (laptopról, késõbb tv-rõl) lenne használva. Fontos hogy ezekkel össze lehessen kötni, amúgy több elvárás nincs, illetve nem tudom mit kéne még számításba venni ilyen árkategóriában.

Köszi elõre is a segítséget : )

gabo91
Üdv.

Szeretnék valami normális hangszórót vásárolni. Logitech z323 -at néztem, itt is olvasgattam többen is ajánlották, ez lenne az egyik. A másik szintén logitech x-530 Ez kb +10k -val drágább.
Megéri? Játékra, sorozatnézésre, zenehallgatásra kellene. Nem tudom, hogy 5.1-et menyire tudnám kihasználni. Film zene sorozat kilõve, egyedül játéknál. Vagy? Nem volt még ilyenem, nincs tapasztalatom vele.

oliwwer
Egyik
Másik

Mindkettõvel jól jársz.
Rowlend
Szeretnék hangszórót vásárolni, és ki is néztem egyet, méghozzá a Genius SW-G 2.1 1250est, de fogalmam sincs, hogy megéri-e. Szerintetek? Ha esetleg tudtok hasonló árkategóriában 2.1-es hangszórót, nyugodtan ajánlhattok. :)

GET OVER HERE!

Desiderata
mivel hangfalat sok évre vesz az ember, én még hozzátennék, vagy használtat keresnék
Láma!
hi!

tanácsot szeretnék hangfal ügyben.
max 4 ezret költenék, sima 2.0-s kéne normális ár/értékben.

Ötletek?

blackparty
Ha már 15k-t rászánsz akkor én már a helyedbe szétnéznék itt: Hardverapró Lehet hogy használt hangfalak de jobban jársz velük szerintem. Pl ott van az elején 11 ért Logitech x530 ami nagyon nem rossz ár érte.

Valami ilyesmit néztem ki: Creative Inspire S2. Hallotta már valaki? 15k körül van ami sokall hangzású?

Hali.Ha jót akarsz venni,akkor nézd meg ezt: nekem ilyen van

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Sziasztok!

Valaki tudna mondani egy jó és olcsó hangszórót. Zenehallgatásra és játékra kéne. Ezt néztem ki egyenlõre. A mélyhangok fontosak lennének.

blackparty
Ilyen "mélységekben" én sem vagyok benne a témában szóval ez ügyben nem tudok segíteni sajnos :( Nincs mit! :)

Köszi az ötletet, szerintem akkor ez is lesz megvéve.
Csak még mindig filózok, hogy van-e végülis értelme. Mert a mostani 8-10 éves Genius is jól szól még, de lehet hogy a mostani újak, már szebben szólnak. De mind1, szerintem megveszem.
köszi mégegyszer.
blackparty
Szia! Szerintem a legjobb amit 10 ért kaphatsz az ez lenne: Logitech Z323 de ha keresgélsz Hardveraprón akkor találhatsz olcsóbban is garival. Szerintem azért 8 év alatt elég sokat fejlõdött szóval lehet érdemes lenne egy újat venni :)

pisztácia névvel is én írtam, csak az a bátyámé.
Sry a sok hsz-ért.
Ja, meg azt is szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme egyáltalán újat vennem, mert most egy kb 8 éves van. genius. A mostani újak, jobban, részletesebben szólnak?
pisztácia
Üdv!

Szeretnék új hangfalat venni. (2.1-eset) árban max 10k HUF-ért mi lenne a legjobb vétel?
Köszönöm szépen!

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

mooo
Köszi a tippet!
blackparty
Én a helyedben ráköltenék egy kicsivel többet és vennék egy ilyet:
Genius SW-HF 5.1 vagy egy ilyet: Logitech x 540

mooo
Hali!
Errõl mi a véleményetek?
Fõleg játékra és filmnézésre lenne,zenét csak ritkán hallgatok.
Ár max: 25ezer FT
Sziasztok!

Nekem olyan 2.0 vagy 2.1 hangfalak kellenének amihez TV-n is tudnám használni! LCD TV-m típusa: LG 37LF2510
oliwwer
Zenehallgatásra szerintem 2.1-et vegyél. Ebben az árban tökéletes választás lesz a Logitech Z-2300. 2.0-ban nem tudok segíteni sajnos.
Sziasztok!

20-30 eft. körüli árban melyik 2.0-ás hangfal volna a legjobb szerintetek?
Zene hallgatáshoz kell!!!

Amiket kinéztem eddig a következõk:

- MODE COM MC-HF60
- SAL 20
- Edifier R1600T
- Edifier R1900T II
- Reloop ADM 5
oliwwer
Genius home theatre 6000. Nekem most Logitech g51 van, az is jó lehet, persze egy jó hangkártyával.
Sziasztok! kb. 30.000 Ft magasságában mit tudnátok ajánlani filmnézéshez?
S2000
Valaki ért a hangszórókhoz?
Valami fizikai hibája lehet a hangfalaimnak. Egy idõ után elhalkulnak maguktól, viszont ez megszûnik, ha nagyobb hangerõre tekerem és mozog egy kicsit(azért nem kell nagyon sokra gondolni:)), valamint amit most vettem észre, ha hozzáérek a membránhoz magától visszahangosodik az alaphelyzetbe. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet ez?

oliwwer
Az biztos hogy olcsóbb, és ott elég ütõs mélyekhez és szép magasakhoz juthatsz hozzá, viszont nincs ott az az érzés, amit egy jobb 2.1 már tud, hogy megremegteti a mellkasod egy szám mélye, amit én nem tudnék nélkülözni.

Ha úgy döntesz, hogy fülest veszel, akkor fülesbõl a sennheiser hd 202-t és társait ajánlom, ez kb 7000ft, ha fülbedughatósat szeretnél, akkor pedig Sennheiser cx 300 precision II, vagy cx 400, cx 500, ahogy bírja a pénztárcád.
Desiderata
olcsóbb lehet inkább egy minõségi fejhallgatót venni?
Desiderata
lehet attól is függ, hogy milyen zenét hallgatsz
Desiderata
ja, nem, Egy adott jel hasznos tartalma és a hozzáadódó véletlenszerûen megoszló zaj aránya. A nagyobb mért értékek kedvezõbbek.

Genius jel-zaj aránya 85 dB
alaplapi hangkártyámnak 97dB

vagyis Genius hangfal lehúzza a minõséget ha jól értem
plusz egy 15 ezer forintos hangkártya jel-zaj viszonya 100 dB felett is van
szóval érdemesebb lehet valami jobb hangfalat kihalászni emberi áron
oliwwer
Barátnõmnek most egy ilyenje van, meglepõen jól szól ezért az árért.

Sajnos 2.0-ban nem vagyok otthon, majd morcosqtya és a többiek hátha tudnak válaszolni, bár szerintem õk is a 2.1-et ajánlanák.
Desiderata
vagy az S/N a max hangerõ?
Desiderata
Genius-nak viszont jobb a jel-zaj viszonya mint Mode Com-nak, utóbbi viszont mélyebb hangokat és megszólaltat
Desiderata
a külön mély az jó, de amikor a másik kettõben csak magas van akkor nem áll össze a hangzás, legalábbis gépnél ülve
van egy Genius 2.1 rendszerem, de nem használom, nem tetszik ami kijön belõle
ezért 2.0-nál maradnék
még MODE COM MC-HF24 amire kíváncsi lennék, csak nem nagyon van hol meghallgatni
oliwwer
Biztos jó, de én hiányolnám a mélynyomót. Sokkal jobb egy hangrendszer (ebben az árkategóriában), ha van külön mélye.
Desiderata
Genius SP-HF 1255A van valakinek? jókat írnak róla, fából van, ára 10 körül
Benny04
kösz :)

oliwwer
Logitech x-230, vagy másik 2.1-es társa.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hangfal vásárlás elõtt állok. A gond azonban, hogy nem tudom milyet kellene vennem.
Laptophoz szeretnék 2.0-t vagy 2.1-et. Minõségi legyen, tisztán szépen szóljon. Zenehallgatáshoz használnám leginkább. Mit ajánlotok?
Elõre is köszi nektek,
Marco