MSN Messenger?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az MSN Messenger 7.0 verzióját használom. A fiammal webkamerákat szereltünk és telepítettünk a gépre (természetesen a fiam is ugyanezt a programot használja).
A kép átmegy mindkét irányban, de a hang egyáltalán nem. Akkor sem, ha csak önállóan hangot szeretnénk küldeni.
Megpróbáltuk ugyanezt a Windows Messenger programmal is, de az eredmény ugyanaz.
Hogyan lehet a két Messenger program közül valamelyiket beállítani, hogy a hangot átvigye?
A Skype program például tökéletesen átviszi a hangot, de nem lenne szerencsés a Messengerekkel egyidõben használni.
Üdvözlettel: gy?jt?
Olyan problémám van, hogy messengeren keresztül mikrofon segítségével szoktam beszélgetni különbözõ emberkékkel.
A probléma az hogy mikrofonom kb négy hónapónta elromlik.
Mi lehet a baj???
Ebben kérném segítségeteket.
Elõre is köszi.
Tudna nekem valaki segíten??
Az lenne a problémám,hogy:
Nem megy az MSN-játék, egyik játékkal sem tudok játszani, de a partneremnél meg müxik, de nálam nem :''(((
A másik problémám, hogy a partnerem nem halja a plusszban lévõ hangüzetetet csak én...
ezekre szeretnék megoldást, ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon megköszönném....
Elõre is kössy...by.by
R\'n\'B, Hip-Hop, Rap
namármost nem tud valaki valamilyen online cracket, ami által emulálhatjuk az elõfizetésT?
remélem lesz vmifajta megoldás problémámra! köszönöm!
¡Hala Madrid!
hendvrájting plugin
¡Hala Madrid!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
v3.00.92
írja hogy ezzel + azzal fel lehet gyorsítani de nekem az kínai, vagyis még nem sikerült +oldani
én használok mind2 õt, mert a canadai barátaim csak az MSN t ismerik érdekes modon, de itt magyaron a nagy része icq t használ. de sztem msn eccerûbb sokkal.
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.
¡Hala Madrid!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A Faliújság használatával egyszerre írhat be szöveget vagy rajzolhat valamelyik partnerével. Ehhez mindkettõjüknek Windows XP operációs rendszert kell használniuk.
--------------------------------------------------------------------------------
Az MSN Messenger fõablakában kattintson a Mûveletek menü Faliújság indítása parancsára.
Válassza ki a megfelelõ partnert, majd kattintson az OK gombra.
A felkérés elfogadása után mindkét fél számítógépén megjelenik egy kis Megosztási munkamenet párbeszédpanel, amely a kapcsolat állapotát mutatja. Amikor mindkettõjük kapcsolata felépült, mindkét képernyõn megnyílik a Faliújság ablak.
Ekkor elkezdhetnek rajzolni.
Megjegyzés
A Faliújság tartalmának megõrzéséhez kattintson a Faliújság Nézet menüjének Tartalom zárolása parancsára.
Talán néha használni kéne a Súgót !
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szerintem is jó kis progi, nekem jobban bejön, mint az ICQ.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!