200
Használja valaki ezt a programot?
-
#80 Én meg soha nem használtam ICQ-t, asse tudom hogy néz ki.
Az msn szerintem tökéletes a célra. -
Penta #79 LEgjobb a zanknakereső! -
#78 Szerintem is a messenger a jó, nme értem, hogy miért használnak még sokan icq-t? Sokkal könnyebb a kezelhetősége, és nem csak mikrofonon léphetünk kapcsolatba egymással, hanem webkamerán is láthatjuk 1mást. Szerintem sokkal jobb a messenger -
#77 az msn sokkal jobban használható arra amire kitalálták, mint az ICQ. kényelmesebb és nincs rajta sok felesleges csiricsáré hülyeség. egy éve álltam át ICQ-ról. -
#76 msn azért jobb mert gyorsabb, és van rajt aknakeresö, icq lassu! -
#75 nekem, csak veled fordult ilyen elö, szal... -
neménvoltam #74 ÁZ! :DD -
#73 TE érted.
ÉN értem.
MÁS nembiztos :)
Kúl a zúj logód. Ez a P\n@alma? -
neménvoltam #72 Az MSN jó! Értem? -
#71 És mit kezdesz az egérrel?
Pláne a billentyűzettel? -
#70 Kis burzsuj, van számítógépe ... -
#69 pedig MSN -be sokkal jobbak a smileyk is :]
és csak 1 gomb van :) -
#68 arra meg nem jöttök... ehh :] -
#67 d3 az gagyesz.. -
[Walaki]D`Lair #66 hmmm...nemtom...én csetelni az ICQ-t használom... -
#65 Ha már valamin két gomb van, ott megkeveredek. -
#64 Még jó, hogy én csak csetre használom... -
[Walaki]D`Lair #63 Az benne a poén, hogy ha régebbi verziójúval akarsz videóchatelni, akkor az egyik elindítja az audióbaszást, a másik elfogadja, aztán a másik elindítja a videóbaszást és az 1. elfogadja....nyakatekert na...és ha nem ez a sorrend, nem működik.... -
#62 Rajtam kezdetben mégis kifogott. Én birkább vagyok. :) -
[Walaki]D`Lair #61 de MSN "elvileg" egyszerűbb...gyakorlatilag olyan birka, mint a picsa... -
#60 -
[Walaki]D`Lair #59 ICQ-n is megesik néha...múltkor pont a hugommal ICQ-ztam (a szomszéd szobából....:)))))))) és nem kapott meg egy sort...azt jött át, hogy a faszért nem tudok válaszolni....:D -
#58 elvileg az uj icku is tudja -
#57 Miért van az, hogy MSN-en csetelve, néha nem megy el egy-egy sor, holott nekem elküldötten jelzi ki, de a másik mégsem kapja meg? Aztán mindketten csak lesünk, mert ő az én, én meg az ő reakciójára várok... -
[Walaki]D`Lair #56 Hát...komoly összeg...belekerül vagy 5K-ba egy új... -
#55 Kis burzsuj, van netcam-je -
[Walaki]D`Lair #54 én az MSN-t csak Videochat-re használom -
#53 msn mesi sux.. icku roxxx -
#52 Érdekes... Nekem nemcsak hogy nem csatlakozik, még a kezdőlapot sem adja be, ha rákattintok. -
#51 én éppen chatelek vele -
#50 Nu, nektek sem megy most? -
Coco #49 Nem tud hozzá vki Skineket, pl. én mátrix skint keresnék, mert az eredeti ronda...szal? -
#48 hja... -
#47 k akkor yo címet attam + havernak -
#46 www.msn.com
www.download.com -
#45 honnan lehet letölteni? -
#44 honnan lehet letölteni? -
#43 sokáig volt ICQ-m, nem rossz, de amikor rátaláltam az MSN-re áttértem rögtön -
#42 Nekem is tetszik! A hangulatjelek a legjobbak! :) -
#41 Leszedtem az újat és télleg nagyon ász !!!