1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • mila69en
    2,5 méteres olyan 1000 magyar tallér körül, nem tétel:)
  • Firerock
    oszt az mennyibe kerul?
  • mila69en
    veszel 1 rca hosszabbítót:)

• Firerock
    szerintetek meglehetne hosszabbítani az egyik hangszóró vezetékét?
    kb 2méterrel
  • Firerock
    mindjárt rendet rakok és csiánlok képet is
  • Firerock
    nacsajok
    kurvanagy meglepétesmre ma kaptam egy Logitech X-530(én rendeltem meg,de ez mellékes:))
    kényszerítenek (#652) hogy írjak leírást,"tesztet". Na most ez az egyik gyengém,erős kettes vagyok fogalmazásból meg én laikus szemmel cak azt hallom hogy kurvaszépen szól,a basszus nagyondurva és a design nagyon kellemes,ha valakinek konkrét kérdése van nagyon szívesen válaszolok,akár privátban is de én így magamtól nemtudok írni semmit:)
    remélem tudok segíteni a választásban.de egy biztos:MEGÉRI!! és azért csak ottvigyel rajta egy Logitech felirat ami azért szavatol valamit
  • oliwwer
    Hát énszerintem nem tűnik rossznak, de a helyedben gyűjtenék még 5000-et, és vennék egy Logitech X-530 -at. Ebben az árkategóriában ez a legjobb. Firerock (néha benéz ide) ha minden igaz holnap og kapni egy x-530-at, majd kérünk tőle egy véleményt, kritikát. :)
  • sanya911201
    Mi a veleményetek erről: dyras CinemaxX 5.1 ALDS-430?
  • Wanted
    Nem tudja valaki, hogy honnan tudnék beszerezni egy gigaworks S750-hez egy control podot és egy távirányítót?
  • kgy89
    Hali!

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
    Sencor SHC SP 170
  • grimm13
    1250x van nekem is és szerintem jól szól nagyon és van hangereje is de van egy kis probléma vele hogy néha hangsúlyozom néha elkezd zúgni a magsashangsugárzó de lehet hogy ez egy egyedi hiba ami sosem jön elő amúgy a márkával semmi bajom
  • Inquisitor
    "Geniust tuti nem vennek... :)"
    Vannak jó szériáik. Nekem van egy 1250X, még a 2.0-ás, nem a f*s 2.1-es. Azt én 8K-ért vettem akciósan, amúgy 10K volt az ára. Most ha elvétve akad, akkor 14-16K! De láttam "hülye nem? vagyok" boltban 20K áron is. Minden esetre annyira erős, hogy sose fogom tudni kihasználni, annyira meg jól szól, hogy MP3 tömörítési hibákat simán hallani rajta, pedig nem egy HiFi vagy THX cucc.
  • grimm13
    Hello van valakinek véleménye a Genius SW-HF 5.1 6000 -röl ?
  • Firerock
    nemtud valaki egy jó LOGITECH X-530 tesztet?
    lehetőleg magyart,de ha az végképp nincs akkor jó az angol is
  • Firerock
    hát nem:D
  • mila69en
    de nem is egy szar:D
  • Firerock
    manapság nem olyan jó gép már ez....
  • mila69en
    lool pont ezen gondolkoztam!:) ilyen géppel aza 5000 forint ne má hogy földhöz verjen:DDD
  • Firerock
    ti erre gondoltok amúgy?
  • Firerock
    -.-
    na mert eddig nemtudotad milyen gépem van teeeeee
  • oliwwer
    Szebb hangminőségért sírd ki anyucitól a logit. Plusz ahogy a géped látom van pénz sz*rásig ;) :D
  • Firerock
    akkor milyet vennétek 10k-ért?
  • mila69en
    amúgy érdemes körülnézni a creative szettjei között is nekik is vannak szegmensei az alsókategoriába 10-15ezer magyar tallér között, és hát....
  • mila69en
    én sem! főleg hogy volt már nálam jó pár darab gányusz, logibol is szinte mind megfordult kezem között
  • Solten
    :D Geniust tuti nem vennek... :)
  • mila69en
    pedig biztos lehetsz benne hogy teljesítményre is alázza:) meg hát mit ér a teljesítmény dobozhangal?:DDD meg mit ér a teljesítmény ha felét képtelen leadni annak ami rá van írva?:DDD
  • oliwwer
    Jóhogy jó, hangzásra 100% h szebb mint amit linkeltem lentebb, viszont teljesítményre már nem hiszem.
  • Firerock
    igen csak sajnos nincs rá annyim
  • mila69en
    nem véletlenül nyomatja:) gányus nyobába sem léphet:D x530 azért a pénzért jó cucc!:)
  • oliwwer
    ja asszem. De majd mindjárt jön Solti aztán elkezdi nyomni az x-530-as logi-t :D végülis azis kurvajókis "rendszer".
  • Firerock
    ezek közül megnéztem 10boltot
    ebből 3féle teljesen eltérő verziót láttam a képeken:D
  • Firerock
    ez az?
    kurvajó kis áruház lehet
    még normális képet sem tudnak berakni:D
    iponnál vagy aquáról mondjatok már árakat plz:)
    ezekben bízom
  • oliwwer
    Ez 10 körül van, és azt mondják jóféle.
  • Firerock
    ipont ismerem
    tőlük vettem az egész gépet,innen is akartam venni
    mostn nekem Genius van
    4év után romlott el...
    most is csak az a baja hoyg búg
  • Sharks
    Hy, én inkább logitech-et ajánlanék neked, nem a márka miatt, de valahol mégis, mert ez a név azon kevesek közé tartozik, ami a minőséget is garantálja. Nem valami ügynök vagyok, mielőtt félreértenéd és biztos lesz itt olyan, aki jobban ért a hangfalakhoz, de én ezt tudom neked ajánlani: itt nézz körül, hogy milyenek vannak, persze nem muszáj náluk venni, de jó az oldal. Az 5.1-es móka kicsit drágább, ha ennyiért kapsz, az szinte biztos gagyi. Remélem tudtam kicsit segíeni!
  • Firerock
    csáttok
    remélem van itt valaki
    hangszórót szeretnék venni
    10k körül legyen az ára
    márka nemszámít
    minél jobblegyen
    nem hallgatom annyira hangosan a zenét
    Geniusokat néztem
    azok jóak?és ha igen akkor melyik?
    jó lenne az 5.1 de ha nemaz az sem baj
  • oliwwer
    dream on :D
  • mila69en
    neve dynaudio-excite, vélemény: földi halandó számára felejtős félmillió alatt meg sem mutatják
  • oliwwer
    királyul néz ki. neve? vélemény?:D
  • mila69en