Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Zsír lehet 😊
tehat bizti orulnek, hogy halgatod oket
az egyik tagjaval mindig jol elbeszelgettem, egy CD boltba dolgozott
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Dominik_Eulberg_at_FullSpectrum_270505
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Blind Guardian - Nightfall <#wilting>#wilting>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
3 koncert 1972 bol 2 Osakai es egy Tokioi
(Les Amiles)
az új album
mégis király :89<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Resurrection!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
eddig hallott legmegcsavaróbb zeném ez
#szarkész
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
BUDA > miskolc.