Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék egy olyan hangszórót venni 2.0-t ami akár egy házibuliban is megállja a helyét (max 10x10-es teremben kb 20 fõ részére szoktunk tartani)ezt néztem ki, szerintetek? Genius SP-HF2020 2.0 60 watt-os ...elég erõs?
http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=1727
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
nekem ezt hozta a "jézuska"<#puszis>#puszis><#smile>#smile><#idiota>#idiota>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Kicsit buta kérdés de hát ha...
AZ újonnan vásárolt Genius HF1800A-m mellé tudnék esetleg rakni valamilyen módon +1 hangfalat mondkuk center szerepet betöltvén? Természetesen erõsítõ beiktatása nélkül. Egy aktív hangfalra gondoltam, d3e még nincs konkrét terv. A leírásomban lentebb szereplõ X-fi sajna meg adta magát, így most egy SB Live teszi a dolgát.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Hát ma végül lett egy genius 1200 -asom. Nem túl nagy a szobám ide elég. 30 watt, ablak nem fog kitörni, de sorozatokat nézni meg játszani jó ennyi pénzért.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Minden képpen kell a mélyláda része is? Csak azért mert én pont most váltottam 2.1-rõl 2.0-ra. Még pedig a Genius HF1800A személyében és azt kell mondjam, abszolut de nem bántam meg. Nagyon dícsérik még az 1255A -t is, de azt én kevésnek találtam kicsit. Meg kell hagyni egy kis szobába az is bõven elég, de az 1800A-nak hihetetlen jó a a dinamikája. Ez csak az én véleményem...
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Végûl úgy néz ki, hogy genius 1200 -asom lesz.
Van valakinek ilyen hangfala, mi a vélemény róla?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Segítséget szeretnék kérni. Hangfalszettet szeretnék venni, olyan 30-40e körül. Zenehallgatásra (ipodról, vagy bármi más lejátszóról, akár hifirõl késõbb), filmnézésre (laptopról, késõbb tv-rõl) lenne használva. Fontos hogy ezekkel össze lehessen kötni, amúgy több elvárás nincs, illetve nem tudom mit kéne még számításba venni ilyen árkategóriában.
Köszi elõre is a segítséget : )
Szeretnék valami normális hangszórót vásárolni. Logitech z323 -at néztem, itt is olvasgattam többen is ajánlották, ez lenne az egyik. A másik szintén logitech x-530 Ez kb +10k -val drágább.
Megéri? Játékra, sorozatnézésre, zenehallgatásra kellene. Nem tudom, hogy 5.1-et menyire tudnám kihasználni. Film zene sorozat kilõve, egyedül játéknál. Vagy? Nem volt még ilyenem, nincs tapasztalatom vele.
GET OVER HERE!
tanácsot szeretnék hangfal ügyben.
max 4 ezret költenék, sima 2.0-s kéne normális ár/értékben.
Ötletek?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Valaki tudna mondani egy jó és olcsó hangszórót. Zenehallgatásra és játékra kéne. Ezt néztem ki egyenlõre. A mélyhangok fontosak lennének.
Csak még mindig filózok, hogy van-e végülis értelme. Mert a mostani 8-10 éves Genius is jól szól még, de lehet hogy a mostani újak, már szebben szólnak. De mind1, szerintem megveszem.
köszi mégegyszer.
Sry a sok hsz-ért.
Szeretnék új hangfalat venni. (2.1-eset) árban max 10k HUF-ért mi lenne a legjobb vétel?
Köszönöm szépen!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Genius SW-HF 5.1 vagy egy ilyet: Logitech x 540
Nekem olyan 2.0 vagy 2.1 hangfalak kellenének amihez TV-n is tudnám használni! LCD TV-m típusa: LG 37LF2510
20-30 eft. körüli árban melyik 2.0-ás hangfal volna a legjobb szerintetek?
Zene hallgatáshoz kell!!!
Amiket kinéztem eddig a következõk:
- MODE COM MC-HF60
- SAL 20
- Edifier R1600T
- Edifier R1900T II
- Reloop ADM 5
Valami fizikai hibája lehet a hangfalaimnak. Egy idõ után elhalkulnak maguktól, viszont ez megszûnik, ha nagyobb hangerõre tekerem és mozog egy kicsit(azért nem kell nagyon sokra gondolni:)), valamint amit most vettem észre, ha hozzáérek a membránhoz magától visszahangosodik az alaphelyzetbe. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet ez?
Ha úgy döntesz, hogy fülest veszel, akkor fülesbõl a sennheiser hd 202-t és társait ajánlom, ez kb 7000ft, ha fülbedughatósat szeretnél, akkor pedig Sennheiser cx 300 precision II, vagy cx 400, cx 500, ahogy bírja a pénztárcád.
Genius jel-zaj aránya 85 dB
alaplapi hangkártyámnak 97dB
vagyis Genius hangfal lehúzza a minõséget ha jól értem
plusz egy 15 ezer forintos hangkártya jel-zaj viszonya 100 dB felett is van
szóval érdemesebb lehet valami jobb hangfalat kihalászni emberi áron
Sajnos 2.0-ban nem vagyok otthon, majd morcosqtya és a többiek hátha tudnak válaszolni, bár szerintem õk is a 2.1-et ajánlanák.
van egy Genius 2.1 rendszerem, de nem használom, nem tetszik ami kijön belõle
ezért 2.0-nál maradnék
még MODE COM MC-HF24 amire kíváncsi lennék, csak nem nagyon van hol meghallgatni
A segítségeteket szeretném kérni, hangfal vásárlás elõtt állok. A gond azonban, hogy nem tudom milyet kellene vennem.
Laptophoz szeretnék 2.0-t vagy 2.1-et. Minõségi legyen, tisztán szépen szóljon. Zenehallgatáshoz használnám leginkább. Mit ajánlotok?
Elõre is köszi nektek,
Marco