Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal neked Logitech X-530 van mikrofonhead?
Gondoltam mellé egy Creative Sound Blastert, sztem elég hozzá.
Bár nem egy márka, de biztos jól vinné
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
nekem van egy 2.1-es creative-m és nem nagy durr
persze ez lehet,h jobb lenne,de én a Logitech mellett tenném le a voksom
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Venni akarok 5.1-es hangrendszert, de nem tom melyik legyen a 2 közül:
Logitech X-530
vagy
Creative Inspire P5800
Segítsetek!!
Köszi
Nekem csak olyan kérdésem volna, hogy van-e vmi progi arra, hogy csak a hátsó hangfalak hangerejét hangosítsam fel.CREATIVE INSPiRE P5800-am van és a 2 hátsó kisebb hangfal elég halkan szól.Szeretném, hogy jóval erõsebben szóljanak.Hol tudnám ezt beállítani, vagy milyen progival?
Köszi a helpet 😊
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Magnat Motion 990 hangfalszett: 1x center 2x front 2x back
Marantz DV4400
Marantz SR 4400 erõsítõ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Saor Alba
GENIUS SW-HF 5.1 5005
Megéri az árát? 24.000Ft
Vagy tudnátok ajánlani jobbat?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Saor Alba
Yamaha NS 45E
Egy biztos, legközelebb ha veszek hangfalakat, csak akkor veszem meg õket, ha a kipróbáláskor azt mondom rá, ez egy subwoofer, szép magasakkal.<#vigyor>#vigyor>
Milyet ajánlatok használtan?
Pioneer meg a Technics jó hangfalakat csinál, amiket használtan 20-30 között már meg lehet kapni.
De szerintetek melyik az igazán jó hangfal, ami elég mélyre lemegy és kinézetre is nagyon szép?
Tudom nem teljesen ide tartozik de tudnátok segíteni fejhallgató ügyben?
Most szeretnék fejhallgatót venni és a Creative Fatality Gaming-ra gondoltam.Errõl van vmi vélemény ?
Elõre is köszi!
GENIUS SW-HF5.1 5000 Home Theater
GENIUS SW-HF 4000 Home Theater
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
2db Sharp 2x60W
fából van és 3karikás és levegõkimenetje is van
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ezen adigitálison kívül pl 2 jack.
Ezt csekkold:
CREATIVE Inspire T7900
24.839Ft
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
A helyzet az, hogy újítanék - méghozzá korrekt 5.1-es rendszert. Igen ám, de az igényeimhez meglehetõsen vékony pénztárca (maximum 30 ropi) és igen komoly elvárásokkal kell szembenéznie a dögnek. A feladata: kiszolgálnia egy PC-t, egy Xbox360-at, és egy DVD lejátszót, lehetõleg EGYÜTT, hogy nehogy véletlenül átdugdosni kelljen, meg ilyenek. Tehát olyan dög kellene, ami lehetõleg több kimenettel rendelkezik, és ugye az ára nem haladja meg a 30 ezret, 5.1-et tud, e mellé pedig kiviszi a szemetet. Ötletek? Elõre is köszönöm 😊
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Pedig "csak" 2.0-ás ...
Szerintem is logitech,vagy creativ-ot vegyél,azok elég jók...
néztem a logitec X-210-et az elég jó, 50 wattot ír az meg elég lenne nekem és még hangkártyát se kéne vennem...
Mittomén.. Google a barátod.
"integrált hangkártyával megy?"
Ha az alaplapira gondolsz. Igen.
Ezeken van digit. bemenet, az alaplapok többségén meg van digit. kimenet (az übergagyi lapokon nincs).
Saor Alba