Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
va_-_kreucht_and_fleucht_mixed_by_d_eulberg-(mischwald)-2cd-2005
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Max Graham - Sepia
Max Graham - Dying To Survive (Club Mix)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kurvajó szám😄 ilyen stílusban csak a millencolin - penguin & polar bears jön be..
geciyo!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu