1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • Vegas
    Hellá!
    Logitech X-530-at néztem ki magamnak.. joe? D:
    vagy tuttok jobbt ien árban? ( 15k alatt )
  • bigfoot
    Creative Inspire 5.1 T6060 Hangszóróm van és sztem nagyon jó!!
    igaz filmet még csak 1et néztem rajta de zenét hallgatok és nagyon ott van!kár hogy a hátsóhoz nem adnak állványt
  • k8bal
    #334!!
    Plz help!
  • k8bal
    ami ebben a kategóriában van Logitech az is 6ezerkörül van és csak 1.5W-sak a hangfalak a mély pedig 11W...
    és nem nem tudok gyűjteni még pénzt me szét ment hangfalam és sűrgősen kéne csak nem nagyon ismerem a hangfalakat...
  • k8bal
    áhoj!
    aki tud ennél jobb 2.1 -es hangfalat ajánlani max 6500 Ft-ért az ossza meg velem!

CoolSound 2.1 CS-3225B

[i]hangfalak : 2 x 3W rms, P.M.P.O.: 1600W
    mélynyomó : 15W vezérlőgombok a mélynyomón: ki/bekapcsolás, hangerő, basszus
    frekvencia-tartomány : 60Hz ~ 18kHz
    hangszórók mérete: 3"
    mélynyomó hangszóró: 4"
    bemenet: 3,5 mm jack
    kimenet: RCA jack
    fadobozos mélynyomó[/]

4,800 Ft +ÁFA
    (5,760 Ft)
  • vinjos
    áá köszi
  • grebber
    Közben már segítettek a SB progijában kelett beállítani dolgokat.
  • Inquisitor
    Igen, de van a "másik" SW 5.1 (ami a listában kamu 1200W-al szerepel) ami jó sz*rul szól, de alig ólcsóbb ennél. Itthon ritkán kapni feketében ezt. Viszont láttam valamelyik "bevásárlóközpont"-ban Orion álnéven picit ólcsobban ezüstszinben.
  • Sly06
    ja én erre gondoltam nyúzom már ideje én is ,azt tudom hogy feketében is van!
  • Inquisitor
    Itt a legelső fölülről az 5.1-es hangfalak között!
    http://www.genius.hu/hangszoro.htm#5
    Így néz ki:
  • vinjos
    hello ...
    abbol a sw 5.1 -böl több van???
    a kinézetében változik valamit?
    honnan állapitom meg hogy melyik a "jo"??
  • Inquisitor
    Ezzel vigyázz, van vagy 5 olyan Genius hangfal aminek a nevében van SW meg 5.1, sőt Home Theater is.
    Gondolom a nagy fadobozosra gondoltál, a dobozon a kamu 3200W PMPO-val. Az tényleg jó :)
  • Sly06
    Genius Home Thear SW-5.1 ez ŰBertuti
  • Inquisitor
    "Azt hogyan tudnám elérni hogy sima mp3-ak is szoljanak mind az 5 hangfalon?"
    JetAudio lejátszóban bekapcsolható (csak MP3 meg talán WMV?), hogy szétkeverje 4, 5, 6, 7, 8 hangfalra :)
  • pumbaX
    Genius Home Thear SW-5.1 3600W - P.M.P.O ez a legolcsóbb hangfal ami csúcskategóriás és ami ROHADT jó szól!!!!!!!!!
  • vinjos
    hellosztok..
    azt szeretném kérdezni hogy van e valakinek ezzel a hangfallal tapasztalata????
    GHT-511 (5.1, 100W+5*20W)----50000huf--megér ez ennyit szerinteteK???

http://www.nix.ru/autocatalog/genius/genius_speaker/2708518_27085.html
  • bigfoot
    Creative Inspire 5.1 T5900 Hangszóró
    Creative Inspire 5.1 T6060 Hangszóró
    két hangfal közötti minőségi különbség?
  • grebber
    Azt hogyan tudnám elérni hogy sima mp3-ak is szoljanak mind az 5 hangfalon?
  • bigfoot
    abba pl beletudod dugni a fülhallgatót!!
  • izb
    szerintem a kiválasztott boltban próbálj ki rajta mindent amit lehet.
    A hangzás elég szubjektív dolog,ahágy hallójárat,annyi verzió..........

---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • gtsongor
    más vélemény???????
  • zolo15
    csá
    mi a véleményetek az Altec Lansingról (2.1-ekről)?
    nekem ez tetszik Altec Lansing XA3021
    vélemény?
  • gtsongor
    nekem inkább a hangminőség számít, mint a távirányító...az van a hangkártyához...van aki hallotta mindkettőt, mert ugye boltban kipróbálni őket az nem ugyanaz....max a hangerő különbséget veszed észre...
  • pistike88 #315
    Hali.

Nekem a Genius van, és maximálisan elégedett vagyok vele.
    A Creative-ról is jókat írnak, na de vezetékes távirányító?????????
  • gtsongor
    MIt szóltok creative t7900, vagy genius sw-5.1 home theatre??????????????
    help meeeeeeeeeeeeeeee!!!
  • grebber
    Nortek márkáról mi a véleményetek?
  • horpeti
    bár szeretnék erősíteni, de tök fölös, maximálisan elég az a teljesítmény amit produkál (a minőségről nem is beszélve)... Csak 3 méterből kilépve érződik a 25 Watt... így diszkózni nem lehet vele igazán nagy tömegben... :)
    Sajna... de egy társasházban talán nem is gond...
  • horpeti
    Nekem T7900as hangrendszerem van, nagyon király, főleg abban a szobában, amiben használom... Igaz hogy 2-3 méteres távban már egyáltalán nem durva a basszus, de azon belül elég gyilkos...

hát igen, csak 24 Wattos subwoofer.. de tőle 2-3 méteren belül még az isnagyon durva...
    a többi hangszórót meg fél hangerőn se használom (20Wos frontok), mert bőven elég.. a szűk keresztmetszet max. a mély lenne,de ha felhúzom, abban a körzetben az is kellőképpen bömböl..

Nem is tudom elképzelni mi lenne 100-200 Wattos mélyládákkal... így legalább a szomszédok sem rinyálnak :)
  • uzsidoboz
    Köszz lecsekkolom ;)
  • dante3
    Sziasztok!
    Az Auchan új akciós szórólapjában találtam és nagyon megtetszett,érdekelne,hogy milyen?
    Van valakinek ilyen?
    Előre is köszi!
    link
  • hdanesz
    Hello uzsidoboz!
    Az Altec-ről nem tudok nyilatkozni,de a Creative P380 2.1-es nagyon jó és egy koliszoba méretű helyre tökéletes. És 10körül van az ára.Nekem is ez volt,most egy Logitech Z-4 van,de az már 20k körüli.
  • uzsidoboz
    csá üdv!

Koliba kellene nekem 2.1 hangfal max 10ezerért!Egy altec hangfalat néztem elég jól néz ki de nem tom szól e vhogy....
    Ja és még ha vmi tud egy jó középkategóriás stereo vagy 5.1-s felhalggató microfonnal abból melyiket ajánlatos meg venni?

Köszi
  • Starfighter
    Hi! Ha vkinek esetleg van ilyene(Creative I-Trigue 5600), vagy hallott már ilyet, akkor tudna mondani róla vmi véleményt. Köszi http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_itrigue5600_pdt.jpg
  • bigfoot
    Creative Inspire 5.1 T5900 Hangszóró
    ilyen hangfalat akarok venni gép mellé,játékokhoz,filmekhez
  • blank129
    Akinek nem kell az 5.1, mint nekem, annak tudom ajánlani a Logitech Z3e 2.1-es hangfalait. X-230-asnál jobb tudomásom szerint, az ára kb 18k.
  • Sly06
    Genius 5.1 SW-Home theater hangrendszert tudom ajánlani...
  • Sly06
    Genius 5.1 SW-Home theater hangrendszert tudim ajánlani...
  • LittleMole
    Nekem Logitech x-530-as van és az elég jó szerintem, egyedül a távirányító hiányzik róla! De nagyon f*sza!
  • grebber
    Na ma megint alkottak :D

Bemegyek boltba és kérdezem az eladót: Tudna nekem valami jó 5.1-et ajánlani 18ezer forint körül?

Erre ő: Volt kiállításon ahol sok gyártó vitte az 5.1-es cumoit és 26 ezer alatt nincs jó 5.1 mert nem szólnak jól.
  • hdanesz
    Wooow...végre hazahoztam a Logitech Z-4e-t!:) Csupa jó benyomás eddig!Többféle zenével is kipróbáltam már és mindegyiknél jól teljesített. Szépen,tisztán szól.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek!És az ára 20k alatt van.Ha főképp zenére kell hangszóró és nincs túl nagy szobád,csak ezt válaszd!:)