MSN Messenger?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusztok!

Az MSN Messenger 7.0 verzióját használom. A fiammal webkamerákat szereltünk és telepítettünk a gépre (természetesen a fiam is ugyanezt a programot használja).
A kép átmegy mindkét irányban, de a hang egyáltalán nem. Akkor sem, ha csak önállóan hangot szeretnénk küldeni.
Megpróbáltuk ugyanezt a Windows Messenger programmal is, de az eredmény ugyanaz.

Hogyan lehet a két Messenger program közül valamelyiket beállítani, hogy a hangot átvigye?

A Skype program például tökéletesen átviszi a hangot, de nem lenne szerencsés a Messengerekkel egyidõben használni.

Üdvözlettel: gy?jt?

marsu
Sziasztok

Olyan problémám van, hogy messengeren keresztül mikrofon segítségével szoktam beszélgetni különbözõ emberkékkel.

A probléma az hogy mikrofonom kb négy hónapónta elromlik.

Mi lehet a baj???

Ebben kérném segítségeteket.

Elõre is köszi.
lehet hogy nincs nála fent a plus, nem? 😊

[MY-OP]M-ano
Halika!

Tudna nekem valaki segíten??

Az lenne a problémám,hogy:

Nem megy az MSN-játék, egyik játékkal sem tudok játszani, de a partneremnél meg müxik, de nálam nem :''(((

A másik problémám, hogy a partnerem nem halja a plusszban lévõ hangüzetetet csak én...

ezekre szeretnék megoldást, ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon megköszönném....

Elõre is kössy...by.by

R\'n\'B, Hip-Hop, Rap

lee86
hi! nemtom tudtátok-e, de ha a http://games.mess.be -rõl letöltitek a játék-patchet, akkor nemhogy új játékokat kaptok MSN-hez, de az amerikai régió "szórakozás" menüjét is elérhetjük, és abban van egy olyan játék, h The Wheel Of Fortune. de az a gáz, h ez csak egy 15 napos trial verzió, és utána (microsoft cuccról lévén szó) elõ kell fizetned a játékra jó pár dolcsiért...
namármost nem tud valaki valamilyen online cracket, ami által emulálhatjuk az elõfizetésT?
remélem lesz vmifajta megoldás problémámra! köszönöm!

¡Hala Madrid!

lee86
nah.. föltöltöttem "lokálba"! 😊))
hendvrájting plugin

¡Hala Madrid!

ScoobyDoo
Nem csak nálad.

rámegyek hogy download, és bejönnek a kategóriák....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nekem nem jön a plugin

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

KOXX
jelent meg most új verziója a plus!-nak, akit érdekel:
v3.00.92

a hand writet plugint

nekem nem találja

KOXX
amikor lassú adatátvitel van tûzfal vagy egyébb ilyen dolog miatt, hogy lehet azt megoldani hogy ez ne történjen meg?
írja hogy ezzel + azzal fel lehet gyorsítani de nekem az kínai, vagyis még nem sikerült +oldani

bizar
De ott melyiket kell választani?

FtranX
az én ismerõseim nagy része már régen átállt MSN-re. régebben mindenki icq-t használt.

PResident Evil
tõtöm 😄

clumsyword
üdv, uj tag vagyok.
én használok mind2 õt, mert a canadai barátaim csak az MSN t ismerik érdekes modon, de itt magyaron a nagy része icq t használ. de sztem msn eccerûbb sokkal.

The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.

lee86
Hand Writing Plugin
de elõbb a msgplus!-nak fönn kell lennie a gépen..
jeeeee

¡Hala Madrid!

Tuvok
ok

PResident Evil
ez van 😊

Tuvok
hiba

PResident Evil
áhh thx...

á hagyjál már sugóval, azaz utolsó dolog amit használok 😄DDD

Pyx
azt mindég letörlöm, sry

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
mondom, sztem van

Tuvok
úgyvan, de ha a win mess verzió fenn van, elvileg megy MSN-nel is

Pyx
Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Faliújság) használatához Önnek a Windows Messenger legújabb verziójára van szüksége. A legújabb verzió a Windows Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Guest
😄DD

Most akkor van, vagy nincs? 😊)
Tuvok
mer nincs ? sztem van

Guest
Akkor honnan tudod, hogy van? 😄
Tuvok
honnan tudjam, még nem konferenciabeszéltem

Guest
#118: És hol van ICQ-ban a konferencabeszélgetés?
Tuvok
Közös rajzolás vagy írás a Faliújság használatával
A Faliújság használatával egyszerre írhat be szöveget vagy rajzolhat valamelyik partnerével. Ehhez mindkettõjüknek Windows XP operációs rendszert kell használniuk.
--------------------------------------------------------------------------------

Az MSN Messenger fõablakában kattintson a Mûveletek menü Faliújság indítása parancsára.
Válassza ki a megfelelõ partnert, majd kattintson az OK gombra.
A felkérés elfogadása után mindkét fél számítógépén megjelenik egy kis Megosztási munkamenet párbeszédpanel, amely a kapcsolat állapotát mutatja. Amikor mindkettõjük kapcsolata felépült, mindkét képernyõn megnyílik a Faliújság ablak.

Ekkor elkezdhetnek rajzolni.
Megjegyzés

A Faliújság tartalmának megõrzéséhez kattintson a Faliújság Nézet menüjének Tartalom zárolása parancsára.

Talán néha használni kéne a Súgót !

Tuvok
hülye funkciókat nem használod, hangokat meg lehet változtatni, vagy ki lehet kapcsolni, skinjét is lehet változtatni, és egyáltalán nem lassú, PRO-ban van, csak nem úgy hívják, szal nem értem a problémád

PResident Evil
nebasszzz.. nekem MSNbõl rajzoltak 😄DD hogy kell ????????

[HUN]PAStheLoD
icq szar .. tele van hülye funkciókkal , a hangjai mind a 2nek szörnyûek persze ... de icq még ronda is meg lassú is 😊 és nincs konferencia beszélgetés 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
van az a tábla vagy mi a szösz , de az csak windoz messzendzserrel mûxik 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Taranov
Hát lehet, hogy akkor még nem sokan használták 😊 Bár én 2001 nyár óta nyomulok rajta.
Szerintem is jó kis progi, nekem jobban bejön, mint az ICQ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Aztabaxta milyen régi topik...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Piksz
hogyan? 😄D

Creativity kills more than a gun...

PResident Evil
lehet 😄DD

Piksz
lehet? 😊

Creativity kills more than a gun...

PResident Evil
up & help pls 😄

PResident Evil
hogy kell rajzolni az MSN-ben ? 😛PPPPPPP

nekem kb 30 volt.....lehet 25-28

Hedgehog, vmi 5let?

én eddig használTAM...

The Garrett
nekem 6.1 van fenn félévente 1x el is indítom 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandee1987
Én messenger 6.2-est + messenger Plus!-t használok...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

6.2

The Hedgehog
A 6-os messenger van fent?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!