1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
atix2 #378 Hát szerintem a Logitech X-230 nagyon jo kis cucc.én a napokban vettem és 99% ban meg vagyok vele elégedve :).És hogy mért csak 99?Mert ha szét szeretném verni vele a szobát hát ahoz picit kevés.(viszont a fejem szétveréséhez elegendö)Szoval az árát tekintve nagyon is megéri és a zene halgatásra is 1.osztály!Nagyon szépen szól!
-
Milyen 2.1-es hangfalat ajanlanatok szamitogephez? Jatek es zenehallgatasra. Nem csucskategoria, valami olcsobb, de szoljon szepen. -
Szevaztok.
Van nekem egy Logitech® Z-5300e hangfal szettem. Nagyon megvagyok vele elégedve nagyon jó kis cucc! :)
De mostanában arra gondoltam hogy mi lenne ha vennék egy Logitech® Z-5500-as at.
Azt kérdezem, hogy vane értelme a cserének? -
Hello mindenki.
Örök kérdést fogok feltenni :). Gyűjtögettem egy kis pénzt (25.000 - 30.000 FT) és szeretnék 5.1-et venni. Lényeg hogy megbízható legyen jól szóljon valamint (mivel lusta ember vagyok) távirányító járjon hozzá.
Mit tudok ezek alapján ajánlani?
Amit még tudni kell hogy a szobám nem túl nagy de szomszédok messze laknak XD csak a afal maradjon az a lényeg:D -
Hát én is nézegettem a Z-4-et, jó drágán adják(23k körül van), de ha belegondolok, a mostanit se nagyon használom ki(nekem is kicsike szobám van sajna...)Szóval az ilyen sok-sok wattos mélynyomók biztos jól szólnak, de kéne hozzájuk egy kertes ház, meg egy jó nagy szoba. -
hát most elkezdtem nézegetni a hangfalakat, logitech Z széria, hát megoszlanak a vélemények mind 5.1nél mind pedig 2.1 nél. hát ha lenne rá keret én biztos vennék egy Z5500-t, na mondjuk amekkor szobám van, lehet h még sok is, már ez a "kis" x530 is szépen megmozgatja a berendezést, meg anyámék sem szeretik, asszongya ő csak a dünnyögést hallja esténként, pedig szinte teljesen leveszem a hangerőt de mégis ezek a fránya falak, meg ablakok csak-csak berezonálnak. -
Inquisitor #372 Merem remélni tusok szerezni 30K alatt, a Genius is 27K körül van. (Persze én is tudok olyan boltot ahol 40K fölött van, de az is LOL.) -
akkor Z-2300, én azt venném még ha nem is 5.1 :) bár az ára is eléggé magaska, de biztos megéri -
Inquisitor #370 X-es széria nálam kilőve, arról mindenki állítja, hogy nincs rajtuk rendesen közép ... Z szériás 5.1 meg túl drága. -
logitech x530 rulZ
-
Inquisitor #368 Kérdés:
Kéne hosszabb távra Filmre, Zenére és Játékra is használható hangfal, viszonylag normális mély hangzással. Perzs nem baj, ha közép és picit a magas is szól azért ... (Persze nem több títmillás THX rendszert keresek.)
Melyik lenne jobb nekem:
Logitech Z-2300 (THX-es a drága) 2.1-es
vagy Genius SW-HF5.1 5000 5.1-es fadobozos???
Kb. ilyen árkategóriában tudok gondolkodni, és így is csak nyár végére ...
Hasonló árban lévő Creative motyók (jó sok fórumot átrágtam) a többség szerint nem hozzák a Logitech hangzását még THX logóval se. Mindezek ellenére ha hasonló árban van valakinek jobb ötlete, az is érdekel.
Az 5.1-el meg úgy vagyok, hogy hajlandó vagyok feláldozni, ha a 2.1-es rendszer JOBB hangzást produkál.
P.S. Bónusz kérdés: 2.1-es rendszer esetén meg lehet valahogy trükközni, hogy a TV saját hangfalát Centerként használja filmnézésnél az ember vagy ez csak 5.1, 6.1 és 7.1 rendszereknél mehet? -
logitech z4 röl vkinek van véleménye? -
Sziasztok!
Vettem egy Logitech X-530-as hangfalcuccot és szeretném rákötni a dvd-lejátszóra úgy hogy az is 5.1-ben szóljon.Aki érintett az ügyben meg tudná mondani,hogyan kötötte rá?Csakmert elég kacifántosan van megoldva jobb első hangfal ill. a sub is(ugyanis nincs külön kábele). -
Utánanéztem ennek , nem annyira rossz , de inkább 2.1-est vennék.Most Genius Sp-G16-om van, és nagyobb hangerőnél már torzít, meg nem annyira érezni a basszust, meg már legalább 4 éves , ezért megérett a nyugdíjazásra.Akkor ez a Samu kilőve, két hangfal maradt, ezek köztül kéne döntenem.
Logitech x-230
Creative SBS 580
Igaz , hogy az egyik 2.1-es a másik 5.1-es , de árban nem nagy eltérés van, és mind2 mélynyomója fadobozos, 20 wattos, és ráadásul a szatelitek is 6w-sak mindkettőnél.Ezekkel a feltételekkel , melyik lenne jobb választás? -
Inquisitor #364 Jó kérdés, nem vagyok a kérdés szakértője, de nekem sokan mondták, hogy inkább kisebb teljesítményű fadobozos, mint nagyobb műanyag hangfal ...
A Genius X1250-es az (bolttól függően) olyan 11.500 körül van, de utánajárással szerintem 10K alatt is megkapható. Igaz nincs külön mélynyomója, de az is 2x20W-os. -
10000 Ft -
Inquisitor #362 Jó kérdés, ilyesmivel sokan szívnak sajna. Bár ha jól tudom Center eleve csak film alatt kell, hogy szóljon, viszont a mély hiánya az gázos lehet zene alatt. -
Inquisitor #361 Elég műanyagnak néz ki, elöbb vennék egy Genius X1250-es kétutas sima sztereo fadobozost, mint ilyet. Legalább olcsó? -
Erról mi a véleményetek?
Samsung SS-3557 hangszóró rendszer
Típus: 2.1 CH Multimédia hangszóró rendszer
Funkció: Volume/Base/Power
Kimenő teljesítmény: 40W (max 400W)
Impedancia, ohm: 8
Hangerő, dB: 85
Frekvenciaátvitel: 35Hz-18KHz
Mérete, Woofer mm:120x280x270
Mérete, Satellite mm:85x150x230
Tömeg, kg: 3.5
Mágnes típusa: Fe
-
DDOM #359 Hello!!
Lenne egy kis problémám!!
Most vettem egy GENIUS SW-5.1-es hangfalszettet a géphez.
A gond az,hogy NEM szól a SUB és a CENTER.De az az érdekes,hogy amikor bedugom a jack-eket a hangkártya tesztprogramjában (és minden másnál is)SZÓLNAK!!!A gond akkor van,amikor kikapcsolom a gépet és ha újra bekapcsolom,akkor meg nem szólnak(csak a center és a sub szórakozik).
Most minden újraindításnál rángatom a dugókat ki-be,hogy jó legyen a cucc!
Próbáltam már mindenhol beállítani-midenhol már az 5.1-es surround van "bepipálva",de még így sem jó!!
Tudna valaki segíteni??????!!!
Előre is köszi!
(alaplap: ASUS P5B ,hangkártyavez.program: SoundMAX) -
Logitech x-230-at mindenképp!!Hugomnak ilyet vettem karácsonyra hááát mit mondjak pöpecszépen szól. -
Ezek közül melyiket ajánlanátok otthnoni célokra?(zene,játék,ritkán film):
Logitech x-230
Genius SW-5.1 Value
Genius SW-Q5.1 Surround
Creative SBS 580
Az a közös ezekben , hogy nem lépik túl a (számomra) 13000 Ft-os lélektani árhatárt, és ezért a pénzért szeretnék minél jobb minőségű cuccot kapni.
U.I.:Vagy ha estleg tudtok ebben az árban valami "best buy"-t ajánlani, azt megköszönöm. -
Inquisitor #356 Genius HF1250X drága 11.500 körül? Még is csak fadobozos 2x20W ... -
pedig az poén, vmi hablaty nyelvű rádiót fog, nagyoon durva:P:) -
rgida666 #354 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Logitech x230 rádiózik-e, úgy mint a x530? -
thx -
1.http://www.edigital.hu/product.php?productid=22991&cat=0&page=1
2.http://www.edigital.hu/product.php?productid=22218&cat=0&page=1
3.http://www.edigital.hu/product.php?productid=22989&cat=0&page=1
4.http://www.edigital.hu/product.php?productid=22988&cat=0&page=1
lehet válogatni:P -
Hello!
Biztos láma vok, hogy nem olvasok vissza, de lenne egy kérdésem 10 ezer alatt mien hangfalrendszert vegyek ami játékhoz is jó és zenéhez is? ha számít 3,2 ghz a proci órajele
Köszi -
sztem a x-230 jobb:) én azt venném -
gyoori #349 hy
nemtom miyne hangfalat vegyek egy Logitech X-230 2.1 vagy egy Creative Inspire T3030 2.1.et?Melyik szól jobban ha csak filmhez és zenéhez kell?
-
jaja az biztos:D:D -
ilyen van nekem is :D a legjobb 5.1 számítógéphez :d
film, zene , játék ,...nagyoon jól szól rajta... -
ilyet nekem is szokott csinálni...de nem tom miért...legalább nem vok egyedül vele...lol -
Utóbbi (mert tényleg a legjobbak). Azt nem tudom, hogy a legdrágábbak-e, de bruttó 80-100e közt mozog az áruk. Viszont le is nyomják a piacon levő hifi szettek 95%-át de csúnyán :) minőségben és sokat hangerőben is.
(nekem amúgy Megaworks 5.1 van, társasházba az se való :)
DB -
Nem teljesen ide illik, de ide írom.
Nemrég vettem egy Logi x530as hangfalszettet és pár napja észrevettem hogy "fura" rádióadást sugároz (vmi németet) DE ha csumira leveszem a hangot akkor is szól. Valamint ha nincs net, és le van mindent bejövő cucc kötve.) Ezt teljesen nem értem?!
Vajom mi lehet?! Felerősíti a jelet vmi?! -
me a legdárágbbak... meg a legjobbak! ;))) -
wannabe87 #342 Miért erre a 2-re esküszöl?
-
Csak 2 hangfalszett van amit érdemes megvenni:
(Creative) Cambridge Soundworks GigaWorks 7.1
Logitech Z-5500 Digital
A többi csak recsegés :)
DB -
mookee #340 Kellene egy kis segítség, ha vki tudna segíteni abban, hogy jamo professional 300-as hangfalhoz hol lehetne venni gyári mélysugárzót, újat. Ha tudja vki akkor lécci irjon már egy mailt: [email protected]
Előre is köszönöm ! -
Vegas #339 jo 2.1 is...