Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Szerintem ha már olyan hangfalat akar valaki ami szépen szól és viszonylag "olcsó" akkor az vegyen egy logitech 560 as hangrendszert. 400w és nem elég erõs hangja van. Mellesleg 2 év gari van rá. Szervízük nincs egész Európában ezért ha 1,8 év után kimegy a biztosíték az erõsítõben akkor csere van😊 Én így jártam pár napja😊
Nem minden arany ami hörcsög.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amatör kérdésem lenne!
Van a pc-hez egy 2.1-es Labtec hangcucc. Na most alaplapcsere után kezdõdött az hogy zene, film hallgatás-nézés közben néha különbözõ sercegés-zúgás jön elõ. azt mondták, hogy valahogy összeszedi a pc zajt és ettõl lehet. Azt mondták, hogy a kábeleket cseréljem le árnyékolt kábelre (a koax az ilyen ugye?). Elvileg megoldódik ezáltal a probléma?
A válaszokat köszi!
Na hangfal témában elég kezdõ vagyok, szal ne hülyézzetek le egybõl pls.
Szeretnék vásárolni hangfalat+erõsítõt, lehetõleg elérhetõ áron (
) és azér szóljon is vmennyire, csak épp nemtom hol, nem akarom, hogy ott basszanak át ahol csak tudnak...''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
végulis nem hifi hangfalnak veszem és az áráért jonak tunik 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RMS <--> PMPO 
Hangfal építésben segítsetek már! Milyen progival tudok tervezni??
Hajrá Dózsa György!
Ha már van gépem, minek a cd lejátszó. Én is arra hajlok amit mondasz, hogy kerítek egy erõsítõt meg hozzá két hifi hangfalat.
Apropó erõsítõ. A médiamarktban körülnéztem pénteken és nem nagyon volt hatvanezer alatti cucc. Használtan is ilyen durva árak vannak? Akkor inkább a fejemre csavarozok két szokolt.
A vezeték érintése, vagy megközelítése életveszélyes!
az igazi 200W-os hangfal szétnyomná a szobádat 😊
szerintem mindenféleképpen szerezz be egy jo hangkártyát is, de ha másra is akarod használni, pl van kulon cd lejátszod akkor az erõsito nagyon fontos, a hangfal meg attol fugg mekkora a szobád, milyen zenéket hallgatsz, szerintem egy átlag szobába 70-80W elég. És ha valoban jot akarsz akor hifi hangfalat vegyél, ne pc-s izéket.
Neosonic hangfalakat használt már valaki?Milyenek?
Jók,rosszak,elmegy?
Fõleg a 2.1 érdekelne belõle.
Elõre is kösz
Szeretnélek benneteket néhány alapvetõ kérdéssel terhelni!
Mit jelent az a teljesítmény jelölés a hangfalaknál, hogy pl. 200 W, 300 W stb.? Ez a kisugárzott, vagy a felvett teljesítmény, vagy micsoda?
Szeretnék valami (árban) szolíd eszközökre beruházni, amivel esetleg zenét lehet hallgatni. Van két picike vacogó tajvani csodám (ingyen vót) a szgéphez (most már értitek honnan a motiváció).
Hifi hangfal, vagy aktív éri meg ár szempontjából? Nem (annyira 😊))) zúzáshoz kell, csak hogy meghalljam a spektrum alsóbb részeit is 😊))).
A végeredményt mi határozza meg döntõen (ha lehet ilyet mondani), a hangkártya, az erõsítõ vagy a hangfal? Szal, mibõl érdemesebb a jobbat venni?
Nézzétek el nekem, én erõsáramban utazom.
A vezeték érintése, vagy megközelítése életveszélyes!
LYONESS - Your Cashback Company
teszteket olvasva a logitech tunt minosegibbnek...de jo lenne hogy ha valakinek van szemelyes tapasztalata roluk az megosztana velem 😊
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ilyen Creative-t?
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Az Ozaki azért nem jó mert lehet hogy olcsó viszont szerintem te se szeretnéd ha egy filmbeli robbanástól szétmegy a mélynyomó!
na mind1!
akkor mit szólsz ehhez:
Creative Inspire 5.1 5300

Ez meg az én favoritom...
Ugyan még nem vettem meg, de hallani már halottam és lenyûgözött!😊
Ez se az olcsó kategória sajna...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szarul szól...ha szép hangzást akarsz akkor Jediék féle rendszert, vagy kifejezetten PC kategóriából a Logitech, az Altec Lansing vagy Creative hangfalcsaládot válaszd!
Elötte nekem Creative Megaworks 550 THX PC speakereim voltek, de ez más világ....
Jelenleg a legjobb erösitõ a piacon a Yamaha RX-V740 RDS.
Please Info!!
Az egyik az Ozaki Q3 (185W), a másik az Ozaki B5 (120W), szerintetek megéri 5e Ft-val többet a q3? Nekem nem kell a nagyon nagy hangerõ csak a jó basszus, de az nagyon. Ja és mire jó az hogy a Q3-nak forgathatók a a hangfalai?
Ha igénytelen PC buzi hangszórócskát akarsz, akkor kapsz fantörpikus 5.1-es hangszórószisztemet pár ezer forintért. Sok különbséget úgysem hallassz.

Max 30 de még az is sok!