Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ezzel engem erõsítettél meg nem ajánlok senkinek olyan terméket amirõl sejtem hogy sok baj lesz vele és csomó plusz munkát ad a garanciális intézés, és a Genius-okkal ez a tapasztalat.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Genius 5.1 HT évek óta a legjobb ár/érték arányú 5.1-es full fadobozos hangfalszet. A felhasználók 95%-a nagyon meg van vele elégedve és nem bánta meg, hogy megvette.
Érdemes utánanézni a prohardver.hu-n pl. van egy több 1000 hozzászólásos fóruma, a hwsw-n meg szintúgy.
Ráadásul most sulinetben bruttó 28ért kapható.
Az egyetlen gyenge pontja a távirányító, ami úgy gagyi ahogy van. Nekem a 3. lett jó de most már csak hangosítani-halkítani lehet vele, bekapcsolni meg némítani nem.
Én még 45ért vettem anno 3 éve de maximálisan meg vagyok vele elégedve. Több, mint 2 évig a számítógépre volt kötve, most lett átszerelve egy DVD lejátszóra és ott is bõven megállja a helyét.
én most akarok venni egy 5.1 es hangrendszert de ha megveszem akkor kéne hozzá egy 5.1 es hangkártya is h a játékokat tudjam 5.1 be jáccani? mert egy sima integrált hangkártyám van.
2.1 es 5.1 es mindegy csak jó 10 körül
bármelyiket veszed jól jársz
szerintem a fadobozost

Kéne 1 kis help, van 1 nforce2 chippes asus lapom amint integrált nvidia 5.1es hangkártya van, hardveres dolby digital kódolóval.. ehhez szeretnék 1 5.1es hangfalszettet venni de nem igazán vagyok otthon a témában kicsi szobába kellene kb 6*5m, és 40e-nél többet neigen akarok rászánni.
Én igazából 2 model között vacilálok az egyik a genius sw-5.1 home sorround theater, erröl szinte csak pozitív kritikát hallottam, és azt mondták hogy mivel ez fadobozos szebben szól, a másik pedig a Logitech Z-5300 ez drágább, de thx szintü hangzása van, de nem tom hogy ez mennyire számít.....
A segítséget elöre is köszönöm!
BYe

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
V9ykn8_TZL0
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Az olcsóbbik kategóriából:Genius,Creative,Altec Lansing
A felsõ kategóriából: Klipsch Pro Media 5.1
Az alsó kategóriások kb.30-40E körül mozognak,míg a Klipsch-ért 100-160 ezret kérnek el.
További infót itt: Depó
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Vettem két kisméreû hanszórót a kocsiba (13cm Pioneer). Mivel nekem nincs kalaptartóm csinálni akkarok két ládát. Nem tud valaki segíteni hogy milyen ládát csináljak hozzájuk? A hangszórókat a doboz tetejére akarom rakni (felfele nézzen mint a kalaptartón).
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Be kell állítani valamit!
A számítógépre van kötve.A baj az,hogy a Center semmikor sem szól csak a tesztnél.(akkor onnan mondja hogy center)
Hogy kell beállítani hogy a center is szóljon mindíg?
tudok neked hozni:
Jazz 2.1 hangfalrendszer J6936 6890+áfá
Codegen SP-818 2.1 2x12W+30W 8400+áfá
Kolink 2.1 hangfal fekete 2200+áfa
A4tech ASW-15 2.1 6400+áfa
[email protected]
szólj ha vmi kell! bármilyen más alkatrészt is tudok hozni!
Eldöntheted hogy veszel hangrendszert csak azért hogy elmondhasd hogy van 5.1-es rendszerem.Vagy veszel egy igazi 5.1-est,amilyen az Altec Lansing,a Creative,vagy Klipsch Pro Mediat!
Tudod te mit beszélsz?????????????
Nekem ozaki B5-öm van,és qrva jó!!!Nem hiába lett gyõztes!!!
LOL!!!!44
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egy hét után sikerrel besz*rt az OZAKI Dotodot DT-300 2.1! FUCK ME, mert f@sz módon az óccsót vettem...
visszavették a kékhal számítógépbót szervízébe...15 nap átfutással letesztelik, ha nem jön elõ a hiba, akkor cumó, és kifizethetem az 1250HUF szervízdíjat. ehh
Nálam sz*r volt az a lényeg, és nem hiszem, hogy a hangkártya a hunyó(SB PCI 128), mert bármilyen más hangkeltõt kötök rá, hibátlanul mûxik. Igaz, más gépen nem próbáltam még ki, de ha egyszer a saját gépemre vettem, ezen kell mûködnie.
A lényeg, hogy ha kiderül, hogy hibás, és cserélik vagy javítják, és az is xar lesz, megverem az OZAKI-t!
Így sajna a "dodót" most a Pana hifi helyettesíti, ami nagy batár marha áálat.. 😊
...otrombán mutat.
Errõl van valakinek valamilyen tapasztalata?
Másik kis 2.1-es rencer, csak CREATIVE márkájú
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
szépen szól
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ozaki tényleg lol, annál még a metros jamo is jobb hiába nem high tec, szoval az ilyen pcs speakereket azért lenyomja hangerõben....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Altec ATP3,ATP5; Klipsch GMX A-2.1 ,Logitech na ezek tuti vetelek
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Nem minden arany ami hörcsög.
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont