200
Használja valaki ezt a programot?
-
#120 #118: És hol van ICQ-ban a konferencabeszélgetés? -
#119 Közös rajzolás vagy írás a Faliújság használatával
A Faliújság használatával egyszerre írhat be szöveget vagy rajzolhat valamelyik partnerével. Ehhez mindkettőjüknek Windows XP operációs rendszert kell használniuk.
--------------------------------------------------------------------------------
Az MSN Messenger főablakában kattintson a Műveletek menü Faliújság indítása parancsára.
Válassza ki a megfelelő partnert, majd kattintson az OK gombra.
A felkérés elfogadása után mindkét fél számítógépén megjelenik egy kis Megosztási munkamenet párbeszédpanel, amely a kapcsolat állapotát mutatja. Amikor mindkettőjük kapcsolata felépült, mindkét képernyőn megnyílik a Faliújság ablak.
Ekkor elkezdhetnek rajzolni.
Megjegyzés
A Faliújság tartalmának megőrzéséhez kattintson a Faliújság Nézet menüjének Tartalom zárolása parancsára.
Talán néha használni kéne a Súgót ! -
#118 hülye funkciókat nem használod, hangokat meg lehet változtatni, vagy ki lehet kapcsolni, skinjét is lehet változtatni, és egyáltalán nem lassú, PRO-ban van, csak nem úgy hívják, szal nem értem a problémád -
#117 nebasszzz.. nekem MSNből rajzoltak :DDD hogy kell ???????? -
#116 icq szar .. tele van hülye funkciókkal , a hangjai mind a 2nek szörnyűek persze ... de icq még ronda is meg lassú is :) és nincs konferencia beszélgetés :D -
#115 van az a tábla vagy mi a szösz , de az csak windoz messzendzserrel műxik :)
-
#114 Hát lehet, hogy akkor még nem sokan használták :) Bár én 2001 nyár óta nyomulok rajta.
Szerintem is jó kis progi, nekem jobban bejön, mint az ICQ. -
#113 Aztabaxta milyen régi topik... -
#112 hogyan? :DD -
#111 lehet :DDD -
#110 lehet? :) -
#109 up & help pls :D -
#108 hogy kell rajzolni az MSN-ben ? :PPPPPPPP -
Ben C #107 nekem kb 30 volt.....lehet 25-28 -
Ben C #106 Hedgehog, vmi 5let? -
Ben C #105 én eddig használTAM... -
#104 nekem 6.1 van fenn félévente 1x el is indítom :P -
#103 Én messenger 6.2-est + messenger Plus!-t használok... -
Ben C #102 6.2 -
#101 A 6-os messenger van fent?! -
Ben C #100 az internet tök normálisan megy, CoDozni is tudok ,letüöltés is yo... -
Ben C #99 és azt hogy vehetem észre / mit tehetek ellene? -
#98 lehet, hogy akadozik a szolgáltatás/adatátvitel és ezt a Messenger kényesen kezeli! -
Ben C #97
tudom hogy nálam van a bibi...nekem nem! Szabolcs-Net (GIGA net szolgáltatás)! Nem tudom, azé kérdem... -
#96 Sztem nálad van a bibi.... nekem megy rendesen! Ki a szolgáltatód? Nem lehet, hogy darabos az adatátvitel?! -
Ben C #95 Az utóbbi pár napban nem akar bejönni az MSN! Bejelentkezésnél ezt irja ki:
A bejelentkezés a .NET Messenger Service szolgáltatásba sikertelen. Elképzelhető hogy a problémát internetkapcsolatának hibája okozza. Később próbálja meg ujból.0x81000370
próbálkoztam leszedni, aztán feltenni, meg minden...tűzfalam nincs
5letetek one? -
#94 azt le kell törölni -
Ben C #93 "A rendszer nem tudta bejelentkeztetni e következő szolgáltatásba:.NET messenger service. A prob. a szolgáltatással vagy az Internet kapcsolattal lehet. Ellenőrizze az Internet-kapcsolat működését. 0x81000301"
a 4.7 messenger még ment, ami alapból a vindózba volt... azt le kell szedni vhogy? -
Ben C #92 ??
Mivan vele?? -
Ben C #91 Nem enged bejelentkezni az 6.1 -
#90 De! :P -
#89 azt nem mondtam hogy játszanék isö, de nagyon jo vagyok! :D -
#88 Oké Pyx, akkor majd agnázzunk sokat! :D -
#87 én mindenben jó vagyok! valaki(k) ki tudták már rakni a pasziánszt?én bárkivel is játszom, mindig elakadunk -
#86 abban is jo vagyok :D -
#85 Kővarázsló uncsi, agna rulez! :))) -
#84 nemhiszemö! -
#83 éne, jobb vagyok ugyis! :P -
#82 Azt a kővarázslót szeretitek? Verhetetlen vagyok benne:P -
#81 Aknakereső rulez! :)