200
Használja valaki ezt a programot?
-
#160 sziasztok!
hogy kell a nevemet szinesre írni? pl.:
madi
előre is köszi csápá -
#159 -
tudatlanka #158 152:Startup manager free -
#157 Na sziasztok
figyeljetek szeretnék kérni töletek hogy telefonon hogy lehet messengert használni elöre is kösszi
nokia 6680 telefonom van -
#156 Grizzly!
Nekem is volt ilyen problémám. Szedd a a netről a MessengerDisable.exe programot, amivel az XP-ben lévő messenger programot tudod eltiltani. -
#155 Ja, a windows összetevől telepítése/törlése -be megtalálod, ott letod törölni a Windows Messengert
(vezérlőpult -> programok telepítése, törlése -> windows összetevől telepítése/törlése (baloldalt, ikon) -
#154 sziasztok akinek van yahooja itt elérhetik
[email protected]
messengerem
[email protected] -
dancstamas #153 hi mindenki!
nekem egy olyan jellegű problémám lenne, hogy felnyomtam a gépre a 7.0-ás MSN-t, majd később a legújabb verziójú plus-t is. a hiba csak annyi, hogy letöltöttem egy handwriting nevű plugint . Csakhogy, ezután miután nem működött rendesen a plugin (nem lehetett használni) letöröltem, de ezután a Messenger-nek nem a plus-os, hanem a sima 7.0 BETA version-je töltődik be!
Mi lehet a hiba?
kérlek segítsetek!
előre is köszönöm!
üdv.: Dancs Tamás -
#152 A qva windows messenger elindul minden egyes bekapcsnál, sőt ha kapcsolódok a netre akkor is. Pedig kiikszeltem hogy ne induljon. az mscfonfigban is beállítottam, hogy ne induljon el...Mit kell tenni, le lhet egyáltalán installálni? Vmi megoldás kellene mert így mindig belép amikor nem akarom akkor is és ha elinditom az msnt akkor meg azt írja, hogy máshol már beléptem ezért azt először le kell állítani. -
Kovsebi #151 up -
gyűjtő #150 Szervusztok!
Az MSN Messenger 7.0 verzióját használom. A fiammal webkamerákat szereltünk és telepítettünk a gépre (természetesen a fiam is ugyanezt a programot használja).
A kép átmegy mindkét irányban, de a hang egyáltalán nem. Akkor sem, ha csak önállóan hangot szeretnénk küldeni.
Megpróbáltuk ugyanezt a Windows Messenger programmal is, de az eredmény ugyanaz.
Hogyan lehet a két Messenger program közül valamelyiket beállítani, hogy a hangot átvigye?
A Skype program például tökéletesen átviszi a hangot, de nem lenne szerencsés a Messengerekkel egyidőben használni.
-
#149 Sziasztok
Olyan problémám van, hogy messengeren keresztül mikrofon segítségével szoktam beszélgetni különböző emberkékkel.
A probléma az hogy mikrofonom kb négy hónapónta elromlik.
Mi lehet a baj???
Ebben kérném segítségeteket.
Előre is köszi.
-
Coco #148 lehet hogy nincs nála fent a plus, nem? :) -
#147 Halika!
Tudna nekem valaki segíten??
Az lenne a problémám,hogy:
Nem megy az MSN-játék, egyik játékkal sem tudok játszani, de a partneremnél meg müxik, de nálam nem :''(((
A másik problémám, hogy a partnerem nem halja a plusszban lévő hangüzetetet csak én...
ezekre szeretnék megoldást, ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon megköszönném....
Előre is kössy...by.by -
#146 hi! nemtom tudtátok-e, de ha a http://games.mess.be -ről letöltitek a játék-patchet, akkor nemhogy új játékokat kaptok MSN-hez, de az amerikai régió "szórakozás" menüjét is elérhetjük, és abban van egy olyan játék, h The Wheel Of Fortune. de az a gáz, h ez csak egy 15 napos trial verzió, és utána (microsoft cuccról lévén szó) elő kell fizetned a játékra jó pár dolcsiért...
namármost nem tud valaki valamilyen online cracket, ami által emulálhatjuk az előfizetésT?
remélem lesz vmifajta megoldás problémámra! köszönöm!
-
#145 nah.. föltöltöttem "lokálba"! :)))
hendvrájting plugin -
#144 Nem csak nálad. -
Ben C #143 rámegyek hogy download, és bejönnek a kategóriák.... -
Ben C #142 nekem nem jön a plugin -
#141 jelent meg most új verziója a plus!-nak, akit érdekel:
v3.00.92 -
Coco #140 a hand writet plugint -
Coco #139 nekem nem találja -
#138 amikor lassú adatátvitel van tűzfal vagy egyébb ilyen dolog miatt, hogy lehet azt megoldani hogy ez ne történjen meg?
írja hogy ezzel + azzal fel lehet gyorsítani de nekem az kínai, vagyis még nem sikerült +oldani -
#137 De ott melyiket kell választani? -
#136 az én ismerőseim nagy része már régen átállt MSN-re. régebben mindenki icq-t használt. -
#135 tőtöm :D -
#134 üdv, uj tag vagyok.
én használok mind2 őt, mert a canadai barátaim csak az MSN t ismerik érdekes modon, de itt magyaron a nagy része icq t használ. de sztem msn eccerűbb sokkal. -
#133 Hand Writing Plugin
de előbb a msgplus!-nak fönn kell lennie a gépen..
jeeeee
-
#132 ok -
#131 ez van :) -
#130 hiba -
#129 áhh thx...
á hagyjál már sugóval, azaz utolsó dolog amit használok :DDDD -
#128 azt mindég letörlöm, sry -
#127 mondom, sztem van -
#126 úgyvan, de ha a win mess verzió fenn van, elvileg megy MSN-nel is -
#125 Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Faliújság) használatához Önnek a Windows Messenger legújabb verziójára van szüksége. A legújabb verzió a Windows Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.
-
#124 :DDD
Most akkor van, vagy nincs? :)) -
#123 mer nincs ? sztem van -
#122 Akkor honnan tudod, hogy van? :D -
#121 honnan tudjam, még nem konferenciabeszéltem