Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Saor Alba
Nyilván van egérben is genius, meg még ki tudja miylen termékek.
Saor Alba
Saor Alba
Nemrég (napokban) romlott el a Noname hangfalam (5.1), ami ennek ellenére le a kalappal, nagyon jó szolgálatot tett. 11 évig dübörgött benne a mai hangfalakat is meghazudtoló basszus, és a magas hangon terén is elég jó volt. Mivel valószínûleg nem lehet már megcsináltatni, új hangfal vásárlására adtam a fejem. A kérdésem, hogy milyen márkáktól tartsam távol magam, illetve miket ajánlatok? Lehetõleg olcsó, de nagyon jó legyen. Lévén, hogy az én bekrepált hangfalam sem lehetett több úgy 15 ezer forintnál.
Nem reklám céljából, de a helyi számtech üzlet árlistáján szereplõ kínálatot nézze már meg nekem valaki! (Kisker 2. lap) Nem tudok eligazodni hangfal téren, azt sem tudom melyik a jó, és melyik fog bedögleni fél év után!
Co-libri Tech
viszint ha max egy 10esben gondolkodsz akkor ne számíts sokmindenre 😊
Tapasztalat annyi, hogy megvan kb 3 hónapja... szép hangminõség, semmi torzítás és ami nekem sokat közrejátszott, hogy nagyon csini 😊
Jamo sub 250 rõl kérnék véleményt.
A saturnban láttam 50000ért.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
mellesleg...
szerintetek milyen hangfalat vegyek kihangosításra? mert én egy Reloop RSP-12 re gondoltam , így néz ki:

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A melylada uveget repeszt... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
de nemtudom hogy van e rajta optikai bemenet, nem írják!
érdemes bekukantani az oldal még csak most indult de már jópáran érdeklõdtek a termékek iránt,fõlleg azért mert minden termék egyedi!
Saor Alba
Saor Alba
Szeretnék venni egy jó hangfalat vagy hangfalrendszert, ahogy tetszik. 20ezer alatt legyen, legyen rajta Jack dugó (fülhallgatóhoz kéne), zenéhez meg játékhoz kéne igazán, néha-néha filmhez. Gépemre szeretném kötni... Mit ajánlotok? Kinéztem egy Genius-t, szerintem ez simán jó. Szerintetek? Elõre is kösz a választ!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A 7 végén áfamentes napok vannak a fukar áruházban, gondoltam benézek. Tegnap sikerült is venni egy LG 50PS8000 plazmát 333-ért.
De nem is ez a lényeg. Ma visszamentem és néztem 5.1-es szettet, meg hozzá erõsítõt. Az eladó kedves volt, mindent elmondott kb, sikerült is összeállítani:
Jamo C 603 (~50)
Jamo C 301 (~33)
Jamo C 60 CEN (asszem) (~40)
Jamo SUB 250 (~58)
Harman-Kardon AVR 155 (~91)
Közel 300-ra jön ki ez is, úgyogy nem akarok csak úgy beleugrani. Szerintetek jó ez az összeállítás, jó ez az á érte? Nem tudom hogy a Jamo jó márka-e.
Akinek van tapasztalata ossza meg velem!
Üdv!
2.1es hangfalat szeretnék venni, ha valaki tudna nekem mondani egy jó típust, ha már van tapasztalata vagy sokmindent tud róla. Jó minõségüt szeretnék venni. (Amirõl jókat halottam az a Logitech Z2300)
köszi
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Pár napja ruháztam be ebbe a 2.1-es hangrendszerbe. Érdekelne, hogy mik a személyes tapasztalatok, vélemények róla!
Ill. aki ilyet használ, milyen hangkártyával "hajtja" a z4-esét?!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10